SCAMATOR poduprite hrvatski indiegogo projekt

poruka: 1
|
čitano: 1.584
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
SCAMATOR poduprite hrvatski indiegogo projekt

Pozdrav

Moje ime je Marko i tek sam jučer pokrenuo Indiegogo projekt za jedan vrlo ambiciozan online projekt.

Detaljnije o njemu možete pročitati ovdje 

Ukrako da objasnim o čemu se radi.

Glavna ideja je ta da postoji jedna baza podataka varalica na internetu takozvanih "scammera" te prije svake razmejen na internetu,kupovine i slično prvo provjeri da li je on u toj bazi podataka ili ne. Pretraživanje će ići vrlo jednostavno,pomoću skypa,emaila,Ipa,broja telefona,države i sličnih unikatnih pojedinosti.

Naravno imam i plan da one poznatije varalice i slične skroz razotkrijemo da se nemogu skrivati iza ekrana.

Sad se sigurno dosta ljudi pita pa što bi ja tu nešto donirao kad ako projekt uspije ja ću to isto besplatno koristit?!

Vrlo jednostavno, imate priliku pomoći da napravimo nešto bolje za internet te ako ništa drugo učinimo malo boljim i sigurnijim mjestom+imat ćete doživotne beneficije na stranici.

Sav donirani novac ići će u razvoj web stranince te zakupu vlastitih servera SSL te ostalih certifikata.Razvijanje ovakve vrste stranice je dosta skupo te nam je potrebna pomoć.

Naravno posebnu ću pozornost staviti i na hrvatsku pa na koncu balkansko tržište da istrijebiomo varalice sa njuškala i slično!

Nadam se da će biti dovoljno ljudi da realiziramo ovaj projekt.

U slučaju nekih više pitanja slobodno mi se obratite ovdje ili na email scamatorcom@gmail.com

PS

Volio bih da znam vaše mišljenje o ovom projektu pa ako ništa drugo da samo glasat :)

0 Sviđa mi se projekt
5 Projekt je bezveze i nema smis
Brainstorming is a group or individual creativity technique by which efforts are made to find a conclusion for a specific problem by gathering a list of ideas spontaneously contributed by its member.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice