Sta vam je najbolje u McDonaldsu

poruka: 246
|
čitano: 86.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Sta vam je najbolje u McDonaldsu
BORG kaže...
Weky kaže...
decko1987 kaže...
Meni je super Royal Chesse...nisam puno toga probao tamo pa me zanima sta vam je najbolje

WC

A i to su zeznuli, nemožeš ući u wc ako nemaš njihov kod, koji dobiješ nakon što kupiš nešto.

tam u onom na trgu u zg sigurno,a vjerojatno i u ostalim se moze ak utipkas sve brojeve u srednjem redu tj. 2580 :D

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 0:23 (spaws).
18 godina
MrBlc kaže...

A ovo boldano ti je bilo najbolje u McDonaldsu Izlanuo se

Kad sam već kod Njemačke napomenuo sam i gdje sam corsaira kupio...

A mogao sam napomenut i da smo onu noć malo kasnije smazali 2 draft keg-a pive i još kojekakvih raznih pivi što nijemci imaju kao npr. piva sa limunom i ona votka s jagodom. Nijemci su zakon, morali smo šifre ukucavat da bi ušli u sobu LOL.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
MrBlc kaže...

A ovo boldano ti je bilo najbolje u McDonaldsu Izlanuo se

Kad sam već kod Njemačke napomenuo sam i gdje sam corsaira kupio...

A mogao sam napomenut i da smo onu noć malo kasnije smazali 2 draft keg-a pive i još kojekakvih raznih pivi što nijemci imaju kao npr. piva sa limunom i ona votka s jagodom. Nijemci su zakon, morali smo šifre ukucavat da bi ušli u sobu LOL.

CONRAD JE ZAKON!!!!!!

17 godina
neaktivan

u mcdonaldsu mi je najbolja salata Namigiva

mc country rules

16 godina

Ma gledajući cijene kod nas povraća mi se, a ne da tamo jos i jedem... A kada sam bio u Sloveniji u McDonaldsu, cijene su abnormalno NISKE :P... I stvarno nemam ništa protiv McDonaldsa, no opet s druge strane i imam kada vidim one malce koji ko bure izgledaju (1.20cm 100kg)...Sve jasno..

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
18 godina
xnight_hunterx kaže...

mc country rules

Je vraga taj GMO...

Nema bolje od one domaće krastavci + paradajz + zelena paprika + luk + octa/limuna i soli, žderem ju kao da mi je zadnji dan života.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 1:50 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
xnight_hunterx kaže...

mc country rules

Je vraga taj GMO...

Nema bolje od one domaće krastavci + paradajz + zelena paprika + luk + octa/limuna i soli, žderem ju kao da mi je zadnji dan života.

I nema ništa bolje od pržene piletine u kifli.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
odjavljen

Sto mi je najbolje ? Pa to je junk food.

Cim udjes odmah osjetis miris ulja koje se przilo danima i danima (ne da je to kancerogeno, nego i vise od toga).

Bio jednom, frend vodio i placao. Buduci da sam sebi spremam objede, nakon prvog zalogaja sve je zavrsilo u smecu.

Od toga sto dalje...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 1:56 (Mrgud Veliki).
17 godina
protjeran

ja takve stvari nemogu jest

obavezno se rigam nakon toga

tak da mene nema blizu Mcdonalda

a i nema ni jedan blizu pa i da mi valja nemam nekog izbora

RamboBuckethead
16 godina
protjeran

Istina da je to sve nezdravo,ali da se klonim svega toga pa živio bi 200 godina!

18 godina
neaktivan

Moram priznat da su im cheesburgeri fini, iako su smjesno mali pa mi treba 10 komada da se pošteno najedem, pa mi treba 100kn za to onda, pa zato ne jedem u Mcdonaldsu.

To s cijenom je stvarno sramota. U Španjolskoj se za 3-4 eura najedeš ko stoka u Mcdonaldsu (u burger Kingu da ne pričam)

A ovo što je netko spominjao za pretakanje nepopijenih cola je živa istina, i ja vidio na svoje oči. Odvratno.

Ne razumijem, skoro svi koje znam ne jedu u Mcdonaldsu, al opet je svaki pun kad uđeš (iako je to uglavnom balavurdija) pa mislim si šta ti ljudi rade u životu kad mogu priuštiti da svaki dan jedu u Mcdonaldsu (kao mali od susede, svaki dan ostavi 50kn u njemu)

Uglavnom, nisam bio godinu-godinu ipol unutra. tu i tamo sladoled na onoj blagajni u pothodniku u ZG-u. Za 20 kn nađem poštene ćevape u lepinji, ili kebab, i triput se više najedem.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 3:07 (FlyBoy).
16 godina

ma ćevapi rules!

Nije mi jasno kako netko može u MC jesti nešto kvazi kvalitete visoke cijene!

Da ne napominjem raznorazne umjetne okuse i bezzzzzz uslugu.

Naj mi je kad dođeš u pristojni fast food i naručiš ćevose i pivo Nevinašce to je za mene veselje...

18 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
Meni je super Royal Chesse...nisam puno toga probao tamo pa me zanima sta vam je najbolje

nista nije dobro

16 godina

Najjače je kad ljudi uzimaju 15 big macova i uz to Diet Colu da se slučajno ne udebljaju..

Inače u McDonadsu mi niš ne valja, precijenjeno smeće..samo shake tu i tamo uzmem.

8 bita ispod mora, to je stari bilo fora.. a ne što danas nude nam.. Lijepe kutije i knjige, a za priču kog je brige..što bit će dalje ja ne znam..
16 godina
protjeran
nontryer kaže...

Najjače je kad ljudi uzimaju 15 big macova i uz to Diet Colu da se slučajno ne udebljaju..

Inače u McDonadsu mi niš ne valja, precijenjeno smeće..samo shake tu i tamo uzmem.

ja kupim nešta kad moram na wc.. Smijeh

krumpiriće... i onda ih ponesem sa sobom Belji se

a inače roknem jedan big tasty bacon mjesečno

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan

Meni je najbolje što kod nas McDonaldsa nema u krugu od ohhoohoo kilometara... Smijeh

Slavonija u ♥### http://trollbusters.weebly.com/ - prijavite trolla!
15 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Meni je najbolje što kod nas McDonaldsa nema u krugu od ohhoohoo kilometara... Smijeh

Isto vrijedi i za mene.

458 Italia
18 godina
pokretaca topica isprdali kad je ovo pokrenuo :D sada svi sudjeluju u mc-dojmovima.
teško vrijeme za matore
17 godina
neaktivan

Ja i moji prijatelji uzmemo milkshake pa tko ce najdulje izdrzati bolove u mozgu(no mora nastaviti piti).

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I see no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot.
17 godina

ma to je sranje dode ti zlo od tog jela u *urac i onda to jos uvale ono smece od cole,ko frend kad mi frend veli da nije dobro popit koju pivicu dnevno a a on kad ubaci u sebe 2-3L cole onda je to super zdravo

Nothing is true, everything is permitted
18 godina
neaktivan

Ma kakav McDonalds gluposti, nema do domaćeg špekeca, sir, vrhnje, kobasice i tak to. Namigiva

Jedan put bil i više nikad. Totalna, bezvezna, wannabe 'američanska', kapitalistička pomodarija...

17 godina
protjeran
sbcreation kaže...

ma ćevapi rules!

Nije mi jasno kako netko može u MC jesti nešto kvazi kvalitete visoke cijene!

Da ne napominjem raznorazne umjetne okuse i bezzzzzz uslugu.

Naj mi je kad dođeš u pristojni fast food i naručiš ćevose i pivo Nevinašce to je za mene veselje...

Ko npr. u "Zeko i potočić" u Kobiljaku i Dugom Selu. Najbolji čevapi ikad probani! Najbolje pašu uz Tuborg i Pan.

Kakav McDonalds...pljuga teška. Nevolim nikaj odande, čak ni cura (aj jedino neku mutavu coolpitu jede).

www.ddoxy.blogspot.com
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

* * *

***Log: X3566-08A

Emergency Core fuel dump.

Zabilježene su fluktuacije u procesu izgaranja pogonskog goriva nakon punjena energetskim proizvodima MC korporacije, što je zavšilo masivnim pražnjenjem jezgre (srećom kao dio kontroliranog procesa).

Do nestabilnosti te kolebanja jezgre došlo je prilikom procesa sistematskog hlađenja 5% etanolskom otopinama u vecim kolicinama.

Obzirom da je proces hlađenja standardiziran te nisu zabiljezni problemi do sada, incident se gotovo sa sigurnoscu moze pripisati losom kvalitetom i nestabilnosti energetskih punjenja MC-a.

Nakon praznjenja jezgre, izgaranje je u vrlo kratkom roku vraceno u stabilno stanje.

Preporuka:

Ne koristiti proizvode MC korporacije za punjenje jezgre zbog vrlo nestabilnog sagorjevanja, narocito u sprezi sa standardnim etanol baziranim tekucinama za hlađenje.

Chief engineer Entity

***End of log

http://www.youtube.com/watch?v=JRLl2yVrJzE
17 godina
PureEntity kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

***Log: X3566-08A

Emergency Core fuel dump.

***End of log

arhiva

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
18 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

ma to je sranje dode ti zlo od tog jela u *urac i onda to jos uvale ono smece od cole,ko frend kad mi frend veli da nije dobro popit koju pivicu dnevno a a on kad ubaci u sebe 2-3L cole onda je to super zdravo

Hahaha, ček, jel tvom frendu dobro? Da nije zdravo? Ne samo da je zdravo, nego je i fino i osvježavajuće...čak ni svi oni multivitaminski (čitaj, multikonzervansni) sokovi nisu tolko zdravi ko piva. Više nisam ni za vodu siguran jel je zdravija od pive... Ma piva FTW.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

Hahaha, ček, jel tvom frendu dobro? Da nije zdravo? Ne samo da je zdravo, nego je i fino i osvježavajuće...čak ni svi oni multivitaminski (čitaj, multikonzervansni) sokovi nisu tolko zdravi ko piva. Više nisam ni za vodu siguran jel je zdravija od pive... Ma piva FTW.

sam sto je neki prisutni vamo nesmiju pit zbog zdravstvenih razloga (ja sam slučaj) a nekima pomaže

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///B:BC2 nick: DomBaaa
18 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
1domagoj1 kaže...

sam sto je neki prisutni vamo nesmiju pit zbog zdravstvenih razloga (ja sam slučaj) a nekima pomaže

Mršti se

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
17 godina
neaktivan

Goveđi gulaš i pileći paprikašSmijeh.Evo našeg legendarnog Remia Gaillarda koji je

i dobio free meal.

I mislim da na njihova hrana otrov i radije bih jeo žgance nego išta od njih.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 11:54 (Xbox360 Modder).
17 godina
protjeran
Xbox360 Modder kaže...

Goveđi gulaš i pileći paprikašSmijeh.Evo našeg legendarnog Remia Gaillarda koji je

i dobio free meal.

I mislim da na njihova hrana otrov i radije bih jeo žgance nego išta od njih.

Jbt taj lik je pravi ludjak.Tip ima balls of steel!!XD

Sad sam pogledo neke njegove vide.OMG nemogu vjerovati ta lik radi.Da mi je znati koliko je puta bio u policijskoj postaji.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 12:13 (Perkan777).
17 godina
neaktivan

svaki dan prođem kraj megdonalsa , ali do sada sam bio oko 3 puta , ne sviđa mi se baš tamo , tko želi ić nek izvoli :)

tko rano rani , zajebo je kokota
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice