Imam jedno pitanje u vezi HRT pretplate.Bili kod mene neki dan i skužili da ne plaćamo.Tražio je 480 kn da mu damo bez uplatnice(kao, za 6 mjeseci).Moj mu tata naravno nije dao i lik je rekao da će ga prijaviti.Može li neko zlo iz toga ispasti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jedno pitanje u vezi HRT pretplate.Bili kod mene neki dan i skužili da ne plaćamo.Tražio je 480 kn da mu damo bez uplatnice(kao, za 6 mjeseci).Moj mu tata naravno nije dao i lik je rekao da će ga prijaviti.Može li neko zlo iz toga ispasti?
A kako su skužili? Niste mu valjda rekli da imate TV? Ili vam je prodao foru sa mjerenjem? XD
A kako su skužili? Niste mu valjda rekli da imate TV? Ili vam je prodao foru sa mjerenjem? XD
Lovili su u mutnom, kao da su dobili dojavu.Tata mu je rekao da nemamo TV, a on je rekao da imamo radio u autu.Zamisli, zavirivao u auto ispred kuće
mi nismo platili tu RTV pristojbu il kak se to već zove otkad znam za sebe, nikad nikakva uplatnica nije stigla...
Upravo tako... kazes mu da odyebe i to je to...
Nemoj mu se uopce objasnjavat imas li ili ne kakav tv ili radio aparat. Pokazi mu gdje su vrata najprije rukom, onda nogom.
Lovili su u mutnom, kao da su dobili dojavu.Tata mu je rekao da nemamo TV, a on je rekao da imamo radio u autu.Zamisli, zavirivao u auto ispred kuće
Poanta je u tome da te ne može prijavit, u sustav preplate ak ti dobrovoljno ne potpišeš taj nalog koji bi oni trebali sprovest.
Ne mogu oni samo tak ubacivat ljude u preplatu, tj spijunirat okolo i zavirivat ko ima radio u autu pa prijavit ništa od toga bez poptisa ali dobrovoljnog a prisilit te ne mogu osim ak sam ne nasjedneš nogu u dupe i vozi.

Ček malo, ona naknada uključuje i upotrebu radija?
Pošto stalno miću ovaj video s youtube-a ne garantiram da ćete ga vidjet :
, sve u svem stavite u tražilicu "Fat kid vs Bully " isl.
Poanta, pokušajte skužit sami :)
Uuuuu!!! To je boljelo! Nije mu to trebalo, a da ne govorim da je mogao poginuti.
Btw. navodno roditelji mršavog tuže krupnijeg zbog nasilja...
Dečki sve 5, ali tema je naše društvo a ne australsko. 
Dečki sve 5, ali tema je naše društvo a ne australsko. 
Ma raspravljali smo mi i na globalnom nivou...
Dosadno je pricat stalno o glupostima (nasem drustvu:), dobro je vidjet da nismo jedini pokvareni i smotani :)
Ma raspravljali smo mi i na globalno nivou...
Dosadno je pricat stalno o glupostima (nasem drustvu:), dobro je vidjet da nismo jedini pokvareni i smotani :)
Jasno mi je, ali bojim se da modovima nije. Još samo fali da tema opet bude lockana. Jer ako zbog rasprave o našem društvu dijele kartone, onda tko zna što će se sad desiti.
A što bulizma i maloljetničkog nasilja nema kod nas ?
Poanta je kako društvo reagira na to u stvari nema veze, može meni crni karton, eto da se malo bahatim kao
Ja ne znam, možda brijem i idealiziram, ali dok sam bio klinac, definitivno se ne sjećam da je bilo u školi nekakvog žešćeg nasilja.
Uvijek je bilo spika sa famoznim "šorama", ali to su nekakve normalne faze za nabrijane klince i bile su obostrane.
Kod nas je onaj tko je i pokušao redovito ugnjetavati ekipu, poput ovog buce, najčešće bi dobio bukvicu od ostatka ljudi u razredu.
I danas se pitam, je li stvar bila samo u mome razredu ili u cijeloj generaciji.
A ovaj buco...recimo to ovako...mršavi kenjac ima sreće što je buco dobra osoba, jer mogao je ostati bez nekih bitnih kostiju na par mjeseci :)
Inače, buco je postao faca...zovu ga Casey the punisher 
A što bulizma i maloljetničkog nasilja nema kod nas ?
Poanta je kako društvo reagira na to u stvari nema veze, može meni crni karton, eto da se malo bahatim kao
Ja ne znam, možda brijem i idealiziram, ali dok sam bio klinac, definitivno se ne sjećam da je bilo u školi nekakvog žešćeg nasilja.
Uvijek je bilo spika sa famoznim "šorama", ali to su nekakve normalne faze za nabrijane klince i bile su obostrane.
Kod nas je onaj tko je i pokušao redovito ugnjetavati ekipu, poput ovog buce, najčešće bi dobio bukvicu od ostatka ljudi u razredu.
I danas se pitam, je li stvar bila samo u mome razredu ili u cijeloj generaciji.
A ovaj buco...recimo to ovako...mršavi kenjac ima sreće što je buco dobra osoba, jer mogao je ostati bez nekih bitnih kostiju na par mjeseci :)
Inače, buco je postao faca...zovu ga Casey the punisher 
Ma bilo je uvijek onih koji maltretiraju, samo što je u nas uvijek intervenirao profesor - barem u moje vrijeme učenici su se bojali i profesora i roditelja i policije i posljedica. Problematični su redovito bili ili bez roditelja ili s pijanim roditeljima. To se može korigirati u osnovnoj školi putem psihologa, psihijatara i kaznama, ali ako se pusti, gotovo redovito je put u buduće nasilnike, kriminalce ili HDZ-ovce.
Buco je divljaka sastavio s betonom, što je efektivan način za dokazivanje budalama da su - budale.
Ma bilo je uvijek onih koji maltretiraju, samo što je u nas uvijek intervenirao profesor - barem u moje vrijeme učenici su se bojali i profesora i roditelja i policije i posljedica. Problematični su redovito bili ili bez roditelja ili s pijanim roditeljima. To se može korigirati u osnovnoj školi putem psihologa, psihijatara i kaznama, ali ako se pusti, gotovo redovito je put u buduće nasilnike, kriminalce ili HDZ-ovce.
Buco je divljaka sastavio s betonom, što je efektivan način za dokazivanje budalama da su - budale.
To je jedan od problema našeg društva, ne respektiranje odraslih osoba (profesora, odraslih osoba i primarno roditelja). U današnje vrijeme kad bi roditelj opalio šamarčinu djetetu ovaj bi vjerovatno zvao plavi telefon, toga nekad nije bilo.

Morao sam provjeriti da nisam u temi HUMOR, hehhehe.
To je jedan od problema našeg društva, ne respektiranje odraslih osoba (profesora, odraslih osoba i primarno roditelja). U današnje vrijeme kad bi roditelj opalio šamarčinu djetetu ovaj bi vjerovatno zvao plavi telefon, toga nekad nije bilo.
Ti odobravaš šamaranje djece i to smatraš odgojnom metodom ?
Šamar je univerzalna odgojna metoda, bilo riječ o djetetu ili o starom konju 
pa šta je sad tu toliko čudno , nije da sam đikan ali podrzavam debeloga ;) .
Čudno je što mršavkova stara traži kaznu za Hulka 
Odnosno nije čudno...tako danas svijet funkcionira.
Roditelji su u pravilu slijepi na idiotizam djece koju su stvorili, što je samo dokaz da su djeca većinom mutava koliko su mutavi i njihovi roditelji.
Naravno da odobravam. I ja sam ko klinac dobio po guzici n puta kada sam radio gluposti, danas sam zdrav, odgojen momak koji postuje starije od sebe, nemam kriminalni dosje, radim i nista mi ne fali.
Naravno da odobravam. I ja sam ko klinac dobio po guzici n puta kada sam radio gluposti, danas sam zdrav, odgojen momak koji postuje starije od sebe, nemam kriminalni dosje, radim i nista mi ne fali.
I ja, samo mene nitko nikada nije tukao. Pa sad ti vidi...
Vecina ljudi koje su roditelji odgajali samo i jedino "razgovornom metodom" su na kraju ispali razmazeni i problematicni. Svaka cast iznimkama. Ne govorim da su mene moji mlatili radi gluposti, ali znao sam gdje su mi granice.
Vecina ljudi koje su roditelji odgajali samo i jedino "razgovornom metodom" su na kraju ispali razmazeni i problematicni. Svaka cast iznimkama. Ne govorim da su mene moji mlatili radi gluposti, ali znao sam gdje su mi granice.
Neki čak mlate previše, npr. sjećam se kad me moj stari bacio na radijator i još finiširao na podu. Ali opet, i to je odgoj.
Naravno da odobravam. I ja sam ko klinac dobio po guzici n puta kada sam radio gluposti, danas sam zdrav...
jel se kažnjavaš i danas kad radiš gluposti ili te kažnjavaju? kada kažeš danas sam zdrav misliš li da si onda (u mladosti kad te je trebalo tući po guzi) bio bolestan, misliš li da je kriminalni dosije odnosno njegovo neimanje odraz zdravlja ili uklopljenosti u društvo, naučeno (batinama) ponašanje prema vlastima i njenim zakonima koje poštuješ?
Neki čak mlate previše, npr. sjećam se kad me moj stari bacio na radijator i još finiširao na podu. Ali opet, i to je odgoj.
haha lijepo , a jg , mene su tukli dok sam bio mlađi , negdje od 13.-te više ne , i u savršenom redu sam xd , ali nisam nikad bio divlje čudi , samo da je koja dobra igra i uredna grafa i ja miran xd.
Naravno da odobravam. I ja sam ko klinac dobio po guzici n puta kada sam radio gluposti, danas sam zdrav...
jel se kažnjavaš i danas kad radiš gluposti ili te kažnjavaju? kada kažeš danas sam zdrav misliš li da si onda (u mladosti kad te je trebalo tući po guzi) bio bolestan, misliš li da je kriminalni dosije odnosno njegovo neimanje odraz zdravlja ili uklopljenosti u društvo?
to je isključivo odraz odgoja , nitko se ne radi kao skinhead.
batine nisu pravilan odgoj nego debilno objašnjenje odnosno nemogućnost ili nepostojanje želje za stvarno objašnjenje, ja te tučem radi toga a ti ćeš se bojati batina a ne pružiti djetetu razmisliti zbog čega ponašanje koje je pokazalo nije prihvatljivo (u određenom trenutku), to se radi sa životinjama (psima npr.) ili ne čak ni s njima, razumnom čovjeku ili biću koje može razumjeti se objašnjava razlog neprihvatljivosti čina, nerazumnu životinju ili biće koje još ne razumije se da prevariti...
p.s. roditeljima treba davati uvjerenja, potvrde za rađanje i odgoj djeteta tek nakon završenog ispita o razumjevanju svijeta koji ih okružuje i mogućnosti da taj pogled prenesu na mladunče...
P.S. batina je iz neznanja izašla... u današnjem vremenu čak i iz nedostajanja vremena, prouzrokovanog sakupljanjem sredstava za preživljavanje odnosno rada za kapitalistu, feudalca, banku, ulagače etc. koji posjeduju život i roditelja i njihove djece...
batine nisu pravilan odgoj nego debilno objašnjenje, ja te tučem radi toga a ti ćeš se bojati batina a ne razmisliti zbog čega to nije dobro, to se radi sa životinjama (psima npr.) ili ne čak ni snjima, razumnom čovjeku se objašnjava zašto, nerazumnu životinju se da prevariti...
p.s. roditeljima treba davati uvjerenja, potvrde za rađanje i odgoj djeteta tek nakon završenog ispita o razumjevanju svijeta koji ih okružuje i mogućnosti da taj pogled prenesu na mladunče...
Ovo u potpunosti potpisujen.
Roditelji tribaju imat strpljenja objasnit ditetu šta je loše a šta ne, i zbog čega je taj njegov čin loš. Batine samo pokazuju to da roditelji imaju kratak fitilj i lako polude.
Ne moraš imat diplomu iz psihologije, ali neke osnove treba znat. Na kraju krajeva ima puno knjiga "odgoj djeteta" nisu ni one sve bezveze napisane...većina neće to nikad pročitat iako je preporučljivo.
Takve batine već neodobravam,to je već iznad granica,kada sam dobio po turu od čače kad sam napravio glupost više mi nije palo na pamet raditi gluposti,a vexx5555 nisi ti jedini koji je tako završio,moj bratić je skoro dobio od njegovog čače (tj od mog tetka) batina s metlom.I dan danas iako ima 17 godina svejedno nekad mu tetak opali šamar,da ti vidiš odgoja.
batine nisu pravilan odgoj nego debilno objašnjenje odnosno nemogućnost ili nepostojanje želje za stvarno objašnjenje, ja te tučem radi toga a ti ćeš se bojati batina a ne pružiti djetetu razmisliti zbog čega ponašanje koje je pokazalo nije prihvatljivo (u određenom trenutku), to se radi sa životinjama (psima npr.) ili ne čak ni s njima, razumnom čovjeku ili biću koje može razumjeti se objašnjava zašto, nerazumnu životinju ili biće koje još ne razumije se da prevariti...
PA ti se ponašaš kao da je tnakir reekao da cu ga uzimali za noge i maltili mu glavom o kantun kreveta , naravno da treba bit razuman i objasnit djetetu , a tek tu i tamo koju trisku i tjt , pa nisu ga zlostavljali omg.