- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvo od svake vrste uzmeš po 1 radi eliminacije onih loših, onda kreneš udarati po ovim boljim, nakon pola sata kad skužiš da si već pola tacne pojeo i da te u gostima čudno gledaju, započneš neku priču o njima tako da imaš izgovor za uzeti još koji prije nego te potjera na wc..npr "imaš li recept od ovog, baš je odličan *dok to izogvaraš uzimaš ga i stavljaš cijelog usta*" kad odgovori da ima, zamoliš da ti ga da, naravno trpaš onda i drugi jer joj je sad recept na pameti, pošto većinom kaže, "jaoo imam negdje ali ne znam gdje sam ga stavila" pa se nadovežeš šteta, baš mi je odličan isto ko i ovaj, pa pokažeš na drugi i isto kao kod prvog, staviš ga cijelog usta, onda se ova sjeti gdje je stavila recept, dok gra traži, ako kojim slučajem muž ne gleda, natrpaš ih 1-2 u usta i treći uzimaš, al prviš se ko da je prvi i ko da nemaš ništa u ustima, onda skontaš da si sve ove bolje pojeo, počinje ti biti malo neugodno, al svejedno ti je drago što si se "napuco" pa izmisliš nešto da moraš ići hitno i kažeš im da svrate, izgovarajući to moliš boga u sebi da ne svrate
Poslije toga te malo ogovaraju "vidi majmuna sve mi kolače pojeo, pa za koga sam ih pravila, nisam ni jednog probala" muž napadne ženu jer ih je poslužila, pošto ni on nije mogo doći na red, definitivno donesu odluku da te više neće zvat..eventualno smisle osvetu pa ti uzvrate istom mjerom, stoga nikad ne poslužuj kolače gostima kod kojih si se prejeo kolačima 5.12.2016 Anonimni autor
Prvo od svake vrste pohebes jednoga radi eliminacije onih loših, onda kreneš skakati po ovim boljima, nakon pola sata kad skužiš da si već pohebala pola grupe i da te u gostima čudno gledaju, započneš neku priču o njima tako da imaš izgovor za skočiti na još kojeg prije nego te potjera na wc..npr "imaš li broj od ovog, baš je odličan *dok to izgovaraš uzimaš ga i stavljaš cijelog usta*" kad odgovori da ima, zamoliš da ti ga da, naravno trpaš onda i drugi jer joj je sad seks na pameti, pošto većinom kaže, "jaoo imam negdje ali ne znam gdje sam ga stavila" pa se nadovežeš šteta, baš mi je odličan isto ko i ovaj, pa pokažeš na drugi i isto kao kod prvog, staviš ga cijelog usta, onda se ova sjeti gdje je stavila broj, dok ga traži, ako kojim slučajem muž ne gleda, natrpaš ih 1-2 u usta i treći uzimaš, al praviš se ko da je prvi i ko da nemaš ništa u ustima, onda skontaš da si sve ove bolje pohebala, počinje ti biti malo neugodno, al svejedno ti je drago što si se "napucala" pa izmisliš nešto da moraš ići hitno i kažeš im da svrate, izgovarajući to moliš boga u sebi da ne svrate
Poslije toga te malo ogovaraju "vidi štrace sve mi frendove pohebala, pa za koga sam ih pozvala, nisam ni jednog probala" muž napadne ženu jer ih je poslužila, pošto ni on nije mogo doći na red, definitivno donesu odluku da te više neće zvat..eventualno smisle osvetu pa ti uzvrate istom mjerom
blago modificirana verzija...tako je jedna naša kvartovska mala znala prepričavati dogodovštine
Prvo od svake vrste uzmeš po 1 radi eliminacije onih loših, onda kreneš udarati po ovim boljim, nakon pola sata kad skužiš da si već pola tacne pojeo i da te u gostima čudno gledaju, započneš neku priču o njima tako da imaš izgovor za uzeti još koji prije nego te potjera na wc..npr "imaš li recept od ovog, baš je odličan *dok to izogvaraš uzimaš ga i stavljaš cijelog usta*" kad odgovori da ima, zamoliš da ti ga da, naravno trpaš onda i drugi jer joj je sad recept na pameti, pošto većinom kaže, "jaoo imam negdje ali ne znam gdje sam ga stavila" pa se nadovežeš šteta, baš mi je odličan isto ko i ovaj, pa pokažeš na drugi i isto kao kod prvog, staviš ga cijelog usta, onda se ova sjeti gdje je stavila recept, dok gra traži, ako kojim slučajem muž ne gleda, natrpaš ih 1-2 u usta i treći uzimaš, al prviš se ko da je prvi i ko da nemaš ništa u ustima, onda skontaš da si sve ove bolje pojeo, počinje ti biti malo neugodno, al svejedno ti je drago što si se "napuco" pa izmisliš nešto da moraš ići hitno i kažeš im da svrate, izgovarajući to moliš boga u sebi da ne svrate
Poslije toga te malo ogovaraju "vidi majmuna sve mi kolače pojeo, pa za koga sam ih pravila, nisam ni jednog probala" muž napadne ženu jer ih je poslužila, pošto ni on nije mogo doći na red, definitivno donesu odluku da te više neće zvat..eventualno smisle osvetu pa ti uzvrate istom mjerom, stoga nikad ne poslužuj kolače gostima kod kojih si se prejeo kolačima 5.12.2016 Anonimni autor