kojim programom mogu smanjiti datoteku od 8,32 GB, i koliko bi je najviše moga smanjiti ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Winrar i odaberi stupanj kompresije.
tnx ali kako to... ????????????
Prvo instaliraj Winrar.Odaberi datoteku koju zelis smanjiti,desni klik na nju i odaberi ADD TO ARCHIVE.Pogledaj jos u opcijama Winrara COMPRESSION METHOD.Tu odaberi sto zelis.Mozes takodjer podijeliti tu datoteku u nekoliko manjih dijelova.Pretpostavljam da zelis igricu koja dolazi na dual layer dvd-u sprzit na dva odicna dvd-a.Za to odaberi opciju SPLIT TO VOLUMES i podesi na DVD+R 4481.Winrar ce ti napraviti dva fajla koje mozes zaprziti svaki na svoj dvd.Kad to napravis ubaci prvi dvd i stisni EXTRACT i nek ti pocne otpakiranje.Kad se dovrsi prvi dvd dobit ces poruku da ubacis dvd sa drugim djelom fajla.Ubaci taj drugi i kad bude sve gotovo provjeri dal ces uspjeti instalirat.To sam napisao pretpostavljajuci da se radi o igri.
je je skužia san, fala meštre !
Drago mi je.Sorry sta sam to nasiroko objasnjavao.Ako sta zatrebas slobodno me pm-aj.
Može li mi netko reći kako postaviti winrar da mi sažme film od 700MB na što manje može, što treba postaviti u winraru? Meni bude rar datoteka, ali mi ne sažme ništa nego bude isto 700MB veliki file.
Može li mi netko reći kako postaviti winrar da mi sažme film od 700MB na što manje može, što treba postaviti u winraru? Meni bude rar datoteka, ali mi ne sažme ništa nego bude isto 700MB veliki file.
A kako sažeti neki program?
A kako sažeti neki program?
Mozes ga sazeti tako da kliknes desnom tipkom misa na program ili njegov folder u kojem se nalazi program i njegovi fajlovi ako ih ima i odaberes ADD TO ˝ime programa˝.rar i to ti je to.Naravno nemozes smanjit instalirani program na kompu nego npr. neki program skinut s neta.
Da to sam mislio. Hvala F1-IVO.
Probajte program uharc. Lud program, napravljen je za "stiskanje" multimedije. Imam igru od gigu i nešto, a on ju stisne na najviše 200 mb, a da nema nikakvih problema. Mislim da je program u beti, ali radi dobro.
Tako ako ga probate, javite rezultate
tj. uharc je tehnika kompresije, a imaš programa, ime im je uharc_gui i winUHA koji koriste tu vrstu kompresije
Probajte program uharc. Lud program, napravljen je za "stiskanje" multimedije. Imam igru od gigu i nešto, a on ju stisne na najviše 200 mb, a da nema nikakvih problema.