Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.299.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Ma koja policija?

http://www.youtube.com/watch?v=2ijHlDfxBKw&feature=related
16 godina
protjeran
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
VirtUoso kaže...

Ma koja policija?

Dobro pitanje...

Elite Spammer
17 godina
neaktivan

Sta ce oni... Jedino znaju pisati kaznu kad nemas osobnu poslije ponoci. Sta ce oni napravit da mi je znati...

16 godina
protjeran
VirtUoso kaže...

Sta ce oni... Jedino znaju pisati kaznu kad nemas osobnu poslije ponoci. Sta ce oni napravit da mi je znati...

Tak je,da ima uvalis 50 kn ni tu kaznu ti nebi napisali!

Elite Spammer
17 godina
neaktivan

Cast izuzecima...

16 godina
protjeran
VirtUoso kaže...

Cast izuzecima...

Posto je sve u državi naopacke tako je i policija,strava!

Elite Spammer
16 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Ludilo Zdravka Mamića

Obvezno pogledati video 

Legendarno...

[url=http://www.userbars.be][img]http://img398.imageshack.us/img398/1037/18842rw3.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
RoTT kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-i-video-ako-vidite-ove-ustasoide-zovite-policiju/505507.aspx

Pa bolje bi bilo da se hvataju lažni branitelji koji doma broje svoje ukradene milje,ili da se osude oni koji su po istaragom (GLAVAŠ)?

Ili da se bace na lomaču ADZEOVCI koji u vrijeme krize dolaze na ivente sa helikopterima pokazivati svoje broševe (KOSOR)?

Ili pak da se smakne one koji kupuju nove aute za fina politicka gov*a usred krize?

Ili bi bilo bolje da se uvede porez na skupe aute,kuce,jahte te da se smanje place saborskim zastupnicima?

Ustaštvo nikako nesmije biti dopušteno i svi koji ga promicu trebaju biti primjereno kažnjeni.

Osobno mislim da je ustaštvo najveca glupost koja postoji i da pola ljudi koji su nekakve ''ustaše'' niti neznaju što to predstavlja.

Isto tako se onda ne bi trebale nositi petokrake i gradit četnicima spomenike za koljažu potom misleći na Srb gdje su četnici ispekli svećenika na živo te poubijali civile, a sada i dobili sve pohvale za to. O tome se uopće ne priča nego se pljuje po nekim tamo balavcima koji su stavili na glavu Ustašku kapu, a ne PRIČA SE DA SU U SRBU PRIJE TJEDAN I POL DOŠLI ČETNICI IZ SRBIJE SA KOKARDAMA I SLAVILI KOLJAŽU SVOJIH DJEDOVA, PRADJEDOVA, a u tome ih je podržala i naša vlada te predsjednik Josipović koji je anti-prosvjednike nazvao divljacima.

16 godina
neaktivan

Braćo preko Save razumijem vas.Takvo stanje je i kod nas.Evo jednog rijetkog benda koji "ne pripada" niti jednoj stranci,pjesma opisuje rasulo u kome se nalazimo:

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Braćo preko Save razumijem vas.Takvo stanje je i kod nas.Evo jednog rijetkog benda koji "ne pripada" niti jednoj stranci,pjesma opisuje rasulo u kome se nalazimo:

Odličan spot pravi prikaz stanja na ovim prostorima..

17 godina
neaktivan

Isto tako se onda ne bi trebale nositi petokrake i gradit četnicima spomenike za koljažu potom misleći na Srb gdje su četnici ispekli svećenika na živo te poubijali civile, a sada i dobili sve pohvale za to. O tome se uopće ne priča nego se pljuje po nekim tamo balavcima koji su stavili na glavu Ustašku kapu, a ne PRIČA SE DA SU U SRBU PRIJE TJEDAN I POL DOŠLI ČETNICI IZ SRBIJE SA KOKARDAMA I SLAVILI KOLJAŽU SVOJIH DJEDOVA, PRADJEDOVA, a u tome ih je podržala i naša vlada te predsjednik Josipović koji je anti-prosvjednike nazvao divljacima.

O čemu ti pričaš? Mislim,nikad nisam čuo za ovo pa sam iznenađen.

Ustanak u Srbu je četnički ustanak a ne partizanski?

Molim te  daj ovdje izvore i citate.

17 godina
neaktivan
Loz kaže...

Treba ti ravno 60 sekundi guglanja da vidis bilijun i jedan clanak o tome, i shvatis da je tu svatko pisao svoju istinu, a svaka je ljepsa od gadosti koje su se tamo podesavale.

Pored toga, ja DUBOKO savjetujem da se ovaj pravac razgovora prekine odmah, jer politicke diskusije takve vrste na forumu nisu dopustene - s razlogom...

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 15:28 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Loz kaže...

Treba ti ravno 60 sekundi guglanja da vidis bilijun i jedan clanak o tome, i shvatis da je tu svatko pisao svoju istinu, a svaka je ljepsa od gadosti koje su se tamo podesavale.

Pored toga, ja DUBOKO savjetujem da se ovaj pravac razgovora prekine odmah, jer politicke diskusije takve vrste na forumu nisu dopustene - s razlogom...

Da,zato sam i tražio dokaze,relevantni izvor-djelo nekog poznatijeg povjesničara itd...

O kakvim ti političkim diskusijama pričaš? Tko je spominjao "politiku"? Zanimaju me činjenice i što je moguće objektivniji prikaz događaja u Srbu.

18 godina

mijenjajte temu pod hitno.

non stop se bacate u politiku i cetnik i ustasa i moj djed i ovaj i onaj.

takvim temama ovdje nije mjesto.

svako ima svoje misljenje ali ako takvi postovi nisu pozeljni na forumu onda se ostavite toga.

kejbl je upravo zbog takvih prepucavanja suspendiran.

dakle pripazite sto pisete

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 17:41 (LUXX).
18 godina
neaktivan
LUXX kaže...

mijenjajte temu pod hitno.

non stop se bacate u politiku i cetnik i ustasa i moj djed i ovaj i onaj.

takvim temama ovdje nije mjesto.

svako ima svoje misljenje ali ako takvi postovi nisu pozeljni na forumu onda se ostavite toga.

kejbl je upravo zbog takvih prepucavanja suspendiran.

dakle pripazite sto pisete

Možda zato jer je to jedan od većih problema kod nas. Vlast je sj*bana, a očito i narod ako slave ubojice iz prošlog stoljeća.

http://boards.4chan.org/b/
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 18:33 (Horagio).
17 godina
neaktivan

Proslo je vrijeme, "svi su ljudi isti", sad se svako brine za svoju *uzicu i pokusava da prezivi u ovakom odvratnom drustvu gdje se ovakve stvari desavaju. 

u mom gradu uhvacen je glavni policijski inspektor da je primio mito od mafije (11k eura) i mnogo stanova i cega sve ne. Pa ko me onda cuva u ovoj drzavi??? Taj glavni policiski inspektor?

18 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Proslo je vrijeme, "svi su ljudi isti", sad se svako brine za svoju *uzicu i pokusava da prezivi u ovakom odvratnom drustvu gdje se ovakve stvari desavaju. 

u mom gradu uhvacen je glavni policijski inspektor da je primio mito od mafije (11k eura) i mnogo stanova i cega sve ne. Pa ko me onda cuva u ovoj drzavi??? Taj glavni policiski inspektor?

To je kao, neka novost?

http://boards.4chan.org/b/
17 godina
neaktivan

paranoja s pokrićem
jel se netko sjeća koji je ono naš zvekan izazvao takvu paniku na nekom aerodromu?

17 godina
neaktivan

Eto... Strasno.

Dobro je moj stric rekao : "Zivotinje umiru a ljudi crkavaju".

There is no spoon.
18 godina
neaktivan

jebate.. prestrasno. covjek je letio kao lutka.

jos bolji su murjaci i ljudi uokolo.. nitko se nije niti dosjetio doci do njega.. opipati bilo.. stogod..

katastrofa.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
15 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...

jos bolji su murjaci i ljudi uokolo.. nitko se nije niti dosjetio doci do njega.. opipati bilo.. stogod..

katastrofa.

sad se svi mi zgražamo, a vjerojatno bi 90% nas isto reagiralo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 14:55 (ROFLOLMAO).
18 godina

Od siline udarca mu je otpala noga...prebolesno.

Ova zena je retardirana.

Zene za volanom....

- Psiho246
16 godina
neaktivan

KLIK   Evo kratki intervju sa mamom od one što je bacala psiće u rijeku. Kaže da je otišla kod rodbine negdje u inozemstvo. To je strašno što su joj napravili. I s ovim se u potpunosti slažem: Dobro je rekao naš svećenik fra Vice: 'Ovo je sotonska Europa. Više se obraća pozornosti životinjama nego čovjeku'. Sramota...

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
16 godina
neaktivan

Ma ljudi su danas g0vna. Svi bi uzimali, a nitko ne želi dati, svi gledaju samo svoja posla...

A što se tiče ovih tučnjava maloljetnih budala - to je sve samo nedostatak roditeljskog odgoja i kontrole. Oni su sada sigurno face što se njih više okomilo na slabijeg i cipelare ga. Kasnije se još time hvale. Pa *PUJ*!!!

Znam kako je to biti maltretiran i pretučen... Na mene se okomila grupa od 10ak starijih dečkiju i počeli me cipelariti. Ljudi su okolo gledali, snimali, smijali se, dok ja ležim na podu.

Mi smo danas samo takva g0vna da to nije za povjerovati. Ali ima i izuzetaka kojih je, nažalost, danas jako malo...

17 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

KLIK   Evo kratki intervju sa mamom od one što je bacala psiće u rijeku. Kaže da je otišla kod rodbine negdje u inozemstvo. To je strašno što su joj napravili. I s ovim se u potpunosti slažem: Dobro je rekao naš svećenik fra Vice: 'Ovo je sotonska Europa. Više se obraća pozornosti životinjama nego čovjeku'. Sramota...

Stvarno mi je zao sto su zatvorili temu pa nisam uspio ostaviti svoja dva centa, ali bas si mi fino otvorio vrata pa cu ih ovdje napisati, makar pobrao karton jer cu psovati po konkretnim ljudima:

stvari koje su ljudi pisali po 4chanu i po ovom forumu, definitivno mi se gade, otprilike jednako toliko i radnje ove male. Mala ima problema s empatijom, samodokazivanjem, i otprilike ostalim problemima koji muce vecinu teenagera bez igradjene osobnosti.

Ljudi koji su ovdje piskarali su apsolutno jednaki "bolesnici" (ilitiga, teenageri).

Nemam uopce nekih dubokih misli o svemu tome, sve je jednostavno: vecinu vas doslovce boli ona stvar za te psice, nego u prvom redu zelite vidjeti da netko drugi pati i da se na nekome izivljava, a onda u drugom redu, poput prvoklasnih ovaca, okupiti se pod jednim bannerom (u ovom slucaju, 4chan) i kao copor goveda krenuti ondje gdje je krenula vecina. Odvratno. Beskicmenjaci. Jos su se neki uzdizali ocekivanjima o tome kako ce zavrsiti na dnevniku!

Ne dajem thumbs-upove na ove komentare kao sto je citiran zato jer po meni, to nije nejednadzba nego jednazdba - zivot je zivot, bio on zivotinjski ili ljudski, ne postoji takva glupava iluzija kao sto je 'nizi oblik zivota' kako je neki biser izjavio ("da je guster ili skakavac, ajde, ali psice")... ovako progoniti malu je jednako gadljiva stvar kao to sto je mala napravila.

Po meni, vecina vas koji ste sudjelovali u toj hajci, pocevsi s hrvatskafarkasevec koji nije imao dovoljno pameti da NE OBJAVI takvo sto na 4chan, sa ostalim glasnim ovcama BannedOnThisForum, TopForumas, lukavg i ostali... trebate se lijepo postaviti ispred ogledala, pogledati sami sebe u oci i razmisliti koliko ste jadni... pritom, ne dogodilo vam se da se cijeli svijet okrene protiv vas zato jer ste odgojeni u maloj sredini sa drugacijim pravilima nego ostatak svijeta.

Imao sam sansu iz prve ruke vidjeti kako je jednostavno usmjeravati razulerenu masu. Ne treba mi ni "Minuta mrznje" niti govorancija o "Cipeli koja gazi ljudsko lice", nista od toga...

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 15:59 (Deus ex machina).
16 godina

I sad ćeš pobrat hrpu TD-ova od tih istih osoba (isto kao i ja kada sam nešto slično rekao)..

Ugl. slažem se sa svime..na 4chanu su luđaci..stalo im je do psića a idu uništavati živote ljudi koje niti ne poznaju..ma dajj..boli njih za psiće..glavno da imaju žrtvu, a zbog psića imaju i potporu velike većine, i ovog foruma, i općenito..

Kao da se to ne događa svaki dan...

Jbt. čovjeka pobere ona ženska i nitko mu ne pomaže..bit će možda na vijestima i to je to..a oko ovog sr*nja se priča već danima..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
17 godina
neaktivan

Ekipa na 4chanu = kukavice.

There is no spoon.
17 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
Littlemanbeingerased kaže...

katastrofa.

sad se svi mi zgražamo, a vjerojatno bi 90% nas isto reagiralo.

Samo stoka može tako reagirati,ne ljudi.

18 godina
neaktivan

Sad sam gledao ovu snimku što je snimljena u Zenici i dobio sam instant popi*ditis, ovo je za smrtnu osudu.

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
protjeran
boxer kaže...

Sad sam gledao ovu snimku što je snimljena u Zenici i dobio sam instant popi*ditis, ovo je za smrtnu osudu.

Što je ovo CSI:Zenica

Samo kukavice onemugućuju privatne poruke!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice