On je interventni policajac pa može pustit momka da se uguši?
Možda u početku nisu ništa krivo radili, ali kad su vidili da se počea trest i trzat onda stvarno ne vidin razlog zašto ništa nisu poduzeli.
Poduzeli što? Što bi ti to poduzeo, prijatelju?
Pretpostavljam da imaš neke nove metode za zaustavljanje napadaja?
Ti mora da si ćorav ili si policajac?
Okrenuo ga je prolaznik, a murija se zabavljala s stavljanjem lisica.
Prijatelju, kakiš. Nisam ćorav i nisam policajac, samo imam mozak, imam hrpu iskustva sa interventnom ("začudo", nikad nisam naje*ao) i znam kako funkcioniraju razna "nevinašca". Ovaj panj je imao peh dobiti napadaj nakon sranja...točnije, nije niti peh, nego stanje provocirano njegovim vlastitim ponašanjem. Alkohol i situacije koje podižu stres ionako treba izbjegavati.
Dakle, tko ga ****, sa ili bez policije.
Dečko JEST okrenut na bok i stavljena mu je ruka pod glavu...okovratnika nije niti imao.
Sasvim "slučajno", snimka se reže kada murjak skuži da dečko ne glumi i stavi ruku pod glavu.
Za sljedeći prosvjed očekujem invalida bez noge koji je*e policiju, pa da vidimo snimke privođenja invalida uz deranje "jel' nam ovo naša borba dala"
A što se tiče izjave...interventna policija sasvim sigurno ne bi trebala biti upoznata sa napadajima bilo koje vrste. Njihov ustroj nije inspiriran napadajima epilepsije. Inače, bratić mi ima epilepsiju već dulji niz godina i slaže se sa mnom, djed mi ima epilepsiju, pa tko je tu lud - ne znam.
Što se tiče izlizane fore "mi njih plaćamo"...plaćamo mi frende i kirurge, pa to ne znači da ih mogu je*at kako želim, jer dobivaju, eto, moćnih soma eura, ili nešto više, za spašavanje je*enih života.