Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 219.770
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Sta vas nervira u zivotu?
Zippo kaže...

Živcira me globalno stanje stvari(što je već dost spominjano) sustav iskrivljenih vrijednosti gdje se svijet gleda kroz prizmu novca i gdje moralne vrijednosti nemaju nikakvog utjecaja.

Žicira me crkva kao institucija masovnog zatupljivanja naroda.Sad se lako pravit pametan,a teško je spomenit lov na vještice,opća represija naroda.Čim je crkva preuzela vlast nad narodom(srednji vijek) došlo je samo do ratova i do nikakvih stavrnih dostignuća.Religija je očito vrlo inteligentan izum konstrole naroda.

Živciraju me narodanjaci.(period :-) )

Moralne vrijednosti nemaju utjecaja, jer upravo ih laici vjernici ne žele provoditi u svojem životu. Tako da nas ljudi imaju, ono što su zaslužili.( ili kao bi rekli što ste htjeli to bi ste dobili).

Ovo što se tiče zaglupljivanja to su na primjer govorili i boljševici pozivjaući se na Marksa koji ni sam jedan nije znao kako zaraditi u životu, pa je išao to sa svojim djelom varajući pri tome one koji su mi prvi pokušali izdati knjigu u svojoj nakladi(naime nije im platio bio zato)-Veliki komunista, mali humanista. I što je rezultat krilatice protucrkvene? 100 milijuna nevino pobijenih ljudi. To ni u najgora inkvizicija nije mogla doseći, da je trajala još 1000 godina. Što se tiče nje same, Crkva je bila ta koja je samo govorila da li je netko kriv ili nije, ali ona nije provodila nju samu kao smrtni proces. Naime to su radile svjetovne vlasti, koje su i između ostalog odgovorne za veliku većinu procesa inkvizicija, a Crkva samo za manji dio, tj. postak, ali to nećeš čuti ili pročitati sa strane anitkatoličke propagande, jer nju ne zanimaju činjenice i istina, nego samo sveopće zaglupnjivanje naroda svijeta, da bi iste mogla upreći u svoja kola poput mazgi i još im to masno naplatiti preko konzumiranja takvih sadržaja. Svjetovne vlasti su uvijek vodile sa svojim vodstvom narode u ratove i propasti života sa katastrofalnim posljedicima za iste-one koi su najmanje krivi. Ali, uvijek se i među svjetovnim vlastima našlo onih koji su nekada poslušali glas upućen od Kristove zajednice, pa su i nastale velike stvari u čovječanstvu, zahavljujući poslušnosti Crkvi.

Ista gore navedna je stvar npr. i sa križarskim ratovima, gdje se na klasično neprijateljski način želi Crkvi oduzeti njezina svetost.

Nije problem kada se kritika upućuje ljudskom elementu unutar Crkve, nego kada se želi oboriti Njezin duhovni element-odnosno Njezina Svetost-udahnuta Crkvi od strane samog Boga-Duha Svetoga. Kada kažem Crkva, misli naravno na jednu, sveopću, Kristovu, apostolsku, svetu Katoličku Crkvu. Naravno ne računam  pod Nju samo kler, nego sve krštene ljude unutar Nje, kao i onim odjeljenim crkva kojima Ista priznaje sakrament krštenja.

Još je važno reči da treba uvijek gledati tko govori, odnosno je li taj pojedinac ili strana ima kredibiliteta za takvo što izreći, jer u protivnom nastaje nadglasavanje onih koji samo "izražavaju svoje mišljenje"( isto je isto kao jaje jajetu), a dok je grmilo, bili su u kući i to onoj sa gromobranom, imajući UPS, da im grmljavina ne uništi njihovo jedino sredstvo za okršaje-njihovo osobno račuhalo.

I takvi i slični njima nikada neće imati ono što ima Crkva kao jedino sredstvo svoje borbe za Dobro, a to je Put, Istina i Život, odnosno njezina svetost, koji toliki ljudi koji su povjeravali Njemu svakodnevno daju onima kojim je pomoć najpotrebnija i koji nikad kada to vide iz prve ruke neće povjeravati propagandi-anitkatoličkoj, nego Njemu i Njegovoj Crkvi.

...A grad, za nj ne brinite, on je sve vrijeme bio u vama. Samo skriven. Da ga krvnik ne nađe. Grad - to ste vi. S.Glavašević
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
D3ViL kaže...
Jurra kaže...

...nerviraju me priče o Raju, u kojem čovjek leži u hladnoći i vlagi u totalnom mraku,

dok potpunu tišinu i samoću remete samo ogavni crvi i kukci koji se zavlače u svaku poru...Mršti se

Nerviraju me likovi koji puse svakakva sranja pa dobija fix ideje o crvima i slicnim nebulozama. . . Cool

Jurra kaže...

...heh znao sam da ću iznervirati one koji "koji puse svakakva sranja"...Osmijeh

Nerviraju me ljudi koji se toliko naduvaju travom a zaborave otvoriti prozor da se malo "izraci" pa od dima nevide prst pred nosom a gdje procitat tudji post. . .

...nerviraju me ljudi koji tvrde da sve one kosti, otkopane u svijetu nakon mnogobrojnih ratova, nisu oglodali

crvi nego narkomani...

Takve stvari mogu tvrditi ljudi u izrazito teškom stanju ovisnosti od "opijata" koje crkva nije sposobna distribuirati

u dovoljnim količinama...

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 2:49 (Jurra).
17 godina
Sta vas nervira u zivotu?

Nervira me..... Christopher Columbus,   je*em li ga radoznalog....Neodlučan

Ljudi manite se ozbiljnih tema, samo laganini....

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Nervira me..... Christopher Columbus,   je*em li ga radoznalog....Neodlučan

Ljudi manite se ozbiljnih tema, samo laganini....

Ne slazem se,Boxer.

Kada sam otvarao ovu temu,zeleo sam da bude sto vise  kvalitetnijih i ozbiljnijih komentara pa sam zato i rekao da se pored licnih iznesu i globalne nepravde(sta nas nervira) koje nas direktno ili indirektno pogadjaju...

Svi mi znamo da nas nerviraju one svakodnevne stvari,koje nikoga ne mimoilaze,ali kad dodamo one ozbiljnije,mislim da se podize kvalitet ove teme.

U suprotnom,sve bi se svelo na puko cetovanje i zezanciju,a to mi nije bila namera....

Nadam se da razumes,sve sam ti rekao dobronamerno ... Namigiva

16 godina
neaktivan

...nerviraju me ljudi koji nemaju šta za reč na ovom forumu pa onda iz zasjede, k'o neke kurve, napadaju

druge optužujući ih bez ikakva razloga i dokaza da su se napušili i slično...

Mislim da bi se kojekakvi kompleksi i frustracije trebali liječiti u psihijatrijskim ustanovama a ne u forumu...

Edit: ubuduće ću takve osobe i takve komentare ignorirati...

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 12:46 (Jurra).
16 godina
neaktivan
nCh! kaže...

Ako uzmem ono đšto mene osobno tišti i živcira ovih dana je fakultet i roditelji. Ako se pitate zašto, a odgovor je vrlo jednostavan.

Početkom semestra (1. god računarstva na ETF-u u Osijeku) radio sam paralelno uz fakultet pola godine i naravno u tom periodu nisam ništa stigao. Sad imam previše zaostataka (potpise i gluposti sam sve riješio i to tako da još ima šanse), a ispitni rokovi su počeli. Moram učit, neda mi se, ma ono u banani sam ... Naravno roditelji sa pitanjima jel ide kako učenje jesi dao šta i ostalim glupostima i njihovim pametovanjima kako sam prije trebao misliti o nekim stvarima uopće ne pomažu ...

Svjetskih pitanja se ne želim doticati.

Porazgovaraj sa roditeljima i fino im objasni (jer su oni ipak roditelji) da učenje pod pritiskom nikad ne urodi plodom i nema zadovoljstva samo rutina... razgovorom se sve rijesava! Što se tiče rada uz studiranje od tog nema nista, ili radi ili uči, nemože i jare i pare, u protivnom nema rezultata, a i strpljiv trebas biti i imati vjeru!

16 godina
neaktivan

Ljudi moji svi smo mi sa istim i sličnim manama, Bog uzviseni nas je tako stvorio, ali da bi dosli do nekog rjesenja ili realnog zaključka potrebno je samo da se postavimo na mjesto osobe sa kojom taj problem rjesavamo!

17 godina
neaktivan

Ovo me zivcira!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan

kad se moram ovako rano buditi

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
17 godina

Mene nervira ponekad i sam narod koji stalno kuka kak nam je lose,kak vlast vodi ovu drzavu u krivom smjeru i onda kada dodu bilokakvi izbori HDZ idemo dalje (u propast) zacudo pobijedi.Cista dvolicnost,pohlepa,korupcija,nesposobnost da se stvori vlastito misljenje na temelju vlastitog promatranja,velicanje ustastva,zabranjeno pusenje u kaficima,Sanader i njegovi satovi,sabor-politicki cirkus,prevelike place menadzerima...mogao bih nabrojiti jos dosta toga ali to me sada najvise nervira.Nadam se da ce stvari jednoga dana krenuti na bolje.Ipak nada umire posljednja :)

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
16 godina
protjeran

sad cu ispast glup al.....malo gledao vide-e na ytubu i vido da je serj tankian imao koncert u zagrebu 4,6 2008 a da ja to nisam znal do sada

e pa to me slomilo skoro tipkovnica stradala(sada si razmisljam di sam bio)PlačSramim sePlačPlač

da i zivcira me to kaj nemogu jos sada zaspat valjda i necu do 6-7 posljepodne

intel-nvidia :( Forever trusting who we are and nothing else matters
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 6:24 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan

1.Umisljeni i dosadni ljudi koji bi sve dali da ih na trenutak pogledaš i onda ti kažu "Đesi!"

2.Ponekad roditelji

3.Riba (Nije cura,nego jedna osoba koja liči na ribu)

4.NEznam

5.NEznam

sa poštovanjem vaš crazy_frog
16 godina
neaktivan

(pogledati od 1. do 6. dijela)

Ah ta korupcija! Tko je ne bi volio?

Zašto se naši političari na vlasti guraju u EU?

Plodno tlo za daljnje podvige?

They took our jobs!
16 godina
neaktivan

Zivcira me sto igre imaju sve bolju grafiku, a to znaci da nece moci na moj jadni pc. I sto se jako malo dobrih igara pravi za PS2.

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Zivcira me sto igre imaju sve bolju grafiku, a to znaci da nece moci na moj jadni pc. I sto se jako malo dobrih igara pravi za PS2.

Lol imamo identične PC-e xD

Samo što je moj proc bolji za zeru :P xD

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Mene nervira ponekad i sam narod koji stalno kuka kak nam je lose,kak vlast vodi ovu drzavu u krivom smjeru i onda kada dodu bilokakvi izbori HDZ idemo dalje (u propast) zacudo pobijedi.Cista dvolicnost,pohlepa,korupcija,nesposobnost da se stvori vlastito misljenje na temelju vlastitog promatranja,velicanje ustastva,zabranjeno pusenje u kaficima,Sanader i njegovi satovi,sabor-politicki cirkus,prevelike place menadzerima...mogao bih nabrojiti jos dosta toga ali to me sada najvise nervira.Nadam se da ce stvari jednoga dana krenuti na bolje.Ipak nada umire posljednja :)

Hrvatska je jedinstvena u Europi po tome što nema druge zemlje u kojoj je više birača nego stanovnika. Tako je to kada o našoj sudbini odlučuju drugi. HDZu to odgovara pa će tako i ostati.

17 godina
F1-IVO kaže...

Ovo me zivcira!

preduhitrio si me, bas sam htio postati dok sam tvoje vidio

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Zippo kaže...

Živcira me globalno stanje stvari(što je već dost spominjano) sustav iskrivljenih vrijednosti gdje se svijet gleda kroz prizmu novca i gdje moralne vrijednosti nemaju nikakvog utjecaja.

Žicira me crkva kao institucija masovnog zatupljivanja naroda.Sad se lako pravit pametan,a teško je spomenit lov na vještice,opća represija naroda.Čim je crkva preuzela vlast nad narodom(srednji vijek) došlo je samo do ratova i do nikakvih stavrnih dostignuća.Religija je očito vrlo inteligentan izum konstrole naroda.

Sa ovim se toliko slazem da to moram jos istaknuti...

Ako Islam danas smatramo agresivnom religijom zbog izoliranih skupina terorista koji se na taj nacin bore za sirenje vjere, odnosno u neznatnoj mjeri rade isto ono kako se Crkva u proslosti izborila sa svoje mjesto u danasnjem svijetu, onda cu biti do kraja brutalan i reci da Crkvu smatram najvecom zlocinackom organizacijom u povijesti covjecanstva, ispred Hitlera koji je palio i unistavao po Europi, dok je Crkva zauvijek izbrisala mnoge kulture svijeta, i ne smijemo zaboraviti da za buducnost nije isto ubiti jednog covjeka kad ih postoji 1000 i kad ih postoji milijun, zato smatram, da se Crkva drzala najtemeljitijih principa svojeg postojanja, a ne genocida ljudi i znanja, svijet bi danas bio neusporedivo drugaciji.

EDIT:

Samo da se zna da jesam pripadnik iste, ali ne zato jer sam to ja zelio, nego mi je nametnuto rodjenjem sto smatram necuvenim, dakle krsten sam dok nisam osobno mogao odluciti zelim li to, a u prvim godinama dok djeca nemaju svoja uvjerenja tu je Crkva da im da svoja, i dok djeca pocnu razmisljati svojom glavom uglavnom je sve vec gotovo, asimilacija uspjesna. Sreca pa mene moji nisu tjerali da nonstop visim u Crkvi, inace ne bih pisao ovaj tekst. Zasto ne bismo morali biti punoljetni i tek tada smjeli odluciti hocemo li napraviti tako velik korak u zivotu i prikljuciti se vjerskoj organizaciji? Naspram takve zivotne odluke, ogranicenje da moramo imati 18 godina kako bismo mogli poloziti vozacki ispit je apsurdan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 15:57 (nexus).
17 godina
nexus kaže...
Zippo kaže...

Sa ovim se toliko slazem da to moram jos istaknuti...

Ako Islam danas smatramo agresivnom religijom zbog izoliranih skupina terorista koji se na taj nacin bore za sirenje vjere, odnosno u neznatnoj mjeri rade isto ono kako se Crkva u proslosti izborila sa svoje mjesto danasnjem u svijetu, onda cu biti do kraja brutalan i reci da Crkvu smatram najvecom zlocinackom organizacijom u povijesti covjecanstva, ispred Hitlera koji je palio i unistavao po Europi, dok je Crkva zauvijek izbrisala mnoge kulture svijeta, i ne smijemo zaboraviti da za buducnost nije isto ubiti jednog covjeka kad ih postoji 1000 i kad ih postoji milijun, zato smatram, da se Crkva drzala najtemeljitijih principa svojeg postojanja, a ne genocida ljudi i znanja, svijet bi danas bio neusporedivo drugaciji.

Samo bih se nadovezao na ovaj komentar.

Islam kao religija ne propovijeda nasilje niti bilo koji oblik agresivnog nametanja vjerovanja u Boga. Sama sustina tog agresivnog nametanja je kontradiktorna svom "visem cilju", a to je dobrovoljno uvjerenje. Agresivno nametanje moze samo nastetiti i nije produktivno, te se stvaraju  "vjernici" koji "licemjerski" vjeruju u Boga jer su natjerani - nazalost. To nije samosvjesno dobrovoljno vjerovanje nego nametnuto vjerovanje.

Onaj koji "vjeruje" u nesto zbog toga straha i zbog toga sto mu je to nametnuto, nije pravi vjernik i fundamentalisti to zanemaruju.

Takvi fanatici pogresno tumace mnoge stvari ili ih prilagodjavaju sebi, kako bi ih imali kao razlog svog djelovanja, to je po meni  velika greska.

Zabranjeno je agresivno nekome nametati  vjeru.

Prema vjeri covjek je svjesno bice, njegovo uvjerenje se daje njemu na izbor hoce li on vjerovati ili ne, te prema tome postoji nagrada i kazna, zbog svog vjerovanja ili nevjerovanja, dobrih i losih djela itd.

Da je Bog htio da svi vjeruju u njega, onda bi svi bili vjernici, a covjeku bi to onda bilo "nametnuto",  ali posto to nije slucaj nego se daje covjeku na izbor,  to automatski zabranjuje nekome obicnom covjeku da namece nesto sto Bog nije "nametnuo".

"Onaj koji ubije jednog neduznog covjeka, kao da je pobio citav svijet."

"Onaj koji spasi jednog covjeka, kao da je spasio citav svijet."

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
17 godina

Od puno stvari odlučil sam se za ovo: živcira me kad nekaj ima 4.45 (+/-)GB pa stane na jedan DVD!

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan

mene živcira ova kiša koja pada iz dana u dan, te nemožemo u žetvu, a  sa svakom kišom gubino na prinosu,a kud nam ne žele niti platiti žito da pokrijemo dug, ja se živciram iz dana u dan. svaki dan dok pada kiša mene stoji godinu dana zivota.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 14:03 (malo zaigrano dijete).
17 godina

Mene zivcira kompletna situacija u BiH i nesposobnost "mudrih" glava da rijese probleme.

Zivcira me  monopolisticko-kleptomanska banda na visokim pozicijama, koja bi da "spasi drzavu" tako sto ce iz djepova kokuzne radnicke raje izvuci ustedu od nekoliko stotina miliona maraka koje su ranije nakrali, a ti isti koji bi ustedom od radnika spasili drzavu sebi povecavaju 4 puta plate....

Zivcira me clan predsjednistva koji jedno te isto auto do podne vozi na benzin, a od podne na dizel!!

Zivcira me garnitura politicara koji se sastanu u luksuznom hotelu kako bi donijeli sporazum o bitnoj stvari u drzavi, a koja se tice unutrasnje sigurnosti, te pritome na sluzbenom rucku naprave ceh od 250.000 KM = 1.000.000 Kuna, a dogovore se da ne mogu donijeti zajednicku rijec?!

Zivcira me situacija gdje jedan premijer preuzima mjesto, a drugi silazi sa premijerske fotelje da bi sjeo u optuzenicku fotelju na sudu za zloupotrebu polozaja kojom je pribavio vrijedne nekretnine na racun poreznih obveznika moje drzave.

Sjasi Kurta da uzjase Murta...

I jos jedna obavijest, cigare su poskupile te se prodaju po cijeni koja je veca od one na poreznoj markici i to svima "normalno"....

"Bosna, da prostiš, jedna zemlja imade

I posna i bosa da prostiš

I hladna i gladna...."

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 0:10 (boxer).
16 godina
neaktivan

nervira me ova idotska vlada i pre skupe cijene kod nas u hrvatskoj ovi drugi englezi,njemci,talijani,itd... imaju veca primanja i jos je puno jeftinije nego kod nasMršti senerviraju me ulizice,nervira me kad ja nekom pomognem 200 puta a taj drugi kom sam pomogo nebi mi nis pomogo,nerviraju me likovi koji se kurče (prave vazni) a pojma nemaju,nervira me nečije siromaštvo,nervira me kad netko tlaci zivotinje(jucer smo isli malo vozati se biciklovima i vidjeli smo da je netko bacio male maćiće u kontenjer pa smo ih morali vadit),nerviraju me svađe zbog nekih sitnica itd... ak se jos sjetim stavit cu u ovu temu Namigiva

gdje je završilo oko halida beslica? -u reklami za coca-colu. XD
16 godina
protjeran

brate mili mene nervira oni margo margarin kaga otvaras pa se cuje oni skripavi zvuk, popisdin odma

i ona budala susid ca mi parkira auto kraj prilaza drugin cu mu put svoj prkirat u kuzinu pa me nece vise zajebavat, malo se suzdrzavan ima dobru kcerku a nije ni gospodja losa

nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
neaktivan
ribar kaže...

brate mili mene nervira oni margo margarin kaga otvaras pa se cuje oni skripavi zvuk, popisdin odma

i ona budala susid ca mi parkira auto kraj prilaza drugin cu mu put svoj prkirat u kuzinu pa me nece vise zajebavat, malo se suzdrzavan ima dobru kcerku a nije ni gospodja losa

Koji si ti car!  LOL!Cool

16 godina
protjeran

ovo nervira

i nervira kad uplatiš u kladionici ne dobiješ, a kad ne uplatiš ispadne da bi dobio

CroBro
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 15:55 (GodSend).
17 godina
neaktivan
ribar kaže...

haha pročita san dojedan tvoj post i nasmiješ me do suza...Samo izgleda da moderatori i nevole baš tvoje postove ..puno žutih kartona ...

Živija!

17 godina
neaktivan

mene zivciraju spameri na forumu - kao i teme nespavalice i birc. iako sam i ja postao nekada u njima, ipak bih volio da se u njima manje boravi. Bug je to pametno rijesio uvodjenjem novog rank sustava.

16 godina
neaktivan

jooojjj mene živcira kad ja i starci ručamo i dok čujem onaj zvuk srkanja juhe, ajd to jos nekak razmem za juhu ali stari dok bilo sto jede pr. salatu uvijek srćće.

Već sam mu htel 500 put reći da prestane s tim........

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 20:54 (kc-kb).
16 godina
neaktivan
Pudge kaže...

mene zivciraju spameri na forumu - kao i teme nespavalice i birc. iako sam i ja postao nekada u njima, ipak bih volio da se u njima manje boravi. Bug je to pametno rijesio uvodjenjem novog rank sustava.

...mislim da su Birc i Nespavalice dobar lijek protiv Fahidiotizma...pa ne možemo svi postavljati mudra

pitanja u stilu...šta mislite o ovoj konfiguraciji...Osmijeh

največi neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice