Smrt (pitanja i odgovori)? zaključana tema

poruka: 26
|
čitano: 3.714
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Smrt?

Koliko vas misli da je smrt bolja od zivota?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Smrt (pitanja i odgovori)?

Kakva ti je ovo tema,majke ti!?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan

Cheer up!

4chan always finds a way!
16 godina
RE: Smrt?

to je vjerovatno  česta prolazna faza dosta mladih ljudi,kad si mrtav nemate,a kad si živ možeš puno lijepih stvari doživjeti

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan

Ne bih ovo nazvao životom. Najgore je što sam skontao koliki su ljudi debili i povampireni podmetajući idioti, a žene retardirane glupače tako da ih pomišljam odj... zauvijek . I još ne mogu ni besplatno(!!) raditi nema nakon X godina gutanja govana na Pravnom fakultetu. Ali tu je uvijek hladna piva. I slušanje stenjanja mojih staraca sa mojih 29 godina

17 godina
odjavljen
RE: Smrt?
Mentalist kaže...

Koliko vas misli da je smrt bolja od zivota?

A šta je uopće smrt?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
RE: Smrt (pitanja i odgovori)?

i ja sam u jako sličnoj situaciji,ali što se može,nekima u život ide malo lakše nekima teže,ako stalno misliš kako ti život ne valja samo se možeš razboliti,a i to o ženama bih se složio ove nove su u 90 % slučajeva teški štot

15 godina
neaktivan

Ja mislim da ne postoji smrt. Energija se ne moze unistiti, samo moze promijeniti oblik. Vjerujem da je nasa svijest ono sto smo mi zapravo, a tijelo je samo instrument pomocu kojega prikupljamo iskustva. Mi ne umiremo sa nasim tijelom.

Mozda u iducem zivotu budem ljubicica. Ili administrator Bug foruma :)

Nemam dokaze niti argumente, i ne trebaju mi. Zivim u svome svijetu, u svojoj iluziji, i ljepo mi je.
16 godina

to si sad opisao reinkarnaciju,ja vjerujem u život poslije smrti,nešto kao pakao raj,možda je to malo naivno za 21 stoljeće ali to mi daje smisao životu

17 godina
neaktivan

@ dragon

Jesi li išao na prepoznavanje na patologiju na Šalati? Osjetio bi 5 metara prije ulaza miris energije i životne radosti...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 0:10 (gala385).
16 godina
neaktivan
dragon je u pravu. vidjet cete. hehe
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
17 godina
Dragon23288 kaže...

Ja mislim da ne postoji smrt. Energija se ne moze unistiti, samo moze promijeniti oblik. Vjerujem da je nasa svijest ono sto smo mi zapravo, a tijelo je samo instrument pomocu kojega prikupljamo iskustva. Mi ne umiremo sa nasim tijelom.

Da pretvoriš se u gnojivo i minerale...

Kad umremo saznat ćemo dotada sve nagađanje.

Worst case scenario je pakao i vječno prženje na vatri zajedno sa ćevapima, ako to postoji.

Ako ćemo gledat logično, kada umremo onda umremo nema više ništa od nas.

Budisti vele znači da ćeš kada umreš biti u nekom drugome tijelu na ovoj planeti (valjda) i taj se ciklus ponavlja i ponavlja sve dok nenađeš katru mislim tek onda ideš u raj.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 0:16 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
gala385 kaže...

@ dragon

Jesi li išao na prepoznavanje na patologiju na Šalati? Osjetio bi 5 metara prije ulaza miris energije i životne radosti...

Imas dobar smisao za humor. Ali ipak se ne slazem. Energija i zivotna radost dolaze iznutra..ispred odijela patologije osjetio bi mirise koje nemaju veze sa energijom i zivotnom radoscu. Dapace bilo kakvom radoscu.

wanderer kaže...
dragon je u pravu. vidjet cete.

Hope so :)

Nemam dokaze niti argumente, i ne trebaju mi. Zivim u svome svijetu, u svojoj iluziji, i ljepo mi je.
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Dragon23288 kaže...

Da pretvoriš se u gnojivo i minerale...

Kad umremo saznat ćemo dotada sve nagađanje.

Worst case scenario je pakao i vječno prženje na vatri zajedno sa ćevapima, ako to postoji.

Ako ćemo gledat logično, kada umremo onda umremo nema više ništa od nas.

Budisti vele znači da ćeš kada umreš biti u nekom drugome tijelu na ovoj planeti (valjda) i taj se ciklus ponavlja i ponavlja sve dok nenađeš katru mislim tek onda ideš u raj.

Ako cemo gledati logikom da, onda smo stvarno pusiona. Ali logikom nazivamo nesta sto se recimo poklapa sa cinjenicama koje znamo o necemu. A cinjenice smo izveli iz kolicine informacija koju posjedujemo. A da posjedujemo nesta mnogo informacija o nama i svijetu oko nas, i ne vjerujem bas. Sve sto imamo su nagadjanja.

Kada pricam o ovakvim stvarima, ne vjerujem da je to nesta nemjerljivo. Samo vjerujem da smo sada u situaciji kao da mjerimo snagu najjaceg racunala na svijetu sa kalkulatorom.

I zato kazem, sve je moguce, ovo o cem pricam je ono u sta trenutno vjerujem.

U pakao i raj kao nesta definirano ne vjerujem, postoji samo subjektivni dozivljaj stvarnosti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 0:27 (Dragon23288).
16 godina
protjeran

Ajoj, već vidim da će se ovo pretvoriti u temu tipa Ateisti pametniji?

God is an American
16 godina
neaktivan
ovo sto vi kazete dabi gledali logikom ne bi bilo logicno jer onda cijelo postojanje ne bi imalo smisla. sve je energija koja ima odredenu frekvenciju vibracije, i nasa majka - zemlja. bilo je sprovedeno testiranje na biljkama, na nju su prikljkucili one zice pa mjere tu frekvenciju - znate ono na ekranu kad je šiljak visoko onda je frekvencija viša. ubiti, kada se jedan covjek vrlo bijesno zderao na nju siljak je naglo skocio. to je dokazalo da biljka osjeca i da biljka je energija a ne samo puka materija. covjek je poslao energiju toj biljci a posto je biljka energija koja vibrira s odredenom frek. reagirala je drugu energiju koja vibrira nizim frek. tj. negativna je.
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
15 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...

Ajoj, već vidim da će se ovo pretvoriti u temu tipa Ateisti pametniji?

Ja volim raspravljati o takvim stvarima, koje bas i nisu na dnevnom rasporedu. Dok se prica ok i sa argumentima (koliko to moze biti argumentirano), i dok se ne pljuje po drugacijim misljenjima. Tu je stop.

16 godina
neaktivan

kad smrt krene po mene ja ču se sakrit da me ne nađe Cool

uskoro na sedmici...
16 godina
neaktivan

Ovaj forum otiso sa zabave i informatike jako daleko :))

Salim se ja tema ti nije losa ;))

16 godina
protjeran
Dragon23288 kaže...

Ja volim raspravljati o takvim stvarima, koje bas i nisu na dnevnom rasporedu. Dok se prica ok i sa argumentima (koliko to moze biti argumentirano), i dok se ne pljuje po drugacijim misljenjima. Tu je stop.

Zapamti kaj sam reko, pa ćemo vidit. ;)

God is an American
17 godina

Osobno vjerujem u život poslije smrti i raj i pakao, ali i u ovom životu ima tako puno lijepih stvari za koje vrijedi živjeti...

Heal The World
16 godina
neaktivan
ma kakav raj i pakao, molim te.
15 godina
neaktivan

Znam i ja da ce tako biti..

Sto se tice ovoga za logiku..i ja mislim da je svijet samo nakupina frekvencija. Ali ne kazem zato da ne razmisljam logicki..nego zato sto logiku temeljimo na cinjenicama, cinjenice na informacijama, a znanje nije apsolutno (znanje - skup informacija). Uz to sto nije apsolutno i sto vjerovatno nismo jos sposobni otkriti puno toga oko sebe, i to sto otkrijemo je iskrivljeno radi interesnih skupina proizaslih iz monetarnog sistema i konzumeristickoga svijeta.

Na kraju dobijes ku*** a ne informaciju. I na cemu da onda temeljim logiku?

A ovakvome neukome (barem po pitanju fizike, kemije, etc.), znaci mozemo reci neutralno po tome pitanju, cini mi se puno smislenija filozofija o reinkarnaciji nego o tome da kad otegnemo papke, to je to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 0:56 (Dragon23288).
16 godina
neaktivan
upravo tako ne bi sam rekao bolje. dadu ti dezinformacije i onda temeljis logiku na tome. netko misli da je to njegovo vlastito misljenje a ne vidi da mu to nameću na sve moguce nacine. otvorite oci...
17 godina
Dragon23288 kaže...

Upravo tak a u to se savrseno uklapa i dokazana u praksi 21 gram konstatacija, koju se pokušava zanemarit i gurnut pod tepih ali ne ide. Uglavnom u trenutku smrti covjek ili fizicko tjelo izgubi 21 gram, pa ne treba nist vise reci ima toga još dosta ali je malo teze dokazat u praksi i to je to.Cool

17 godina
neaktivan

Ah teme!

Treba bit sretan i uživat u životu. Doći će kad tad a dotad enjoy in your life!

Dani su sve ljepši pa treba razmišljat o odlasku u prirodu, šetnju...

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice