Svasta na ovom svijetu... hahahaha
Napredne su te današnje generacije, kad bude berma, očekujte zaruke, a poslije srednje škole dijete i vjenčanje.
Napredne su te današnje generacije, kad bude berma, očekujte zaruke, a poslije srednje škole dijete i vjenčanje.
Zna se desiti i na kraju osnovne.
Ja stvarno ne znam šta je njima ?!
OnTopic :
NHF
pukla guma xD
ti si pao starcima na glavu dok si bio mali, il su te maltretirali?
vidi se da je netko tko radi u baški u nekom kafiću apple fan zar 9 ljudi nije uočilo apple logo iznad frižidera na stalku na kojem piše cijena??
urnebesno..
Odlogiraj se. Molim te.
vidi se da je netko tko radi u baški u nekom kafiću apple fan zar 9 ljudi nije uočilo apple logo iznad frižidera na stalku na kojem piše cijena??
s razlogom je appleov logo pored, cijena je paprena s obzirom da na drugim mjestima mogu pojesti 2 kugle za cijenu jedne a nema razlike
tako je isto i s ajfonima, za cijenu jednog mogo si kupiti 2 mobitela i nema razlike izmedju njih
s razlogom je appleov logo pored, cijena je paprena s obzirom da na drugim mjestima mogu pojesti 2 kugle za cijenu jedne a nema razlike
tako je isto i s ajfonima, za cijenu jednog mogo si kupiti 2 mobitela i nema razlike izmedju njih
Gdje je to još sladoled 3kn?
Možda negdje u srcu slavonije, al na obali je 7 kn još odlična cijena.
Ne.
Ne.
Nači i tamo ste poskupili, znam da se po toj slavoniji moglo napit i najest za 100 kn ko grof se setas, jeger cola 10 kn, kod nas ispod 30 ako nades svaka ti čast.
mali crnjak ali pogledajte koju malu stetu je pretrpio smart
Za 7kn u lidlu kupiš pol kile sladoleda 
Za 7kn u lidlu kupiš pol kile sladoleda 
Šta meni govoriš, nisam ja diktirao cijene, odi na našu obalu i ako negdje nađeš sladoled za manje od 5 kn u nekoj slastičarni svaka ti čast.
Yebo vas sladoled i vi njega.
Issss.
ko bi reko da ce taj sladoled postat tabu tema
btw cemu toliko td? sliku barem nisam kopirao s neta vec sam ju ja slikao