Haha, zanimljiva poruka "Tvoj Chrome mora da je jako zastareo, već par nedelja se nije rušio i restartovao". 
Ne nego tvoj chrome se vec tjednima nije srusio ni restartao pa nije instalirao updejtove. Ajd to napravi vise. Fail!
Haha, zanimljiva poruka "Tvoj Chrome mora da je jako zastareo, već par nedelja se nije rušio i restartovao". 
Ne nego tvoj chrome se vec tjednima nije srusio ni restartao pa nije instalirao updejtove. Ajd to napravi vise. Fail!
Pa baš mi mog'o a "zavrnut" to,umjesto da stavljaš slike na forum.
Na što?
Sretan put, sa HŽ-om
...pruge su nam u odličnom stanju
Majku im je*em, danas mi je kondukter 23 kuna naplatio za 2 stanice. Sorry na OT i duplom 
Evo se malo zezam sa CLEO 4 modovima, našao sam način na koji bih u stvarnom svijetu mogao namlatiti dosta love 

Ahahahha
...a ja nemam kose
how fast
1. boobs
2. condoms
3. punks
4. fuck
5. pussy
6. sex
Tnx cpt. obvious
how fast
1. boobs
2. condoms
3. punks
4. fuck
5. pussy
6. sex
I nije punks nego penis
I nije punks nego penis
gay...
stvarno mi nije palo napamet pa sam bezveze staviv
Evo i mene
TU samo za bosanske drotove, ima i gorih slucajeva, oni sto "zaustavljaju" one koji voze preko 20 u naselju, e pa nakon 15 zaustavljanja idu po jos jednu gajbu pive.
Evo i mene
TU samo za bosanske drotove, ima i gorih slucajeva, oni sto "zaustavljaju" one koji voze preko 20 u naselju, e pa nakon 15 zaustavljanja idu po jos jednu gajbu pive.
nije to nista,u nas,zaustave one momke sto imaju malo "glasnija" auta,ali su punoljetni,a ne zasustavljaju one bogate sincice od 15 godina sto voze terence
da nebude off
sta li je on konzumirao....
a tek ti?
pogledaj prvi post teme:
Predavači:
Denis Ivanković (Maxon Cinema4D)
Dejan Kober (Autodesk 3DStudio Max)
Dmitrij (Pixologic ZBrush)
Tin Talijan (Autodesk Maya)