Problem je što ti previše kritički nasrćeš na neutralan komentar, a da ti iskreno kažem otkako radim ovo što radim ja sam odavno suspendirao centar za kritičko razmišljanje, iskreno me zaboli neka stvar za ludog popa i narkomane.
Btw, bio sam u 6 mjesecu na seminaru i usput pričao sa jednim koji se bavi problematikom pomoći narkomanima, pa mi je u pauzi za kafu ispričao o jednoj komuni/centru gdje su im ugradili 5-6 plazmi kako bi igrali Counter Strike, kao antistres terapiju.
I to je kuriozitet...
Ti stvarno ne razumiješ što ti ja govorim. Moj prvi komentar se odnosio na popove, a ne na tvoj komentar, ali ti si u svakom idućem komentaru imao potrebu braniti ih, tako da sam shvatio da uopće nisi neutralan, nego se stalno trudiš pronaći opravdanje. Dakle, nisi neutralan.
Razumiješ li da postoje stvari koje su a-priori načelno neprihvatljive? Jedna od tih načelno neprihvatljivih stvari je premlaćivanje drugih ljudi, posebno nemoćnih u što svakako spadaju bolesnici.
Ti kao odgovor na to daješ puste linkove na popovsku vlastitu samohvalu. Zašto, ako ih ne osjećaš potrebu braniti?
Raščisti sam sa sobom da li si neutralan ili ne, pa se vrati u diskusiju.

Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.

usput nije nit ovaj ispod članak loš ti bokca Maminjo bi se mogel osječat vrlo ugroženo fučkaj ga.
Stipe ga je ovaj put fino potukel s ovim svojim izjavama, upučenim sudstvu a kakav če bit odgovor Maminja u njegovom potencijalnom budučem sukobu s ko zna kim budemo videli.