Kako je nitko i nista ako je receno da je donedavno (?) bio na vrhu drzavnog arhiva.
Znaš li ti da je prije par godina za sekretara Elektro privrede Srbije (2 najjača državna firma) izabrana osoba koja se krajem 80-tih zaklinjala Titu, govorila kako je komunizam apsolutno savršenstvo ljudske civilizacije, najprogresivniji oblik državnog uređenja, 90-tih govorio kako trebamo podhitno napraviti veliku Srbiju i Hrvate iz Dalmacije pobiti po "njemačkom receptu", a 2012, sada, govori kako je budućnost Srbije u EU, te da apsolutno ništa drugo ne dolazi u obzir, jer EU znači ekonomski i društveni prosperitet. Šta očekivati od takvog čovjeka? Uz to, ima završenih 8 razreda osnovne škole, završio je i 2 razreda srednje (neka lijeva).. Na B92 televiziji je prikazan i dokumentarac o njemu, sve se jasno vidi kakav je bio po godinama, a on još ima obraza da nešto priča, sramota ljudska!
Nemoj da te to previše zamara, galamdžije su na vrhu po cijelom Balkanu, a ljudi koji su obrazovani, sposobni, rade za minimalac i njihov glas se ne čuje.
Nemoj krivo protumaciti ton kojim pisem, ali, da me ne zamaraju ljudi na vrhu i galamdzije? Pa je_e se meni za one koji masu rukom i govore kako im je vlast u banani, kao sto i tebe briga za mene koji odmahuje rukom i govori da su vlasti u banani. Taj sijedi debeljko ide pod isti kalup ljudi koji stavljaju one mostruozne stvari u udzbenike osmog razreda, neznanje koje ce se vecini buducih narastaja zabarikadirati u glavi. To je indoktriniranje i zauzima veci postotak od 10 do 15%.
rambox: mozda je dobro sto im se potrkrala ta greska sto su ga pustili u eter.

Užas jedan u zadnjih šest dana deset ljudi je poginulo u raznim prometnim nesrečama a samo danas dvoje poginulih.

Zaljubljenost je manifestacija viška hormona, a ljubav pokriće za nagonske potrebe.