Putovanje kroz vrijeme zaključana tema

poruka: 195
|
čitano: 45.441
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Putovanje kroz vrijeme
r3d3f1n3 kaže...
RazerDinoMan kaže...
r3d3f1n3 kaže...

ja bi tebi dao karton za ovako veliki tekst...Smijeh jbt nikad se nisam ovoliko načita
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨° Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic ☻/ /▌ Metallica / \
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 22:25 (sk8 4 life).
17 godina
neaktivan
Putovanje kroz vrijeme

Pa nisi bas moro to sve citirat!

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Putovanje kroz vrijeme

sk8 4 life a i ja bi tebi zbog tolikog citata...Smijeh što ti je čovječe, smanji to malo.. napisao si samo jednu rečenicu na toliko teksta...

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

sk8 4 life a i ja bi tebi zbog tolikog citata...Smijeh što ti je čovječe, smanji to malo.. napisao si samo jednu rečenicu na toliko teksta...

jbt ode ja to skratit dok nije došao koji mod   na online...šššššš

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨° Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic ☻/ /▌ Metallica / \
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 22:26 (sk8 4 life).
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Bellatrix kaže...

a kasniš. manic je online a ja prijavio poruku Namigiva Smijeh
kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
sk8 4 life kaže...
Bellatrix kaže...

a kasniš. manic je online a ja prijavio poruku Namigiva Smijeh
  nemoj hebat ...ispravio sam grešku pola mi se prašta ili tako nešto
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
 ma šalim se. jel nisi vidio da namigivam?

jel dosta offtopica?
kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
sk8 4 life kaže...
  ma šalim se. jel nisi vidio da namigivam?

jel dosta offtopica?
  ok ...je dosta je ... ode ja u 666 godinu sretan mi put
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Hmmm...

Vec sam jednom s nekim raspravljo o ovome (ne na forumu) pa cu samo iznjeti svoje misljenje (o onome sto je napisao r3d3f1n3):

Ja mislim da vjerojatnost ne postoji (nemojte sad odmah kolutat ocima), nego mislim da je sve sto nam se dogadja 100% vjerojatno, te da ce se dogoditi u 100% slucajeva. Mogli bi sad rec: "Pa zasto onda kockica ne padne uvijek na '6', ili neki drugi broj, nego cca. 1/6 bacanja pada na '1', 1/6 na '2', ..." Zato sto su uvjeti promjenjeni. Kada bi simulirali identicne uvjete i pri tim uvjetima 6 puta bacili kockicu, svih 6 puta bi ona pala na istu stranu, na istom mjestu na stolu, isto vremena bi proslo od bacanja do udara kockice o stol, ... I zato mislim da ne postoje paralelni svemiri u kojima se dogadja "SVE" (svi dogadjaji, grananje) jer dogadjaji koji se dogode (npr. "Obama je novi predsjednik SAD-a") su jedini moguci pa je upravo zbog toga grananje na razlicite strane nemoguce.Ono sto ja mislim je da u svemiru ne postoji "random", tj. nepostoji slucajnost ili vjerojatnost (vjerojatnost postoji, ali je ona uvijek 100%-na u kontroliranim i precizno odredjenim uvjetima).

Dobro, tvoj dozivljaj svijeta je takav, moj nije. Po tebi je sve determinizam i sve se dogadja s obzirom na iste uvijete uvijek na isti nacin. Mi smo takodjer sastavljeni od atoma koji po tebi u odredjenim, determiniranim uvijetima predodredjuju sve nase akcije (time jasno zanemarujemo fenomen svijesti i svodimo ga na fizikalna svojstva sustava). Ja ipak vise vjerujem kvantnoj mehanici i teoriji struna jer zivot bez slobode izbora gubi smisao kao i bacanje kockice. Citat nije bio dug jer sam ga skratio najvise moguce, a da ostane ono bitno. Koga to zanima mislim da nije problem procitat...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 22:46 (r3d3f1n3).
17 godina
neaktivan
r3d3f1n3 kaže...
Assassin kaže...

Hmmm...

Vec sam jednom s nekim raspravljo o ovome (ne na forumu) pa cu samo iznjeti svoje misljenje (o onome sto je napisao r3d3f1n3):

Ja mislim da vjerojatnost ne postoji (nemojte sad odmah kolutat ocima), nego mislim da je sve sto nam se dogadja 100% vjerojatno, te da ce se dogoditi u 100% slucajeva. Mogli bi sad rec: "Pa zasto onda kockica ne padne uvijek na '6', ili neki drugi broj, nego cca. 1/6 bacanja pada na '1', 1/6 na '2', ..." Zato sto su uvjeti promjenjeni. Kada bi simulirali identicne uvjete i pri tim uvjetima 6 puta bacili kockicu, svih 6 puta bi ona pala na istu stranu, na istom mjestu na stolu, isto vremena bi proslo od bacanja do udara kockice o stol, ... I zato mislim da ne postoje paralelni svemiri u kojima se dogadja "SVE" (svi dogadjaji, grananje) jer dogadjaji koji se dogode (npr. "Obama je novi predsjednik SAD-a") su jedini moguci pa je upravo zbog toga grananje na razlicite strane nemoguce.Ono sto ja mislim je da u svemiru ne postoji "random", tj. nepostoji slucajnost ili vjerojatnost (vjerojatnost postoji, ali je ona uvijek 100%-na u kontroliranim i precizno odredjenim uvjetima).

Dobro, tvoj dozivljaj svijeta je takav, moj nije. Po tebi je sve determinizam i sve se dogadja s obzirom na iste uvijete uvijek na isti nacin. Mi smo takodjer sastavljeni od atoma koji po tebi u odredjenim, determiniranim uvijetima predodredjuju sve nase akcije (time jasno zanemarujemo fenomen svijesti i svodimo ga na fizikalna svojstva sustava). Ja ipak vise vjerujem kvantnoj mehanici i teoriji struna jer zivot bez slobode izbora gubi smisao kao i bacanje kockice. Citat nije bio dug jer sam ga skratio najvise moguce, a da ostane ono bitno. Koga to zanima mislim da nije problem procitat...
 Ma i nebi meni bio problem ni cijelu knjigu citat.
Nego, da prestanemo govorit o duljini citata, vratimo se na temu.
Iako je moja teorija cudna, jer ispadne da nemamo nikakvog izbora (a to se ni meni ne svidja od pocetka), ipak ne mogu pronaci nikakvu manu u toj teoriji koliko god pokusavao.
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

što mislite? jeli moguće ili ne?

ja mislim da je... a sad... možda se u budućnosti i napravi kakav vremeplov, ali nije mi jasno, kako to da onda nitko iz budućnosti nije došao u našu sadašnjost i rekao da je iz budućnosti? ili je to ipak nemoguće? ne znam...

što vi mislite?

postoje 4 opcije kod vraćanja u prošlost

1. stavranje novih paralelnih svemira
  2. paradoks (ubiješ roditelje, oni te ne naprave, ti ne postojiaš, a ako ne postojiš kako si uopće mogao ubiti roditelje? takav paradoks je često povezivan i sa uništenjem ovoga svemira)
  3. paradoks 2. ti si sudjelovao u stvaranju vremena kakvog poznajemo (npr. pročitaš SF knjigu od nekoga tipa o vremenskom paradoksu i tip je sve krivo napisao a ljudi vole tu knjigu i ti ga oćeš ubit. Vratiš se u prošlosta da ga ubiješ ali promašiš, on te pita zašto si ga htio ubit, ti mu ispričaš i to njega zapravo inspirira da napiše kjnigu koju si ti na početku pročitao)
  4. nemožeš promjeniti prošlost i nemožeš na ništa utjecat

a ove torije su moguće i ja vjerujem da postoji beskonačno mnogo dimenzija od najmanjih razlika kao rezlika u u wataži žarulja u tvojoj kući ili dužine tvog nokta do veeelikih razlika kao npr. da su ptice postale najinteligentnija vrsta, do mogućnosti da život na zemlji nikada nije postojao

al ne vjerujem da svakim našim postupkom se stvaraju novi svemiri, nego da oni već postoje
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
r3d3f1n3 kaže...
Assassin kaže...

Hmmm...

Ma i nebi meni bio problem ni cijelu knjigu citat.
Nego, da prestanemo govorit o duljini citata, vratimo se na temu.
Iako je moja teorija cudna, jer ispadne da nemamo nikakvog izbora (a to se ni meni ne svidja od pocetka), ipak ne mogu pronaci nikakvu manu u toj teoriji koliko god pokusavao.
 Razmisljo sam malo o ovome, i mislim da se mojom teorijom ne iskljucuje mogucnost odabira, samo je taj odabir unaprjed predvidiv.
16 godina
neaktivan
Putovanje kroz vrijeme

Da se umiješam.. koga ovo zanima, nek prati malo istraživanja Draga Plečka o ovoj temi. Zanimljivo je, a može ga se naći redovno i u časopisu Arena.

poletarac u duši i još sasvim zelen
17 godina
neaktivan
Putovanje kroz vrijeme

Bit ce moguce oko 2040 valjda ja svakako vjerujem da da

17 godina
neaktivan

sam einstein je rekao da to nije moguće jer bi se trebali prilikom povratka u prošlost trebali gibati brzinom svjetlosti, trenutno je to nemoguće al u budućnosti nije moguće putovat (po meni) jer nitko nezna osim Boga što će se u budućnosti dogoditi, a po toj logici ni put u prošlost nije moguć

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
 Razmisljo sam malo o ovome, i mislim da se mojom teorijom ne iskljucuje mogucnost odabira, samo je taj odabir unaprjed predvidiv.
 ZOMG, pa ako je unaprijed predvidljiv gdje je tu sloboda odabira??????
17 godina
neaktivan
dani500 kaže...

najgluplja tema do sada!!!!SmijehSmijehSmijeh

tema je sasvim OK  Belji se
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
dani500 kaže...

Meni se također sviđa, potiče na razmišljanje i dolažanje do zaključka kako smo mizarni i mali i jadni i pomalo glupi Namigiva

Možda ce zvučati glupo, ali mnogi SF pisci su dali prijedloge, pa čak i serije. Tko zna sto moze biti tocno.
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
sk8 4 life kaže...
dani500 kaže...

Meni se također sviđa, potiče na razmišljanje i dolažanje do zaključka kako smo mizarni i mali i jadni i pomalo glupi Namigiva

Možda ce zvučati glupo, ali mnogi SF pisci su dali prijedloge, pa čak i serije. Tko zna sto moze biti tocno.
  ja vjerujem u teoriju 4D dimenzije kojom se može upravljat vremenom ...i kažu da je čovjekov mozak pre mal da zapamti 1 % o našoj sunčevom sustavu a koamoli o 4D 
17 godina
neaktivan
Putovanje kroz vrijeme

Ali zaista, kada pogledaš koliki je sunčev sustav samo i koliko nama treba do najbložeg tijela (Mjesec, jel putovanje 2-3 dana ako se ne varam??). A što se tiče naše "pameti" najpametniji na svijetu jesmo, ali opet je pitanje koliko smo pametni i koliko stvari shvaćamo oko sebe. Svi govore napredovalo je ono, napredovalo je ono, no u biti koliki smo korak zaista napravili? Nikakav, mizaran...

OT: Putovat kroz vrijeme necmemo nikada ako ovako budemo shvaćali stvari kao sada, evoluirat hoćemo, ako ne uništimo planet, kada evoluiramo ćemo putovat kroz vrijeme.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan
r3d3f1n3 kaže...
Assassin kaže...
 ZOMG, pa ako je unaprijed predvidljiv gdje je tu sloboda odabira??????

Nemoj se zivcirat odmah...
Zamisli da je pred tobom neki izbor (recimo, hoces li sad reci A ili B). Ti imas izbor, mozes izabrat sto ces reci, ali je tvoj izbor predvidiv. Naravno, mi ga nemozemo predvidjeti, ali vjerujem da je on predvidiv.
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Nemoj se zivcirat odmah... Zamisli da je pred tobom neki izbor (recimo, hoces li sad reci A ili B). Ti imas izbor, mozes izabrat sto ces reci, ali je tvoj izbor predvidiv. Naravno, mi ga nemozemo predvidjeti, ali vjerujem da je on predvidiv.

Odredite ovo. Čovjek kaže "Ja uvijek lažem". Da li laže?

Ja osobno ne vjerujem da je u srži stvari priroda deterministička. To mi je izrazito protuintiutivno. Smatram da je prirodni determinizam posljedica, a ne pricip rada. Do danas nije pronađena fizikalna potvrda determinizma u kvantoj fizici. Niti u jednom slučaju nije isplovilo na vidjelo da neodređenost kvante fizike leži u našem upletanju u sustav. Stoga je po sadašnjem znanju neodređenost modus operandi prirode sviđalo se to tebi ili ne. Količina impulsa/energije/položaja štogod može fluktuirati ma koliko ti to zvučalo odbojno. Nitko ne kaže da ta neodređenost zaista ne leži u tome što mi nemamo uvid u hipotetski sloj ispod koji je možda zaista deterministički. No ne postoji nikakva potvrda postojanja tog sloja. Zato je to samo hipoteza, jedna od interpretacija, koja je možda i točna, ali sasvim sigurno ona nikako nije i činjenica. U današnjem obliku kvantan fizika je nedetirministička i to nije uopće upitno. Kvantni zakoni nisu deterministički. Daju različite ishode za jednake početne uvjete i stoga tvoja tvrdnja: "Svi prirodni zakoni su deterministički", je najobičnija nebuloza ako govorimo fizikalno točno. To je tvrdnja koja se danas ne može pokrijepiti ničim osim slijepim vjerovanjem. Svoje iskustvo i intuiciju stečenu na makroskopskom svijetu prenosiš na mikroskopski svijet. Makroskopski svijet je predvidiv i bacanje kocke nije nedetrminističko. Tj. kada bi imali savršenu kontrolu kocka bi uvijek pala na isti broj..Ali u mikroskopskom svijetu, nekakva hipotetska "kvantna kocka" bi i uz savršenu kontrolu mogla padati na drugačije brojke. Da li je priroda u svojoj srži takva ili mi naprosto nemamo uvid u nekakve dodatne mehanizme koji reguliraju ponašanje kocke. 
17 godina
neaktivan
r3d3f1n3 kaže...
Assassin kaže...

Nemoj se zivcirat odmah... Zamisli da je pred tobom neki izbor (recimo, hoces li sad reci A ili B). Ti imas izbor, mozes izabrat sto ces reci, ali je tvoj izbor predvidiv. Naravno, mi ga nemozemo predvidjeti, ali vjerujem da je on predvidiv.

Odredite ovo. Čovjek kaže "Ja uvijek lažem". Da li laže?

Ja osobno ne vjerujem da je u srži stvari priroda deterministička. To mi je izrazito protuintiutivno. Smatram da je prirodni determinizam posljedica, a ne pricip rada. Do danas nije pronađena fizikalna potvrda determinizma u kvantoj fizici. Niti u jednom slučaju nije isplovilo na vidjelo da neodređenost kvante fizike leži u našem upletanju u sustav. Stoga je po sadašnjem znanju neodređenost modus operandi prirode sviđalo se to tebi ili ne. Količina impulsa/energije/položaja štogod može fluktuirati ma koliko ti to zvučalo odbojno. Nitko ne kaže da ta neodređenost zaista ne leži u tome što mi nemamo uvid u hipotetski sloj ispod koji je možda zaista deterministički. No ne postoji nikakva potvrda postojanja tog sloja. Zato je to samo hipoteza, jedna od interpretacija, koja je možda i točna, ali sasvim sigurno ona nikako nije i činjenica. U današnjem obliku kvantan fizika je nedetirministička i to nije uopće upitno. Kvantni zakoni nisu deterministički. Daju različite ishode za jednake početne uvjete i stoga tvoja tvrdnja: "Svi prirodni zakoni su deterministički", je najobičnija nebuloza ako govorimo fizikalno točno. To je tvrdnja koja se danas ne može pokrijepiti ničim osim slijepim vjerovanjem. Svoje iskustvo i intuiciju stečenu na makroskopskom svijetu prenosiš na mikroskopski svijet. Makroskopski svijet je predvidiv i bacanje kocke nije nedetrminističko. Tj. kada bi imali savršenu kontrolu kocka bi uvijek pala na isti broj..Ali u mikroskopskom svijetu, nekakva hipotetska "kvantna kocka" bi i uz savršenu kontrolu mogla padati na drugačije brojke. Da li je priroda u svojoj srži takva ili mi naprosto nemamo uvid u nekakve dodatne mehanizme koji reguliraju ponašanje kocke. 
 "Odredite ovo. Čovjek kaže "Ja uvijek lažem". Da li laže?"
Ne znam kakve ovo ima veze, ali smisla nema, jer ako uvijek laze, onda je i to laz, a ako je i to laz, znaci da zapravo ne laze uvijek, pa se tako nastavljamo vrtiti u krug...
Nadalje, sam kazes (ili si to nekoga citirao) da nema dokaza niti za jednu niti za drugu teoriju. To su samo misljenja, a posto se meni moje vie svidja, i nekako mi je prihvatljivije, ostajem pri njemu.
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
 "Odredite ovo. Čovjek kaže "Ja uvijek lažem". Da li laže?"
Ne znam kakve ovo ima veze, ali smisla nema, jer ako uvijek laze, onda je i to laz, a ako je i to laz, znaci da zapravo ne laze uvijek, pa se tako nastavljamo vrtiti u krug...
Nadalje, sam kazes (ili si to nekoga citirao) da nema dokaza niti za jednu niti za drugu teoriju. To su samo misljenja, a posto se meni moje vie svidja, i nekako mi je prihvatljivije, ostajem pri njemu.
 to ima veze po tome sto se NE moze odredit, sto znaci da nije DETERMINITANO!, a to u sto ti vjerujes znaci da je svejedno jesi li sada ziv ili nisi jer ti o tome ionako ne odlucujes(vec tvoji atomi i ono puno manje od atoma u korelaciji sa ostalim atomima)... po meni, prava istina je da u tome itekako odlucujes i da postoji beskrajno mnogo paralenih svemira gdje si se upravo nakon ovoga posta ubio. NEMOJ SE STVARNO UBIT-LOL! ovo je samo napisano kako bih ti malo preoblikovao percepciju iako mislim da ce to bit nemoguca misija 3. znas li da u deterministickom sustavu postojanje Boga nije moguce?
jesi li mozda ateist? ako jesi onda mi je sve jasno... putovanje kroz vrijeme u deterministickom sustavu je besmislica. jedan pametan covjek je jednom rekao „Morao sam, dakle, ograničiti znanje da bih dobio mjesto za vjerovanje.“ ali s kvantnom mehanikom i teorijom struna ta ogranicenja nisu potrebna!

Mnogi se fizičari slažu da su fiziku u 20-om stoljeću uzdrmale tri velike teorije: teorija relativnosti, kvantna teorija i teorija determinističkog kaosa. Možemo se s pravom i pitati, kako onda objasniti svijet oko nas? Ako klasične metode posustaju, uzimamo nove… no opet se vrtimo u krug i pitamo se o njihovoj pouzdanosti. Ova logička i filozofska spletka nam govori da nikada nećemo moći naći konačnu teoriju – teoriju svega.

ovdje je jasno da fali teorija struna koja je jos veoma nova teorija ali je znacajna jer daje odgovore na mnoga ne odgovorena pitanja. ipak teorija svega u fizici ce ostat mokri san fizicarima jos milijunima godina... ja volim vise fizicare, a ti si ocito u taboru sa matematicarima... xD
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 9:12 (r3d3f1n3).
17 godina
neaktivan
Putovanje kroz vrijeme

ja mislim da ćemo moć putovat u budućnost,ali ne i natrag u vrijeme iz kojeg smo krenuli ili u povijest.

U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ja osobno vjerujem u teoriju kaosa, značeći da bi povratak u prošlost promijenio cjelokupni tjek materije...

A sad, svemir je beskrajan, mogućnosti je beskonačno. Ne mogu ni spoznati koliko smo   zapravo mali...

svemir nije beskrajan!
i po teoriji svemir se širi, ali i skuplja u isto  rijeme brzinom svjetlosti.
16 godina
neaktivan
Putovanje kroz vrijeme

mislim da će jednog dana biti putovanje kroz vrijeme moguće nitko od nas onda neće biti živ kada to bude vani, sigurno če privi stroj ići samo u budučnost, a poslje će moći ići u prošlost. Ako pogledate svijet prije 1oo godina vidit će te kako se promjenio

17 godina
neaktivan
sasa kaže...
FlyBoy kaže...

Ja osobno vjerujem u teoriju kaosa, značeći da bi povratak u prošlost promijenio cjelokupni tjek materije...

A sad, svemir je beskrajan, mogućnosti je beskonačno. Ne mogu ni spoznati koliko smo   zapravo mali...

svemir nije beskrajan!

gamer2400 kaže...

mislim da će jednog dana biti putovanje kroz vrijeme moguće nitko od nas onda neće biti živ kada to bude vani, sigurno če privi stroj ići samo u budučnost, a poslje će moći ići u prošlost. Ako pogledate svijet prije 1oo godina vidit će te kako se promjenio

ajd ljudi zamolio bih vas da ne baljezgate ovakve gluposti. ako bi vec nabijali postove imate temu za nespavalice... kad vec morate rec' sto mislite u svojim nacitanim glavama bilo bi NUZNO da to potkrijepite i nekim real life primjerom ili linkom. ako budete pisali ovakve postove kvaliteta rasprave ce bit na razini male djece u vrticu kad pricaju o novoj epizodi pokemona... za buducnost daljnje rasprave o vremenskom putovanju, stroju, kvantnoj teoriji molim vas da stavite i neke citate, navode, fizikalne formule, pokuse i dokaze.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 9:13 (r3d3f1n3).
17 godina
neaktivan
r3d3f1n3 kaže...
sasa kaže...
FlyBoy kaže...

svemir nije beskrajan!

gamer2400 kaže...

ajd ljudi zamolio bih vas da ne baljezgate ovakve gluposti. ako bi vec nabijali postove imate temu za nespavalice... kad vec morate rec' sto mislite u svojim nacitanim glavama bilo bi NUZNO da to potkrijepite i nekim real life primjerom ili linkom. ako budete pisali ovakve postove kvaliteta rasprave ce bit na razini male djece u vrticu kad pricaju o novoj epizodi pokemona... za buducnost daljnje rasprave o vremenskom putovanju, stroju, kvantnoj teoriji molim vas da stavite i neke citate, navode, fizikalne formule, pokuse i dokaze.
 Neam sad vremena odgovorit ti na gornji post (navecer cu), samo sam ti htio zahvalit za ovaj post. Ja se niusam htio svadjat, ali izgleda da jedino tako mozes sprijecit ovakve gluposti.
17 godina
protjeran
Putovanje kroz vrijeme

takvih glupih tema najviše ima na forum.hr...

načitanih bauštelaca koji se petljaju u kvantnu fiziku i pitaj boga šta (mr.dogon), popili svu pamet svijeta

makar tema kao tema nije zlonamjerna, nego ima puno glupih postova

putovanje kroz vrijeme, u prostoru i vremenu koji mi poznajemo je nemoguća...tu svaka rasprava završava

www.ddoxy.blogspot.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice