Smiješne slike - arhiva izdvojena tema zaključana tema

poruka: 25.126
|
čitano: 13.798.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Humor, Smiješne slike
9 godina
Smiješne slike

Logika??

18 godina
Smiješne slike

gif

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
16 godina
Re: Smiješne slike

Ista kao i ovdje :)

17 godina
neaktivan
Smiješne slike

Jbg

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
18 godina
Smiješne slike

Dečko, 'ajde o'ladi!

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
9 godina
Smiješne slike

:O

15 godina
Smiješne slike

Prvo od svake vrste uzmeš po 1 radi eliminacije onih loših, onda kreneš udarati po ovim boljim, nakon pola sata kad skužiš da si već pola tacne pojeo i da te u gostima čudno gledaju, započneš neku priču o njima tako da imaš izgovor za uzeti još koji prije nego te potjera na wc..npr "imaš li recept od ovog, baš je odličan *dok to izogvaraš uzimaš ga i stavljaš cijelog usta*" kad odgovori da ima, zamoliš da ti ga da, naravno trpaš onda i drugi jer joj je sad recept na pameti, pošto većinom kaže, "jaoo imam negdje ali ne znam gdje sam ga stavila" pa se nadovežeš šteta, baš mi je odličan isto ko i ovaj, pa pokažeš na drugi i isto kao kod prvog, staviš ga cijelog usta, onda se ova sjeti gdje je stavila recept, dok gra traži, ako kojim slučajem muž ne gleda, natrpaš ih 1-2 u usta i treći uzimaš, al prviš se ko da je prvi i ko da nemaš ništa u ustima, onda skontaš da si sve ove bolje pojeo, počinje ti biti malo neugodno, al svejedno ti je drago što si se "napuco" pa izmisliš nešto da moraš ići hitno i kažeš im da svrate, izgovarajući to moliš boga u sebi da ne svrate 

Poslije toga te malo ogovaraju "vidi majmuna sve mi kolače pojeo, pa za koga sam ih pravila, nisam ni jednog probala" muž napadne ženu jer ih je poslužila, pošto ni on nije mogo doći na red, definitivno donesu odluku da te više neće zvat..eventualno smisle osvetu pa ti uzvrate istom mjerom, stoga nikad ne poslužuj kolače gostima kod kojih si se prejeo kolačima 5.12.2016 Anonimni autor

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 21:26 (win4crazzy).
14 godina
odjavljen
Smiješne slike

GIF

GIF

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 22:05 (Dex.pwn).
16 godina
odjavljen
win4crazzy kaže...

Prvo od svake vrste pohebes jednoga radi eliminacije onih loših, onda kreneš skakati po ovim boljima, nakon pola sata kad skužiš da si već pohebala pola grupe i da te u gostima čudno gledaju, započneš neku priču o njima tako da imaš izgovor za skočiti na još kojeg prije nego te potjera na wc..npr "imaš li broj od ovog, baš je odličan *dok to izgovaraš uzimaš ga i stavljaš cijelog usta*" kad odgovori da ima, zamoliš da ti ga da, naravno trpaš onda i drugi jer joj je sad seks na pameti, pošto većinom kaže, "jaoo imam negdje ali ne znam gdje sam ga stavila" pa se nadovežeš šteta, baš mi je odličan isto ko i ovaj, pa pokažeš na drugi i isto kao kod prvog, staviš ga cijelog usta, onda se ova sjeti gdje je stavila broj, dok ga traži, ako kojim slučajem muž ne gleda, natrpaš ih 1-2 u usta i treći uzimaš, al praviš se ko da je prvi i ko da nemaš ništa u ustima, onda skontaš da si sve ove bolje pohebala, počinje ti biti malo neugodno, al svejedno ti je drago što si se "napucala" pa izmisliš nešto da moraš ići hitno i kažeš im da svrate, izgovarajući to moliš boga u sebi da ne svrate 

Poslije toga te malo ogovaraju "vidi štrace sve mi frendove pohebala, pa za koga sam ih pozvala, nisam ni jednog probala" muž napadne ženu jer ih je poslužila, pošto ni on nije mogo doći na red, definitivno donesu odluku da te više neće zvat..eventualno smisle osvetu pa ti uzvrate istom mjerom

blago modificirana verzija...tako je jedna naša kvartovska mala znala prepričavati dogodovštine

Gravediggers Crew
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 10:29 (bxcounter).
15 godina
Smiješne slike

Top Shop

Why so serious?
12 godina
win4crazzy kaže...

Prvo od svake vrste uzmeš po 1 radi eliminacije onih loših, onda kreneš udarati po ovim boljim, nakon pola sata kad skužiš da si već pola tacne pojeo i da te u gostima čudno gledaju, započneš neku priču o njima tako da imaš izgovor za uzeti još koji prije nego te potjera na wc..npr "imaš li recept od ovog, baš je odličan *dok to izogvaraš uzimaš ga i stavljaš cijelog usta*" kad odgovori da ima, zamoliš da ti ga da, naravno trpaš onda i drugi jer joj je sad recept na pameti, pošto većinom kaže, "jaoo imam negdje ali ne znam gdje sam ga stavila" pa se nadovežeš šteta, baš mi je odličan isto ko i ovaj, pa pokažeš na drugi i isto kao kod prvog, staviš ga cijelog usta, onda se ova sjeti gdje je stavila recept, dok gra traži, ako kojim slučajem muž ne gleda, natrpaš ih 1-2 u usta i treći uzimaš, al prviš se ko da je prvi i ko da nemaš ništa u ustima, onda skontaš da si sve ove bolje pojeo, počinje ti biti malo neugodno, al svejedno ti je drago što si se "napuco" pa izmisliš nešto da moraš ići hitno i kažeš im da svrate, izgovarajući to moliš boga u sebi da ne svrate 

Poslije toga te malo ogovaraju "vidi majmuna sve mi kolače pojeo, pa za koga sam ih pravila, nisam ni jednog probala" muž napadne ženu jer ih je poslužila, pošto ni on nije mogo doći na red, definitivno donesu odluku da te više neće zvat..eventualno smisle osvetu pa ti uzvrate istom mjerom, stoga nikad ne poslužuj kolače gostima kod kojih si se prejeo kolačima 5.12.2016 Anonimni autor

18 godina
Smiješne slike

.

The Internet is so big, so powerful and pointless, that for some people it is a complete substitute for life.
16 godina
Smiješne slike

Klima

10 godina
neaktivan
Smiješne slike

.

11 godina
neaktivan
Smiješne slike

sretni uskršnji blagdani!

15 godina
Smiješne slike

.

Why so serious?
16 godina
neaktivan
Smiješne slike

forever alone forever alone

14 godina
odjavljen
Smiješne slike
9 godina
Smiješne slike

Ah, people. 

17 godina
Smiješne slike

Tamo su kuće od čokolade...

morrisoN
9 godina
Smiješne slike

¯\_(ツ)_/¯ 

9 godina
Smiješne slike

Vandali

17 godina
neaktivan
Smiješne slike

:)

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
neaktivan
Smiješne slike

.

16 godina
neaktivan
Smiješne slike

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2016 12:52 (1BIT).
17 godina
neaktivan
Smiješne slike

HO HO HO

9 godina
Smiješne slike

16 godina
odjavljen
Smiješne slike

Gravediggers Crew
18 godina
Smiješne slike

Ne mora.

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
9 godina
Smiješne slike

Upside down

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 0:03 (thekeyofdestiny13).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Humor, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice