Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.296.855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

a vidi jandrokovica

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/148054/SDP-zagovara-gej-brakove-i-eutanaziju.html

"Da nije bilo komunizma, 45 godina gušenja poduzetništva, gušenja demokratske svijesti, Hrvatska bi se puno snažnije razvijala i napredovala. Da smo od 1945. bili dio zapadnog svijeta, da smo živjeli u demokraciji, vjerojatno bi naš životni standard bio na razini Austrije i drugih zemalja. Međutim, 45 godina živjeli smo u drugom sustavu. Ipak, zadnjih dvadeset godina izgradili smo ceste i odvodnju bez obzira na rat i ratna stradavanja"

e sad stvarno. da imam sansu sresti se s njim 1 na 1, mislim da ne bih imao problema pregaziti sva svoja vjerovanja i stavove i jednostavno obaviti mafijasku egzekuciju.

tnakir:

idemo u biznis skupa?

imam ideju. dignemo kredu do mjeseca i natrag. sagradimo super veliku i opremeljenu zgradu. prozovemo je cudnim imenom: "Ludnica", te strpamo hdz-ovce i njihove pristase tamo. mislim da bi od drzave dobili poticaje dovoljne da posao nikada ne zamre.

edit: zaboravih i dobrovoljne priloge gradjana koji bi, vjerujem, bili i vise nego izdasni

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 13:49 (Littlemanbeingerased).
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
tnakir kaže...

Znaci privatni sektor radi da bi financirao lazne branitelje (njih 400 000) i javni sektor kojih je polovica dosla na poziciju preko veze i koji drkaju kuyac i igraju solitare. Divno. Idemo svi u privatnike :)

nop idemo svi u državnu službu, ko je vidio raditi???

pa jesi ti normalan?

raci mi ime šefa da ti odma da duplo posla i smanji plaču, ne zavrijeđuješ to što dobivaš. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 13:47 (Darky).
18 godina

Superiška: http://www.index.hr/vijesti/clanak/kosor-najavila-konferenciju-za-novinare/571556.aspx

Hoće li se i ona povući kao i prethodnik? Screw you, guys, I'm going home...

This space for rent!
18 godina
neaktivan
Drago kaže...

Superiška: http://www.index.hr/vijesti/clanak/kosor-najavila-konferenciju-za-novinare/571556.aspx

jesi normalan? {#}

pa da se povuće sutra bi bila u remetincu,

sad će tvrditi da su joj josipović i zli milanović sve namjestili te da je sdp iz svojih crnih fondova financirao njenu precjedničku kandidaturu, i da su sdp-ovci poljepili njene plakate samo da bi sad napakostili jadnoj jaci i tvrdili da je potrošila više nego je tvrdila

edit:

možda bude bajić dobio otkaz i sjedio uz sanadera u remetincu?

zato jer se drznuo taknuti u njeno veličanstvo?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 14:01 (Darky).
18 godina

A pazi ovoga opet: 

http://www.index.hr/vijesti/clanak/radimir-cacic-u-centru-zagreba-imao-laksu-prometnu-nesrecu/571549.aspx

LOL - pa koji si bog ne nabavi vozača kad ne zna voziti. Dobro kaže dolje neki komentator:

"Ubuduće bi HAK u "stanju na cestama" trebao informirat vozače o Čačićevom kretanju. " {#}

This space for rent!
16 godina
neaktivan

{#} Najjači komentar >

sto posto neki HDZ-ovac vidio u retrovizoru čačića i nagazio na kočnicu

{#}

Cemetary gates
18 godina
Littlemanbeingerased kaže...

tnakir:

idemo u biznis skupa?

imam ideju. dignemo kredu do mjeseca i natrag. sagradimo super veliku i opremeljenu zgradu. prozovemo je cudnim imenom: "Ludnica", te strpamo hdz-ovce i njihove pristase tamo. mislim da bi od drzave dobili poticaje dovoljne da posao nikada ne zamre.

edit: zaboravih i dobrovoljne priloge gradjana koji bi, vjerujem, bili i vise nego izdasni

Mislim da nebi trebali dizat kredit. Dobrovoljni prilozi bi pokrili sve.

Darky kaže...
tnakir kaže...

Znaci privatni sektor radi da bi financirao lazne branitelje (njih 400 000) i javni sektor kojih je polovica dosla na poziciju preko veze i koji drkaju kuyac i igraju solitare. Divno. Idemo svi u privatnike :)

nop idemo svi u državnu službu, ko je vidio raditi???

pa jesi ti normalan?

raci mi ime šefa da ti odma da duplo posla i smanji plaču, ne zavrijeđuješ to što dobivaš. {#}

Davno sam mu ja reko da mi da jos nesto za radit. Ja multitaskam ko blesav.

Drago kaže...

Mos mislit. To se bori noktima i zubima da izdrzi do kraja mandata, a ako popusi izbore plakat ce misec dana...

I am creationist. I believe man created god.
16 godina
protjeran

Jaca neće izgubit izbore, ne zato jer ju svi vole,nego zato jer se glasovi namještaju....A i nađe ona glasače,samo donese malo kobasica, i odma i nepismeni glasaju za nju ,LoL...

Straight Edge
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 14:45 (netko,netkovic).
18 godina
neaktivan

ako može krasti jabuke zakaj ne bi krala i na izborima?

17 godina
neaktivan
Drago kaže...

......

Ima ih koji govore protiv toga - Fred Matić, primjerice, ali imaš veliki broj hvidraša i ekipe koji su sebi čitavu egzistenciju organizirali oko sisanja proračuna i lažnog statusa i ti se ne daju.

I lako ih je prepoznati.

Pravi branitelji, vjerujem, nikad nisu dizali neku galamu oko svojih prava, nego nazalost cijeli zivot po istome - kad drzava kaze "Radi" onda rade, kad drzava kaze "Ratuj" onda ratuju, pa kad drzava kaze "E sad gladuj i radi i obnavljaj", gladuju rade i obnavljaju. A neka druga goveda krupnog zuba skupljaju plodove.

Koliko god je to jadno za vidjeti, iskreno cu rec - ako covjek nema svoju glavu za razmisljanje, pa nek mu je kako mu je onda. Nisam ni ja presretan s ovim dog-eat-dog svijetom, ali sta je tu je, zivi se tako da ne jedem druge ali niti ne dopustam biti pojeden. Ako se covjek nece sam za svoja prava izboriti, nitko drugi nece, a kad je vec dopustio drzavi da odluci za njega gdje ce, na koga i kada pucati - sve ostalo su, po meni, prazne borbe.

Apropos beneficija - moj stari je bio moj samohrani roditelj od moje pete, bio u je u ratu mislim oko godinu dana. Kao samohrani roditelj uopce nije ni morao ici, isao je. NIkakvu penziju nije ni trazio ni dobio, niti sam ja imao ikakve beneficije za upis u skole ili fakultete.... sta mi nedostaje, bas nista. Uvijek oni najglasniji imaju nesto za sakriti. A i ja i on znamo ljude koji su se iz rata vratili zivi i citavi, te u roku od mjesec dana magicno poceli voziti BMW-ove, kupovali jahtice, prodavali stanove i gradili kuce i slicno.... sta je tu je... ko je jamio, jamio je :-D

"Cakija je covjeku najbolji drug u nevolji kad ga neko pojede!"
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 14:51 (Deus ex machina).
18 godina
neaktivan

o strave i užasa, sazvala je konferenciju da karamarku da člansku iskaznicu????? {#}

samo da bude u novinama i na tv... bože {#}

17 godina
protjeran
Drago kaže...

Eto, bila i konferencija - s obzirom da nemam šta reći o ovom događaju, evo jedan glazbeni broj benda s odgovarajućim imenom

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
16 godina
protjeran

http://www.vecernji.hr/vijesti/cacic-sudjelovao-prometnoj-nesreci-sredistu-zagreba-clanak-326595

i ovakvi ljudi bi nam, NEDAJ BOŽE, trebali doć na vlast ? Bože pomozi

18 godina
Domido kaže...

http://www.vecernji.hr/vijesti/cacic-sudjelovao-prometnoj-nesreci-sredistu-zagreba-clanak-326595

i ovakvi ljudi bi nam, NEDAJ BOŽE, trebali doć na vlast ? Bože pomozi

Pa nemoj to dozvoliti!!!!! Glasaj za Zvonka Bušića i Hrvatski plamen!!!!1111

This space for rent!
16 godina
protjeran

ta opcija mi je itekako otvorena

16 godina
neaktivan
Domido kaže...

Nikada, razbojniče jedan!

{#}

Cemetary gates
18 godina
Domido kaže...

Znači imaš osuđenog teroristu, i to ne osuđenog od "jugokomunjarsko masonsko četničkog" nečega, već od strane američkog suda, ubojicu, bombaša, otmičara aviona, a na drugoj strani - tipa koji je imao saobraćajku. 

I ti si zgrožen nad ovim što je imao saobraćajku, a Bušić ti je "otvorena opcija".

{#} {#} {#}

Inače ti se povukla "otvorena opcija" - http://dalje.com/hr-hrvatska/zvonko-busic--povlacim-se-iz-politike-apatija-je-zahvatila-i-mene/379191. Začakijali se na skupu, pa se sada poprijeko gledaju.

Stativa, bit će još prilike...

This space for rent!
16 godina
protjeran
Drago kaže...
Domido kaže...

Znači imaš osuđenog teroristu, i to ne osuđenog od "jugokomunjarsko masonsko četničkog" nečega, već od strane američkog suda, ubojicu, bombaša, otmičara aviona, a na drugoj strani - tipa koji je imao saobraćajku. 

Dao je život i slobodu upravo zbog borbe protiv jugokomunjarskog smeća jer svijet sam nije vidio kao ni mnogo puta kroz povijest, u kakvoj se situaciji nalazi naš narod. Ono što se tad dogodilo, svi dobro znaju da je bio splet čudnih i nesretnih okolnosti a ne teroristički čin niti djelo ubojice. Kamo sreće da je više takvih ljudi, a ne ovih ubojica koji usprkos ubojstvima imaju obraza tražiti vodstvo države, FUJ !

17 godina

Kad ideš postavljati eksploziv, onda ne očekuješ da će cvijeće iz njega niknuti.

Da on je domoljub, al njegove metode su za krajnju osudu. Osim toga, što misliš kako je on "popravio" položaj Hrvatske u očima francuske javnosti i, posebice, u očima obitelji poginuloga pirotehničara?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
18 godina
Domido kaže...

Dao je život i slobodu upravo zbog borbe protiv jugokomunjarskog smeća jer svijet sam nije vidio kao ni mnogo puta kroz povijest, u kakvoj se situaciji nalazi naš narod. Ono što se tad dogodilo, svi dobro znaju da je bio splet čudnih i nesretnih okolnosti a ne teroristički čin niti djelo ubojice. Kamo sreće da je više takvih ljudi, a ne ovih ubojica koji usprkos ubojstvima imaju obraza tražiti vodstvo države, FUJ !

Opet stativa.

Odakle ti da je dao život? Zapravo je uzeo tuđi život, a slobodu nije namjeravao dati, ali mu je Ameri svejedno uzeli.

Imaš problema s činjenicama. 

Slažem se s time da se radi o "spletu čudnih i nesretnih okolnosti". Naime, tko bi mogao pomisliti da će aktivna bomba napravljena da eksplodira na koncu - eksplodirati?! 

Ili si mislio da je nesretna okolnost ta što nije uspio srušiti i avion koji je oteo? 

Ne razumijem kako itko u poređenju s takvim tipom može biti "smeće". Dapače, za njega bi dosezanje statusa smeća bio napredak u karijeri. 

This space for rent!
18 godina
moderator
15 godina
protjeran
Trebao bih.
18 godina
Tawals kaže...
Trebao bih.

Ti bi trebao završiti u Haagu?

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 19:04 (Drago).
17 godina
neaktivan

Šta kažete na ovo?

Hoće li i kod nas uskoro zavladati ovakvo razmišljanje?

Okrutna publika u SAD-u: Nek' umre onaj tko nema osiguranje

http://www.24sata.hr/svijet/okrutna-publika-u-sad-u-nek-umre-onaj-tko-nema-osiguranje-234651

Beauty doesn't have a weight restriction.
18 godina

Volio bih ga posjetiti u ćeliji i donijeti mu nešto za čituckanje, malo toplog rublja i tako... 

This space for rent!
16 godina
protjeran
Drago kaže...

Volio bih ga posjetiti u ćeliji i donijeti mu nešto za čituckanje, malo toplog rublja i tako...

Da se papu zamoli da sidje s trona, ja mislim da bi on to i ucinio jer je on plemenite duse i sluga naroda.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
18 godina
The Man kaže...

Šta kažete na ovo?

http://www.24sata.hr/svijet/okrutna-publika-u-sad-u-nek-umre-onaj-tko-nema-osiguranje-234651

Pa već je tu: http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Svijet/VIDEO-Americki-biraci-pustili-bi-covjeka-bez-osiguranja-da-umre

Pogledaj prvi komentar. 

This space for rent!
18 godina
The Man kaže...

Šta kažete na ovo?

A kaj se ima reči obična perverzija u Američkom stilu, kad se radi o zdravstvenoj zaštiti a ta publika koja je podržala tu izjavu ak nije morala baš pljeskat jel nek ode na grupne Elektrošokove možda im kaj pomogne koja bagra.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina
moderator
Mentalist kaže...
Drago kaže...

Da se papu zamoli da sidje s trona, ja mislim da bi on to i ucinio jer je on plemenite duse i sluga naroda.

Ti si to ciničan ili za ozbiljno? Kad su to crkva i crkveni službenici bili sluge naroda?

14 godina
mbaksa kaže...

Ti si to ciničan ili za ozbiljno? Kad su to crkva i crkveni službenici bili sluge naroda?

Sarkastičan je, kolko vidim.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice