Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.278.813
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Praetorian1 kaže...
The Man kaže...

Di ste sad Slavonci? Ajde odvojite malo kulena od svojih usta i pomozite čovjeku... U Brodu se na minus 26 smrzava beskućnik - svjetski prvak u taekwondou!

Ja mislim da je on sve pare spiskao na alkohol, drogu žene... I sad se je sjetio s tim izać u javnost. E pa nejde to tak, i to nek bude poruka svim zvijezdama i zvijezdicama sportašima. Pamteno s novcima.

Zapravo, problem je vrlo jasan - odabrao je sport zbog sporta i to onaj u kojemu nema novca. Ima takvih hrpa.

E sad, mišljenja sam da si država može priuštiti stipendije za najbolje iz bilo kojeg sporta, a takvi kasnije najčešće ionako postanu treneri, ili dobiju nekakvu funkciju unutar sporta u kojemu su "razbijali"... tako barem treba biti, mi smo posebna nacija.

Gimnastika, streličarstvo, kuglanje i bilo koji drugi neprofitabilan sport zapravo "osuđuju" ljude koji se bave tim sportovima na potpunu neizvjesnost, jer od toga neće živjeti...tako i njegov taekwondo.

Dodatni minus, osim hladnoće, mu je što je rođen u Hrvatskoj, pa tako niti posla ne može naći....pitam se ima li majicu "Proud to be Croat" i da li će ju nositi ako nađe nekakvog sponzora i osvoji neko internacionalno prvenstvo {#}

18 godina
protjeran
eevek kaže...

Zapravo, problem je vrlo jasan - odabrao je sport zbog sporta i to onaj u kojemu nema novca. Ima takvih hrpa.

E sad, mišljenja sam da si država može priuštiti stipendije za najbolje iz bilo kojeg sporta, a takvi kasnije najčešće ionako postanu treneri, ili dobiju nekakvu funkciju unutar sporta u kojemu su "razbijali"... tako barem treba biti, mi smo posebna nacija.

Gimnastika, streličarstvo, kuglanje i bilo koji drugi neprofitabilan sport zapravo "osuđuju" ljude koji se bave tim sportovima na potpunu neizvjesnost, jer od toga neće živjeti...tako i njegov taekwondo.

Dodatni minus, osim hladnoće, mu je što je rođen u Hrvatskoj, pa tako niti posla ne može naći....pitam se ima li majicu "Proud to be Croat" i da li će ju nositi ako nađe nekakvog sponzora i osvoji neko internacionalno prvenstvo {#}

Zapravo njegov problem je u tome što se nije rodio u Australiji. "Ultrakapitalistička" država ali ulaže u sport i sportaše.

http://www.ausport.gov.au/ais/scholarships

17 godina

Izgleda da se malo toga (dobrog) dešava u društvu... jer.

-jedna stranica koja objedinjuje čitav tjedan, ''... pokazao da ima muŽa.''  (tipfeler, zbog djece {#}).

Dovoljne su crtice:

- Pao je snijeg, hladno je.

- (čak se i Crnogorci) sprdaju s našim 'svetinjama' tj. Kresusom, odnosno, genetskom greškom (sestrom).

- Josipović više nije miljenik twitija..

itd. To je čak jedan od rijetkih trenutaka kad se nema što čitati ni između redaka.. nema ničeg što bi bilo ''nešto''. Nešto za promjenu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
neaktivan

ni pustinjacima ne daju disati, btw. tako ću i ja jednog dana kad mi pukne đoka od svog ovog sranja, + staviti zamke protiv inspekcija i ostalih nametnika koji bi naplaćivali branje gljiva, šparoga, pregledavali kako mi je etc.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 22:28 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

ni pustinjacima ne daju disati, btw. tako ću i ja jednog dana kad mi pukne đoka od svog ovog sranja, + staviti zamke protiv inspekcija i ostalih nametnika koji bi naplaćivali branje gljiva, šparoga, pregledavali kako mi je etc.

da,da..u planine ,tamo je čist i oštar zrak,pa ćeš se nakon iskušenja i kontemplativne samoće spustiti u gradove i otkriti puku prave istine{#}
taj vjeko koji se zavukao u tu spilju je neki freak,u najmanju ruku čudak,a u krajnjoj liniji potencijalni korisnik neke specijalizirane ustanove,recimo zavoda za umobolne stenjevec (kako se lijepo zvala one davne 1878/9 kad je otvorena,pa je tom prigodom nekih stotinjak luđaka ,jednog maglovitog prohladnog jutra,kočijama prebačeno iz bolnice na harmici,da bi eto dobila svoje prve stanare..)

16 godina
neaktivan

Ipak je Win situacija za Splićane i turbo-folk scenu..{#}

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 15:47 (thedream).
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Što bih dao za scan tog nedeljnog jutarnjeg. Baš si me sad zainteresirao.

17 godina
neaktivan

Gadni neredi u Ateni, kažu da se čuju i pucnjevi. Zapaljene zgrade.

https://p.twimg.com/AleqT5RCEAETUDg.jpg

https://p.twimg.com/Ale2xeJCIAAF3bc.jpg

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
Šef kaže...

Gadni neredi u Ateni, kažu da se čuju i pucnjevi. Zapaljene zgrade.

https://p.twimg.com/AleqT5RCEAETUDg.jpg

https://p.twimg.com/Ale2xeJCIAAF3bc.jpg

U jbt ovo je baš gadno, pogledaj ti to. Nadam se da nema nikoga u tim kućama. Strašno.

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
16 godina
neaktivan

Što se tice decka iz Broda kojega je netko spominjao..ajmo redom

Prvo, osvojio je svjetsko prvenstvo u Umagu na kojem je sudjelovalo pet zemalja uglavnom nasih susjeda. Kako to? Naime Taekwondo ima nekoliko stilova i federacija unutar stilova i velike su razliek među njima. Svaki poduzetniji majstor moze napraviti svoju federaciju i svjetsko prvenstvo u njoj. Jako dobro znam i pozadinu toga, ali to sada nije bitno. To uglavnom nije ni s od Svjetskog prvenstva. 

Drugo, trenirao je uglavnom kickbox, a ne Taekwondo, a tu ne znam za njegove rezultate, ali sumnjam da su bili veliki, sudeci po "svjetskom prvenstvu u taekwondou".

Treće, i sam sam tekvandaš vec dugo vremena, zivim u Brodu, nakon sto sam saznao za njega iz novina obavijestio sam trenera, htjeli smo ga dovesti u klub i ponuditi besplatno treniranje a mozda i posao pomocnog trenera ako je dobar, odbio je. ?????

Četvrto, dečko ima pored zivotnih i osobnih problema. Radio je i u nekim kaficima u Brodu pa dobio otkaz..nije bitno 

Neću dalje, ali samo neka se zna, prica je daleko od onoga sto citate u medijima. 

E, sto se tice taekwondoa, kao sto rekoh ima puno federacija i stilova. Nije istina da nema novaca u Taekwondou. Bilo kojim boljim borcima iz bilo koje federacije otvaraju se vrata za Olimpijski taekwondo, nastupe za reprezentaciju, kategorizacijau sportasa od HOO, a ako su jos bolji, otvaraju im se vrata u full concact taekwondo natjecanja, K1 turnire, itd, gdje ima itekako novaca.

U svakom slucaju taekwondo se ipak ne trenira radi novaca nego radi toga da ga treniras, kao i skoro sve borilacke vjestine (iako se da zaraditi fino). A vani pogotovo, kod nas je taekwondo pri dnu, taekwondo reprezentativci npr njemačke i pogotovo engleske zarađuju masno

A za razliku od njega, poznajem neke ljude koji su osvajali prava svjetska prvenstva pa ne mogu uci u repku i kandidate za olimpijadu jer nije iz Zg ili mu je trener odabrao krivu politicku opciju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 23:59 (Dragon23288).
14 godina
odjavljen
Dragon23288 kaže...

Treće, i sam sam tekvandaš vec dugo vremena, zivim u Brodu, nakon sto sam saznao za njega iz novina obavijestio sam trenera, htjeli smo ga dovesti u klub i ponuditi besplatno treniranje a mozda i posao pomocnog trenera ako je dobar, odbio je. ?????

Četvrto, dečko ima pored zivotnih i osobnih problema. Radio je i u nekim kaficima u Brodu pa dobio otkaz..nije bitno 

OMG. Taj tip je stvarno retard.

U novinama/netu piše da ne želi novac,već posao,i ako je stvarno odbio posao zaključak je samo jedan-tip je psihički bolesnik.

Koji je onda njegov životni cilj? Biti besposličar i beskućnik kojeg svi sažalijevaju?

SK crew
17 godina
neaktivan

Istina je obično između. Neki bi se hebali al da im ne uđe.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
18 godina
Pretpostavljao sam da ima neka prica oko njega. Kad sam curi reko da je momak seronja koji je pobjegao iz kuce radi mladenackih pizadrija napala me da sam bezosjecajan zli kreten :)
Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
16 godina
neaktivan

@Pranja Nemoj nagliti. Dečko je jednostavno izgubio kompas, doći će sve to na svoje. Ja sam samo htjeo reci da su mediji opet sve krivo napisali a da ni on nije bas zlatan momčić, iako ne bas psihicki bolesnik.

Vjerovatno je jednako mutav kao i prosječni Joza samo nije imao podrsku roditelja u tome kao sto vecina ima i zato je tu gdje je.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 1:28 (Dragon23288).
14 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

Istina je obično između. Neki bi se hebali al da im ne uđe.

Očito čeka da mu uleti neki bogati klub,uvali lovu,da mu stan i učine od njega nekakvog profi sportaša koji se može prodati.

SK crew
16 godina
protjeran
Dragon23288 kaže...

A vani pogotovo, kod nas je taekwondo pri dnu, taekwondo reprezentativci npr njemačke i pogotovo engleske zarađuju masno

Koliko ja znam, taekwondo je borilačka vještina. To je znanje. Ako znam koristiti pištolj ne očekujem da mi netko isplati masne pare.

Koliko ja znam, to je i sport. Sport se igra radi zabave gledateljstva, ako nema toga, nema ni zarade. Ako se u njemačkoj to gleda i ljudi plaćaju hiljade ulaznica, logično je da borci dobivaju pare. U nas je to neposjećeno kao i mačevanje i badminton. Opet, nikad se mačevaoc na ovom forumu nije žalio.

Koliko ja znam, a malo znam, ali znam, taj taekwondo je neatraktivna borilačka vještina gdje se udara nogom. Osim kad se borac zaleti, skoči, napravi 3 salta i nogama otkine glavu protivniku -to se rijetko dešava.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Dragon23288 kaže...

A vani pogotovo, kod nas je taekwondo pri dnu, taekwondo reprezentativci npr njemačke i pogotovo engleske zarađuju masno

Koliko ja znam, taekwondo je borilačka vještina. To je znanje. Ako znam koristiti pištolj ne očekujem da mi netko isplati masne pare.

Koliko ja znam, to je i sport. Sport se igra radi zabave gledateljstva, ako nema toga, nema ni zarade. Ako se u njemačkoj to gleda i ljudi plaćaju hiljade ulaznica, logično je da borci dobivaju pare. U nas je to neposjećeno kao i mačevanje i badminton. Opet, nikad se mačevaoc na ovom forumu nije žalio.

Koliko ja znam, a malo znam, ali znam, taj taekwondo je neatraktivna borilačka vještina gdje se udara nogom. Osim kad se borac zaleti, skoči, napravi 3 salta i nogama otkine glavu protivniku -to se rijetko dešava.

Znas jako malo. Malo si neispravno postavio stvari. Ne pada mi na pamet da te ispravljam sada, neda mi se toliko pisati.

Internet, uči ako te zanima :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 0:48 (Dragon23288).
14 godina
odjavljen

@Mentalist:

Osoba koja se bavi sportom radi zarade i slave nije sportaš neko kurwa kapitalizma i konzumerizma.

Trenirao sam tri sporta i niti jednim se nisam bavio zbog novaca i slave, odbijao sam ići na natjecanja.

Sad bi želio trenirati još jedan,i to čisto radi zabave i rekreacije.

SK crew
17 godina
neaktivan

Zato se sport i dijeli na profesionalni i rekreativni. Prvi je nekome profesija i životni poziv, a drugi je tek rekreacija kojom pospješujemo svoje zdravlje i kondiciju kroz razonodu. Profesionalni sportaši su u potpunosti posvećeni odabranom sportu i prilagođavaju mu način života i sve što ide uz to, a novac im dođe samo kao dodatna nagrada za uložen trud.

14 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Splitski haiku:

Dica kližu.
Kosti pucaju.
Majke plaču.
Kerum.

(Ukrao s fejsa, tek sad vidim da je jučer bila u Humor temi, jbg)

Zaboravio si dodati "Vrećice raspuknute".

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
18 godina
Pranja kaže...

@Mentalist:

Osoba koja se bavi sportom radi zarade i slave nije sportaš neko kurwa kapitalizma i konzumerizma.

Trenirao sam tri sporta i niti jednim se nisam bavio zbog novaca i slave, odbijao sam ići na natjecanja.

E ček sada, a da si recimo bio uspješan u košarci, i dođe čiko iz Cibone i ponudi ti neki dobar ugovor, stan, auto i sve, ti ne bi išao? A dobar si, znaš da bi mogao uspjeti.

Baš me zanima koliko ljudi ne bi to napravilo...

Drugo je zabava i rekreacija. Iako mi malo glupo nešto trenirati i ne okušati se na natjecanjima da vidiš koliko si dobar/loš zapravo. Btw, što si sve trenirao i što sada planiraš?

I da, čitao sam da u Njemačkoj sportaše koji se bave tako nekim manje "unosnijim" sportovima država zbrine tako da im nađe neki posao u državnoj službi, recimo budu policajci i tako, tako da iako se bave nekim sportom u kojem nema velike love, a opet ostvaruju vrhunske rezultate, imaju osigurana primanja jer predstavljaju svoju državu u svijetu.

A recimo Mirku Filipoviću država nikada ništa nije dala, niti mu priznala status sportaša, a promovirao je našu državu u Japanu više nego svi političari zajedno. Samo jedan od primjera koji mi pada na pamet...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
18 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

E ček sada, a da si recimo bio uspješan u košarci, i dođe čiko iz Cibone i ponudi ti neki dobar ugovor, stan, auto i sve, ti ne bi išao? A dobar si, znaš da bi mogao uspjeti.

Ma frajer kenja, zašto se uopće obazireš?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
protjeran

Da ti čiko iz Cibone to ponudi, odmah znaš da ti prodaje maglu. Cibona nema para već godinama. {#}

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
18 godina

Dobro, nećemo sada cjepidlačiti {#} Bubnuo sam nešto prvo što mi palo na pamet. Eto recimo iz Medveščaka onda dođe, a ti treniraš hokej u Špičkovini {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
18 godina
The Man kaže...
thedream kaže...

Što bih dao za scan tog nedeljnog jutarnjeg. Baš si me sad zainteresirao.

Sačuvaj Bože da si kupiš novine zbog nečega u njima objavljenog!

Stay real!

This space for rent!
16 godina
neaktivan

Meanwhile in Greece :

PS.

ovo na početku videa , sa ovim motoristima, malo mi vuće na Mad Max {#}

17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Mislim da smo davno nadišli osnovne ljudske potrebe u vidu kruha, vode, sunca i malo ljubavi.

Lova miriši svakome. Svaki sportaš si želi što prije osigurati egzistenciju jer ako se povrijedi ode karijera u penis a pomisao da rade za 3500 kn mjesečno i da od toga žive im je mrska.

Čast izuzecima.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Meanwhile in Greece :

PS.

ovo na početku videa , sa ovim motoristima, malo mi vuće na Mad Max {#}

samo sto je video star vise od 6 mjeseci.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
odjavljen
Pero Dinamit kaže...

Sportovi koje sam ja trenirao nisu baš popularni. {#}

Danny_HR kaže...

Ma frajer kenja, zašto se uopće obazireš?

A da koji put malo promisliš prije nego bubneš i počneš vrijeđati? {#} 

SK crew
16 godina
neaktivan

Online FPS-anje se ne računa pod sport {#}{#}{#}{#} a ni vorkraft, bezuspješno sam to starom dokazivao, da treniram mozao LOL-anjem, mahanjem i ROFL-anjem u igri..i da mi očajnički treba novih 219kn za bon..

Cemetary gates
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice