Di ste sad Slavonci? Ajde odvojite malo kulena od svojih usta i pomozite čovjeku... U Brodu se na minus 26 smrzava beskućnik - svjetski prvak u taekwondou!
Ja mislim da je on sve pare spiskao na alkohol, drogu žene... I sad se je sjetio s tim izać u javnost. E pa nejde to tak, i to nek bude poruka svim zvijezdama i zvijezdicama sportašima. Pamteno s novcima.
Zapravo, problem je vrlo jasan - odabrao je sport zbog sporta i to onaj u kojemu nema novca. Ima takvih hrpa.
E sad, mišljenja sam da si država može priuštiti stipendije za najbolje iz bilo kojeg sporta, a takvi kasnije najčešće ionako postanu treneri, ili dobiju nekakvu funkciju unutar sporta u kojemu su "razbijali"... tako barem treba biti, mi smo posebna nacija.
Gimnastika, streličarstvo, kuglanje i bilo koji drugi neprofitabilan sport zapravo "osuđuju" ljude koji se bave tim sportovima na potpunu neizvjesnost, jer od toga neće živjeti...tako i njegov taekwondo.
Dodatni minus, osim hladnoće, mu je što je rođen u Hrvatskoj, pa tako niti posla ne može naći....pitam se ima li majicu "Proud to be Croat" i da li će ju nositi ako nađe nekakvog sponzora i osvoji neko internacionalno prvenstvo 

).
Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

Bubnuo sam nešto prvo što mi palo na pamet. Eto recimo iz Medveščaka onda dođe, a ti treniraš hokej u Špičkovini 

a ni vorkraft, bezuspješno sam to starom dokazivao, da treniram mozao LOL-anjem, mahanjem i ROFL-anjem u igri..i da mi očajnički treba novih 219kn za bon..