Djeca to ne shvaćaju. Nemoraš se ni trudit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cerina stvarno trazi hladjenje :)
na anketi u ovoj temi ste se izjasnili za podršku gay paradi
u mojoj anketi je obrnuto
a zašto bi dobio ban na par dana? radi td?
a mogao si bar staviti da se može glasati da nedobijem ban 
Ne, nego sam postao prekasno, tek sad sam vidio tvoj odgovor na prethodnoj strani...
Nemam problema s neslaganjem u misljenju nego s ljudima koji ga lupaju na gluposti, Aoodddoodo ili kako mu je vec nick, ti je fino objasnio... svaki put kad vidim TD zelim vidjeti tko se ne slaze, a kad je svaki post na stranici napunjen TD-om, BEZ OBZIRA na to sto je netko izrazio u postu - to znaci da uopce ne citas sto pise, nego lupas cim vidis tko pise post.... ja bi ti dao nekakav narancasti karton, jedan dan hladjenja samo u ovoj temi, tako da skuliras s tim TD-om i naucis ga stiskati tamo gdje se ne slazes s misljenjem....
A ne da netko napise
"Ja volim avokado!"
a ti lupis TD. Kakvog to ima smisla? Ti se ne slazes da on voli avokado?
Sto se tice 'jednostrane' ankete, namjerno nisam stavio opciju jer je zahebancija, a ne nesto ozbiljno :-D
http://en.wikipedia.org/wiki/Carduelis_spinus
Ajde, ajde. Zanimljivije je kad ne raspravljamo o palcima gore ili dolje.
Samo čekam kad će netko ubacit dosjetku... :)
Ajde, ajde. Zanimljivije je kad ne raspravljamo o palcima gore ili dolje.
Samo čekam kad će netko ubacit dosjetku... :)
Htio sam, ali je preperverzno :)
A ja cijelo vrijeme neuspjesno pokusavam odgonetnuti na koju je on to dosjetku mislio. Ispljuni!
Edit: koji fasisticki svijet, covjek vise ne smije bit' ni glup :-(
Moram priznati da bas s gustom citam topice na ovu temu o homoseksualizmu.
Mozda sam ja promjenio perspektivu, ali cini mi se da ove usijale konverzacije izgledaju sve zdravije i zdravije, s vise tolerantnosti izmedju sugovornika. Bas mi je drago to vidjeti.
A sad malo replyanja:
@danny
Ja sam vegeterijanac. Da li mi koza lose izgleda, i dal i izgledam slabokrvno i jadno?
Naravno, nasao sam najbolju sliku koju sam mogao, ali ipak... da li ti je ovo dovoljan dokaz da ti kopneno meso NIJE potrebno?
Tvoja sestra je veganka - o veganstvu ne znam puno (tj. skoro nista), no apsolutno sam siguran da vegeterijanac moze bez problema dobiti sve nutriente bez ikakvih dodataka u vidu pilula.
Večina vegetarijanaca koje ja znam izgledaju blijedo sad ćast iznimkama, ali da izgledaju bljedo i slabokrvno sam se uvjerio više puta. Sada kako se oni osjećaju to neznam nevjerujem da im je baš loše.. Inače pitanje jeli trošiš više na vegetarijasnku hranu ili je uglavnom to isto kao i obična prehrana?
A ja cijelo vrijeme neuspjesno pokusavam odgonetnuti na koju je on to dosjetku mislio. Ispljuni!
Edit: koji fasisticki svijet, covjek vise ne smije bit' ni glup :-(
Ja isto ne kužim - palac->perverzno... nešto fali....
Možda je danny mislio ono.................palac u š*pak - ipak je rijec o gayevima ovdje
najbolji su vegetarijanci koji su prešli na tu prehranu jer vole životinje i nežele ih jesti
lol, za što su namijenjene svine? za gradela naravno
ja se nemogu najesti ako u obroku nema mesa
Ja mislim da nam Cerina želi odvuč pozornost da mu fali palac(k*rac) dolje u prknu.
misliš zasititi?
Parade su po meni vrhunac gluposti i mislim da bi puno više postigli da se izbore za nekakvu LGBT TV emisiju i par stranica u dnevnim tiskovinama gdje bi "obrazovali" zatucani narod po pitanju svog seksualnog opredjeljenja i načina života. Parada ima samo negativan efekt, jer UGLAVNOM iritira roditelje i staratelje koji onda te negativne emocije prenose na djecu i nastaje začaran krug netolerancije.
Isto vrijedi i za one što puštaju cajke preko mobitela u javnosti, te tako "uveseljavaju" slučajne prolaznike i ostale "sretnike" koji se zateknu u blizini. To mi je još gluplje od paradiranja u tangama jednom godišnje i jednako odbojno.
Beauty doesn't have a weight restriction.
bio sam sad u superkonzumu. po 7895-ti put sam rekao da nemam fucking konzum karticu.
znate li vi da te zene debelo stradaju od sefa ako ne pitaju musteriju imaju li tu posratu karticu?
@danny
Ja sam vegeterijanac. Da li mi koza lose izgleda, i dal i izgledam slabokrvno i jadno?
Naravno, nasao sam najbolju sliku koju sam mogao, ali ipak... da li ti je ovo dovoljan dokaz da ti kopneno meso NIJE potrebno?
