Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.280.468
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
torrente kaže...
pa bas zbog te "opustenosti". ovdje se strahovito koristi taj pojam ,od zezanja tipa....ajde smradu,ili ne seji ili kjetenu...ili cak da ti se kaze skrtico plati kavu....rijec tubasino zamjenjuje sve. kada vidim kolegu s posla ujutro,sasvim je ok rec, tubasino castis li kavu? i do razmjera svadje,opet tubasino.

Djeca to ne shvaćaju. Nemoraš se ni trudit.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
18 godina

Cerina stvarno trazi hladjenje :)

Mentalist je moj idol... I torrente isto
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

na anketi u ovoj temi ste se izjasnili za podršku gay paradi

u mojoj anketi je obrnuto

a zašto bi dobio ban na par dana? radi td?

a mogao si bar staviti da se može glasati da nedobijem ban {#}

Ne, nego sam postao prekasno, tek sad sam vidio tvoj odgovor na prethodnoj strani...

Nemam problema s neslaganjem u misljenju nego s ljudima koji ga lupaju na gluposti, Aoodddoodo ili kako mu je vec nick, ti je fino objasnio... svaki put kad vidim TD zelim vidjeti tko se ne slaze, a kad je svaki post na stranici napunjen TD-om, BEZ OBZIRA na to sto je netko izrazio u postu - to znaci da uopce ne citas sto pise, nego lupas cim vidis tko pise post.... ja bi ti dao nekakav narancasti karton, jedan dan hladjenja samo u ovoj temi, tako da skuliras s tim TD-om i naucis ga stiskati tamo gdje se ne slazes s misljenjem....

A ne da netko napise

"Ja volim avokado!"

a ti lupis TD. Kakvog to ima smisla? Ti se ne slazes da on voli avokado?

Sto se tice 'jednostrane' ankete, namjerno nisam stavio opciju jer je zahebancija, a ne nesto ozbiljno :-D

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....
18 godina
jedino je bezobrazluk kada ljudi pocnu pratit covjeka sa ove teme pa mu nabijaju palac po temi o ati driverima,tek tako da ga maltretiraju. to je za kaznu. tubasine :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Carduelis_spinus
18 godina
neaktivan

Ajde, ajde. Zanimljivije je kad ne raspravljamo o palcima gore ili dolje.

Samo čekam kad će netko ubacit dosjetku... :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
Danny_HR kaže...

Ajde, ajde. Zanimljivije je kad ne raspravljamo o palcima gore ili dolje.

Samo čekam kad će netko ubacit dosjetku... :)

Htio sam, ali je preperverzno :)

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

A ja cijelo vrijeme neuspjesno pokusavam odgonetnuti na koju je on to dosjetku mislio. Ispljuni!

Edit: koji fasisticki svijet, covjek vise ne smije bit' ni glup :-(

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 17:46 (Deus ex machina).
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Moram priznati da bas s gustom citam topice na ovu temu o homoseksualizmu.

Mozda sam ja promjenio perspektivu, ali cini mi se da ove usijale konverzacije izgledaju sve zdravije i zdravije, s vise tolerantnosti izmedju sugovornika. Bas mi je drago to vidjeti.

A sad malo replyanja:

@danny 

Ja sam vegeterijanac. Da li mi koza lose izgleda, i dal i izgledam slabokrvno i jadno?

Naravno, nasao sam najbolju sliku koju sam mogao, ali ipak... da li ti je ovo dovoljan dokaz da ti kopneno meso NIJE potrebno?

Tvoja sestra je veganka - o veganstvu ne znam puno (tj. skoro nista), no apsolutno sam siguran da vegeterijanac moze bez problema dobiti sve nutriente bez ikakvih dodataka u vidu pilula.

Večina vegetarijanaca koje ja znam izgledaju blijedo sad ćast iznimkama, ali da izgledaju bljedo i slabokrvno sam se uvjerio više puta. Sada kako se oni osjećaju to neznam nevjerujem da im je baš loše.. Inače pitanje jeli trošiš više na vegetarijasnku hranu ili je uglavnom to isto kao i obična prehrana?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 17:49 (Đapa club).
18 godina
Deus ex machina kaže...
tnakir kaže...

A ja cijelo vrijeme neuspjesno pokusavam odgonetnuti na koju je on to dosjetku mislio. Ispljuni!

Edit: koji fasisticki svijet, covjek vise ne smije bit' ni glup :-(

Ja isto ne kužim - palac->perverzno... nešto fali....

This space for rent!
18 godina
neaktivan

Možda je danny mislio ono.................palac u š*pak - ipak je rijec o gayevima ovdje{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
neaktivan

najbolji su vegetarijanci koji su prešli na tu prehranu jer vole životinje i nežele ih jesti

lol, za što su namijenjene svine? za gradela naravno

ja se nemogu najesti ako u obroku nema mesa

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
neaktivan

Ja mislim da nam Cerina želi odvuč pozornost da mu fali palac(k*rac) dolje u prknu.

16 godina
neaktivan

misliš zasititi?

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
17 godina
neaktivan
Ja ih (palčeve) ni ne doživljavam pošto je tu uglavnom prisutan sindrom krda sa obližneg brda. Čak je i gumb "HVALA" s vremenom izgubio smisao, a tako će i ostati sve dok se ne uvede "Jeste li sigurni da želite...?" podpitanje.

Parade su po meni vrhunac gluposti i mislim da bi puno više postigli da se izbore za nekakvu LGBT TV emisiju i par stranica u dnevnim tiskovinama gdje bi "obrazovali" zatucani narod po pitanju svog seksualnog opredjeljenja i načina života. Parada ima samo negativan efekt, jer UGLAVNOM iritira roditelje i staratelje koji onda te negativne emocije prenose na djecu i nastaje začaran krug netolerancije.

Isto vrijedi i za one što puštaju cajke preko mobitela u javnosti, te tako "uveseljavaju" slučajne prolaznike i ostale "sretnike" koji se zateknu u blizini. To mi je još gluplje od paradiranja u tangama jednom godišnje i jednako odbojno.
Beauty doesn't have a weight restriction.
18 godina
ako raspravljate o danijevom maskiranom textu,ja ga s mobitela nemogu odsjencit. lol
bio sam sad u superkonzumu. po 7895-ti put sam rekao da nemam fucking konzum karticu.
znate li vi da te zene debelo stradaju od sefa ako ne pitaju musteriju imaju li tu posratu karticu?
15 godina
Đapa club kaže...
Deus ex machina kaže...

@danny 

Ja sam vegeterijanac. Da li mi koza lose izgleda, i dal i izgledam slabokrvno i jadno?

Naravno, nasao sam najbolju sliku koju sam mogao, ali ipak... da li ti je ovo dovoljan dokaz da ti kopneno meso NIJE potrebno?

Tvoja sestra je veganka - o veganstvu ne znam puno (tj. skoro nista), no apsolutno sam siguran da vegeterijanac moze bez problema dobiti sve nutriente bez ikakvih dodataka u vidu pilula.

Večina vegetarijanaca koje ja znam izgledaju blijedo sad ćast iznimkama, ali da izgledaju bljedo i slabokrvno sam se uvjerio više puta. Sada kako se oni osjećaju to neznam nevjerujem da im je baš loše.. Inače pitanje jeli trošiš više na vegetarijasnku hranu ili je uglavnom to isto kao i obična prehrana?

Kada se već toliko spominju vegetarijanci, se sjećate kako je prošao Želkac Mavrović vs Lennox Lewis {#} {#} {#} !!??

Tko garantira da ne bi dobio meč uz malo pravog i zdravog odojka s ražnja, a {#} {#} {#} !!??

ATJ Lučko
18 godina

Rekao je Mavrović da je bio spremniji nego ikad u životu i da je dobio batina kao nikad u životu, tako da sumnjam da bi to promijenilo bilo šta.

This space for rent!
18 godina
torrente kaže...
ako raspravljate o danijevom maskiranom textu,ja ga s mobitela nemogu odsjencit. 

E, a da znaš šta sve tamo piše...{#}

This space for rent!
16 godina
neaktivan

ja san na to popi*zdio i napravio jedan kartončić bez kojeg nejdem u konzum (ili bilu ili ..) na njemu piše:

NEMAM, I NE HVALA; NE ŽELIM VAŠU KARTICU.

Zna mi uštedit po pola sata, a i ponesem si par u đepu da ljudima u redu dam po komad pa da svi skupa na vrijeme dočekamo red na blagajni. Sad ja u redu pitam: e oprostite želite li karticu? ekipa me pogleda s klasičnim WTF?!? pogledom i kažu: ne hvala, netreba imam već.

Eto tako da očito samo ti nemaš karticu na kojoj piše da nemaš karticu. {#}

17 godina
neaktivan
Mene u Konzumu najviše iritira kada se pakiram, a teta već viče "SLJEDEĆI!", pa onda u toj zbrci moje pakiranje krekera doživi bliski susret sa staklenom flašom kupca koji je na povik "SLJEDEĆI!" doletio na blagajnu kao muha na govno.
Beauty doesn't have a weight restriction.
17 godina
The Man kaže...
.. sve dok se ne uvede "Jeste li sigurni da želite...?" podpitanje.
..

-puste želje. Kad bi svijet bio idealan. Potrebna je i extended zaštita, tj 'bježeći button' kojeg je teško mišem pogoditi, to bi možda pomoglo.

torrente kaže...
..stradaju od sefa ako ne pitaju musteriju imaju li tu posratu karticu?

- naravno, to su važni statistički podatci, važniji od grincajga kojeg kupiš (za menagment).

- Problem je kontrole tih podataka. Dobijam tako recimo ReadersDigest nagradne igre (svaka je zgoditak!) uz gorenje reklame, mada im nisam dao email niti imaju ikakvo objašnjenje za slanje na isti... (ili je opet žena povjerovala anketnom/nagradnom listiću i ispunila ga?) ;-)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Rusi zabranili uvoz iz EU pa kupuju našu rajčicu (paradajz) LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Hoće nam reć man'te se vi europe... :D

( edit*)

jesam je tele ili ne kužim why the TD?? dao sam link na vijest.. šta se tu imaš samnom ne slagati? ili slagati? Vjest je sama po sebi smješna jer prvi put da od neke svjetske paralize, zamisli mi profitiramo. i to na paradajzu :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 18:19 (ivan dragi).
15 godina
Drago kaže...

Rekao je Mavrović da je bio spremniji nego ikad u životu i da je dobio batina kao nikad u životu, tako da sumnjam da bi to promijenilo bilo šta.

Naglasak je na DOBIO I POPIO, ali i na njegovoj krivici jer nije u SEBE ULOŽIO, dovoljno kao što ulažu ili su ulagali Janica i Ivica Kostelić {#} !!!!

Kada su janicu "pokušali" optužiti za DOPING, što im je Jana naša odgovorila, što je njezin doping; ŠPEK, SARMA, ČEŠNJAK, LUK, DOMAĆE{#} !!!!

Dočim je Želkac samo zrnje kljucao, pa i NEKA JE DOBIL PO BUBREGIMA {#} !!!!

BTW; imao sam prilike u zagrebu 10-ak dana prije famoznog meča osobno vidjeti Mavrovića, izgledao je kao trokrilini ormar koji će te potrgat, što bi tek bilo s malo životinjskuh bjelančevina, a pogledaj ga sada, {#} nažalost izgleda kao strašilo ili u najboljem slučaju vješalica za prevelike jakne {#} !!

ATJ Lučko
17 godina
ivan dragi kaže...

..Hoće nam reć man'te se vi europe... :D

ne, nego da su (Rusi) naivni, tj da su naši trgovci pravi trgovci, pa im prodaju povrće skladišteno u Fukushimi pod organsko=domaće, jer se muhe ljepe (i čudno svijetle.., možda i ljekovita ili potencijska svojstva?). Jednako kad smo EU 'zasipali' vagonima šećera from Kroejša, naravno kubanska trska... :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina

U splitu možeš proć pazaron i nekad piše domaće banane, ne bude uvik, ali nekad.

Toliko o domaćoj hrani.

Peace means I'm reloading my gun.
18 godina
uuu splitska pijaca...uuuu.
ljudi to je rialiti epskih razmjera. pa tu su one dvije male snimale onu sprdacinu "znate li sto je to analni otvor".
uuuu lol
jedan je fantom mrtav ozbiljan ustvrdio da se radi o otvoru u neboderu kroz koji se bjezi u slucaju potresa.
splitski pazar rulz. lol
18 godina
neaktivan

Uh jeste se raspisali. Al mene baš zanima, za ovog dona, zabil sam mu ime, jel on uopće zna da i mi heterokršćani prakticiramo analni seks?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
18 godina
1domagoj1 kaže...

Uh jeste se raspisali. Al mene baš zanima, za ovog dona, zabil sam mu ime, jel on uopće zna da i mi heterokršćani prakticiramo analni seks?

On prakticira seks samo sa malom djecom, znaci - oralni :)

18 godina
1domagoj1 kaže...

Jel to ta mitska prilika kad se "mali ali tehničar" može iskazati?

{#}

This space for rent!
18 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

U splitu možeš proć pazaron i nekad piše domaće banane, ne bude uvik, ali nekad.

Toliko o domaćoj hrani.

Upravo sam u Splitu to vidio prošlo ljeto, na glavnoj tržnici.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice