Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.214.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
thuglife kaže...

Zašto bi ograničavali, ako se mogu nabaviti neograničene količine alkohola, koje čine pojednica puno opasnijim za sredinu, zašto "tutum" "umjeravati ( Šepi referenca {#} ).

Ima logike u tome, ali opet za volan ne smiš sist ako si pijan. Nisan siguran da se može kontrolirat količina thc-a u krvi, mislin da je taj test samo za pozitivno/negativno.

Do what you want cause a pirate is free.
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Kaže mi žena da joj je prestala menga, moram prvo to provjeriti, a onda će i ručak doći na red.

I? Jesi prvo ručao?

eevek kaže...
Naravno, nitko i ne razmišlja o tomu kako je ogroman udio izvoza SRH bio osiguran izvoz u ostale zemlje SFRJ. Što mislite, da su se za vrijeme juge stranci trgali za proizvode koji su potekli iz Juge, ili konkretnije SRH?

SRH? O čemu to lupetaš? Ako si i živio u jugi mora da si bio malo dijete kad se raspala. Inače bi čuo za sistem raspodjele po ključu federacije, što je i bio jedan od razloga raspada. A ove 'ostale' su se zvale republike + autonomne pokrajine, a ne zemlje SFRJ. I da, u to doba je zemlja od 20-tak mil stanovnika imala izvozno tržište barem 20 x veće. Od SSSR-a, preko arapa i Afričkih zemalja. Nesvrstani, čuo za pojam? Zvoni negdje u glavi? Tito, Naser, Nehrue. Možda si u školici nešto čuo o tome? A 'Rade Končar' samo štanca u tri smjene, ne stigne napraviti transformatora koliko treba.. Itd, itd..

I onda dođe 'Kljuk' kojem je ispod časti nastaviti poslovati na tim tržištima i sve to sjebu za čas. A nakon 20 godina pametnjakovići po forumima pišu da smo ionako imali tržište samo na prostoru bivše juge. Hrkljuš..

Ili patiš od amnezije ili imaš iskrivljena sjećanja iz vrtića..

The Man kaže...
Also, ukoliko mislite da je vutra koja se dila po Hrvatskoj dobre kvalitete onda fakat nemam komentara.

Promjeni dućan..

18 godina
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

danas sam oborio rekord...uzeo token i grom ih pogodio,vidim sjela placa.

sprzio sam je za 3min i 20 sec.  elektra,mudrinic, oborinske vode LOL, etazno vlasnistvo, cistoca, kabelska,vodovod,rata krede... i ostalo mi je...kad vec spominjete prostituciju, za jedan brzinski handjob na kolodvoru. u stvari bolje kupit bug.

17 godina
neaktivan
Ni jedno od tog nije glupost, nego realnost i to realnost koja se desava svuda oko nas i od koje prosperira grupa pojedinaca, a ne nase drustvo u cjelini. To da se postavljam s visoka nije istina i zao mi je da si stekao takav dojam. Moja se razmisljanja baziraju na surovoj stvarnosti koja nas okruzuje i o tome otvoreno govorim kao osoba koja je vidjela, probala i dozivjela puno toga sto neki nikad nece, pa radi toga imam malo sire spoznaje o puno raznih stvari koje su vecini tabu tema i na njihovu spomen samo citiraju tudja misljenja o tome.

Ako mlade generacije nastave kopirati stavove i misljenja prastarih fosila koji nam kroje buducnost iako su nagluhi, slijepi i ignorantni, opet cemo ponavljati iste greske i ubjedjivati sami sebe da tako mora biti. E pa ne mora!

Ako ne budemo radili svoje greske na svome putu nikada se necemo maknuti iz ove kaljuze iz koje smo ponikli, kaljuze pasivnih promatraca i mrtvih puhala koja na svaku nepravdu pognute glave samo slijezu ramenima i nadaju se cudu.
If creativity is a field, copyright is the fence.
17 godina
neaktivan

Torrente znam kako ti je...

Slicno je i meni svaki mjesec...

Plus za najam... ajme...

A sada i dodatno trosim na preparate... (koliki minus imam necu ti ni pricati)

btw... http://www.javno.hr/news/Hrvatska/18621/Zbog-placanja-rezija-sve-vise-se-ljudi-odrice-dopunskog-osiguranja.html

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 0:33 (EnlightenedPhoenix).
17 godina
neaktivan
Vecini nam je tako. Krpa se kako god se zna i umije, a pretakanje iz supljeg u prazno postalo je nesto sasvim normalno. Minus je zlo, ali vecini je neizbjezan, jer nema ustedjene love za crne dane.

EP, na kakve preparate mislis? Sta bildas muskulaturu ili?
17 godina
neaktivan
The Man kaže...
Vecini nam je tako. Krpa se kako god se zna i umije, a pretakanje iz supljeg u prazno postalo je nesto sasvim normalno. Minus je zlo, ali vecini je neizbjezan, jer nema ustedjene love za crne dane.

EP, na kakve preparate mislis? Sta bildas muskulaturu ili?

liječima se od raka, tako da mjesecno više desetaka tisuca kuna potrošim na razlicite imuno-supresante i elevatore, ovisno od terapije...

17 godina
neaktivan
A bokte... Dede mi vise nema radi te podmukle bolesti. Znam kroz sta sve prolazis. Sjecam se svega kao da je bilo jucer, a vec je sesta godina da ga nema.
18 godina

Uh, drž se Phoenix... jako mi je žao da kojekakvi lešinari otimaju novac za liječenje oboljelima i da je to postala

takva grana zarade da se smrzneš :(  A gdje je zarada, puno je i prodavanja magle, pa neuk čovjek više nezna

što je žito a što kukolj.

Eto, to je dobar primjer za kritiku ove nazovi slobode kakvu si the man priželjkuje...

Nemam ja ništa protiv toga, kao ni protiv alkohola i pušenja, ali nismo svi karakteri, ili sa dovoljno soli u glavi da razumijemo

da će nas to sranje uvaliti u neprilike. I što tada? Pušači, alkoholičari, narkomani, pa čak i kockari se liječe na zdravstvenom "osiguranju",

a čovjek koji nije ničim skrivio svoje stanje (bolest,invalidnost), plaća kaznu jer postoji. Najgore mi je kad neki ovisnik (o dopu, klađenju, vatevr)

počne tvrdit da je to bolest. NIJE. On je sam odabrao tu "bolest", sam se trovao.

MOja sestra ili otac nisu birali svoju bolest, pa ih se kažnjava plaćanjem dopunskog zdravstvenog i ezoteričnih "lijekova".

To je relativna novost sa našim društvom, i nimalo mi se ne sviđa. Kao ni ona svaka druga reklama na televiziji, gdje se kojekakvi

placebo "lijekovi protiv kašlja i nadutosti" reklamiraju toliko da su istisnuli bilo što drugo osim pive, mobitela, kemikalija za ženske i kredita.

Evo na što sam spao da i cocacola reklame 

moram tražit na youtubeu, jer se ni oni nemogu nosit sa gore navedenima ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 2:33 (overhaul).
18 godina
neaktivan
overhaul kaže...
I što tada? Pušači, alkoholičari, narkomani, pa čak i kockari se liječe na zdravstvenom "osiguranju",

a čovjek koji nije ničim skrivio svoje stanje (bolest,invalidnost), plaća kaznu jer postoji. Najgore mi je kad neki ovisnik (o dopu, klađenju, vatevr) počne tvrdit da je to bolest...

ne počne tvrditi on (bolesnik-ovisnik) da je to bolest već upravo suprotno, pokušava tvrditi da nije bolest i odbija se liječiti... btw. valjda 80% današnjih bolesti ubojica kod nas u hr i susjedstvu dolazi od loše prehrane u prvom redu bolesti krvožilnog sustava, pa onda možeš reći i onima koji se prežderavaju hamburgerima, ćevapima, crnim salamurinama, prasetinom i janjcima da su si sami krivi... možeš reći što niste jeli sardelice, blitvu, palentu, jogurt i jabuke... sami ste si krivi

vrlo mali broj bolesti je izazvan genetskim poremećajima...

http://www.youtube.com/user/Anarchitektur
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 3:57 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
Kao sto sam vec ranije rekao doktori, farmaceuti i znanstvenici moraju se financirati iz poreza i donacija, a NIKAKO NE iz dzepova oboljelih u onom trenutku kada ih snadje bolest i zacrni im se pred ocima. Zdravlje njenih zitelja mora biti prvi i najvazniji prioritet drzave, jer nakraju krajeva to je jedina preostala korisna stvar koju imamo od drzave. Pogledajte dokumentarac "Sicko" i usporedbu zdravstva Amerike i Kanade. Meni je nakon gledanja doslo slabo i bio sam veoma tuzan...

Vlade skoro svih drzava svim se silama trude da nas propagandom gledanja samo svoje guzice kroz pohlepu i gramzivost maksimalno podijele i ubiju svaku slogu i suosjecanje medju susjedima i sugradjanima. Zele da onaj novac kojim bi nekome mogli pomoci i promijeniti mu zivot na bolje potrosimo na nepotrebne gluposti koje reklamiraju kao must have, a koje nam nimalo nisu falile dok nismo znali za njih. Goran Bare je to lijepo sazeo u stihu "Gdje je nestao covjek, gdje se skriva on?" i u tome je glavni problem naseg drustva. Ovo drustvo prestaje biti drustvo i pocinje biti golemo stado bijesnih vukova koji su jedan drugoga u stanju rastrgati ili izbaciti iz copora zbog krajnje banalnih stvari...
16 godina
bed kaže...
SRH? O čemu to lupetaš? Ako si i živio u jugi mora da si bio malo dijete kad se raspala. Inače bi čuo za sistem raspodjele po ključu federacije, što je i bio jedan od razloga raspada. A ove 'ostale' su se zvale republike + autonomne pokrajine, a ne zemlje SFRJ. I da, u to doba je zemlja od 20-tak mil stanovnika imala izvozno tržište barem 20 x veće. Od SSSR-a, preko arapa i Afričkih zemalja. Nesvrstani, čuo za pojam? Zvoni negdje u glavi? Tito, Naser, Nehrue. Možda si u školici nešto čuo o tome? A 'Rade Končar' samo štanca u tri smjene, ne stigne napraviti transformatora koliko treba.. Itd, itd..

I onda dođe 'Kljuk' kojem je ispod časti nastaviti poslovati na tim tržištima i sve to sjebu za čas. A nakon 20 godina pametnjakovići po forumima pišu da smo ionako imali tržište samo na prostoru bivše juge. Hrkljuš..

Ili patiš od amnezije ili imaš iskrivljena sjećanja iz vrtića..

Napredne zemlje "nesvrstanih" uistinu su bile pravi put za razvoj tehnologije u Jugi. Daj nemoj me ****t

Ma neću niti pisat', jer dobro si i napisao...transformatori, oružje i kamiončeki su i bili naš limit, sa izvozom u te zemlje, dok su naprednije zemlje znale što znači ulaganje u tehnologiju.

Uistinu nas je čekala svijetla budućnost i da nije to propalo {#}

17 godina
neaktivan
eevek kaže...

Napredne zemlje "nesvrstanih" uistinu su bile pravi put za razvoj tehnologije u Jugi. Daj nemoj me ****t

Ma neću niti pisat', jer dobro si i napisao...transformatori, oružje i kamiončeki su i bili naš limit, sa izvozom u te zemlje, dok su naprednije zemlje znale što znači ulaganje u tehnologiju.

Uistinu nas je čekala svijetla budućnost i da nije to propalo {#}

ja još ne vidim ni da transformatori ni da oruzje ni da kamiončeki doživljavaju neki pad u proizvodnji... čak štoviše zbog Kine i Indije je novi zamah...

Ali obozavam ovakva misljenja po kojima je bolje ne proizvoditi ništa nego low tech rješenja...

Što fali low techu??? Rabi se i rabit će se još minimalno 100 godina...

18 godina
M_dipl. kaže...

Stari moj, daj shvati da ja nemam ništa protiv tvojih stavova, ti možeš misliti što god hoćeš i ja se mogu s tobom ne slagati ili slagati, sasvim svejedno. ALI, pogledaj malo i shvati da se ti, kao "osoba koja je vidjela, probala i dozivjela puno toga sto neki nikad neće, pa radi toga ima malo šire spoznaje o puno raznih stvari koje su većini tabu tema", postavljaš u poziciju suca i proroka koji je rekao "kako stvari s nama stoje".

To je tvoje viđenje stvari, i ako smijem primijetiti, vrlo je ograničeno. Kroz nešto poput legalizacije prostitucije i droga ti tumačiš razinu naprednosti društva. Mislim LOL. To što imamo takav-i-takav obrazovni sustav, takav-i-takav politički sustav, takvu-i-takvu moralnu krizu u društvu, takve-i-takve ekonomske poteškoće, takve-i-takve društvene poteškoće (koje svoj korijen vuku iz refleksija o bivšoj Jugi, ratu, itd.), takve-i-takve kulturne probleme, sve je to nevažno?!?!

Bitno je da legaliziramo prostituciju i droge pa da The Man može otići na pošteni blowjob i nakon toga sjesti u birtiju i srolati si đoku, e kad to bude moguće, onda će naše društvo biti bolje mjesto, do onda smo nazadni, zatucani i zadrti, i mi koji u tim velikim idealima ne vidimo baš neki društveni napredak i samo društvo koje onda takvi činimo! Gluposti!

I pazi, ovo ti govorim ja, koji sam na području narkotika imao itekakva iskustva i koji sam za potpunu legalizaciju svega, pa i prostitucije čak, jer, da ponovim, smatram da je pravo građana da bira kako će živiti svoj život nadređeno mogućim državnim ("benevolentnim") uplitanjima. Samo smatram da se time ne bi napravio gotovo nikakav korak naprijed u širem društvenom kontekstu.

Nekakvo životno iskustvo kojime se dičiš smo svi u većoj ili manjoj mjeri također imali, ali nam to ne daje za pravo da svoja izričito subjektivna stajališta prodajemo k'o ideale nekog boljeg svijeta, drugim riječima, k'o muda pod bubrege.

A kako ti mjeris napredak drustva?

Nekima je drustvo napredno po tome koliko gay parada ima godisnje ili koliko uzvanika dode.

Nekima je drustvo napredno po stavu ljudi oko marihuane i prostitucije.

Sve je to liberalizam i ne znam zasto je jedno vaznije od drugoga.

@EnlightenPheonix

Zao mi je sto imas takvu bolest. :(

Citao sam negdje da je ulje od marihuane jako ljekovito i da cak pomazte kod ljecenju od raka.

Marihuana je biljka koja ima najveci broj ljekovitih svojstva i ne sadrzi apsolutno nikakve kancerogene tvari (ako se pusi bez duhana).

Good luck.

- Psiho246
16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Ali obozavam ovakva misljenja po kojima je bolje ne proizvoditi ništa nego low tech rješenja...

Što fali low techu??? Rabi se i rabit će se još minimalno 100 godina...

Ma ne govorim samo o proizvedenim stvarima nego tehnologiji samog procesa proizvodnje i ulaganjima u naprednije grane.

Da su se krediti koristili kako treba, Juga je mogla daleko naprednija i ne bi došlo do totalnog raspada sustava u 80-ima, a pitanje je onda i kako bi cijela država završila.

Nije stvar da ne treba proizvoditi low tech robu, stvar je da treba pratiti tržište oko sebe (prije svega)

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

@EnlightenPheonix

Zao mi je sto imas takvu bolest. :(

Citao sam negdje da je ulje od marihuane jako ljekovito i da cak pomazte kod ljecenju od raka.

Marihuana je biljka koja ima najveci broj ljekovitih svojstva i ne sadrzi apsolutno nikakve kancerogene tvari (ako se pusi bez duhana).

Good luck.

Ljudi svašta pišu i napišu (pogotovo ti nadriznanstvenici) ali nije ti baš sve istina što pišu...

THC može pomoći u smanjivanju boli... ali samo u tome... sve ostalo su čiste gluposti... IAKO držim da je narodna medicina u tim stvarima definitivno najbolja...

Inače to što ne sadrži kancerogene tvari... to ti je sve li-la... tko zna sto je za koga kancerogeno ili nije...

Ma ne mora ti biti žao (bolje ne... ne volim to) to se jednostavno dogodi, može se svakome dogoditi... Polako će se to ići i izliječiti :)

Puno gora stvar je ova konstipacija sto je sada imam nego ovo hahahaha :)

Inače da se razumijemo... iako studiram medicinu, ja ovom čovjeku vjerujem puno više nego iti jednom doktoru...

I o njemu bi trebali pisati malo ovdje, svijetli primjer, čovjek liječi svojom metodom, velikom uspješnošču, I BESPLATNO... Istina kako i sam kaže, on je od donacija zadovoljnih i ozdravljenih bogat, ali nikad u 30 godina niti jednu svoju uslugu nije naplatio...

18 godina

Inače da se razumijemo... iako studiram medicinu, ja ovom čovjeku vjerujem puno više nego iti jednom doktoru...

I o njemu bi trebali pisati malo ovdje, svijetli primjer, čovjek liječi svojom metodom, velikom uspješnošču, I BESPLATNO... Istina kako i sam kaže, on je od donacija zadovoljnih i ozdravljenih bogat, ali nikad u 30 godina niti jednu svoju uslugu nije naplatio...

Ma meni se moja metoda cini puno uspjesnijom. xD

A sto se tice marihuane, ja ne vjerujem znanstvenicima koji su placeni od strane drzave. Vjerujem onima koji ne odgovaraju nikakvim "polu" drzavnim agencijama.

Gledao sam jedan intervju gdje je doktor odgovorio na pitanje da li je marihuana ljekovita biljka.

Doktor je odgovorio da ne poznaje niti jednu supstancu na svijetu koja ima toliko ljekovitih svojstva kao marihuana.

Ne pomaze samo kod boli.

http://www.420magazine.com/forums/medical-marijuana-facts-information/80421-healing-properties-cannabis-index.html

Ima i dio o raku, ali ga nisam procitao. ^_^

Sto se tice jednog posta gore, pod marihuanom se moze samo sigurnije voziti i ne stvara neopreznost i osjecaj nadmoci kao alkohol.

Jedino mozete sporije voziti. {#}

To mi je isto pouka. Da sam se neki dan napusio, ne bi kaznu popusio. {#}

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 10:42 (Psiho246).
17 godina
neaktivan

ni jednu uslugu nije naplatio? Koliko koštaju seminari za bioenergetičare kod njega? A tek Delboyi koji tu njegovu diplomu imaju, ajme meni. Njega i njegove šegrte bi prvo odveo u bolnicu, postavio pred bolesnika i dao im dva tjedna da ga ozdrave uz preglede mainstream lječnika. Ako u dva tjedna nebi bilo dokaza o poboljšanju, ponovno bi otvorio Goli otok za takve.

Da se razumijemo, ne tvrdim da je bioenergija bullshit, ali kad vidim kakvi krkani su završili tu njegovu školu pa bezveze mlataraju rukama oko bolesnih ljudi i dok vrte pričaju kako ne naplaćaju, ali onako usput spomenu koja je uobičajna darovna tarifa, dobijem takav napad bijesa...

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 11:02 (badmad).
18 godina
M_dipl. kaže...
The Man kaže...

Stari moj, daj shvati da ja nemam ništa protiv tvojih stavova, ti možeš misliti što god hoćeš i ja se mogu s tobom ne slagati ili slagati, sasvim svejedno. ALI, pogledaj malo i shvati da se ti, kao "osoba koja je vidjela, probala i dozivjela puno toga sto neki nikad neće, pa radi toga ima malo šire spoznaje o puno raznih stvari koje su većini tabu tema", postavljaš u poziciju suca i proroka koji je rekao "kako stvari s nama stoje".

To je tvoje viđenje stvari, i ako smijem primijetiti, vrlo je ograničeno. ...

Mislim da ste malo previše navalili na The Mana svi skupa. Radi se jednostavno o tome da se "u zraku" osjeća nekakav mali "fantom slobode" (fantomčić) i svi malo slobodnije izražavaju svoje misli o onome što njih konkretno tišti. 

Da, legalizacija droga i prostitucije vjerojatno ne bi imala nikakvog odraza na općenito stanje društva u cjelini. Ovo govorim kao tiip koji nikada nije probao ni jedno ni drugo, a vrlo lako moguće nikada ni neću, bez obzira bilo to legalno ili ne (uzrok tomu mi nije moralna odluka, već su mi motivatori prije svega fobije), ali se na idejnoj razini mogu složiti s onima koji smatraju da nema pravog razloga zbog kojega bi i jedno i drugo bilo zakonom zabranjeno. 

Međutim, u psihologiji imaš metode gdje se povezana stanja i simptomi liječe tako da se radi na mijenjanju naoko nevezanog simptoma nekog stanja kako bi se promijenilo samo stanje. 

Primjerice, imaš studije koje dokazuju da je kvaliteta slikanja (crtanja) pacijenata direktno povezana s ADHD-om. Umjesto da se djecu šopa lijekovima, uči ih se crtati - što kvalitetnije crtaju, sve manje su izraženi simptomi ADHD-a. 

Ja, naravno, nemam pojma da li isto vrijedi i u liječenju društvenih bolesti, pa da li legalizacija droga i prostitucije radi dvosmjerno, odnosno vraća se feedback u društvo i ono se samo "deregulira" i na drugim poljima, ali vrijedi i o tome razmisliti. 

This space for rent!
17 godina
neaktivan
badmad kaže...

ni jednu uslugu nije naplatio? Koliko koštaju seminari za bioenergetičare kod njega? A tek Delboyi koji tu njegovu diplomu imaju, ajme meni. Njega i njegove šegrte bi prvo odveo u bolnicu, postavio pred bolesnika i dao im dva tjedna da ga ozdrave uz preglede mainstream lječnika. Ako u dva tjedna nebi bilo dokaza o poboljšanju, ponovno bi otvorio Goli otok za takve.

Da se razumijemo, ne tvrdim da je bioenergija bullshit, ali kad vidim kakvi krkani su završili tu njegovu školu pa bezveze mlataraju rukama oko bolesnih ljudi i dok vrte pričaju kako ne naplaćaju, ali onako usput spomenu koja je uobičajna darovna tarifa, dobijem takav napad bijesa...

Jel ti uopće čitaš to što si ti napisao?

Zašto bi seminari bili besplatni (inače izrazito su jeftini pošto mi je rođak završio)??? Čovjek da svoje vrijeme odvaja za čega? bagatelu???

SVAKOG kog treba liječiti liječit će besplatno... Također... ako si ikad vidio njegovu diplomu koja je standardizirana u EU (ko bi rekao) potpisuju da NIKAD NEĆE za svoje usluge naplatiti novce OSIM donacija koje im daju (a nisu obvezne i uvijek su na zadnjem danu na kraju zadnje terapije)...

Ovo je sramota sto ljudi govore a nit poznaju ni rad ni djelo tog gospodina...

Ja ga evo već 3 godine istražujem, moji su se liječili od teških različitih bolesti kod njega... i svatko je još živ... bez relapsa...

I da... jel ti znaš da kod njega ne možeš doći bez liječničke dijagnoze???

Ali ne... lakše je kakiti o nečemu takvome...

Najlakše je kakiti po dobrom čovjeku, jer tek onda vidiš koliko si zapravo jadan (svi mi)... jel tako?

18 godina
M_dipl. kaže...
...

Ne radi se tu nužno o te dvije stvari (prostitucija i narkotici) već o tom nekom liberalnijem društvu, međusobnom prihvaćanju i sličnom.

Naravno da to ne bi značilo automatski bolje društvo, ali korak naprijed svakako jest.

Man je samo iznio svoje stavke za koje smatra da bi trebale biti drugačije, ne nužno jedine za koje to smatra, i ne vidim ništa pogrešno u tome.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan

http://www.youtube.com/watch?v=ZPgXT1g7vPw
17 godina
neaktivan
Whatever kaže...

Postoje li kakve znanstvene studije o uspješnosti njegova liječenje ?

Da... pogledaj radove na institutu Jozef Štefan o njemu... postoji preko 10ak dokumentiranih radova...

18 godina

I Placebo je čudom izliječio stotine bolesnika...

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan

Jel ti uopće čitaš to što si ti napisao?

Zašto bi seminari bili besplatni (inače izrazito su jeftini pošto mi je rođak završio)??? Čovjek da svoje vrijeme odvaja za čega? bagatelu???

SVAKOG kog treba liječiti liječit će besplatno... Također... ako si ikad vidio njegovu diplomu koja je standardizirana u EU (ko bi rekao) potpisuju da NIKAD NEĆE za svoje usluge naplatiti novce OSIM donacija koje im daju (a nisu obvezne i uvijek su na zadnjem danu na kraju zadnje terapije)...

Ovo je sramota sto ljudi govore a nit poznaju ni rad ni djelo tog gospodina...

Ja ga evo već 3 godine istražujem, moji su se liječili od teških različitih bolesti kod njega... i svatko je još živ... bez relapsa...

I da... jel ti znaš da kod njega ne možeš doći bez liječničke dijagnoze???

Ali ne... lakše je kakiti o nečemu takvome...

Najlakše je kakiti po dobrom čovjeku, jer tek onda vidiš koliko si zapravo jadan (svi mi)... jel tako?

Da, čitam.

Napisao si da ni jednu uslugu nije naplatio? Jesi. Jel daje usluge edukacije? Daje. Jel ih naplaćuje? Naplaćuje.

Ima ljudi kojima je pomogao (kao što sam napisao, ne smatram da je bioenergija sranje), ima ih kojima nije.

I šta sam krivo napisao? Ako to funkcionira tako super, pokaži mi znanstveni rad u kojem je dokazano da i kako funkcionira. EDIT: hvala, pročitat ću.

Jednako tako znam da ekipi koja ima njegove diplome i lječi po njegovoj metodi ne treba nikakav papir od liječnika, lječe oni uganute zglobove, mamurluk, migrene, proširene vene, ciroze, zanoktice, na blizinu i daljinu, na viđeno i neviđeno i istovremeno ćakulaju kao u frizeraju.

I ne, ne mislim da sam (smo) jadni, nego smatram da treba oštro sankcionirati sve koji koriste tuđu nesreću kako bi profitirali.A u ovim čudnim vremenima, takvih je na svakom ćošku.

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 11:29 (badmad).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

I Placebo je čudom izliječio stotine bolesnika...

jel tko što rekao???

Kao da je važno kako i zašto ako pomaže...

Jel tako?

Sad jel čovjek sam sebe pod sugestijom ovoga izliječio, ili stvarno ima energija (a po string teorijama ima) koje ne mozemo naci u ove naše 3 prostorne dimenzije...

Nije važno... važno je da djeluje...

Ista stvar se može reći za kemoterapije koje ja primam... svi govore ja se liječim...

Ali kemoterapije ne liječe... one uništavaju... SVE...

Ali opet svi govore da liječe...

17 godina
neaktivan

O čem ti govoriš???

CIJELI SVIJET JE IZGRAĐEN NA PROFITIRANJU JEDNE VRSTE ILI JEDINKE NA NESREĆI DRUGE...

to je jednostavno kako svijet radi... I ne... to nikad nećemo promjeniti...

17 godina
neaktivan

O čem ti govoriš???

CIJELI SVIJET JE IZGRAĐEN NA PROFITIRANJU JEDNE VRSTE ILI JEDINKE NA NESREĆI DRUGE...

to je jednostavno kako svijet radi... I ne... to nikad nećemo promjeniti...

Ufff, generička floskula u caps locku kao odgovor. OK, you win, me fail.

iddqd
18 godina

Iako je ova tema prilično široko "zapasala", ne vidim kako se bioenergija na bilo koji način može dovesti u vezu s naslovom "Šta se događa s našim društvom?"...

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Moze pomoci mozda izliječiti ovo naše društvo :)

Ili :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice