- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma naubijam ih se na kile kad odem po ljeti u planine. Dobro je što su sporiji od osa.
ili kad uđe u pivsku flašu/čašu, samo je poklopiš i gledaš kako umiru u mukama 
Stari moj, nisu ti to ti stršljeni. Ovi ludi su azijski, veliki 5 je*enih centimetri!! Ja nisam videl ni jednog našeg tolko velikog...
Stari moj, nisu ti to ti stršljeni. Ovi ludi su azijski, veliki 5 je*enih centimetri!! Ja nisam videl ni jednog našeg tolko velikog...
Dođi kod mene u voćnjak pa češ vidjet što je stršljen.
Pa normalno da nisu japanski stršljeni, al' su stršljeni, ~3-4cm dugi, užasno bučni, i aktivni noću (kupe se na svjetlo)
Bez brige, znam ih razlikovati. a i znam kako je kad ubode jedan...
Pa normalno da nisu japanski stršljeni, al' su stršljeni, ~3-4cm dugi, užasno bučni, i aktivni noću (kupe se na svjetlo)
Ja ih gađam zračnicom :D
Face it, you'll never be as cool as me. :P
Ja ih samo mrko pogledam :)
hajde da vam zagorcam ljeto
http://www.cracked.com/article_15816_the-5-most-horrifying-bugs-in-world.html
posebno ovaj Hornet prvi iliti ga strsljan.. ima ih po hrvatskoj samo da znate!!!
Kad smo već kod Japanskih Horneta
Pogledajte ovaj video i top rated comment 
You will see what is behind your screen!
Bazinga!
BTW: Ova je home-made. Mozda ce samo meni biti interesanta, ali ajde da vidmo. :P
Vidjet ćeš ovo
a ako joj i majicu stavim transparentnu? 
i još ti fali onda "so you can watch transparent while watching transparent" ili tako nekako.
Bazinga!
BTW: Ova je home-made. Mozda ce samo meni biti interesanta, ali ajde da vidmo. :P
Vidjet ćeš ovo
a ako joj i majicu stavim transparentnu? 
A nećeš puno vidjeti bez majice, ruka smeta :-D
i još ti fali onda "so you can watch transparent while watching transparent" ili tako nekako.
Transparentception :D ili nešto tako
Subota u zagrebu, kad ono...XD
...Fotošop
...Fotošop
da ? pliz objasni zašto bi to fotošopiro i kako sam to točno fotošopiro ?
ustvari, ovo je samo dokaz kako je stvarno nemoguće za povjerovati da je netko obuko kabanicu od ..."dr. Ive Sanadera" XD
...Fotošop
da ? pliz objasni zašto bi to fotošopiro i kako sam to točno fotošopiro ?
ustvari, ovo je samo dokaz kako je stvarno nemoguće za povjerovati da je netko obuko kabanicu od ..."dr. Ive Sanadera" XD
Photoshopom?