Da dečko stvarno ima stila nema kaj,
jamačno bi ga tam kod vas u Kanadi počastili istim tretmanom kao kod nas pa pustili na slobodu nakon kaj je pobegel s mjesta nesreče.

Stari moj, jednom prilikom sam izlazio iz nekog kluba, subota uvecer. Uvijek ima policajaca koji patroliraju. I sad neki tip valjda bio pijan, nije htio dati ID policajcu i sta vec, i policajac ga uhvati za ruku i kaze "You're coming down with me"... tip izvuce ruku i kaze "Fuck you."
U dvije sekunde - 6 policajaca, pijani tip i njegov frend, pritisnuti uz izlog, rasirene noge, pretrazivanje, lisice, u auto... pa u stanicu na trijeznjenje.
Neko ce se zgroziti, ali ja se uopce ne cudim da ovdje u subotu rano ujutro, uz sve te pijane ljude - nema nasilja. Cure mogu hodati bez straha i najgore sto im se moze dogoditi je dobacivanje - a cak i tad ako cure izlaze iz nekog kluba, bouncer se obicno izdere na ekipu.
Zato je Kanada to kaj je fina država na svakoj razini,
inače prepuna oružja i duplo više po glavi stanovnika u odnosu na Amere. Ali nema tolko nasilja u Kanadi niti ubojstava i slično, bez obzira na velku količinu oružja niti blizu ko u Americi gdje ima puno situacija i mjesta u koje murije uopče niti ne dolazi ko ratna zona jel.

Kanada je zakon. Ali kad padne snijeg tamo nije za živit. Samo da nema tog snijega bila bi idealna, jer bi mi balkanci mogli doći tamo i krasti po kućama pošto uglavnom ne zaključavaju ulazna vrata i jako su ležerni.

, ili općenito imigranti?
Hrana i osnovne životne potrepštine su pale u nekakav peti plan bojim se, a bez primarnog i sekundarnog sektora ništa.