Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.324.468
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
18 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

tog filma nema ni na PTP-u, dalje ne bih znao

18 godina
neaktivan
RE: Privatni torrent trackeri P&O
bugonja kaže...

dečki,ajd vidim da tu spominjete da tu na TL I tom drugom ima dosta starijih filmova.ja ovaj film koji trazim nemogu naci nigdje,a pokusao sam sve,film je star i nije bio bas popluran i ima samo na amazonu VHS kazeta. ako bi tko molim vas mogao pogledati jel ima na nekom od tih trackera

Zove se :

The Blue Lightning (TV 1986)

Glavni glumac Sam Elliot

http://www.imdb.com/title/tt0090754/

znam da je malo offtopic al sorry stvarno sam probao sve

hmm, iako ih imam puno, samo sam na Cinemageddon-u nasao, a i tamo samo jedan seeder. Na drugim trackerima nema. Stavit cu da se skida, pa cemo vidjeti nekako ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
protjeran

koji si ti kralj hebote nisam ni mislio da ce itko i pogledati a kamoli skinuti..

@listopad,zato sam i pitao jer moze tko pogledati na tim leet trckerima jel ima jer sam doslovno sve pretrazio i nista..al evo, goodby je pronasao,to valjda samo Sam elliot osobno seeda   {#}

cak sam i dosao na ideju da kupim VHS sa amozona pa sam prebacim

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 16:32 (bugonja).
18 godina
neaktivan
bugonja kaže...

koji si ti kralj hebote nisam ni mislio da ce itko i pogledati a kamoli skinuti..

@listopad,zato sam i pitao jer moze tko pogledati na tim leet trckerima jel ima jer sam doslovno sve pretrazio i nista..al evo, goodby je pronasao,to valjda samo Sam elliot osobno seeda  {#}

cak sam i dosao na ideju da kupim VHS sa amozona pa sam prebacim

Kao prvo goodye je ne goodby. :D

Cim se skine ide na TPB. Ako mognem staviti na box, da se brze seeda, ide. Iako me box zeza u zadnje vrijeme.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
protjeran
BORG kaže...
renoboXX kaže...

imam jedno pitanje vezano za partis.si

ja sam si napravio novi accaunt i skinuo sam si 4 stvari i sve ukupno je odseedao 690 mb i još uvijek seed-am a na stranici od partisa mi pokazuje 455.4 mb

zaštooooo???????

nisi spojiv :p

kako to misliš da nisam spojiv..........

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 17:46 (renoboXX).
16 godina
neaktivan

Znači da u torrent klijentu (utorrent?) umjesto ovoga

imaš žuti trokut s uskličnikom u njemu.

To ti znači da ti nije otvoren port koji se koristi za torrente u routeru .

Vidi port forwarding za tvoj router na forumu ili općenito na netu.

Ima tona stvari o tome.

Kadir beneath Mo Moteh
18 godina
neaktivan
BORG kaže...

Niti nemoj biti faca kao liiit kizmar koji mjenja/prodaje pozivnice i ima 5 accounta na svakom sajtu.

Zaboravio si napisati da sam i član SB-a, a vise acc nemam ni na jednom trackeru. "Uploado" sam si par terabajta na svaki koji posjedujem tak da se ne moram brinut da ce me banirat zbog preniskog ratia.   {#}

goodye kaže...

Ne, suprotno, ja odem na tracker ukradem ono sto mislim da je precjenjeno, kao npr. jedna igra od nekih 50-60€. Dok ove ostale kupim orginal. Ili ukradem TV eriju i pogledam cijelu sezonu za 2 dana, iako placam TV, ili ukradem film, koji drugcije ne mogu pogledati jer nemamo kina, bar u krugu 150km.

I na kraju kad "ukradem" te stvari onda ih posuduje takvima kao sto si ti, i slicnima tebi, koji ih ukradete i sakrijete. ;)

Ne vidim u tvojoj poruci ništa suprotno onome što sam ja rekao odnosno napisao.

Bolje ti je da se pomiriš sa time da si lopov i da meni i sličnima koji vama "krademo" bandwidth nemaš pravo moralizirati. A to vrijedi i za sve ostale koji sudjeluju u ovoj temi. {#}

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 18:36 (Kizmar).
16 godina
neaktivan
Kizmar kaže...
BORG kaže...

Niti nemoj biti faca kao liiit kizmar koji mjenja/prodaje pozivnice i ima 5 accounta na svakom sajtu.

Zaboravio si napisati da sam i član SB-a, a vise acc nemam ni na jednom trackeru. "Uploado" sam si par terabajta na svaki koji posjedujem tak da se ne moram brinut da ce me banirat zbog preniskog ratia.   {#}

to je to care

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
18 godina
neaktivan
Kizmar kaže...

Bolje ti je da se pomiriš sa time da si lopov i da meni i sličnima koji vama "krademo" bandwidth nemaš pravo moralizirati. A to vrijedi i za sve ostale koji sudjeluju u ovoj temi. {#}

Mene bar tijesi sto sam posteni lopov, a ne pokvarenjak...

ali nije to bitno. Ne znam zasto se spustam na tvoju razinu. uzivaj...

18 godina
neaktivan
goodye kaže...

Normalno da se moraš spuštati kad živiš u oblacima, a ovo da si pošteni lopov je presmješno. {#}

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 19:20 (Kizmar).
16 godina
neaktivan

A je*ote, svaki put kad otvorim temu samo nastavak podbadanja.

Ajd nemojte više, molim vas...

Kadir beneath Mo Moteh
18 godina
neaktivan

wafli su opet gadno pali izgleda

16 godina
neaktivan
goodye kaže...
Kizmar kaže...

kako to može biti uopce krađa kada ni ne dodirneš to

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
17 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...
goodye kaže...
Kizmar kaže...

kako to može biti uopce krađa kada ni ne dodirneš to

Prema tom tvom kada ti netko hakira paypal account i tvoje novce prebaci k sebi to ne bi trebala biti krađa zato što on te novce nije ni dodirnuo{#}.Nema ti tu neke logike.

Oprostite na off topic.

The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
15 godina
neaktivan

pozdrav..ako je netko zainteresiran za torrente koji su svi na boxu i idu full brzinom a seed je neobavezan ,tj seedate kad želite i koliko želite javite mi se na pp... ExYuBiTS.net

šteta što na bugu nema ljubavni status xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 20:29 (whisper2311).
15 godina
protjeran
whisper2311 kaže...

pozdrav..ako je netko zainteresiran za torrente koji su svi na boxu i idu full brzinom a seed je neobavezan ,tj seedate kad želite i koliko želite javite mi se na pp...

muahahaha

15 godina
protjeran

meni je awesomehd ultimativni privatni tracker za skidanje full hd filmova.

15 godina
neaktivan

nešto ti je zapelo ili...????

šteta što na bugu nema ljubavni status xD
17 godina

scc podjelio temp invajte :)

http://www.youtube.com/watch?v=BaaBxnAj_Rg
17 godina
neaktivan

Da li vi možete otvoriti BitGamer? Meni već par dana ne otvara stranicu na bilo kojem browseru. Jeli to samo meni ili svima?

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
17 godina

Meni do danas isto nije radio, sada radi kako treba

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
18 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Meni do danas isto nije radio, sada radi kako treba

Ista situacija i kod mene

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

Hvala, barem znam da nije problem kod mene. Nadam se da će proraditi uskoro.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
16 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Da li vi možete otvoriti BitGamer? Meni već par dana ne otvara stranicu na bilo kojem browseru. Jeli to samo meni ili svima?

Malo zeza u zadnje vrijeme..

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan

ljudi di mogu nač chuck sezonu 2 sad dobrim leech seed ratiom da mi se skine za cca 5 sati max

18 godina
neaktivan

btn, freshon.tv, a vjerojatno ima i na bitme.tv i tvt.com :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 10:04 (listopad).
16 godina
neaktivan

Torrentleech ne radi (500 Internal server error).

edit: proradilo.

Kadir beneath Mo Moteh
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 17:27 (blacko).
15 godina
neaktivan

Zasto ovaj forum dopusta trade kada je to strogo zabranjeno u pravilima vecine(svih) trackera?

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 21:52 (slix).
18 godina
slix kaže...

Zasto ovaj forum dopusta trade kada je to strogo zabranjeno u pravilima(svih) vecine trackera?

Ajde dosadan si vise.

Ako ti smeta nemoj citat.

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
18 godina
neaktivan
slix kaže...

Zasto ovaj forum dopusta trade kada je to strogo zabranjeno u pravilima(svih) vecine trackera?

Zato jer ovdje ne vrijede pravila tih trackera, nego pravila bug foruma. Sviđalo se to nekima ili ne

P.S. Odgovor mi je bio širi i bolje objašnjen u drugoj temi gdje su sada obrisane moje i tvoje poruke, ali nemam volje opet sve objašnjavati pa ću skratiti.

-znam zašto je strogo zabranjen trade

-nikada nisam mijenjao pozivnice niti varao niti išta treće što se kosilo s pravilima trackera

-protivim se mijenjanju pozivnica

-ne možeš bugu određivati što će raditi na vlastitom forumu i koja pravila bi trebala poštivati a koja ne

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice