- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znao sam da će netko kad tad uletjeti s ovim, slika ko slika, ako ti je smješna stavi TU ako te vrijeđa na ovaj ili onaj način TD i gotovo, komentiranje će dovesti do bezpotrebnog flamewara.
Btw. zanimljivo je, ovo vas vrijeđa i sve to skupa no nikome nije bilo problem simjati se na viceve o katastrofi u Japannu i slično...
ne, uopće pa nije opće poznato da je pedofilija rasprostranjena u crkvenim redovima, i da, naravno da papa nema apsolutnog pojma o tome...
uostalom, kad bi svatko cvilio za nešt što ga vrijeđa, ove teme nebi bilo.
kako nevjernici okrecu stvari na svoj mlin
a zasto nekazes ovako.papa zna za pedofiliju,pokusava je iskorijenit,ne nijece je.on sam nije pedofil.Crkva je organizacija koja se sastoji od ljudi(koji grijese).
ne, uopće pa nije opće poznato da je pedofilija rasprostranjena u crkvenim redovima, i da, naravno da papa nema apsolutnog pojma o tome...
uostalom, kad bi svatko cvilio za nešt što ga vrijeđa, ove teme nebi bilo.
kako nevjrnici okrecu stvari na svoj mlin
a zasto nekazes ovako.papa zna za pedofiliju,pokusava je iskorijenit,ne nijece je.on sam nije pedofil.Crkva je organizacija koja se sastoji od ljudi(koji grijese).
mislim da predoslovno shvaćaš...to bi vi rekli da mi proćitamo bibliju...uzmi gornji post u prenesenom znaćenju i vidjet ćeš da nitko nikog ne vrijeđa
bmk, misli šta hoćeš, ja stavio sliku, ako ti je smiješna dobro, ako nije isto dobro, pun mi qrac više takvih, lupi td, svima će biti jasno zašto
@ekipica gore: crkva i stanje u njoj je takvo kakvo je, nemojte previše uzimat srcu nego ako već vjerujete u nešto onda vjerujte iz tog istog srca
@unforgiven - zakon
@tema: svega po malo
1. slika:
Kaže da je 2:30, a soba osvjetljena kao da je dan.
@ekipica gore: crkva i stanje u njoj je takvo kakvo je, nemojte previše uzimat srcu nego ako već vjerujete u nešto onda vjerujte iz tog istog srca
@unforgiven - zakon
@tema: svega po malo
1. slika:
I don't think you understand the point
Ajde ti to brže bolje obriši jer si ispao glup.
1. slika:
Ja nikad nisan vidia dabra sa stihl zubima, no dobro, možda takvi ne žive u hrvatskoj.
U mome svijetu ja samo matorima od 50 godina dozvoljavam i podržavam ono što govore. Ako netko sa ovakvog foruma (cca 17.) mi počne sra*i o papi i vjeri i pedofiliji....ma ništa, opet se bezveze zamaram sa idiotarijama i idiotima. Svi vi koji ste uvrijeđini ovim humorom s papom poput i mene, jednostavno nek vas boli ku*ac. Prva stvar ovo je forum...FORUM. Ako nemaš ništ pametnije radit osim dr*anja ku*ca onda dođeš ovdje, recimo Mentalist, licencirani troller, to je čovjek.
Ionak, ako uspijem pravilno citirati Seinfelda, "...Oni su ti koji idu u pakao, kod onih crvenih sa rogovima i viljuškama... ^^"
sam još fali da dođe neka plavuša i kaže da se nesmiju pisat vicevi o njoj jer ju to vrijeđa. Ovo je forum ljudi
Kad smo kod vjere...
Koga vrijeđaju šale na račun vjere nek ne gleda slike
U svakoj šali pola istine! Buahahaha 
Talent
Veća slika?
Talent
Veća slika?
Ma samo su naslove i podnaslove promijenili. Tekst je o korupciji.
Talent
Veća slika?
Nemam veću, nažalost
Talent
A bar je umrla ispunjena :P
Trala la la la.
Neda mi se čitat tako dugi tekst.. 

ol