Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.367.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Banove ne dijelimo na zahtjev, niti brišemo račune na zahtjev.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Danny_HR kaže...

Banove ne dijelimo na zahtjev, niti brišemo račune na zahtjev.

za pravu cijenu i na pravi način sve je moguće, čak i bugovce korumpirati {#}

uvijek se lako nađe jedan moderator koji je potkupljiv :)

thedream kaže...

Hmmmmm...malo smisla (razumijevanja) za ironiju ne bi škodilo.

ma znam da je to tako parafrizirano, ali po meni je to beskorisno trošenje novaca

ali generalni problem je kaj naši političari ne vide dalje od nosa....

15 godina
protjeran

Amerkanizacija ima negativnu notu svugdje jer je primjenjiva nigdje osim u "americi".

Amerika (USA) je najuspješnija zemlja na svijetu, naravno da se svi žele "amerizirati", ali onda to rade na apsolutno krivi način.

Eto vrlo jednostavno.

( ˘͡ -˘͡)
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 11:46 (Bypass).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
 Smeta mi stav u kojem se generalizira u vezi svega što je američko i što se sva negativnost svijeta pripisuje "amerikanizaciji". To je potpuna glupost.

s tim se apsolutno slažem,stalno tvrdim da i najbolje i najgore dolazi iz te ogromne kontroverzne zemlje
samo da mi se sad netko ne zakači i pita me:a šta je to najbolje?

18 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Amerkanizacija ima negativnu notu svugdje jer je neprimjenjiva nigdje osim u "americi".

Amerika (USA) je najuspješnija zemlja na svijetu, naravno da se svi žele "amerizirati", ali onda to rade na apsolutno krivi način.

Eto vrlo jednostavno.

problem da bi amerikanizirao stvar trebaš razmišljati kao amerikanac

problem da mi amerikaniziramo loše običaje i loše metode koje tamo zakonski progone i zatiru...

uvedemo radno vrijeme non stop kao USA 0-24, ali nema pravilnika ni osobe koje će zakonski to kontrolirati i provoditi.

imam prijatelja koji živi u USA i kaže da tamo ima radno vrijeme od 9 do 17, ali nikad nije prije 18 napustio posao

ne zato jer ga šef na to tjera, već zbog plaće, jer što više radi ima i veću plaću, i taj ekstra sat se uredno plaća, čak i kad ima slobodnu nedelju ako dođe na posao gazda će ga platit, nije mu ni na pameti da mu ne plati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 11:51 (Darky).
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
Danny_HR kaže...
 Smeta mi stav u kojem se generalizira u vezi svega što je američko i što se sva negativnost svijeta pripisuje "amerikanizaciji". To je potpuna glupost.

s tim se apsolutno slažem,stalno tvrdim da i najbolje i najgore dolazi iz te ogromne kontroverzne zemlje
samo da mi se sad netko ne zakači i pita me:a šta je to najbolje?

Hustler, Brazzers  i Naughty America produkcija.

Cemetary gates
15 godina
protjeran
Darky kaže...

problem da bi amerikanizirao stvar trebaš razmišljati kao amerikanac

problem da mi amerikaniziramo loše običaje i loše metode koje tamo zakonski progone i zatiru...

uvedemo radno vrijeme non stop kao USA 0-24, ali nema pravilnika ni osobe koje će zakonski to kontrolirati i provoditi.

imam prijatelja koji živi u USA i kaže da tamo ima radno vrijeme od 9 do 17, ali nikad nije prije 18 napustio posao

ne zato jer ga šef na to tjera, već zbog plaće, jer što više radi ima i veću plaću, i taj estra sat se uredno plaća, čak i kad ima slobdno nedelju ako dođe na posao gazda će ga platit, nije mu ni na pameti da mu ne plati.

Apsolutno se slažem. Tamo tko želi raditi će i uspjeti. Točka. Američk san je itekako stvaran. A iza sebe imaš legalnu zaštitu kakvu možemo samo sanjati na ovim prostorima.

( ˘͡ -˘͡)
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
cuspajz kaže...
Batista kaže...

Da su u poziciji da mogu vise ukrast - ukrali bi svi do jednoga.

Svi bi. Kao da nitko od nas to nebi napravio kad bi bio u mogućnosti...

Onda smo svi pokvarena bagra do srzi.

Nemoj ga j.ebat molim te, sad kao nema postenih ljudi... Previse generaliziranja.

Naravno da ima poštenih ljudi. Pitanje je samo kakav je odnos poštenih i nepoštenih ljudi u Hrvatskoj...

Klinac ukrade čokoladu u trgovini. Zašto čokoladu, zato što ne može/ne zna ukrast ništa drugo. Nije nitko od njih počeo sa milijunima. Prvo su mislili idem uzet 100kn nije to puno, treba mi za cugu danas. Onda kad su vidjeli da nitko nije primjetio da negdje fali 100kn, onda su rekli zas nebi uzeo 1000, pa 10 000, pa milijun....

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 12:02 (cuspajz).
17 godina
neaktivan
thedream kaže...
seneka kaže...
s tim se apsolutno slažem,stalno tvrdim da i najbolje i najgore dolazi iz te ogromne kontroverzne zemljesamo da mi se sad netko ne zakači i pita me:a šta je to najbolje?

Hustler, Brazzers  i Naughty America produkcija.

..dobro,pa nije valjda samo to,ima nešto djetinje nevino ali i destruktivno u tim amerikancima
ne treba smetnuti s uma da se i amerika dobrano promijenila od 11 rujna
osobno sam imao vrlo negativan i jednostran stav prema sad-u,ali danas sam ambivalentan prema njima,uostalom kao i prema većini stvari
nezahvalna pozicija,ali ne mogu drugačije funkcionirati

18 godina
neaktivan
seneka kaže...

..dobro,pa nije valjda samo to,ima nešto djetinje nevino ali i destruktivno u tim amerikancima
osobno sam imao vrlo negativan i jednostran stav prema sad-u,ali danas sam ambivalentan prema njima,uostalom kao i prema većini stvari

kad putuješ bosnom i srbijom ustanoviš da su lokalni ljudi pristojni i gostoljubivi (uvijek postoji par idiota, ali ko da ih kod nas nema)

isto tako prosječni amerikanac nije ništa drukčiji od nas

ono što je drugačije je njihov pogled na svijet van amerike, ali nisu oni sami za to krivi, za to je krivo školstvo koje ih uči vrlo usko i primijenjeno

16 godina
neaktivan

Ja volim amerikance, ameriku , i ljute bombone.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 12:29 (woodgamesfx).
18 godina
Darky kaže...
seneka kaže...

kad putuješ bosnom i srbijom ustanoviš da su lokalni ljudi pristojni i gostoljubivi (uvijek postoji par idiota, ali ko da ih kod nas nema)

isto tako prosječni amerikanac nije ništa drukčiji od nas

ono što je drugačije je njihov pogled na svijet van amerike, ali nisu oni sami za to krivi, za to je krivo školstvo koje ih uči vrlo usko i primijenjeno

Glede Amera i Amerike, naš kolumnista John Dvorak je jednom kad je bio ovdje rekao da je to interesantna kombinacija demokracije i fašizma. Totalna demokracija i sloboda unutar Amerike (bilo je to prije nego se Domovinska sigurnost razmahala), a totalni fašizam prema vani koji se očituje u intervencijama u drugim zemljama. 

Meni se čini da je dobro pogodio taj dualizam.

This space for rent!
17 godina
Drago kaže...
..

Glede Amera i Amerike, naš kolumnista John Dvorak je jednom kad je bio ovdje rekao da je to interesantna kombinacija demokracije i fašizma. Totalna demokracija i sloboda unutar Amerike (bilo je to prije nego se Domovinska sigurnost razmahala), a totalni fašizam prema vani koji se očituje u intervencijama u drugim zemljama. 

-dobro je 'rekao' osim za ovo unutra, pošto spada pod WASP nije čudo da je tako osjećao. Vrlo jednostavno, dnevno se u USA pobije više ljudi u uličnim obračunima nego u aktuelnim ratovima ostatka svijeta, jedino saobračajke nisu različite. Kanada (ili neka druga zemlja, kontinent) pak koliko god slična, nema takvu 'statistiku'.

.. ostalo bi nejasno, pa dodatak. Jer kakav je osječaj slobode kad se ne usudiš izaći na ulicu, u kino.. sloboda postoji u molovima i ograđenim ''on the hill' naseljima za imućne, ostali su kao afganistanci.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 12:57 (ihush).
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

nema diskusije da je vanjska politika sad-a problematična,ali kad bi me netko pitao da" interveniraju" u hrvatskoj ameri ili npr rusi ili nedajbože neki treći,mislim da ne bi dvojio
deklarativno je lako zauzeti neki stav,ali praksa i život su vrlo iznijansirani i često ne podliježu krutim pravilima

18 godina
neaktivan
ihush kaže...
.. ostalo bi nejasno, pa dodatak. Jer kakav je osječaj slobode kad se ne usudiš izaći na ulicu, u kino.. sloboda postoji u molovima i ograđenim ''on the hill' naseljima za imućne, ostali su kao afganistanci.

Ovo je pretjerivanje i nema veze s realnošću.

Nekoliko prijatelja koje poznajem osobno (dakle ne interwebz anonimusa) je živilo ili živi u SAD-u, u raznim gradovima od Chicaga, preko New Yorka, pa do Atlante. Nitko se nije požalio na to da "nije mogao van iz stana od straha", dapače.

16 godina
neaktivan
ihush kaže...
Drago kaže...
..

-dobro je 'rekao' osim za ovo unutra, pošto spada pod WASP nije čudo da je tako osjećao. Vrlo jednostavno, dnevno se u USA pobije više ljudi u uličnim obračunima nego u aktuelnim ratovima ostatka svijeta, jedino saobračajke nisu različite. Kanada (ili neka druga zemlja, kontinent) pak koliko god slična, nema takvu 'statistiku'.

We Are Sexual Perverts?! Moj bend? {#}{#}{#}

http://www.waspnation.com/

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ihush kaže...

Ovo je pretjerivanje i nema veze s realnošću.

Nekoliko prijatelja koje poznajem osobno (dakle ne interwebz anonimusa) je živilo ili živi u SAD-u, u raznim gradovima od Chicaga, preko New Yorka, pa do Atlante. Nitko se nije požalio na to da "nije mogao van iz stana od straha", dapače.

Jesli li bio kada u nekoj većoj metropoli , ali ne sa turističkom grupom već sam !? Može i europska , pa se malo informiraj o kvartovima i mjestima u koja se može i u koja nije pametno ić.

Ovo ti kažem iz iskustva , ne iz rekla kazala.

Ali da ja sam EPIC seronja i neznalica tako da i to se uzima pod dozom sumnje itd itd.već viđeno.

Seronja i klinac foruma NO1, žderite se emancipirani ego cooleri !
18 godina
ihush kaže...
Drago kaže...
..

Nije to baš tako - niti SAD ima toliko kriminala (po glavi stanovnika) kako se kod nas misli, niti se tamo ljudi osjećaju životno ugroženima od kriminalaca i manijaka. Veliki dio zapadne obale, a pogotovu srednji zapad i dalje živi tako da ljudi uopće ne zaključavaju kuće. 

Ja, inače, ne mislim pretjerano dobro o životu u Americi, ali generaliziranje u stilu da se ekipa boji izaći iz kuće i to u tako golemoj zemlji, prostorno i po stanovništu, ne stoji. Negdje je život gori nego na Kozari boku (Istočni Los Angeles, primjerice), a negdje je vrlo, vrlo siguran. 

BTW, Ameri su najljubazniji i najodgojeniji ljudi koje sam ja upoznao dok sam bio tamo. 

Problem je što malo previše zaključaka o njima stvaramo na osnovu njihovih serija koje ti uglavnom pokazuju život u "krešendu" - a ne kakav jest. 

This space for rent!
18 godina

Kaže 40 keka nezaposlenih, rast 9,5% - Hrvatska, raj na zemlji.

Da, ali ne u ovoj sezoni...

http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/Hrvatska-u-Jugoslaviji-ostvarivala-bolje-gospodarske-rezultate-nego-danas

This space for rent!
18 godina
neaktivan
Drago kaže...

gosn. Descartes bi ga vjerojatno najbolje shvatio {#}

sandinista
18 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Jesli li bio kada u nekoj većoj metropoli , ali ne sa turističkom grupom već sam !? Može i europska , pa se malo informiraj o kvartovima i mjestima u koja se može i u koja nije pametno ić.

Ali da ja sam EPIC seronja i neznalica tako da i to se uzima pod dozom sumnje itd itd.već viđeno.

Bliski prijatelj mi je živio oko godinu i pol u New Yorku, jel to dovoljno veliko?

Ja osobno nisam bio u SAD-u, ali nemam razloga ne vjerovati frendu kad mi priča o vremenu provedenom tamo, pogotovo obzirom da ima fotke s raznih izlazaka i sl. Nikad ga nitko nije ni krivo pogledao tamo, a kamo li napao.

Drugom prijatelju baka živi u Chicagu, svako ljeto ide tamo i također ima samo lijepe stvari za reći.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 13:45 (Danny_HR).
18 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

1. Pa upravo u tome i je problem - što je pravac uglavnom jednak - pravac sve većeg zaduživanja. Kamate na kamatu!

2. Zašto misliš da promjena mora biti drastična? Jesu li nas u ovu situaciju dovele drastične promjene? Ne! Svake godine je vanjski (i unutarnji) dug malo porastao, pa smo to malo krpali prodajom obiteljskog srebra pa smo, kad smo manje-više sve vrijedno rasprodali, krenuli po kreditima - kreditić jedan, kreditić drugi - tek toliko da se pokrije tekuće poslovanje.

3. Zar ne vidiš da je problem upravo u tome što je pravac uglavnom jednak (a pogrešan!)?

4. Za to će trebati otpustiti mnogo ljudi u državnom aparatu, možda i pojednostavniti neke procedure (iovako ionako su procedure kod nas toliko komplicirane samo zato da treba više ljudi koji će ih obavljati), trebat će velika državna štednja.

5. Jedini eventualni krediti koji bi se dopustili trebali bi biti oni za otvaranje novih radnih mjesta, za pokretanje tvornica itd. - dakle za razvoj.

sry sto nisam stigao prije skociti ovdje, obitelj, posao.

1. sdp je isto tako nastavio politiku zaduzivanja, raprodaje, od prije (nisu je oni zapoceli).

2. pogledati pod broj: 5

3. slazem se, pravac je pogresan totalno - to sam i rekao u svojoj prvoj poruci :) ali, pogledati moj odgovor pod br. 1.

4. otpustanja nece biti (miki reko'). sto je u neku ruku i dobro jer to bi ponovno dovelo do manje potrosnje i jos vise ukopalo gospodarstvo. da, treba smanjiti drzavni aparat. ali to treba prepustiti "godinama" iliti pustanjem ljudi u mirovinu i zabranom zaposljavanja novih. ukoliko bi sada krenula masovna otpustanja promet roba bi to osjetio. drzava ukoliko tu zeli ustedjeti mora naci nove nacina da pojaca prihode. to je svojevrsna mat-pozicija. dati otkaze (dodatno opterecenje gospodarstu te pritom s*ebati zivot ljudima koji npr. nisu dosli tamo stranackom stegom ili poznanstvom te imaju kredite, klince) ili ostaviti ih i placati im pune satnice? tko je dovoljno pametan da to odgovori? iskustvo zemalja koje su na rubu i one koje se rubu priblizavaju govori da je stednja = wrong!

5. sdp je imao priliku. no oni su, poput kokosarske i DrIve, gradili ceste i uglavnom se bavili upitno isplativim ili neisplativim projektima na dugi rok (autocesta ftw).

no, pitanje koje sam postavio je vise bilo generalno, moze li ikakva politicka stranka, izabrana (1) od strane naroda spasiti ovu drzavu? ili bilo koju? (ne znam, ne volim gledati samo lokalno, vec i globalno posto je svijet danas selo-moje-malo i ovisni smo jedni o drugima). da li je to uopce izbor?

autista (drago, TU za to) milanovic je prosle godine "kritizirao" kosoricinu najavu milijardi investicija rijecima poput (ne da mi se sada traziti nekakav link): "pa to mi predlazemo vec godinama". {#}

lesar kao opcija? ili don quijote ili je glup ili laze. prava u kapitalizmu. kao da je Spartak pokrenuo stranku a ne pobunu.

prvo mora reci ljudima sto ih stoji:

1. "vojska nezaposlenih dobra je za ekonomiju" (nezaposleni postaju glavni neprijatelji zaposlenih - borba za posao)

2. roba kao i svaka druga na trzistu. roba nema prava, koliko god se to proklamiralo, vec ta prava se definiraju potraznjom i ponudom (povratak na 1.).  sve ostalo su bajke za malu dijecu (naravno, postoje djelomicne iznimke ali te drzave uglavnom imaju dugacku tradiciju socijale i dovoljno snaznu ekonomiju da to izdrzi - svedjani - pitanje za koliko dugo).

uostalom, ovo nije samo kriza hrvatske drzave. globalno, ovo je kriza sustava. mi smo samo mali igraci koje taj sustav unistava a dodatna otegotna okolnost je cinjenica da smo u startu (prihvacanjem pravila trzista koja vladaju u svijetu) unistili svoju poziciju u utrci, unistavanjem vlastitih proizvodnih snaga (industrije i skolovanih, sposobnih ljudi koje smo otjerali sa svih odgovornih pozicija).

1 izabrani od strane naroda bi znacilo da narod izabere svoje predstavnike i svojevoljno im ponudi odredjenu poziciju (s koje ih takodjer moze vecinskom odlukom i maknuti) te da predstavnici svojevoljno i prihvate odredjenu poziciju uz sve moralne i ostale odgovornosti. izbori u demokratskim drustvima uglavnom su perverzija istoga jer se ljudima namece izbor izmedju izmedju predstavnika (koje vecina ljudi zdravoga razuma nikada ne bi postavila na odredjenu poziciju moci jer ili nemaju iskustva u obavljanju istoga posla, ili su tocke programa koje predstavljaju lakrdija i tesko izvedive stvari - plan 21?).

shodno tome postavlja se pitanje: da li su izbori, danas, zapravo iluzija izbora izmedju nijansi sivila? osobno, smatram da jesu, te postivajuci vlastite stavove odbijam sudjelovati u izboru sive nijanse. zelim zivjeti zivot u cijeloj (ili barem priblizno cijeloj) paleti boja. mozda neki misle da je to sebicno. moguce. mozda neki misle da je to inertno, glupo. slobodno. no, ja sam se odavno rijesio potreba za iluzijama.

takodjer, da me se ne shvati krivo, ja definitivno bih volio vidjeti promjene, da nasa djeca rastu u donekle normalnom okruzenju, ali smatram da ovakav politicki i ekonomski sustav nam to nije u stanju podariti.

samo cu citirati grcke prosvjednike (sto sam vec jednom i napravio ranije u temi): "Nemamo nikakvih iluzija: razumijemo da ne možemo ostvariti direktnu demokraciju i vladavinu naroda bez svrgavanja vlade, Troike i cijelog političkog i ekonomskog sistema."

iz toga proizlazi, nikada se necemo rijesiti interesa pojedinaca ili skupina dokle god im to sami dozvoljavamo.

pozicije moci neminovno vode do korupcije.

edit: male gramaticke i pravopisne ispravke.

takodjer zaboravih nadodati. prije bih ponudio nekakvu poziciju moci nekim clanovima ove teme nego "autistu", kokosarki i ostatku ekipe.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 13:47 (Littlemanbeingerased).
18 godina
(s)izgoreo kaže...
Drago kaže...

gosn. Descartes bi ga vjerojatno najbolje shvatio {#}

Vi sandinisti ćete prvi pred zid/jamu kad Demido i Vexx dođu na vlast...

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
woodgamesfx kaže...

Bliski prijatelj mi je živio oko godinu i pol u New Yorku, jel to dovoljno veliko?

Ja osobno nisam bio u SAD-u, ali nemam razloga ne vjerovati frendu kad mi priča o vremenu provedenom tamo, pogotovo obzirom da ima fotke s raznih izlazaka i sl. Nikad ga nitko nije ni krivo pogledao tamo, a kamo li napao.

OffTopic:

Ja zakapam ratnu sjekiru i nudim : 

lula mira lula mira

OnTopic:

slažem se da pojedini dio pojedine metropole mogu pojedino djelovat, kako ti kažeš u pozitivnom svjetlu tako ti ja kažem da može i u negativnom svijetlu.