Tvoja sestra je veganka - o veganstvu ne znam puno (tj. skoro nista), no apsolutno sam siguran da vegeterijanac moze bez problema dobiti sve nutriente bez ikakvih dodataka u vidu pilula.
Večina vegetarijanaca koje ja znam izgledaju blijedo sad ćast iznimkama, ali da izgledaju bljedo i slabokrvno sam se uvjerio više puta. Sada kako se oni osjećaju to neznam nevjerujem da im je baš loše.. Inače pitanje jeli trošiš više na vegetarijasnku hranu ili je uglavnom to isto kao i obična prehrana?
Kada se već toliko spominju vegetarijanci, se sjećate kako je prošao Želkac Mavrović vs Lennox Lewis
!!??
Tko garantira da ne bi dobio meč uz malo pravog i zdravog odojka s ražnja, a
!!??
Rekao je Mavrović da je bio spremniji nego ikad u životu i da je dobio batina kao nikad u životu, tako da sumnjam da bi to promijenilo bilo šta.
E, a da znaš šta sve tamo piše...
ja san na to popi*zdio i napravio jedan kartončić bez kojeg nejdem u konzum (ili bilu ili ..) na njemu piše:
NEMAM, I NE HVALA; NE ŽELIM VAŠU KARTICU.
Zna mi uštedit po pola sata, a i ponesem si par u đepu da ljudima u redu dam po komad pa da svi skupa na vrijeme dočekamo red na blagajni. Sad ja u redu pitam: e oprostite želite li karticu? ekipa me pogleda s klasičnim WTF?!? pogledom i kažu: ne hvala, netreba imam već.
Eto tako da očito samo ti nemaš karticu na kojoj piše da nemaš karticu. 
Beauty doesn't have a weight restriction.
..
-puste želje. Kad bi svijet bio idealan. Potrebna je i extended zaštita, tj 'bježeći button' kojeg je teško mišem pogoditi, to bi možda pomoglo.
- naravno, to su važni statistički podatci, važniji od grincajga kojeg kupiš (za menagment).
- Problem je kontrole tih podataka. Dobijam tako recimo ReadersDigest nagradne igre (svaka je zgoditak!) uz gorenje reklame, mada im nisam dao email niti imaju ikakvo objašnjenje za slanje na isti... (ili je opet žena povjerovala anketnom/nagradnom listiću i ispunila ga?) ;-)
Rusi zabranili uvoz iz EU pa kupuju našu rajčicu (paradajz) LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Hoće nam reć man'te se vi europe... :D
( edit*)
jesam je tele ili ne kužim why the TD?? dao sam link na vijest.. šta se tu imaš samnom ne slagati? ili slagati? Vjest je sama po sebi smješna jer prvi put da od neke svjetske paralize, zamisli mi profitiramo. i to na paradajzu :D
Rekao je Mavrović da je bio spremniji nego ikad u životu i da je dobio batina kao nikad u životu, tako da sumnjam da bi to promijenilo bilo šta.
Naglasak je na DOBIO I POPIO, ali i na njegovoj krivici jer nije u SEBE ULOŽIO, dovoljno kao što ulažu ili su ulagali Janica i Ivica Kostelić
!!!!
Kada su janicu "pokušali" optužiti za DOPING, što im je Jana naša odgovorila, što je njezin doping; ŠPEK, SARMA, ČEŠNJAK, LUK, DOMAĆE
!!!!
Dočim je Želkac samo zrnje kljucao, pa i NEKA JE DOBIL PO BUBREGIMA
!!!!
BTW; imao sam prilike u zagrebu 10-ak dana prije famoznog meča osobno vidjeti Mavrovića, izgledao je kao trokrilini ormar koji će te potrgat, što bi tek bilo s malo životinjskuh bjelančevina, a pogledaj ga sada,
nažalost izgleda kao strašilo ili u najboljem slučaju vješalica za prevelike jakne
!!
..Hoće nam reć man'te se vi europe... :D
ne, nego da su (Rusi) naivni, tj da su naši trgovci pravi trgovci, pa im prodaju povrće skladišteno u Fukushimi pod organsko=domaće, jer se muhe ljepe (i čudno svijetle.., možda i ljekovita ili potencijska svojstva?). Jednako kad smo EU 'zasipali' vagonima šećera from Kroejša, naravno kubanska trska... :))
U splitu možeš proć pazaron i nekad piše domaće banane, ne bude uvik, ali nekad.
Toliko o domaćoj hrani.
ljudi to je rialiti epskih razmjera. pa tu su one dvije male snimale onu sprdacinu "znate li sto je to analni otvor".
uuuu lol
jedan je fantom mrtav ozbiljan ustvrdio da se radi o otvoru u neboderu kroz koji se bjezi u slucaju potresa.
splitski pazar rulz. lol
Uh jeste se raspisali. Al mene baš zanima, za ovog dona, zabil sam mu ime, jel on uopće zna da i mi heterokršćani prakticiramo analni seks?
Uh jeste se raspisali. Al mene baš zanima, za ovog dona, zabil sam mu ime, jel on uopće zna da i mi heterokršćani prakticiramo analni seks?
On prakticira seks samo sa malom djecom, znaci - oralni :)
Jel to ta mitska prilika kad se "mali ali tehničar" može iskazati?

U splitu možeš proć pazaron i nekad piše domaće banane, ne bude uvik, ali nekad.
Toliko o domaćoj hrani.
Upravo sam u Splitu to vidio prošlo ljeto, na glavnoj tržnici.