Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.296.252
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
nidjo123 kaže...

KLIK   Evo kratki intervju sa mamom od one što je bacala psiće u rijeku. Kaže da je otišla kod rodbine negdje u inozemstvo. To je strašno što su joj napravili. I s ovim se u potpunosti slažem: Dobro je rekao naš svećenik fra Vice: 'Ovo je sotonska Europa. Više se obraća pozornosti životinjama nego čovjeku'. Sramota..

Joj na selu je to uobičajeno da psiće ili daju nekome ili ako nitko ne želi pobacaju ih u rijeku, zakopaju žive itd. neznam zašto je nastala takva galama oko životinja. I sam se protivim bilo kakvom mučenju životinja no nikako ne želim da one postanu prioritet i ovakva snima dobiva udarnu vijest u medijima bez razloga, hehe vidio sam ja i puno gorih scena na kolinju primjerice.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 23:21 (ZDS).
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Sad sam gledao ovu snimku što je snimljena u Zenici i dobio sam instant popi*ditis, ovo je za smrtnu osudu.

Vidio sam slicnih voznji i po Puli i po Rijeci. Vidio sam i balavce sa siltericima koji trube i prijete umirovljenicima na pjesackom, jer su eto morali prikociti radi njih.

Kao vozac automobila, vozio sam stvarno defenzivno, kocio svakome, ne vozio vise od 55km po gradu (da, znam da je dozvoljeno 50 ali nekad mi pobjegne), i opcenito, bio sam uvjeren da sam dobar vozac.

Kad sam presao na motor, tek onda sam shvatio koliko lose vozim uopce. Odjednom kad ti glava ovisi o vozackim sposobnostima, pocnes gledati sve zivo i mrtvo oko sebe i pitati se sto bi tko mogao napraviti. Ce ovaj prikociti? Ce me prestizati? Da li ovaj tudum iza mene vidi da planiram prikociti na pjesackom (ne, tudum to nije vidio jer je mahao prijatelju, no imam dobru opremu pa nije jako boljelo)?

Tako da ja imam odlicno rijesenje za ovakve guerilla vozace koji prolaze vozacke ispite tako da stisnu sise i gurnu dekolte u nos ispitivacima - zabraniti voznju auta prvih 5 godina vozackog iskustva. Vozi MOTOR i nauci VOZITI!

Rekao je dobro Dr. House jednom - "Airbagovi, pojasevi, bla bla.... stavi ljudima za volanom siljak koji cilja u vrat, vidjet ces kako ce svi pazljivo voziti"

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 23:21 (Deus ex machina).
15 godina
protjeran
ZDS kaže...
nidjo123 kaže...

KLIK   Evo kratki intervju sa mamom od one što je bacala psiće u rijeku. Kaže da je otišla kod rodbine negdje u inozemstvo. To je strašno što su joj napravili. I s ovim se u potpunosti slažem: Dobro je rekao naš svećenik fra Vice: 'Ovo je sotonska Europa. Više se obraća pozornosti životinjama nego čovjeku'. Sramota..

Joj na selu je to uobičajeno da psiće ili daju nekome ili ako nitko ne želi pobacaju ih u rijeku, zakopaju žive itd. neznam zašto je nastala takva galama oko životinja. I sam se protivim bilo kakvom mučenju životinja no nikako ne želim da one postanu prioritet i ovakva snima dobiva udarnu vijest u medijima bez razloga hehe vidio sam ja i puno gorih scena na kolinju primjerice.

Nagrada 7 tisuća dolara

Dok mediji pokušavaju ući u trag okrutnoj djevojci koja je u rijeku pobacala štence, udruge za zaštitu životinja sakupljaju novac kojim će nagraditi onog tko otkrije identitet.

Do sada je sakupljeno sedam tisuća eura. IDA (In Defense of Animals) prikupila je pet tisuća dolara, a udruga PETA dvije tisuće dolara.

UUU odo ja tražit ovu možd se oparim

Samo kukavice onemugućuju privatne poruke!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 23:22 (Cro.Renger50).
15 godina
protjeran
Cro.Renger50 kaže...
ZDS kaže...
nidjo123 kaže...

Joj na selu je to uobičajeno da psiće ili daju nekome ili ako nitko ne želi pobacaju ih u rijeku, zakopaju žive itd. neznam zašto je nastala takva galama oko životinja. I sam se protivim bilo kakvom mučenju životinja no nikako ne želim da one postanu prioritet i ovakva snima dobiva udarnu vijest u medijima bez razloga hehe vidio sam ja i puno gorih scena na kolinju primjerice.

Nagrada 7 tisuća dolara

Dok mediji pokušavaju ući u trag okrutnoj djevojci koja je u rijeku pobacala štence, udruge za zaštitu životinja sakupljaju novac kojim će nagraditi onog tko otkrije identitet.

Do sada je sakupljeno sedam tisuća eura. IDA (In Defense of Animals) prikupila je pet tisuća dolara, a udruga PETA dvije tisuće dolara.

UUU odo ja tražit ovu možd se oparim

Ma joj te udruge su veliki pobiratelj para sjećam se dok sam im ko klinac dolazio na štand i govorio svakakve gluposti ovi su ludjeli jednom su mi i policiju(meni klincu čak nisam bio niti uvrjedljiv, ali je bila neka baba slaba na živcima) pozvali sa nekima sam se čak i "sprijateljio" umjesto da se bave nečim pametnijim oni hvataju neku klinku zato kaj je bacala psiće u vodu, a mala možda nema niti 13 godina mislim strašno čime se oni zamaraju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 23:38 (ZDS).
15 godina
protjeran
ZDS kaže...
Cro.Renger50 kaže...
ZDS kaže...
nidjo123 kaže...
Ma joj te udruge su veliki pobiratelj para sjećam se dok sam im ko klinac dolazio na štand i govorio svakakve gluposti ovi su ludjeli jednom su mi i policiju pozvali sa nekima sam se čak i "sprijateljio" umjesto da se bave nečim pametnijim oni hvataju neku klinku zato kaj je bacala psiće u vodu, a mala možda nema niti 13 godina mislim strašno čime se oni zamaraju.

Ma da to,ajde sad dobro što je bacila,al ovaj nije trebo snimat,rekao bih nešto al kad se ljudima neda objasniti,sad je to zamisli skandal što je bacila štence,ma ja bi kuju bacio pa bi onda izašo i na vladi SAD ma baš me briga iskreno,bacio bacio al nisi trebo snimat jebi ga

17 godina
protjeran
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Deus Ex, ne slažem se s tobom oko "vozi motor i nauči voziti", jer na motoru samo postaneš mrvicu svjesniji opasnosti na cesti, jer si izloženiji na 2 kotača. Samo to, ništa više.

Ja sam za volanom..kak da kažem...iznimno spretan, nisam defanzivan vozač, ali definitivno ne pisdim na ljude na cesti ako poštivaju propise, UVIJEK stajem pješacima, pazim na bicikliste, motoriste...

Sve dok čovjek NEMA osjećaja za DRUGOG ČOVJEKA, đabe mu svo vozačko iskustvo.

Al dok neki majmun glupira se po cesti onda pucam, par puta sam uletavao na drugi auto i izlazio van da ovome uletim...al su zbrisali veliki frajeri koji se bahate hendikepiranim i polupokretnim ljudima na cesti koji nisu krivi radi svojeg zdrastvenog stanja, kao i običnim pješacima.

Nedavno sam precvikao novu gumu, frajer mi na CRVENO s novim Audiem (kojeg je tatica kupio vjerojatno) uleti u moja lijeva vrata, pošto je zavoj bio nisam ga mogao vidjet sve do sekundu prije udara, imao sam dovoljno vremena (pošto sam već krenuo skretat) da cimnem auto udesno...ali pogodio sam visoki rubnjak i precvikao gumu i shebo felgu, i umalo sravnio semafor jer sma preletio nogostup.

U prometu se vidi kakvi su ljudi, koliko imaju strpljenja za druge, koliko su spretni i inteligentni...

Prodali su naše snove, judini sinovi, suho zlato bacili u blato!
18 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
boxer kaže...

Sad sam gledao ovu snimku što je snimljena u Zenici i dobio sam instant popi*ditis, ovo je za smrtnu osudu.

Vidio sam slicnih voznji i po Puli i po Rijeci. Vidio sam i balavce sa siltericima koji trube i prijete umirovljenicima na pjesackom, jer su eto morali prikociti radi njih.

Kao vozac automobila, vozio sam stvarno defenzivno, kocio svakome, ne vozio vise od 55km po gradu (da, znam da je dozvoljeno 50 ali nekad mi pobjegne), i opcenito, bio sam uvjeren da sam dobar vozac.

Kad sam presao na motor, tek onda sam shvatio koliko lose vozim uopce. Odjednom kad ti glava ovisi o vozackim sposobnostima, pocnes gledati sve zivo i mrtvo oko sebe i pitati se sto bi tko mogao napraviti. Ce ovaj prikociti? Ce me prestizati? Da li ovaj tudum iza mene vidi da planiram prikociti na pjesackom (ne, tudum to nije vidio jer je mahao prijatelju, no imam dobru opremu pa nije jako boljelo)?

Tako da ja imam odlicno rijesenje za ovakve guerilla vozace koji prolaze vozacke ispite tako da stisnu sise i gurnu dekolte u nos ispitivacima - zabraniti voznju auta prvih 5 godina vozackog iskustva. Vozi MOTOR i nauci VOZITI!

Rekao je dobro Dr. House jednom - "Airbagovi, pojasevi, bla bla.... stavi ljudima za volanom siljak koji cilja u vrat, vidjet ces kako ce svi pazljivo voziti"

Kada sam položio vozački ispit jedan pametni i iskusni vozač iz moje familije mi je rekao "Eto, sad imaš vozačku, čuvaj sebe a prvenstveno ostale, sad si dobio dozvolu sa kojom si jednom nogom u grobu, a jednom u zatvoru. Nek ti to uvijek bude na pameti  kad upališ auto."

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
protjeran
boxer kaže...
Deus ex machina kaže...
boxer kaže...
Kada sam položio vozački ispit jedan pametni i iskusni vozač iz moje familije mi je rekao "Eto, sad imaš vozačku, čuvaj sebe a prvenstveno ostale, sad si dobio dozvolu sa kojom si jednom nogom u grobu, a jednom u zatvoru. Nek ti to uvijek bude na pameti  kad upališ auto."

Filozof?Taj ISKUSNI vozač mora da je popio koju više

18 godina
neaktivan
Cro.Renger50 kaže...

Žao mi je što ti to moram reći, ali veze ti nemaš o životu, a kamoli o ovoj temi.

Uglavnom čovjek je 40 godina bio šofer, vozač kamiona prešao Europu uzduž i poprijeko.

15 godina
protjeran
Cro.Renger50 kaže...
ZDS kaže...
Cro.Renger50 kaže...
ZDS kaže...
nidjo123 kaže...
Ma joj te udruge su veliki pobiratelj para sjećam se dok sam im ko klinac dolazio na štand i govorio svakakve gluposti ovi su ludjeli jednom su mi i policiju pozvali sa nekima sam se čak i "sprijateljio" umjesto da se bave nečim pametnijim oni hvataju neku klinku zato kaj je bacala psiće u vodu, a mala možda nema niti 13 godina mislim strašno čime se oni zamaraju.

Ma da to,ajde sad dobro što je bacila,al ovaj nije trebo snimat,rekao bih nešto al kad se ljudima neda objasniti,sad je to zamisli skandal što je bacila štence,ma ja bi kuju bacio pa bi onda izašo i na vladi SAD ma baš me briga iskreno,bacio bacio al nisi trebo snimat jebi ga

Znaš djecu imaju mobitele i snimaju svakakve gluposti, ali mi nije jasno zašto je ovaj tko je to snimio snimku stavio na net, a i teško da se može otkriti tko je na snimci.

15 godina
protjeran
boxer kaže...
Cro.Renger50 kaže...

Žao mi je što ti to moram reći, ali veze ti nemaš o životu, a kamoli o ovoj temi.

Uglavnom čovjek je 40 godina bio šofer, vozač kamiona prešao Europu uzduž i poprijeko.

A pa taj neki avanturista bio ili poslom?

E pa taj nije ni do koljena mom dedi,moj dedo je otišao u ameriku i nije se vračao deset godina,eno nečete vjerovati neki dan je došao,čuli smo se jedino preko skypea,on tamo ima neku rodbinu a bio je i u newyorku,u kanadi,rekao je da Amerika je velika,al ljepša mu je hrvatska,radio je neki tamo posao,pošalje pismo ono treba mjesec dana da stigne,ajoj,taj šofer nije mu ni do koljena,kad je moj dedo još i živio i u češkoj,jako dugo al se vratio tu,ošo u ameriku,i sad se vratio i rekao:"Nedo mi bog da idem bilo gdje,osim u kafanu" LOLČINA

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 23:53 (Cro.Renger50).
18 godina
neaktivan

Kakve to veze ima sa temom? Btw, pozdravi dedu što je išo' u Ameriku. Belji se

15 godina
protjeran
boxer kaže...

Kakve to veze ima sa temom? Btw, pozdravi dedu što je išo' u Ameriku. Belji se

jbg skreno s teme,ok prenest ću mu pozdrav

Ok

ONTOPIC:(daljnji komentary)

17 godina
neaktivan

evo našao se jedan dokoni manijak pa nudi nagradu od 50 000 dolara za "glave" te djece..
ko je taj "gospodin" i šta je to transformer?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bugojanska-policija-pronasla-okrutnu-djevojku-koja-je-stence-bacila-u-rijeku/510338.aspx

edit: stav o toj vijesti za jedan dan sam iznio ovdje
 edit 2: našao sam na googlu,"gospodin" je redatelj za kojeg nikad nisam čuo

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 15:46 (seneka).
15 godina
protjeran
seneka kaže...

evo našao se jedan dokoni manijak pa nudi nagradu od 50 000 dolara za "glave" te djece..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bugojanska-policija-pronasla-okrutnu-djevojku-koja-je-stence-bacila-u-rijeku/510338.aspx

Nevjerovatno kuda ta snimka vodi da jedan ugledni redatelj ide nudit novac kako bi se našlo neku klinku koja nije niti svjesna svoga čina i kojoj je to sve smiješno i zabavno.

17 godina
neaktivan
ZDS kaže...
seneka kaže...

Nevjerovatno kuda ta snimka vodi da jedan ugledni redatelj ide nudit novac kako bi se našlo neku klinku koja nije niti svjesna svoga čina i kojoj je to sve smiješno i zabavno.

Nije to ni toliko strasno koliko cinjenica da na svijetu postoji puno vise ludjih ljudi koji misle da ce tih 50K dolara stvarno i ubost, ako malu dekapitiraju.

@seneka

svaka cast na postu, ne zalazim uopce u birc pa nisam ni vidio tvoj komentar, ali vidim da se slazemo :-)

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 17:42 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan
RoTT kaže...
Tallahasee kaže...

Kada ce doci kraj,dobro pitanje!

Kraj bi bio kada bi cijelu vladu i ostale lopove tipa Polančeca,Sanadera i kompaniju smaknuli na Trgu bana Josipa Jelačića te kada bi na njihovo mjesto došli pošteni,pameni i školovani ljudi.

Ja sam za korejski model

18 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
...

Malo lijepih vijesti za promjenu.

http://www.jutarnji.hr/-molim-vas--udomite-psice--popularnost-ih-nece-hraniti--/883822/

Peseki su živi. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
Danny_HR kaže...
Deus ex machina kaže...
...

http://www.jutarnji.hr/-molim-vas--udomite-psice--popularnost-ih-nece-hraniti--/883822/

To će sigurno obradovati 4chan-ovce..moš mislit..-.-

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Deus ex machina kaže...
...

ajd neka su. lijepa vijest. *thumbs up*

fascinantno je koliko smo kultura opsjednuta nasiljem, unistavanjem, ubijanjem. a kada je u to ukljuceno i neko non-human, simapticno maleno bice.. naslovnice su osigurane.
npr... ovo nije bilo na naslovnicama (ispravite me ako se varam).. ili sjecam se davne vijesti o izraelskom laboratoriju koji je, sve se cini, naisao na lijek protiv raka (kao sto je uvijek i slucaj sa znanosti :) ) prckajuci s nekim drugim bolestima.
protiv sam nasilja nad zivotinjama, apsolutno, no jos uvijek vidim veci problem u sprijecavanju ubijanja ljudi radi nafte i profita i generalnoga stava "covjek je covjeku vuk".
no.. to je samo moje misljenje.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
Ja sam za korejski model

Ma, Lil Kim nije normalan.
Apsolutno da treba postojati drustvena odgovornost kod svakoga covjeka, posebice onoga koji ima vece ovlasti.. ali ovo je vec na granici s monty pythonom.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
neaktivan

Činjenica je da ljudima nije toliko do psića koliko mrze curu. Ako je to napravila tko zna za što je sve sposobna ;)

Mislim da većina normalnih ljudi ne osuđuje ubijanje životinja, ali svi normalni osuđuju iživljavanje i zabavu pri ubijanju životinja.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
18 godina
neaktivan

http://www.jutarnji.hr/ponos-crkve-izbacen-iz-hdz-a/887315/

Baš mi je gušt čitati njegove kolumne. Svaku subotu ga čitam uz čašu koka kole.

http://boards.4chan.org/b/
16 godina

Baš je moja profesorica iz hrvatskog rekla nedavno kako nije "po njenom ukusu"...{#emotions_dlg.tongue-out}

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Baš je moja profesorica iz hrvatskog rekla nedavno kako nije "po njenom ukusu"...{#emotions_dlg.tongue-out}

Nije ni meni,lako se sprdavati sa tuđom nevoljom.

18 godina
neaktivan
Horagio kaže...

http://www.jutarnji.hr/ponos-crkve-izbacen-iz-hdz-a/887315/

Baš mi je gušt čitati njegove kolumne. Svaku subotu ga čitam uz čašu koka kole.

da.. bas sam nedavno citao i uzivao u kolumni. nije los.

muhaqeri kaže...
DamageHigh kaže...

Nije ni meni,lako se sprdavati sa tuđom nevoljom.

cija nevolja? polancecova?
cijeli zivot nije posteno radio niti jedan dan (pri tome ne smatram umovanje sljedece velike lazi radom). drustveni parazit.
tada je zemio si puste novce (pravi iznos - unknown), sada glumi veliku postenjacinu (tipa.. ako ja napravim free fall budem i druge povukao sa sobom = velike postenjak) bude MOZDA odgulio koju godinicu ili mjesec (dobro vladanje) i onda bude mogao uzivati u "plodovima".

uistinu mi ga je zao.. toliko da prva rijec koja mi pada na pamet kada se sjetim njega (i njegovih pobocnika) je: "Guillotine" a druga je osoba imenom Auguste Vaillant.

Cool

18 godina
Littlemanbeingerased kaže...

cija nevolja? polancecova?
cijeli zivot nije posteno radio niti jedan dan (pri tome ne smatram umovanje sljedece velike lazi radom). drustveni parazit.
tada je zemio si puste novce (pravi iznos - unknown), sada glumi veliku postenjacinu (tipa.. ako ja napravim free fall budem i druge povukao sa sobom = velike postenjak) bude MOZDA odgulio koju godinicu ili mjesec (dobro vladanje) i onda bude mogao uzivati u "plodovima".

uistinu mi ga je zao.. toliko da prva rijec koja mi pada na pamet kada se sjetim njega (i njegovih pobocnika) je: "Guillotine" a druga je osoba imenom Auguste Vaillant.

Cool

Tim boldanim si upravo opisao skoro čitavu političku scenu... čak bi se usudio i izbacit ovo "skoro" iz rečenice. Smijeh

18 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Tim boldanim si upravo opisao skoro čitavu političku scenu... čak bi se usudio i izbacit ovo "skoro" iz rečenice. Smijeh

slobodno se usudi. :)

profesionalni politicari su drustveni paraziti... poput bankara, osig. kuca i slicnih (ali su oni druga prica).

18 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...
Vakaka kaže...

slobodno se usudi. :)

profesionalni politicari su drustveni paraziti... poput bankara, osig. kuca i slicnih (ali su oni druga prica).

Nitko te ne tjera da uzimaš kredit u banci ili da se osiguraš. Ne treba ih ni volit ni mrzit. Rade ono što znaju da bi zaradili što više novaca, kao i svi.

Sve dok je sve po zakonu nemamo se šta bunit. Jedino protiv čeg se možemo bunit su zakoni.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
18 godina
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice