Katana, u vezi tvoje zadnje slike, stara fora, pogledaj mi avatar. ;-)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemam riječi...
Sudionici razgovora : DombaCoD, Looka
Čovjek od 12g te nešto pita,jer nešto nezna i ti se odma sprdaš s njega.
Pa da mi netko postavi neznam kako glupo pitanje,nebih napravio budalu iz njega.
Nemam riječi...
Sudionici razgovora : DombaCoD, Looka
Čovjek od 12g te nešto pita,jer nešto nezna i ti se odma sprdaš s njega.
Pa da mi netko postavi neznam kako glupo pitanje,nebih napravio budalu iz njega.
Ko prvo rekal sam mu da neznam da ide onda otvorit temu ili pitat nekog na bug online, kaze on : ma je*al te bug, i teme, pitam te znaš il neznaš radi toga sam to postavil tu...
LOL!!
Valjda nema duplih : )
zadnja n1
perv family
A ne znam di da ovo stavim...ali pogledajte ga samo kako se oblači...
Maksimirska ulica?
Maksimirska ulica?
stipica_zd
Maksimirska ulica?
stipica_zd
Od kad u Zadru tramvaji?
hahahaha, neee...
Samo kažem da sam iz Zadra, ovo sam na faceu vidio...
Ne znam, možda i je u maksimirskoj slikano, ako ti tako kažeš...
Gledajte kartone ovo je ja mislim rekord u količini od jedamput i potrebnom vremenu da ih se dobije
Šta radi pa je dobio?
Gledajte kartone ovo je ja mislim rekord u količini od jedamput i potrebnom vremenu da ih se dobije
Šta radi pa je dobio?
Čitaj mu poruke
Šta radi pa je dobio?
Čitaj mu poruke
Pa psuje dosta(pogledaj onu hitn temu za njemački o i kopiraj link u onog tipa koji je počeo temu,vidit ćeš ostalo).
Pa psuje dosta(pogledaj onu hitn temu za njemački o i kopiraj link u onog tipa koji je počeo temu,vidit ćeš ostalo).
nekužim,pa nisam vidio da je na toj temi psovo
nekužim,pa nisam vidio da je na toj temi psovo
Idi u hall of shame i naći ćeš na tipa super freak koji je bannan i bojem se da je to možda on,ali sigurno griješim.
ne želim biti noob al jesam na ovom forumu...al šta je to hall of shame?
ne želim biti noob al jesam na ovom forumu...al šta je to hall of shame?
Nisi noob,imaš pravo znati ;) Hall of shame je tema, nisam sigural da li je otvorena u koju se stavljaju svi grozni kiksovi članova foruma (ne nužno ovoga) Hall of shame bi mogli prevest kao Hodnik Srama, tema u koju se postaju sramote forumaša.
Hahahaha, crko sam kad sam ovo vidio:
Bilo barem 3 puta već...