a vidi jandrokovica
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/148054/SDP-zagovara-gej-brakove-i-eutanaziju.html
"Da nije bilo komunizma, 45 godina gušenja poduzetništva, gušenja demokratske svijesti, Hrvatska bi se puno snažnije razvijala i napredovala. Da smo od 1945. bili dio zapadnog svijeta, da smo živjeli u demokraciji, vjerojatno bi naš životni standard bio na razini Austrije i drugih zemalja. Međutim, 45 godina živjeli smo u drugom sustavu. Ipak, zadnjih dvadeset godina izgradili smo ceste i odvodnju bez obzira na rat i ratna stradavanja"
e sad stvarno. da imam sansu sresti se s njim 1 na 1, mislim da ne bih imao problema pregaziti sva svoja vjerovanja i stavove i jednostavno obaviti mafijasku egzekuciju.
tnakir:
idemo u biznis skupa?
imam ideju. dignemo kredu do mjeseca i natrag. sagradimo super veliku i opremeljenu zgradu. prozovemo je cudnim imenom: "Ludnica", te strpamo hdz-ovce i njihove pristase tamo. mislim da bi od drzave dobili poticaje dovoljne da posao nikada ne zamre.
edit: zaboravih i dobrovoljne priloge gradjana koji bi, vjerujem, bili i vise nego izdasni