Soundtrack iz igara

poruka: 14
|
čitano: 5.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najbolji soundtrackovi iz igara
16 godina
neaktivan
Soundtrack iz igara

danas igra koja nema svoj Soundtrack neče nitko igrati možda nitko ne obraća pažnu ali to je jako važno koji če sountreck biti u igri evo par mojih koji mi se sviđajui to će biti onih iz sonic igara inaće ja sam veliki fan od sonica

sonic adventure 2 final boss(zadnja borba)

sonic herose finall boss(zadnja borba)

sonic and the black knight intro

ove 3 igre sam nabrojao zato jer ti soundtrack su pjesme napravljene su samo za segu najviše mi se sviđa od sonic and the black knight pjesma se zove "knight of the wind" jako je dobra ima je za download, i duža i kraća verzija je dobra mislim da je to jedan od najbolji soundtrack-a svako ima svoj ukus pa neču nikoga sudit

16 godina
neaktivan
Soundtrack iz igara

u burnout revenge mi je predobar soundtrack.. to jest samo neke pjesme..

the chemical brothers - the big jump

billy talent - red flag

bullet for my valentine - hand of blood..

također ssx on tour mi ima predobre soundtrackove..xD

A.C.A.B allways carrie a biblle..........xDDD
17 godina
Soundtrack iz igara

Pure i Burnout Paradise mi imaju super soundtrack

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
Soundtrack iz igara

DMC4 i PoP:WW

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
Soundtrack iz igara

Jel vi shvaćate kako je ovo glupa tema i da nema smisla nikakvog! Pa neću ići kupovat igru za 300-400 kuna i gledat koja ima dobru muziku a koja ne! To me uopće ne interesira nego je važna igrivost, grafika, priča itd. Ili je ovaj svijet stvarno otišao u K**** i i ono što uopće nije važno je postalo prioritet, a ono oko čega bi se trebalo brinut se zapušta. Nemojte me krivo shvatit, jer ne želim reći da su igre nešto super važno u svijetu, ali to se počelo događat i kod drugih stvari u svakodnevnom životu.

16 godina
neaktivan
RE: Soundtrack iz igara
Joe Cavallo kaže...

Jel vi shvaćate kako je ovo glupa tema i da nema smisla nikakvog! Pa neću ići kupovat igru za 300-400 kuna i gledat koja ima dobru muziku a koja ne! To me uopće ne interesira nego je važna igrivost, grafika, priča itd. Ili je ovaj svijet stvarno otišao u K**** i i ono što uopće nije važno je postalo prioritet, a ono oko čega bi se trebalo brinut se zapušta. Nemojte me krivo shvatit, jer ne želim reći da su igre nešto super važno u svijetu, ali to se počelo događat i kod drugih stvari u svakodnevnom životu.

ajmo to ovako reći ti ideš kupiti neku konzolu(recimo xbox360) i ti mu sve kupiš i kažeš "neću ja adapter nisam kupio konzolu zbog adaptera" jednostavno neće moći radit tako je i s igrama ako nema nikakve glazbe ili zvuka igra ništa ne vrijedi.
17 godina
gamer2400 kaže...
Joe Cavallo kaže...

Jel vi shvaćate kako je ovo glupa tema i da nema smisla nikakvog! Pa neću ići kupovat igru za 300-400 kuna i gledat koja ima dobru muziku a koja ne! To me uopće ne interesira nego je važna igrivost, grafika, priča itd.

ajmo to ovako reći ti ideš kupiti neku konzolu(recimo xbox360) i ti mu sve kupiš i kažeš "neću ja adapter nisam kupio konzolu zbog adaptera" jednostavno neće moći radit tako je i s igrama ako nema nikakve glazbe ili zvuka igra ništa ne vrijedi.
 U prijašnjem postu si napisao da nitko neće igrati neku igru ako nema svoj soundtrack. Ja sam samo htio reći da je to glupost jer nitko ne ide za tim kakvu muziku ima koja igra jer ti prije nego kupiš igru nemaš blage veze koja muzika je unutra jer se to nigjde ne spominje osim u credits koje vidiš ( kao što sam već rekao ) tek kad kupiš igru. Tako da ni gamespot ni IGN ni bilo koji gamerski forum/site neće pisat koja muzika je unutar igre jer nikog živog to nije briga. Daleko od toga da je ugođaj igre bolja ako je dobra muzika. Nebi igrao cod5 da ima muziku od super maria, ali to niti jedan developer neće napravit jer zna da je to ravno samouništenju. Zato još jednom ponavljam da to što si rekao kako nitko neće igrati igru koja nema svoj soundtrack da je glupost. Nadalje: u citatu mog posta si takodjer napisao glupost jer nisi shvatio očigledno što sam htio reći. Htio sam reći da nije najvažnija stvar muzika nego da je mnogo važnija grafika, igrivost, priča, a muzika može biti dobra a i ne mora ali je važno da se igra može igrat. A ti si pčeo onda uspoređivat moj komentar sa kupnjom aparata bez adaptera bez kojeg nemože radit. Ti u igri možeš muziku ugasit. Aparat nemožeš namjestit da radi bez adaptera. Tako da sve što si rekao u ovom, još jednom napominjem glupom topicu, je glupost jer u jednom trenu si pobijao svoje konstatacije jednostavno sve ovo više nema smilsa, a nije ni prije imalo. Zato molim modove lock ove teme jer nema smisla kao ni mnoge druge na forumu koje nam samo krcaju forum sa glupim temama koje na kraju se pretvore u svađu. Lock pls.
16 godina
neaktivan
Soundtrack iz igara

EA u svojim igrama ima odlicnu mjuzu. Kad se samo sjetim NHL-a, Fifa-a, Need 4 Speed seriala, NBA-a i slicnog.

Definitivno najbolji soundtrack mi je onaj od Hot Pursuita 2. Gotovo da nema pjesme koja mi se ne svida, a cak ni nije moj tip muzike.

17 godina
Soundtrack iz igara

Ali kad kupuješ ( nabavljaš ) igre, da li ideš za tim koja i kakva ja muzika u igri ili nabaviš igru koja ti se svidja pa ako je muzika bezveze ajde ok igra je dobra bila a ako je muzika dobra onda je igra još bolja? ili kupuješ jedino igre s dobrom muzikom? O tome raspravljamo ovdje!

16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Ali kad kupuješ ( nabavljaš ) igre, da li ideš za tim koja i kakva ja muzika u igri ili nabaviš igru koja ti se svidja pa ako je muzika bezveze ajde ok igra je dobra bila a ako je muzika dobra onda je igra još bolja? ili kupuješ jedino igre s dobrom muzikom? O tome raspravljamo ovdje!

zapravo ja sam otvorio ovu temu o tome ima li neka igra koju si zapamtio neki Soundtrack ili ti je stalno u glavi nije bitno dali je igra dobra ili loša bitno je da ti je soundtrack dobar, to je bit ove teme
17 godina
gamer2400 kaže...
Joe Cavallo kaže...

zapravo ja sam otvorio ovu temu o tome ima li neka igra koju si zapamtio neki Soundtrack ili ti je stalno u glavi nije bitno dali je igra dobra ili loša bitno je da ti je soundtrack dobar, to je bit ove teme
 Nema problema! Ja se slažem s tobom da ako je dobra muzika noralno da će ugođaj igre biti bolji i svidjet će t ise igra više neg oda je neka 8-bitna muzika ali ti si počeo pričat da ako nije dobra muzika da nitko neće kupit igru. E kod tog se nismo složili!
16 godina
neaktivan
Soundtrack iz igara

jan nisam među onih ljudi koji mislie da je grafika sve, tako mislim da je i kod glazbe za samo glazba ne određuje igru, a ni grafika samo sam otvorio ovu temu da vidim kakva glazba i iz kojih igara je dobra nikad nisam spomenio da glazba određije cjelu igru, ja i mislim da samo glaba neodređije igru

17 godina
gamer2400 kaže...

danas igra koja nema svoj Soundtrack neče nitko igrati

gamer2400 kaže...

jan nisam među onih ljudi koji mislie da je grafika sve, tako mislim da je i kod glazbe za samo glazba ne određuje igru, a ni grafika samo sam otvorio ovu temu da vidim kakva glazba i iz kojih igara je dobra nikad nisam spomenio da glazba određije cjelu igru, ja i mislim da samo glaba neodređije igru

I tko je sad tu lud?? U jednom postu napišeš da igra koja nema svoj soundtrack ( tj muziku ) neće nitko igrat a kasnije kažeš da ne određuje muzika igru što ja cijelo vrijeme tvrdim. Još me napadaš i zabunom si poslao "divnu" privatnu poruku meni umjesto nekom drugom! kome nemam pojma ali nemaš se pravo šta bunit i govorit da ti uništavam temu kad iskreno rečeno tema ne posotoji jer ta tema nema smisla! I prestani otvarat teme koje nemaju veze s vezom! Ako ti je dosadno idi se igrat s loptom!

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 3:59 (Joe Cavallo).
16 godina
protjeran
Soundtrack iz igara

najbolja je muzika u nfs mw

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najbolji soundtrackovi iz igara
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice