kaj se dopisujete sa njim vidite da zajebava

zezam se :)kaj se dopisujete sa njim vidite da zajebava

zezam se :)kaj se dopisujete sa njim vidite da zajebava

onda, Drkinho, jesi li zadovoljan sa remenom?
pa ne bi rekao da je remen rekao bi više da je ogrlica jer je od željeza,ali glavno da freddy više ne bježi i ja mogu reći da sam i v
iše nego zadovoljan...ali ipak ako vidim negdje onu pravu od kože odmah ću ju bez razmišljanja kupi...
kaj se dopisujete sa njim vidite da zajebava

zezam se :)
zezam se :)
zezam se :)ne mogu vjerovati...dođe mi sad baka čijeg cucka čuvam i kaže mi zašto željezno a ne kožno il platneno..tako sam popi**** ja cijeli zg prođem da nađem neku fensy ogrlicu za đukelu a ona onda mene nađe zajebavat....reko sam joj nek se nosi ona i freddy i ona skupa sa njim...
ne mogu vjerovati...dođe mi sad baka čijeg cucka čuvam i kaže mi zašto željezno a ne kožno il platneno..tako sam popi**** ja cijeli zg prođem da nađem neku fensy ogrlicu za đukelu a ona onda mene nađe zajebavat....reko sam joj nek se nosi ona i freddy i ona skupa sa njim...

Ovisi koji zubcasti ili klinasti keru oko vrata
možeš kupit onaj električni da ga zdrma ak je loš xD
Drkinho, kupi si ogrlicu i za sebe. Kupiš si uže, staviš ga oko vrata, objesiš ga oko stropa, dobro stegneš i na kraju se naglo hitiš... više te baka nebu zajebavala
To nije tvoj problem neka si đukela sama nađe ogrlicu a ne se ti mucis na forumu jadan.
kako nije moj problem kad me je baka skoro ubila zbog je**** đukele...
kako nije moj problem kad me je baka skoro ubila zbog je**** đukele...
ti nisi normalna di ću ubiti baku...prije će baka ubiti mene...
ti nisi normalna di ću ubiti baku...prije će baka ubiti mene...

onda pobjegni od kuće
pa ne živi baka samnom ali ja joj moram čuvati psa...