- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Awh maaaaaaaaaaan....sad trebam skidat Voyager 
Janeway
Still 42% more sane than Archer.
sorry za offtopic, ali zna li netko moze li se od nekud skinuti paket slika tipa "fuck yeah", "forever alone" itd...?
sorry za offtopic, ali zna li netko moze li se od nekud skinuti paket slika tipa "fuck yeah", "forever alone" itd...?
Tu postaj...
:)))
Stranica knowyourmeme, svaka ti je tamo više manje.
Dakle, da sa cijenjenim Bug forumom podijelim ovo čudo, danas slikao, slike su s moba pa nisu neke ali morat će vas zadovoljiti sadržaj :)
Jadna mačka-tko joj je to napravio?
Dakle, da sa cijenjenim Bug forumom podijelim ovo čudo, danas slikao, slike su s moba pa nisu neke ali morat će vas zadovoljiti sadržaj :)
OMFG... negdje u kvartu ti se nalazi unakazena zena koja je obrijala macku, a ti slikao obrijanu macku?
kapa dolje :)
@Vexx, ma vlasnica, pred svako ljeto to napravi samo inače mašinicom, ove godine je čini mi se žilet u funkciji.
@Lix Meni je to debilana, i iživljavanje nad životinjom, ali sam se pokidao od smijeha. Uglavnom, dotična gospođa to godinama radi, pretpostavljam da joj ne može nitko ništa...
azbestne rukavice, chainmail armor i BZZZZZ!!!
Cat vs Internet
Živa istina, moja je isto takva kada sam za kompom, samo bez onoga sa betmenom i tortom
istina...
Neprocijenjivo :)
istina...
Neprocijenjivo :)
evo je Ivo nas dao TD
Cat vs Internet
Živa istina, moja je isto takva kada sam za kompom, samo bez onoga sa betmenom i tortom
A, znači spusti se po ropeu u SWAT stilu pred tvoj monitor? :D
Cat vs Internet
I snima se pa onda uploada video na youtube da ti gledaš....:D
Cat vs Internet
I snima se pa onda uploada video na youtube da ti gledaš....:D
ili pravi grafičke prezentacije na platnu (i još laserom pokazuje) zašto bi se igro s mačkom xD
.
ja stavim gasmasku, odijelo kakvo imaju oni kaj idu u radioaktivna polja, uzmem kompresor, i spusem tipkovnicu, ubavezno to napravim na nekoj velikoj livadi, jer jedanput sam to napravio pred dvoristem i u kuci 2 mjeseca nije bilo zive duse, naime unutra je bilo: kečapa, pudinga, keksa, prasine, soka....
.
ja stavim gasmasku, odijelo kakvo imaju oni kaj idu u radioaktivna polja, uzmem kompresor, i spusem tipkovnicu, ubavezno to napravim na nekoj velikoj livadi, jer jedanput sam to napravio pred dvoristem i u kuci 2 mjeseca nije bilo zive duse, naime unutra je bilo: kečapa, pudinga, keksa, prasine, soka....
Jesam li ja jedini kojem ovi debeli ljudi u 50 od zadnjih 52 slike nisu nimalo smješni?