Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.333.963
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
woodgamesfx kaže...

Da i kada to spomeneš onda si jugo simpatizer, srboljubac i antinacionalni element.

Iskreno, ja i jesam srboljub. I "makedonoljub". I "sviostaliljub". Općenito su mi dragi svi narodi bivše SFRJ s kojima sam 20+ godina živio u istoj državi: Bosanci, Slovenci, Makedonci, Crnogorci, Srbi, Albanci, Rusini, Česi, ovi i oni sve nacionalne manjine koje su postojale i postoje i tko god nema problema sa mnom, nemam ni jas njim. Sve ih smatram braćom. 

Ali smradovima je dokaz "ljubavi" za naciju mržnja prema svima ostalim. Eto im sada hrvatine Todorića da im širi ljubav....

This space for rent!
18 godina
neaktivan

dosta više sa kosturima, partizanima i ustašama, vratite se na temu {#}

16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Iskreno, ja i jesam srboljub. I "makedonoljub". I "sviostaliljub". Općenito su mi dragi svi narodi bivše SFRJ s kojima sam 20+ godina živio u istoj državi: Bosanci, Slovenci, Makedonci, Crnogorci, Srbi, Albanci, Rusini, Česi, ovi i oni sve nacionalne manjine koje su postojale i postoje i tko god nema problema sa mnom, nemam ni jas njim. Sve ih smatram braćom. 

Ali smradovima je dokaz "ljubavi" za naciju mržnja prema svima ostalim. Eto im sada hrvatine Todorića da im širi ljubav....

Zato meni majka Split/Solin strana, a otac Skopje/Novi Sad. Jel to znači da mene najbiše voliš amo jer sam na 3 naroda {#}

Darky kaže...

dosta više sa kosturima, partizanima i ustašama, vratite se na temu {#}

I ovo spada pod temu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 13:03 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
Domido kaže...

Na Bleiburgu i okolici pa do 90ih godina partizani su smaknuli 20 % hrvatskog pučanstva, a da ne pričam da su četnici masovno nakon kraja rata skidali četničke uniforme i mjenjali ih partizanskim te se zajedno iživljavali nad Hrvatima. Tolko o zajedničkom žderanju, lokanju i klanju {#}

Fact.

- Bleiburg je sramota NOB-a

- Četnici su 4 godine bili saveznici sa Njemačkom i NDH

- Partizani NISU četnici

- Partizani nisu = Srbi

Kako netko može spominjat Četnike i Partizane u istom kontekstu ????

Ili još gluplja i notornija činjenica je tumačenje dovođenja u vezu Srba i Partizana kao sinonima, kao Srbi su Partizani , petokraka je Srpska , što je vama ljudi ?

Zar su Kalnički partizani dio četničkog odreda ili Srbi ??? zar je Zagrebački partizanski odred dio četničko odreda ili Srbi.

Kako to netko može dovoditi u vezu.

16 godina
neaktivan

Za odgovor nam može poslužiti i drž.zavod za statistiku i struktura i postotak obrazovanja u RH {#}. Iako ni to nije mjerilo pošto je neprijatelj postao sve obrazovaniji, sofisticiraniji i na višim pozicijama, kad čujem onog Marasovića tek, pomislim da su u Splitu sami luđaci, pa Kerum i kompanija, a onda naglo odmorim misli kad čujem TBF, sjetim se Splita i sve oko mene guzice i sise.. Odmah sam sretan. {#}

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
Ma split je katastrofa postao. Panj do panja. Vidis ko nam je gradonacelnik, pa ko bi ga normalan izabra.
Ali kad si kod TBFa ovde je dobro za spomenit Heroyix. Vidi se da je u 10 godina sve ostalo isto.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina

Kada možemo očekivati nešto ovako kod nas i zašto baš nikada?

Ili kao u FRA gdje je jedna banka oprostila neke dugove najsiromašnijima?

Hebote kod nas samo da imaš što više love, da što više nekoga zahebeš i da pri tome zaradiš što više love, a ostale tko ...

Kod nas nitko nikada ne bi priznao da je kriv za kolaps podužeća, da je nekoga oštetio pa makar slučajno. Čoeče u Japanu vlakovođa napravi harakiri kad vlak zakasni minutu, kod nas to naprave ako dođe točno u vrijeme (zato još nitko ni nije napravio harakiri hihih)

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
17 godina
neaktivan
Darky kaže...

gle, zakon o domovinskoj sigurnosti im to dozvoljava za sve servere u USA

tipa kojeg su uhvatili koristio je twiter (a koji čuda li ima servere u USA koji su pod njihovim nadzorom)

a ti budi pametan, pa se igraj sa njima, ako te to pak lupi za 10 ili 15 godina, nemoj reči da smo mi krivi kaj nisi mislio kad si bio mlad

Serveri u USA? Zato te i pitam kakve to veze ima s našim mailovima. Namjerno sam pitao za lokalne servere, a ne gmail i sl.

Enivej, ne vidim taj konekšn. Hajde da naši filtriraju, to bi bilo logično, ali NSA?

Sigurno se radi o iluminatima. A znaš da je njima glavna caka okretati 'naopačke' riječi. Ono, kao njihova šatra.. I kad upišemo obrnuto illuminati > www.itanimulli.com .. {#}

woodgamesfx kaže...
Ili još gluplja i notornija činjenica je tumačenje dovođenja u vezu Srba i Partizana kao sinonima, kao Srbi su Partizani , petokraka je Srpska , što je vama ljudi ?

Ne znaju povijest. Prvi partizanski odred osnovan u Brezovici kraj Siska..

16 godina
neaktivan

A pas mater bed! Kliknuo sam stranicu, sad će znati i koje boje Domestos sipam u zahod..

Cemetary gates
14 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

Nisam iz dalmacije , ali me zanima kada je crvena dalmacija prešla u crnu ?

Eto molio bih da mi to netko pojasni.

Poludili Dalmatinci skroz. {#}

Fraeri su u Opuzenu devastirali spomenik Stjepanu Filipoviću samo zato jer je bio Partizan. Kakve panjine.

Domido kaže...

Na Bleiburgu i okolici pa do 90ih godina partizani su smaknuli 20 % hrvatskog pučanstva, a da ne pričam da su četnici masovno nakon kraja rata skidali četničke uniforme i mjenjali ih partizanskim te se zajedno iživljavali nad Hrvatima. Tolko o zajedničkom žderanju, lokanju i klanju {#}

I folksdojčerima. I Romima. I drugima koji su imali nesreću da im se nađu na putu.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
18 godina
Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
18 godina

Napokon će najkvalitetniji Čačićevi haenesovci dobiti svoje mjesto u politici, a i šire:

http://www.business.hr/ekonomija/smjene-u-janafu-hns-u-no-postavio-srecka-ferencaka-nepravomocno-osudjenog-na-godinu-zatvora

This space for rent!
17 godina
neaktivan

Već vidim sponzorski ugovor sa nanbudo savezom...

iddqd
16 godina
neaktivan

U vezi nedavnog referenduma za EU.

Ovim putem želim izbaciti iz sebe misli koje mi se gomilaju u vezi jednog konja - koji mi je kada sam ga pitao prije referenduma na pitanje zasto ce glasati za odgovorio "zelim raditi po europskim standardima, moramo iskorijeniti balkanizam u poslovanju".

Nista lose rekao bih covjek. No nekidan mi je ponudio posao: placa 2500 kuna, dakle manje od minimalca,bez prijave, dakle na crno.

Pa **bem ti poduzetnike i ljude i ovo sve ovdje. Koliko imas jos takvih koji rade za sebe po eurospkom standardu a za radnike po afričkom?

Eto.

18 godina

Dobro je da se mladom čovjeku kao što je Guberina, tek oko 70-te, kad prekida radni odnos da i neka otpremnina (uz penziju) kako bi mogao ravnopravno startati u životu i kasnije kad ostari imati nešto za sebe...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prisavlje-potvrdilo-otvorena-istraga-protiv-ravnateljice-hrta-sande-vojkovic-smiljanic--/596889.aspx

This space for rent!
18 godina

I jos jedni...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/gotovo-s-pipijem-dalmacijavino-ide-u-stecaj-berkowitz-nema-para-da-ga-kupi/596918.aspx

Ocemo se kladit koja ce iduca firma u stecaj? Oklada nije laka, kandidata ima koliko oces.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 19:58 (tnakir).
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Ocemo se kladit koja ce iduca firma u stecaj? Oklada nije laka, kandidata ima koliko oces.

BUG d.o.o?{#}

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
18 godina
F1-IVO kaže...
tnakir kaže...

BUG d.o.o?{#}

Nevar!

- Psiho246
14 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...
tnakir kaže...

BUG d.o.o?{#}

Uz ovoliki broj čitatelja,pretplatnika i trolova na forumu?

Sve i da Drago pokuša prodati većinski paket dionica Mađarima,ne bi uspjelo.

Bug ostaje još barem 50 godina. {#}

SK crew
16 godina
neaktivan
xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
15 godina
Drago kaže...

Napokon će najkvalitetniji Čačićevi haenesovci dobiti svoje mjesto u politici, a i šire:

http://www.business.hr/ekonomija/smjene-u-janafu-hns-u-no-postavio-srecka-ferencaka-nepravomocno-osudjenog-na-godinu-zatvora

Bem ti sreću, ja se ponadao da će se zaratiti oko tajnih službi, manje štete bi napravili.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina

Ti bokca koji užas za ponevjerovat, ovakvo totalno nasilje i makljaža još nije viđena na jednoj nogometnoj utakmici.{#}{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/nakon-utakmice-73-poginula-ovo-nije-nogomet-ovo-je-rat-clanak-372694

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
neaktivan

Čekamo teoretičare zavjera -  Ameri isprovocirali i omogućili nerede. {#}

14 godina
odjavljen
Dragon23288 kaže...

Čekamo teoretičare zavjera -  Ameri isprovocirali i omogućili nerede. {#}

Ne spominje amere-spopast će te tnakir. {#}

SK crew
18 godina
moderator

Nema otpuštanja u javnom sektoru. Dogovorili se premijer i sindikalist Sever iako je par dana prije Linić rekao da će biti otpuštanja.

http://www.jutarnji.hr/sindikati--predugo-smo-cekali-sastanak-s-vladom---mrsic-porucio--nece-biti-otpustanja-u-javnom-sektoru/1003853/

Što sad? Prihodi države se pokušavaju povećati povećanjem PDV-a. Privremeno se i hoće. Dugoročno gledano to će još više osiromašiti ljude i država više neće koristi od povećanog PDV-a, a neće ga smjeti spustiti jer bi tek onda bili u gabuli. Rashodi se nešto smanjuju, ali nedovoljno - otpuštanja su nužna. Ali sindikati ne daju. A premijer se ne usudi protiv sindikata. Sindikati se brinu samo za svoje članove, a protivno interesima države i svim ostalim građanima. Iz vlade nemaju muda racionalizirati javni sektor, ali imaju muda osiromašiti cjelokupno stanovništvo. Povećanje PDV-a bez (drastične) racionalizacije javnog sektora je pretakanje iz šupljeg u prazno.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

I jos jedni...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/gotovo-s-pipijem-dalmacijavino-ide-u-stecaj-berkowitz-nema-para-da-ga-kupi/596918.aspx

HNK Split?

Hostese i hostmeni nekoliko mjeseci nisu dobili placu, TMobile im iskljucio sluzbene telefone, da bi danas platili dug, INA je sponzorirala gorivo za grijanje - više ne, predstave kao ''rasprodane'' a napola prazno, da ne pricam dalje sto se sve cuje po ovome ludom gradu... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 1:02 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan

Bitno je da su građani spremni odricanja. Kao prvo ne znam čega da se odreknu, a kao drugo, đabre sto su spremni građani kada nije spremna država, ne znam kako bih drukčije protumačio ponovno neotpuštanje javne uprave.

http://www.jutarnji.hr/gradani-spremni-losije-zivjeti-jer-vjeruju-da-je-to-put-izlaska-iz-krize/1003885/

18 godina
mbaksa kaže...

Nema otpuštanja u javnom sektoru. Dogovorili se premijer i sindikalist Sever iako je par dana prije Linić rekao da će biti otpuštanja.

http://www.jutarnji.hr/sindikati--predugo-smo-cekali-sastanak-s-vladom---mrsic-porucio--nece-biti-otpustanja-u-javnom-sektoru/1003853/

Što sad? Prihodi države se pokušavaju povećati povećanjem PDV-a. Privremeno se i hoće. Dugoročno gledano to će još više osiromašiti ljude i država više neće koristi od povećanog PDV-a, a neće ga smjeti spustiti jer bi tek onda bili u gabuli. Rashodi se nešto smanjuju, ali nedovoljno - otpuštanja su nužna. Ali sindikati ne daju. A premijer se ne usudi protiv sindikata. Sindikati se brinu samo za svoje članove, a protivno interesima države i svim ostalim građanima. Iz vlade nemaju muda racionalizirati javni sektor, ali imaju muda osiromašiti cjelokupno stanovništvo. Povećanje PDV-a bez (drastične) racionalizacije javnog sektora je pretakanje iz šupljeg u prazno.

Ok, nece otkaze, nek im se smanje place onda.

14 godina
rambox kaže...

Ti bokca koji užas za ponevjerovat, ovakvo totalno nasilje i makljaža još nije viđena na jednoj nogometnoj utakmici.{#}{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/nakon-utakmice-73-poginula-ovo-nije-nogomet-ovo-je-rat-clanak-372694

Pa neka mi netko kaže da nogomet ne treba zabraniti. Nema jedne pozitivne stvari oko tog sporta.

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
18 godina
OriginalEXE kaže...
rambox kaže...

Pa neka mi netko kaže da nogomet ne treba zabraniti. Nema jedne pozitivne stvari oko tog sporta.

Pa nisu se igraci tukli, nego navijaci.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice