Punjenje autobusne karte

poruka: 7
|
čitano: 1.248
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Punjenje autobusne karte

Ovako,imam busnu kartu za gradski prijevoz i placa se 55kn mjesecno jer je mjesecna...vidio sam neke ljude da su punili kartu uz pomoc sunca i radila je par dana,htio sam znati kako tu uspiju i dali ima neko neku ideju za napunit abonamenat bez placanja??

17 godina
Re: Punjenje autobusne karte

da. to je solarno plaćanje, najpouzdaniji način... (pare na sunce!).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Punjenje autobusne karte

Ovisi o kakvoj vrsti karte se radi dali je sa rfid čipom ili magnetnom trakom ili ....  jer provjera karata se predpostavljam vrši preko gprs mobilne  mreže  ili se podatci upisuju na sam čip  ako se podatci upisuju na rfid čip onda postoji mogućnost hakiranja

tj upisivanja čipa bez da platiš kartu 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 22:43 (expert man).
14 godina
neaktivan
Compjuterašaš kaže...

Ovako,imam busnu kartu za gradski prijevoz i placa se 55kn mjesecno jer je mjesecna...vidio sam neke ljude da su punili kartu uz pomoc sunca i radila je par dana,htio sam znati kako tu uspiju i dali ima neko neku ideju za napunit abonamenat bez placanja??

Daj ne mogu virovat ... placas 55 kn mjesecno i onda oces  jos ustedit na tome ... kako je meni sta placam 450 kn mjesecno ... 

za te pare se ne isplati igrat tim glupostima ... 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
13 godina
neaktivan

ma samo sam htio vidit dali ima koja mogucnost,ako ima zasto ne hah mislim da je na magnet jer kad ju pune,stave ju na neki aparat i utipkaju nesto u PC..

14 godina
Compjuterašaš kaže...

ma samo sam htio vidit dali ima koja mogucnost,ako ima zasto ne hah mislim da je na magnet jer kad ju pune,stave ju na neki aparat i utipkaju nesto u PC..

To nije magnet, nego NFC čip

ako imas noviji mobitel, skini si NFC reader i prisloni kartu i trebao bi ju očitati

http://valid.canardpc.com/cache/banner/fmwm3z-4.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 20:44 (Tony1999).
17 godina
odjavljen

Je, ali moraš kopirati nečiju tuđu i treba ti uređaj za pisanje kartica koji košta kao otprilike 15-20 mjesečnih.

A ako te uhvate, platit ćeš 100-200 mjesečnih...

My name is Legion... For we are many!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice