Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.367.279
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

bankare toliko omađija gledanje u uzlaznu putanju prihoda, da zaborave na certifikat.

(s)izgoreo ,javi se drugi put na natjecaj za "neki qua for network&security inside zaba".

18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
mbaksa kaže...
Šef kaže...
Agencija Hendal za HRT: 33,4% kukuriku;
10% HDZ;
2,4% Hrvatski laburisti;
1,9% HSP;
40,2% je neodlučno

Ne kužim koja je poanta ovakvog "istraživanja". Osim da se oko toga napravi nekakva žblj priča. Koja nema previše veze sa stvarnošću. Opće je poznato da se HDZ-ovi birači baš i ne vole izjašnjavati.

I ja bi se sramio da sam HDZ-ov glasac.

- Psiho246
18 godina
neaktivan
torrente kaže...

bankare toliko omađija gledanje u uzlaznu putanju prihoda, da zaborave na certifikat.

(s)izgoreo ,javi se drugi put na natjecaj za "neki qua for network&security inside zaba".

jadni nemaju novaca za produžiti, a što drugo i očekivati od škrtibanke... govnad, btw. banka i za banku je zadnje mjesto gdje bih radio

btw. 2 da, this connection is untrasted, koji oximoron, kao da je ikad bila puna povjerenja ili pouzdana

sandinista
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 22:55 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
torrente kaže...

"SSL certifikati entriptiraju komunikaciju vašeg internetskog preglednika s serverom web stranice, u ovom slučaju ZABA.hr"

OMG! Zasto svi moraju biti toliko nepismeni?! Kao prvo, hrvatska rijec je sifriraju, a ne enkriptiraju. Drugo, ako vec i zele koristiti strani termin, ne znam, valjda da izgleda misticnije ili sto vec, onda se ne kaze enkriptiraju, vec kriptiraju. Trece i posljednje, cak su i enkriptirati uspjeli krivo "spelovati". Ah...

Gentoo... it's like wiping your ass with silk. Or sandpaper.
17 godina
neaktivan

Ima jedna tužna istina u vezi s HDZ-om. Velika većina ljudi koji su na visokim pozicijama u raznim velikim firmama upravo je iz HDZ-a. Nakon promjene vlasti došlo bi najvjerojatnije i do smjene tih ljudi na visokim pozicijama, a zatim i većine "običnih zaposlenika", te radi toga skoro svi članovi uže i šire obitelji "običnih zaposlenika" u raznim velikim firmama glasaju za HDZ, ponajviše iz straha da će nova garnitura ljudi na visokim pozicijama promijeniti zaposlenike firme i njihovu rodbinu preusmjeriti na burzu. True story.

Beauty doesn't have a weight restriction.
16 godina
neaktivan
Kad srce kaže more, HDZ kaže-nemore
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
18 godina
thedream kaže...

EDiT : Eh,da, još jedna - i ne biraju ga ovi tu boldani, nego građani grada Zagreba, odnosno njihova većina. To su sve lopovi i korumpirani? Teško kolega. Generaliziraš, i pun si predrasuda. Izbori su vrhunac demokracije, biraj po svojoj savjesti ili želji i ne prozivaj ljude lopinama. Toga sam se naslušao kroz školovanje i sad posao, čisti fašizam.

Hoćeš čuti moj životni primjer, brz je, nije ihush-ovski na pola stranice {#}.

1. Rođen u Šibeniku živim u Zagrebu, ne valjam dolje jer sam izdajica, ne valjam ovdje gore jer sam tovar.

2. Završio gimnaziju. Ne valjam ostalima jer su gimnazije smeće, ne valjam ni gimnazijalcima jer "moraš" upisati faks da bi bio iole konkurentan na tržištu rada kasnije.

3. Slušam metal. Ne valja ostalima jer me doživljavaju prljavim, ofucanim, zlim i kojekakvim.

4. Vozim audi. Ne valja jer iako je 12g star iduće godine, simbolizira njemački auto koji pak u nekoj krajnjoj granici simbolizira krkanluk, hercegovačke table, zlatni lanac i raznorazne VW-grupa polusvijetove i komplekse.

5. Upisao i završio ekonomiju u roku, i magistrirao na pds-u odmah nakon faksa,isto u roku. Ne valja ostalima jer je to, pokazalo se - korumpiran faks, i svi koji ga pohađaju su kreteni.

6. Zaposlen sam u gradskoj firmi, ne - nije mi Bandić sredio posao ako ti je proletilo mislima {#}, samo ti kažem. Gradska firma. Ne valja jer se tamo ne radi ništa, a plaća ide. To sve ide samo od sebe, svi sve znaju i nitko ništa ne radi.

7. Živim, kako sam već par puta rekao, u rentanom stanu. Ne valja jer me uvjeravaju ljudi koji rođene veze nemaju da sam za 350 eura i 50 eura režija, dakle 400 mogao nositi kredit za vlastiti stan. Mhm,da..how,yes,no,maybe..can you repeat the question? Od 35 kvadrata di, u Sopnici Jelkovec, Bandić anyone?

Kakve to veze ima sve sa Bandićem pitaš se? Pa lako je, jako priprosto. Život je stvar izbora, sjašimo jedni sa drugih, više gledajmo sebe a manje osuđujmo druge. Ako je loš gradonačelnik, nek mu glasači presude, što izgleda ne čine. Ako je lopov, ići će u zatvor. Ako nije, nije. I amen više.

Zaista ne znam zašto ovaj narod ima prokletu urođenu potrebu sve izjahati, ispreskakati i sve negirati? Kažem, ja sam prvi za - može, u buksu s gadom, nek mu sve prišiju i zdravo. Ako je kriv, doviđenja s njim. Ali pogledaj za ime Božje tko ti je na vlasti prvo na državnoj instanci, i kolike su im šanse da opet dobiju izbore. Ako izbore dobije HDZ, pa to je volja naroda i šta ćemo sada, ubiti se?! Debili su i bok, doviđenja. Nema tu kontre, nema revolucije, nema zatvora za lopove. Volja naroda je onda da ti i takvi ( tipa Bandić i co.) budu i dalje na vlasti i zabavljaju nas.

Možda nisi shvatio al nema veze, mislim da bar djelomično jesi. Slobodno biraš kontra Bandića, imaš li dokaza ili saznanja protiv njega, prikelji mu ih i podnesi kaznenu prijavu, točka. Tako i na svakoj razini na kojoj budeš djelovao.

Iskreno, od tebe nisam ocekivao ovako sirov, da ne kazem priglup post, a pogotovo da me nazivas fasistom i punim predrasudama. Obrazlozi na temelju cega si me takvim ocjenio?

Prisijes mi da sam prozvao sve glasace Bandica da su lopovi, te mi onda jos prisijes i da generaliziram na temelju necega sto si mi ti prisio.

Jako nes(p)retno kolega, ne volim kada mi ubacuju rijeci u usta.

Sistem ne funkcionira. Da funkcionira, Bandic bi bio u zatvoru, Kerum bi bio u zatvoru, Kosor bi bila u zatvoru itd.

U idealnom svijetu, n bi uzeo koji milijoncic, osoba koja radi u uredu s n i vjerojatno mora biti svjesna toga te bi to prijavila nadleznim sluzbama koje bi pokrenule proces protiv njega.

Nakon provedenog postupka, n bi dobio zatvorsku kaznu, te bi mu se ako je to moguce oduzeo iznos koji je ukrao.

Na zalost to kod nas izgleda ovako - n uzme milijoncic, osoba koja radi sa njim u uredu ili zazmiri od straha ili suraduje s n. Informacija o malverzaciji ipak procuri te netko to prijavi nadleznim sluzbama.

Nadlezne sluzbe to potpuno ignoriraju ili cak zataskavaju kako bi zastitili n.

I kako onda mozes jednostavno izjaviti Slobodno biraš kontra Bandića, imaš li dokaza ili saznanja protiv njega, prikelji mu ih i podnesi kaznenu prijavu, točka. ?

Iz ove price o tvom zivotu, koja i nije pridonijela diskusiji sam uhvatio da si roden u Sibeniku.

Imam puno iskustva sa Sibenikom, njihovim sudovima i opcenito njihovoj birokraciji i policiji.

Tamo sa 100-1000€ mozes sve napraviti, cak sam dozivio da suci/sutkinje daju nelogicne presude na predmete, kompletno ignorirajuci relevantne svjedoke jedne strane i uopce ih ne spominjujuci u zapisniku, a da ne govorim dalje, joj koliko bih mogao pisati o tome. {#}

I onda ces ti meni ovako odgovarati? Hah!

Pa kolega, nismo balavci da se tako razgovaramo.

Da se vratimo na prvotnu temu, gradani grada Zagreba su vecinom glasali za SDP, a ne za Bandica.

U to se mozes uvjeriti ako pogledas rezultate parlamentarnih izbora, a i predsjednickih izbora, a pravi pokazatelj ce biti novi lokalni izbori, gdje ce mu u konacnici glasaci i presuditi.

Takoder, pricas o volji naroda.

Volja naroda se mijenja, a i tom voljom se da manipulirati, ali i tesko definirati.

Sto je to volja naroda? Je li to kad HDZ pocne pricati o crvenoj hrvatskoj i crvenim vragovima i srbima, pa seljacinama nabrekne k*#$%# i svi su odmah spremni skociti i glasati za njih?

Ili je mozda prava volja gradana, ona podsvjesna koju cak i ta zadrta seljacina mora imati u dubini sebe, a to je volja za napredkom i boljim zivotom? Da nije to zapravo prava volja naroda?

Sta mislis ko bi dobio izbore kada bi se iz medija maknula sva ona sranja, sukobi izmedu kosorice i tadica, nepotrebne podjele na crven-bijeli-plave, utjecaj crkve, thompsona i svetog trojstva i popratna dimna zavjesa?

Kada bi se i toj seljacini dala prilika da bistre glave i bez utjecaja odluci koja je njegova volja, te koja bi opcija i program cije stranke donio za njega i za drustvo boljitak, za koga bi glasali?

Sto mi ti zapravo pokusavas reci je da zivimo u demokraciji te da se svacije misljenje mora respektirati, pa makar vecina ne moze vidjeti dalje od svojeg nosa.

Ja se ne slazem s time, tj. ne slazem se sa demokracijom.

Mozda ona dobro zvuci na papiru, kao sto to i obicno politicki programi i drzavni ustroji zvuce, ali kao sto smo svjedoci diljem svijeta, to ne funkcionira kako treba.

Pa i vec je pocelo, predizborno vrijeme...vrijeme kada ce se svima kopati po rodbinskom stablu, gledati tko je srbin a tko rvat, tko je gdje bio '91, tko je crven, a tko plav, a tko je u duginim bojama. (sizgoreo ofc)

Vrijeme je kada ce stranke izmisljati jadne lazi kako bi oblatile drugu stranku i to tako niske lazi da su u rangu postavljanja noge 90-godisnjem starcu koji bez stake ne moze hodati.

Kada se narod odluci cija ih je besmislena 3.14zdarija vise napalila, za tu ce stranku glasati. Tako je barem dok se ne zasite tih istih 3.14zdarija, sto se sigurno blizi, pa HDZ ne dobije mandat na 4 godine. Ali nakon 4 godine hladenja, nakupi se jos 3.14zdarija i sve krece iz pocetka.

Demokracija je farsa, ona zapravo ne postoji jer u mojem misljenju, narod uopce nema sansu izraziti svoju pravu volju jer su toliko natrpani i optereceni glupostima da ni ne znaju sto hoce.

Zato ja vjerujem (i ne skrivam to) u odredeni set pravila koji omogucuje svim ljudima ista prava te pruza svim ljudima iste mogucnosti bez diskriminacije.

Ne vjerujem u novac, te ne vjerujem u privatno vlasnistvo jer dok je i jednog i drugog, uvijek ce se naci netko kod koga ce prevladati ljudska pohlepa i koji ce pod svaku cijenu htjeti imati vise od drugoga.

A nemojmo se zavaravati, pa politicari i jesu takvi kakvi jesu iskljucivo zbog novca.

Da se vratim na temu predrasuda.

Kazes da sam pun predrasuda, sto me moram priznati malo i pogodilo. Svi mi tu i tamo nesvjesno imamo neke predrasude, glavno je da ih uspijemo locirati te odstraniti iz nasih misli te uspostaviti objektivan uvid u stvari.

S time se slazem da mozda tu i tamo slucajno imam predrasude prema nekomu ili necemu, ali da sam pun predrasuda - sokiran sam.

Predrasude prema komu-cemu?

Bandicu? Metalikama? Ne znam od kud ti to uopce.

Bandic je definitivno zasluzio misljenje koje imam o njemu. Baziram ga na njegovim izjavama, po pisanju novina (koje ne mora biti istinito), po raspravi izmedu njega i Josipovica na predsjednickim izborima, po njegovim djelima, po osobnom iskustvu i iskustvima svojih bliznjih/okoline.

Tesko da bih to nazvao predrasudom.

Kazes: "Život je stvar izbora, sjašimo jedni sa drugih, više gledajmo sebe a manje osuđujmo druge."  Ovo sam interpretirao kao: "Ja sam noj, zabit cu glavu u pijesak i bmk za citavi svijet.

Mi jesmo drustvo i nas cilj bi trebao biti gledanje tudih poslova. Pomagati bliznjima ako im pomoc treba, te ako se bave nedjelima, sprijeciti ih ili osuditi na adekvatnu kaznu.

To bi bio idealni svijet. A nije. Ali svejedno moramo teziti tome.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
thedream kaže...

Možda (vjerojatno) je ispalo malo ishitreno u mojoj reakciji, pa eto, žalim zbog toga ako ništa drugo. Na čemu sam bazirao svoje mišljenje, dobro pitanje. Ali lako je - izjavio si da je Bandić na vlasti zahvaljujući lopovima iz gradske skupštine i sličnim ljudima, a ja ti kažem da gradonačelnika biraju građani grada Zagreba a ne lopovi iz skupštine, i da je proglašavanje nekoga lopovom bez dokaza za to - kleveta, zbog koje se u normalnim društvima i državama sjedi u ćuzi. To prvo i prvo kad pričamo već o - nekom normalnom društvu. Možeš ga voljeti ili ne voljeti, ali ako nemaš dokaza o tim milijunima (ili povlačim paralelu sa 100-1000 eura), kuvertama sa suda u Šibeniku i slično, šuti. Nisi noj, nego klevećeš i lupetaš bez pokrića.

Uostalom, čekaj samo malo - nisi li dužan prijaviti svaku takvu aktivnost po slovu zakona, inače si i sam gotovo pa ravnopravan u sudjelovanju? Ja osobno nisam oduševljen nijednom većom presudom u zadnjih 10g svih naših sudova, o policiji također imam svoje mišljenje, ali jesam li noj ako odlučim na to ne reagirati, ja mislim da nisam. Zašto bi bio noj? Pa prihvaćanje stanja ne znači nužno i zabijanje glave u pijesak, prošli su me filmovi i izbrijavanja na neku revoluciju i da se u ovoj državi može štošta napraviti, ma naravno da ne može. Bilo bi dobro i dovoljno za početak napraviti koji zatvor više, jako korisno.

Demokracija na hrvatski način nema baš veze sa nekim papirnatim oblicima, tu se slažem. Ali opet te pitam, težiš promjeni, pa težim i ja, naravno da nisam zadovoljan, ali na primjeru sakupljanja potpisa, peticija, ma bilo čega, građanskih akcija, pa i izlaskom na izbore, pitam te trezveno, što očekuješ? Pa ovdje se radi o kolektivnoj svijesti korupcije na svim razinama i u svim porama društva, kulturi nerada, polumoralnih da ne kažem nemoralnih normi, radi se o Crkvi koja je u službi same sebe i svog bogaćenja, radi se o jednoj kolektivnoj nemoći, kako birača tako i političara, o logici - između dva zla biram manje, a to je HDZ, jer nećemo komunjare. Pa o čemu mi pričamo. Ja cijenim što ti gajiš neku nadu za ovo društvo, ja sam onako, mic po mic - odustao. Veselim se izborima, volim izaći glasati, zašto ne, to mi je u jednu ruku i građanska dužnost, ali ne očekujem ništa. Zaista.

Da završim samo jednom kratkom mišlju sa Bandićem, mislio što mislio, i ti i ja, bio je 12g gradonačelnik. Mogao je bolje, je. Mogao je ništa, i to je mogao. Ali malo me iznenadilo (sad mene) s tvoje strane da zaista misliš da bi svi navedeni projekti bili ostvareni bez Mikijevog patronata, kako si rekao - nismo balavci, pa kako je Kosorica znala sve što se dešavalo u stranci unazad 10g tako i Banditos zna svaku lipu di je otišla iz gradskog proračuna i što su ostvarili, a što ne. Da li bi to bilo izgrađeno sve i bez Bandića, pa ja te mogu samo pokušati uvjeriti da ne bi. A ti misli kako bi po principu - ipak se kreće, samo od sebe nekako perpetuum mobile, sustav izgradio što je izgradio i rasturio što je rasturio. Toliko o njemu, ne misli ni on o meni, šta da ja o njemu razglabam onda. {#}

Samo da te podsjetim, svevišnji Josipović je imao aferu o potezanju nekih para s računa prije likvidacije poduzeća, ili je tako nešto bilo u igri, neke love s računa banke ili slično, koliko se sjećam, mislim da se o tome također nikad nije dovoljno ni reklo, ni istražilo. Tako je i ondje pojeo vuk magare. Red pravde, red pravednosti, meni dobro, a vi se stoko sitnog zuba hranite pričama o boljim vremenima. Otprilike mi tako nekako glasi retorika Josipovića, mi moramo, mi možemo, trebali bi, i tu je priči kraj. Ma nemoj njega spominjati, sam sebe spustiš nepotrebno, pa to je jedna posve nebitna i nerelevantna figura za ovo društvo. Bio bi poraz zdrave pameti i razuma da je Bandić dobio predsjedničke izbore, ali razgovarati sa pretjeranom euforijom o Josipoviću, i tu bi se dala potegnuti fina rasprava.

No da završim sa nespretnom izjavom o tvojim predrasudama. Pa ja sam ih pun što ti je, ljudi su općenito puni predrasuda na svim razinama, tko kaže drukčije jednostavno - laže, jer mu ponašanje ogromne većine ljudi ne ide na mlin. Što sam ti htio reći je da stvarno prihvaćanje raznih ishoda i situacija u životu ne znači i slaganje s njima, možda zvuči glupo i kontradiktorno, ali ja se kao glasač SDP-a neću konkretno ubiti ako HDZ opet dobije mandat, i to je volja naroda o kojoj ti pričam. Narod je takav kakav je, i ima to što ima, kao što će i imati iduće 4g. Ne znam zašto nas precjenjuješ nepotrebno? Odakle ti uopće pomisao da mi kao društvo, govorim o društvu, možemo više? Koji je svijetao primjer unazad godinu,dvije da je tome tako? Di smo to dokazali, da smo evoluirali kao kolektiv?

Mislim iskreno da smo minimalno po pitanju kolektiva napredovali od ratnih stanja i nekih izvanrednih situacija u kojima smo se našli. Pa nisam ja noj Bože ako prihvatim stvari onakvima kakve mi se dogode, šta bi trebao raznijeti vrhovni sud, zaletiti se u Sabor ili politi crvenom farbom središnjicu HDZ-a? Možda zvuči kao da sam poludio i da me uhvatio napad realnosti, ali mislim da je ovo društvo u sve većoj i većoj mjeri izgubljeno. U redu je da kukuriku koalicija dobije izbore, dapače, to je potrebno kao kiša u pustinji ovoj sredini, ali činjenica da će samostalan HDZ opet osvojiti trećinu biračkog tijela, ako ne i više, je dovoljno sama za sebe porazna. Pa ti meni pričaj o budućnosti ovog društva, bolje naravno i lopov HDZ-ovac nego komunjare, a upravo je HDZ stranka sa najviše ex-partijskih dužnosnika na političkoj sceni RH. Smiješno.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 7:50 (thedream).
14 godina

Skraćujte citate ko boga vas molim...

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
18 godina
neaktivan
teodosije kaže...

Šta ti stvarno misliš da će ti biti bolje kad SDP pobjedi.Ili neka druga stranka.Promjene nećeš dobiti tako što izađeš na izbore i eto glasaš za neku drugu opciju jer su oni "civiliziraniji" i pravo slatkorječivi pa ti ko fol misliš nisu oni ko ovi prije to su mladi perspektivni ljudi koji žele samo najbolje za svoju raju.Žele ku*ac oće džepove natrpati i laditi jaja 3 godine i onda ko fol nešto raditi zadnju godinu.

Domido kaže...

SDP je dovoljno ponizio i prevario narod u svom jedinom, i daj Bože zadnjem mandatu, prema tome nema više kaj tražiti na vlasti samo ljudi nisu dovoljno pametni da to uvide

Ovako nešto mogu izjaviti samo oni koji su imali ruku u crnom fondu kradeza i okoristili se time

mbaksa kaže...

Misliš, koalicija od četiri stranke ili koliko ih je već bilo? Možeš to malo objasniti - što je to toliko strašnoga SDP, odnosno tadašnja koalicija, tako strašno napravila?

Pa koalicija je napravila strašan zločin:

• prisilila kradeze tajkune da plaćaju račune u roku od 30 dana (ne 120 kako sad todorić radi)
  • ukinula novčanu pomoć za hercegovinu i umjesto da 400 milja kuna godišnje ide za "folklor" u hercegovini, potrošila to na razvoj ekonomije u RH
  • nije isplačivala 100+ milijuna kuna pedifilima, ustašama i lopovima sa kaptola (inače ja sam katolik tek toliko da se zna)
  • farbali su tunele za 40.000 kuna (danas hdz farba isti tunel sa istom bojom za 1 miljun)
thedream kaže...

Bundek , Arena, Snježna kraljica, Muzej suvremene u novom zagrebu, sponzorirao brojne kulturne, sportske i vjerske manifestacije u gradu, za vrijeme njegovog mandata je osuvremenjen javni prijevoz i to sad nečemu sliči u velikoj mjeri, uglavnom nema smisla da ja nabrajam nešto za što ćeš ti unaprijed reći da je propast i da samo doprinosi gubitaštvu i gomilanju dugova, bundek kome to treba, arena isto > rukometno prvenstvo anyone?

12g je gradonačelnik, ej - ne dvije, ne 5, nego 12. Maknite(mo) ga. Najgore od svega, taj tip stvarno 16-18h dnevno provodi na terenu, jel to žalosno ili pohvalno, ne znam. Možda bi nam i bilo bolje da radi manje..sretno s Jasenom Mesićem kasnije ili Kregarom.

Bundek - je bio ruglo i koliko god bandić bio loš to mu je dobro uložen novac, danas je tamo preksrasan park, a ne mjesto sastajališta drogeraša (navodno su iz bundaka i olupinu auta izvukli), znači po tebi umjesto parka tamo treba bit smetlište????

sram te moće bit kad tako govoriš

Arena - iako je preplaćena - treba nam - i ne samo ona i sve one druge koje su napravljene za rukometno prvenstvo

mi nikad ne možemo dobiti ništa jer imamo ruglo od sportskih terena - normalno kad se u hercegovinu za folklor šalje svake godine 400 milja (btw, nova najmodernija škola košta cca 70 miljuna kuna, za to kradeze nema novaca ali za folklor hercegovaca ima)

Snježna kraljica - to grad financira samo sa 20%, sve ostalo daju sponzori - i vjeruj da se isplati

na svaku kunu koju grad uloži sam dobije kunu nazad kroz poreze od potrošnje gostiju, koliko ono košta reklama na nekoj tv za turističke relacije???

znaš li koliko love London godišnje ubere od turizma ????

na čemu?

na kraljici iz koje se svi ovdje sprdaju, svi su bili šokirani ovo proljeće kaj su u londonu napravili kraljevsko vjenčanje za 20 miljuna funti

a analitičari procjenjuju da će samo ove godine na osnovu toga od turizma London zaraditi 300 milja funti (loša investija pih)

Kaj se tiče bandiča, koliko god loš bio uspio je dobiti mandat na izborima za gradonačelnika, a sljedeće izbore neće dobiti, sad kad se javno svrstao na hdzovu stranu

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 9:49 (Darky).
16 godina
neaktivan

Ti jadan nisi ni shvatio da je po meni to sve dobro (samo šta ja za razliku od psiha ipak znatan dio zasluga pripisujem i Banditosu). {#} Odahni, Bundek je dobar projekt, kao i rekontrukcija svake ceste u gradu, kao i muzej suvremene, kao i arena, pa na koncu konca i jedan dan jarunski most i cesta do arene, to je prva liga stvar za sve stanovnike zapadnog dijela zagreba. Samo je problem što psiho drži da Bandić ni za što nije zaslužan pošto su projekti financirani novcem poreznih obveznika grada Zagreba i okolice. Dobro, pošteno. Šta će nam onda gradonačelnik, meni ne treba.

Cemetary gates
18 godina

O da Bandić ima dosta putra na glavi, ima ga, dakako.

To sto mu nije nista dokazano - recite kojem jacem politicaru je bilo kaj dokazano ? :)

Kome je sto oduzeto od onoga sto je od njegovove ruke pokradeno...

Bandic je utihnuo jer zna da se trenutno mora zadovoljit s ovom pozicijom na kojoj je, ako je bar malo pametan, tako ce i ostat gradonacelnik.

Bandic je mafijozo u natjecajima za posao, znam iz prve ruke. Dovukao je Bosance i Hercegovce u ZG i vecina njih dobiva poslove umjesto domacih ljudi.

Sva sreca kaj jos nije predsjednik HR. Nije da je sada nesto bolje, al smatram da bi bilo samo gore da je Bandic predsjednik.

Zasto Josipovic gotovo reci nista ne radi ? Pa predsjednik kod nas nema gotovo nikakve ovlasti, on je tu vise ko kraljica Elizabeta u UK. Kolko se sjecam, bilo je spomenuto da su mu htjeli uzeti vojsku iz njegove komande.

A ovaj HDZ, SDP, HNS i kompanija - sve je to ista bagra.

Kosorica, Šeks, Bebić, Hebrang (makar je neaktivan), Čačić, Čehok, Karamarko, Linić, Bandić...(i tako dalje, i tako dalje) - svi su vam oni isti, ne znam zbog cega se tu opce raspravljamo.

Da su u poziciji da mogu vise ukrast - ukrali bi svi do jednoga.

Truth in engineering.
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Svi bi. Kao da nitko od nas to nebi napravio kad bi bio u mogućnosti...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 10:24 (cuspajz).
16 godina
neaktivan

Mislim da ga članak 101 malo zeza.

Predsjednik Republike može predložiti Vladi da održi sjednicu i razmotri određena pitanja.

Predsjednik Republike može biti nazočan sjednici Vlade i sudjelovati u raspravi.

Da sam ja Josipović, održavali bi sjednicu svaki drugi dan a pitanja bi razmatrali random izvlačenjem iz kuverti koje su prethodno stigle iz svih većih gradova u Hrvatskoj, u kojima bi oformio regionalni ured za suradnju sa predsjednikom. Šalu na stranu, ali takvo što bi stvarno bilo zgodno jer je predsjednik po mojem mišljenju produžena ruka građana i njihovo najjače oružje. Josipović to bojim se još nije shvatio, i mora biti mnogo oštriji (zadnjih dana je na tragu), i mnogo frekventniji, a ne proglašavati primirje, nije ovo rat, odnosno je, ali rat za pravednost kako on kaže - i tu nema stanke.

Neka kuka stalno, neka proziva stalno i neka predlaže sjednice Vladi. Nema nevažnih pitanja.

Cemetary gates
16 godina
protjeran
cuspajz kaže...
Batista kaže...

i kakvom se ti boljitku nadaš kad bi krao istom strašću kao i svi koje poznaš?

ne mogu ja i ostatak radništva dovoljno proizvest kolko ti i ostali možete pokrast. čemu onda izbori?

HDZ = SDP
18 godina
cuspajz kaže...
Batista kaže...

Onda smo svi pokvarena bagra do srzi.

Nemoj ga j.ebat molim te, sad kao nema postenih ljudi... Previse generaliziranja.

thedream kaže...

Predsjednik Republike može predložiti Vladi da održi sjednicu i razmotri određena pitanja.

Predsjednik Republike može biti nazočan sjednici Vlade i sudjelovati u raspravi.

Da sam ja Josipović, održavali bi sjednicu svaki drugi dan a pitanja bi razmatrali random izvlačenjem iz kuverti koje su prethodno stigle iz svih većih gradova u Hrvatskoj, u kojima bi oformio regionalni ured za suradnju sa predsjednikom. Šalu na stranu, ali takvo što bi stvarno bilo zgodno jer je predsjednik po mojem mišljenju produžena ruka građana i njihovo najjače oružje. Josipović to bojim se još nije shvatio, i mora biti mnogo oštriji (zadnjih dana je na tragu), i mnogo frekventniji, a ne proglašavati primirje, nije ovo rat, odnosno je, ali rat za pravednost kako on kaže - i tu nema stanke.

Neka kuka stalno, neka proziva stalno i neka predlaže sjednice Vladi. Nema nevažnih pitanja.

A da, al kaj znaci kad jedna Kosorica, koja je predsjednica vlade otidje na neki skup, samo da izbjegne sramocenje.

Mos mislit kako je onda ostalima u interesu da budu nazocni...

Truth in engineering.
17 godina
thedream kaže...

..Nema nevažnih pitanja.

- (slažem se..) jedino što se to odnosi na ''izuzetke'', tj on može predložiti ili sudjelovati na sjednici vlade ali ne kao pravilo već izuzetak. Usporedivo s nekim pitanjem za referendum... tad postoji 'nepisani' rok da se nemože isto pitanje ponoviti ...

- dodao bi pitnajima koja se tek sad povlače, vjesnikovo.. interesantno? Do sad nitko nije ništa znao? Demagogija i predizborni rezultati. Identično Friščićevom 'čuđenju' dok je Bajs bio na sjednici (pa gledajući stranački, bio upoznat, ali sad 'nije znao'?)...

-''gluparije'' i dizanje tenzija, sad još samo par borbenih, Tomson, ... i u nove pobjede.

(gluparije u navodnicima, jer što je potpisano, potpisano.. za ulazak u EU, identično situaciji kredita u švicarcima...).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

ali gledaj ovo

On može predložiti, vlada to ne mora prihvatiti

može sudjelovati u raspravi, ali bez prava glasa...

fikus, ništa više...

po meni ili treba ukinuti instituciju precjednika nek obnaša dužnost precjednika države i precjednika sabora istovremeno ili da uvedemo čisti precjednički sistem, ovo je obična smijurija

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 10:42 (Darky).
16 godina
neaktivan

Dobro,šta, može putovati i promovirati našu zemlju i interese u svijetu? Bio je na mnogim mjestima do sada, primjerice u Srbiji i u BiH.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
woodgamesfx kaže...

Senzibilizirali smo se čak bih se usudio reć "amerikanizirali" u punom smislu rijeći.

Znaš li možda definirati "amerikanizaciju" u punom smislu riječi? Ako ne tako, onda bar objasniti što si time mislio.

Molim te, baš me zanima.

U biti neda mi se, a sad tražit neki precalculated wiki sadržaj nema smisla, znam da bih možda s time ispao cool  negdje na razini vaše komunikacije ali eto neda mi se.

Iskreno mislim da ste debelo zaglibili s tim površnim filozofiranjem, dajte se malo opustite tj. izvadite metlu iz guzice i ponašajte se normalno. 

Uživajte .

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Dobro,šta, može putovati i promovirati našu zemlju i interese u svijetu? Bio je na mnogim mjestima do sada, primjerice u Srbiji i u BiH.

može ali to je skupo, evo jaca otišla do prištine samo na jedan dan i ode 100K kuna.

i kaj ima promovirati RH u bosni i srbiji ko da oni ne znaju di smo.

trebalo bi otići u japan, kinu taiwan i koreju

njima treba hrane, nama tehnologija

i ako se sve dobro dogovori imamo trište, kaj je najbolje nas je toliko malo da ta njihova neće stradati od našeg ulaska.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 10:58 (Darky).
18 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

U biti neda mi se, a sad tražit neki precalculated wiki sadržaj nema smisla, znam da bih možda s time ispao cool  negdje na razini vaše komunikacije ali eto neda mi se.

Iskreno mislim da ste debelo zaglibili s tim površnim filozofiranjem, dajte se malo opustite tj. izvadite metlu iz guzice i ponašajte se normalno. 

Uživajte .

Simpatično, ali mi cilj uopće nije bio filozofirati - zapravo to jako rijetko činim.

Jednostavno sam reagirao na tvoju površnu generalizaciju, kao i Deus.

To je to.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
woodgamesfx kaže...

Uživajte .

Simpatično, ali mi cilj uopće nije bio filozofirati - zapravo to jako rijetko činim.

Jednostavno sam reagirao na tvoju površnu generalizaciju, kao i Deus.

To je to.

Ovo tvoje je klasićni primjer provokacije, u kojoj što, mene češ prikazat seljačinom, ma boli me racku.

Eto ja sam seljačina, ti si uviđajan, ja sam glup ti si pametan, eto jesi sretan, ako jesi maši repom. 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
18 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Ovo tvoje je klasićni primjer provokacije, u kojoj što, mene češ prikazat seljačinom, ma boli me racku.

Eto ja sam seljačina, ti si uviđajan, ja sam glup ti si pametan, eto jesi sretan, ako jesi maši repom. 

Nisam rekao da si glup nit sam rekao da si seljačina.

Samo sam rekao da generaliziraš.

Ne znam od kud potječe taj agresivni obrambeni stav. Samo sam tražio da objasniš što znači "amerikanizacija" u tvom postu, iako imam ideju što bi moglo biti.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ne znam od kud potječe taj agresivni obrambeni stav. Samo sam tražio da objasniš što znači "amerikanizacija" u tvom postu, iako imam ideju što bi moglo biti.

ja sam taj komentar shvatio kao ironiju,ne znam zašto ste se zakačili na to,sad se čovjek brani jer je bezveze napadnut
nepotrebna hajka na woodgamesfx-a

18 godina
neaktivan
seneka kaže...

ja sam taj komentar shvatio kao ironiju,ne znam zašto ste se zakačili na to,sad se čovjek brani jer je bezveze napadnut
nepotrebna hajka na woodgamesfx-a

Nije bila ironija ni sarkazam. Smeta mi stav u kojem se generalizira u vezi svega što je američko i što se sva negativnost svijeta pripisuje "amerikanizaciji". To je potpuna glupost.

Zato sam ga pitao da mi objasni što je točno mislio time da mogu odgovoriti.

P.S. Ovo uopće nije hajka, niti sam je ja digao. Sam je odgovarao na post od prije nekoliko stranica. Ja sam, iskreno, već bio zaboravio na to.

15 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

Nije nepotrebna, sve ima svoj razlog vjeruj mi.

Ja tražim ban i dalje.

Ponašaš se kao malo dijete. Skuliraj se.

( ˘͡ -˘͡)
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Ja tražim ban i dalje.

baniraj se sam dok se ne ohladiš
on topic: pročitao sam negdje da michael moore vapi: "hrvati nemojte kopirati američki stil života",zakasnio je 20 godina,sad je gotovo,to je nezaustavljiv proces

16 godina
neaktivan
Darky kaže...
thedream kaže...

može ali to je skupo, evo jaca otišla do prištine samo na jedan dan i ode 100K kuna.

i kaj ima promovirati RH u bosni i srbiji ko da oni ne znaju di smo.

trebalo bi otići u japan, kinu taiwan i koreju

njima treba hrane, nama tehnologija

i ako se sve dobro dogovori imamo trište, kaj je najbolje nas je toliko malo da ta njihova neće stradati od našeg ulaska.

Hmmmmm...malo smisla (razumijevanja) za ironiju ne bi škodilo.

Cemetary gates
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice