Dakle, ja nisam protiv ovoga što The Man govori, samo mi smeta stav da bi takve promjene nužno donijele napredak, da bi kontra njih ići bilo nazadno, i da bi blowjob i joint trebali biti ideali nekakvog slobodnog i naprednog društva (kako on to predstavlja). Za mene su ti ideali puno prije u potpunosti slobodno i besplatno obrazovanje na svim razinama, privredni plan koji narodu omogućava da živi normalno, kulturno uzdizanje u umjetničkom i pravno-političkom pogledu, politički sustav koji odgovara narodu i njegovim ambicijama, itd. Te stvari smatram vrijednima borbe, a ne marihuanu i prostituciju.
Sumnjam da je The Man to pokušao predstaviti kao ultimativne ideale društva, tek kao svoje želje.
Nešto ispred ovog citata napisao si da bi te promjene bile pri dnu liste najvažnijih, slažem se. Ali čak i najmanji pomak je ipak pomak. Svakako bolje nego da se stoji na mjestu. Čak i kad pišeš ispit uvijek krećeš od onog što ti je najmanji problem napraviti...
Ne smatram da bi se ovim promjenama uzrokovala veća netrpeljivost među grupama ljudi, jer objektivno za to ne postoji razlog.

If creativity is a field, copyright is the fence.