Inaće jedan frend tj. kada sam još bio klinac , dobili smo jednog učenika iz Melbourne u 4 razredu osnovne škole , kada nam je pričao odnose u društvu tj. među školskom djecom koji obitavaju u Melbourne i kada smo povukli paralelu kod nas ( tamo 1993-1994 godina prošlog stoljeća ) sve nam je to zvučalo na SF, ali eto 10-tak godina kasnije to je došlo i kod nas.

18 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
OnTopic:

slažem se da pojedini dio pojedine metropole mogu pojedino djelovat, kako ti kažeš u pozitivnom svjetlu tako ti ja kažem da može i u negativnom svijetlu.

Inaće jedan frend tj. kada sam još bio klinac , dobili smo jednog učenika iz Melbourne u 4 razredu osnovne škole , kada nam je pričao odnose u društvu tj. među školskom djecom koji obitavaju u Melbourne i kada smo povukli paralelu kod nas ( tamo 1993-1994 godina prošlog stoljeća ) sve nam je to zvučalo na SF, ali eto 10-tak godina kasnije to je došlo i kod nas.

stvar je i u pristupu policije sigurnosti

prije se znalo napraviš sranje, dohvati te policija i ubije boga u tebi, ako se žališ, onda opet dobiješ batina skupa sa svojim advokatom (jer i on je dobio porciju)

sad napravi sranje i odma se odšeće, jer ga advokat oslobodi na ime nekog "prava"

no ja pitam gdje su prava žrtve????

po meni osuđeni kriminalci koji su u zatvoru ne bi smjeli imati nikakva prava (imaju samo pravo na hranu, lječnika i psihijatra (ili svećenika) ni trunke više)

mi puštamo zatvorenika na slobodni vikend jer je bio dobar u zatvoru taj tjedan?????????????

kaj su oni u zatvoru ili odmoru u hotelu?

18 godina
neaktivan
Drago kaže...

da vexx, pa zar taj user još nije bananan na forumu, život će ga već izbanirati uzduž i poprijeko... a i netkoviću sam priredio zasjedu samo ga čekam da lane... a tko mu ga je sad taj Demido {#}, jel opasan?

sandinista
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 14:00 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
Darky kaže...
woodgamesfx kaže...
OnTopic:

stvar je i u pristupu policije sigurnosti

prije se znalo napraviš sranje, dohvati te policija i ubije boga u tebi, ako se žališ, onda opet dobiješ batina skupa sa svojim advokatom (jer i on je dobio porciju)

sad napravi sranje i odma se odšeće, jer ga advokat oslobodi na ime nekog "prava"

no ja pitam gdje su prava žrtve????

po meni osuđeni kriminalci koji su u zatvoru ne bi smjeli imati nikakva prava (imaju samo pravo na hranu, lječnika i psihijatra (ili svećenika) ni trunke više)

mi puštamo zatvorenika na slobodni vikend jer je bio dobar u zatvoru taj tjedan?????????????

kaj su oni u zatvoru ili odmoru u hotelu?

Sorry ali ovo mi je malo iz krajnosti u krajnost.

Inaće barem je do sada dokazano da se represivnim metodama ništa ne postiže, po mnei srž problema leži u društvu barem u velikoj večini slućajeva.

16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Drago kaže...

da vexx, pa zar taj user još nije bananan na forumu, život će ga već izbanirati uzduž i poprijeko... a i netkoviću sam priredio zasjedu samo ga čekam da lane... a tko mu ga je sad taj Demido {#}, jel opasan?

Nešto tipa Robin Betmenu. Opasan, po sebe.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

gdje, ko, plizzz...

sandinista
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
thedream kaže...

gdje, ko, plizzz...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sto-se-dogada-nasim-drustvom/37246.aspx?page=449&jumpto=2279230&sort=asc&view=flat

Ajd, ajd, smiri se. Šta si se uzvrpoljio kao da mu ga se spremaš metnut. {#} Ok, ovo nije dobro sjelo, ili je, po nekim scenarijima. Kako bilo, izvjesni mladac je za razliku od tebe, pazi sad, pravi Hrvat, vitez štoviše, i uvijek pa i recimo za vrijeme crtanih filmova jel tako, je spreman obraniti hrvatske nacionalne interese od homića (tebe) i komunjara(moi).

Ja ne bi izazivao na tvom mjestu, moglo bi biti gadno.

Cemetary gates
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice