Program za smanjivanje mb-a

poruka: 14
|
čitano: 7.930
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

kojim programom mogu smanjiti datoteku od 8,32 GB, i koliko bi je najviše moga smanjiti ?

17 godina
neaktivan

Winrar i odaberi stupanj kompresije.

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr
17 godina
neaktivan
RE: Program za smanjivanje mb-a

tnx ali kako to... ????????????

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 13:15 (Barbarijan).
17 godina
neaktivan

Prvo instaliraj Winrar.Odaberi datoteku koju zelis smanjiti,desni klik na nju i odaberi ADD TO ARCHIVE.Pogledaj jos u opcijama Winrara COMPRESSION METHOD.Tu odaberi sto zelis.Mozes takodjer podijeliti tu datoteku u nekoliko manjih dijelova.Pretpostavljam da zelis igricu koja dolazi na dual layer dvd-u sprzit na dva odicna dvd-a.Za to odaberi opciju SPLIT TO VOLUMES i podesi na DVD+R 4481.Winrar ce ti napraviti dva fajla koje mozes zaprziti svaki na svoj dvd.Kad to napravis ubaci prvi dvd i stisni EXTRACT i nek ti pocne otpakiranje.Kad se dovrsi prvi dvd dobit ces poruku da ubacis dvd sa drugim djelom fajla.Ubaci taj drugi i kad bude sve gotovo provjeri dal ces uspjeti instalirat.To sam napisao pretpostavljajuci da se radi o igri.

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 17:45 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan

je je skužia san, fala meštre !

17 godina
neaktivan

Drago mi je.Sorry sta sam to nasiroko objasnjavao.Ako sta zatrebas slobodno me pm-aj.

17 godina
neaktivan

Može li mi netko reći kako postaviti winrar da mi sažme film od 700MB na što manje može, što treba postaviti u winraru? Meni bude rar datoteka, ali mi ne sažme ništa nego bude isto 700MB veliki file.

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.
17 godina
moderator
Razer_Copperhead kaže...

Može li mi netko reći kako postaviti winrar da mi sažme film od 700MB na što manje može, što treba postaviti u winraru? Meni bude rar datoteka, ali mi ne sažme ništa nego bude isto 700MB veliki file.

Moze ti film ako koristis maksimalnu kompresiju smanjiti za nekoliko stotina kilobajta, mozda i koji megabajt, ali to je to. Fimovi su sazeti sami po sebi - ne mozes sazimat u nedogled.
17 godina
neaktivan

A kako sažeti neki program?

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.
17 godina
moderator
Razer_Copperhead kaže...

A kako sažeti neki program?

Ne kuzim pitanje.
17 godina
neaktivan

Mozes ga sazeti tako da kliknes desnom tipkom misa na program ili njegov folder u kojem se nalazi program i njegovi fajlovi ako ih ima i odaberes ADD TO ˝ime programa˝.rar i to ti je to.Naravno nemozes smanjit instalirani program na kompu nego npr. neki program skinut s neta.

17 godina
neaktivan

Da to sam mislio. Hvala F1-IVO.

17 godina

Probajte program uharc. Lud program, napravljen je za "stiskanje" multimedije. Imam igru od gigu i nešto, a on ju stisne na najviše 200 mb, a da nema nikakvih problema. Mislim da je program u beti, ali radi dobro.

Tako ako ga probate, javite rezultate

tj. uharc je tehnika kompresije, a imaš programa, ime im je uharc_gui i winUHA koji koriste tu vrstu kompresije

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2009 19:48 (denix).
17 godina
moderator
denix kaže...

Probajte program uharc. Lud program, napravljen je za "stiskanje" multimedije. Imam igru od gigu i nešto, a on ju stisne na najviše 200 mb, a da nema nikakvih problema.

To pali samo s nekomprimiranom "multimedijom" - nema sanse da JPEG-ove, MPEG1/2/4, MP3-ce ili nesto drugo komprimirano tako drasticno smanjis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice