Halucinogeni fino izhebu percepciju i kognitivne sposobnosti. Iskustvo nakon tripa vjerojatno varira od pojedinca do pojedinca tako da je glupo govoriti da neka droga masovno ljudima otvara oči i pokazuje im "istinu", štogod to značilo. Rekao bih da je kontakt s vanzemaljskim bićima na DMT-u stvar očekivanja prije tripa i imam dojam da dobar dio ljudi ima drugačija iskustva od navedenih, samo što ne stavljaju videe na YT ili piskaraju po forumima o tome.
Najžešći trip sam ja imao je bio na skanku gdje sam imao valove blackouta i to uopće nije bilo zabavno. Zapravo, prilično je zastrašujuće kad u jednom trenu sjediš, a u sljedećem treptaju oka stojiš i trljaš ruke, a dio kad sam se ustao i razlog zašto trljam ruke mi je ispario. Na pamet mi je cijelo vrijeme padala scena iz Te divne splitske noći kad se ženska baci s prozora misleći da može letjeti pa sam cijeli trip odsjedio i čekao da se priberem. Tak da, trava je zabavna, neubrojivost nije, pa je sve više od trave za mene big no-no. Sasvim mi je u redu ova "istina" koju sad poimam...
Najzesci trip si imao na skunku?
Kad kazes skunk, mislis hybridna sorta biljke cannabis?
Tesko mi je vjerovati da si tripao od marihuane, pogotovo ovaj opis koji si dao...cudno.
Prije jedno 10 godina je okolo kruzila prica o nekakvim skankovima spricanim blagom koncentracijom LSD-a, ali sam uvijek mislio da je to samo legenda.
Nikada nisam cuo u svom zivotu da je THC na nekoga djelovao tako da je ovaj imao blackout (osim ako blackout nije da se izvalis u kaucu i zakrmis) i da je mislio da moze letiti ili bilo sto slicno.
S druge strane, DMT se isto pusi tako da tko zna sto si ti konzumirao. ^^

pa nisu svi ljudi isti kaj ne ili si to zaboravil i po tome ne moš globalno ništa zaključit.Kad smo kod Alkohola on u praksi radi gadne stvari, kad se ljudi legalno ponapiju i onda rade izdarije posvuda pa još kad sjednu za volan pa se pretvore u ubojice na cesti itd.Eto tu pokraj mene moj prvi sused malo stariji od mene, praktički alergičan na alkohol iako to u praksi nije baš tak no on kad popije čašu vina ili jednu pivu onda nastupa cirkus.Zato niti ne pije uopče no nekad si ipak i popije jel,
srečom on ne vozi pa kad mu se zalomi ništa strašno moš mislit.No na terenu ili u zbilji ima puno takvih tipova ljudi, koji su vrlo osjetljivi na lakohol(ili neku drugu) pa kad sjednu za volan eto đumbusa do daske.
taj dvojac je tolko drogetine potrošil užas jedan kaj god im je pod ruku došlo u mlađim danima to su uzimali.Eto ih još su tu živi i manje više ok, oni su primjer normalnih ljudi koji dobro podnose droge a oni koji vrlo loše podnose da jedan trip ili veča doza može ih dotuč pošteno.U tu kategoriju spada i ovaj moj oštečeni sused, sa čašom popijenog vina ili jedne pive i ode sve kvragu to nikak nije normalna osoba bi rekli poremečena kemija jel fučkaj ga.
njegov najnoviji standup nastup uglavnom odlično to sigurno.S obzirom kolko je razne drogetine pojel u životu, eto ga još je tu bistar i inteligentan a na drugoj strani neko od jedne LSD partije ili ko zna čega ode nizbrdo itd.
Nasilje je zlo, a seks je najljepša stvar na svijetu. (Maja Miloš)

Mrzim kad se istakne neka cijena i onda se još naknadno nakupi mali milijun troškova, odvratno.