I? Ti odeš na tracker ukradeš što ti treba i sljedeći dan isto tako. Baš lijepo, naklon 
Kiiiliitzmar krade sa stilom 
I? Ti odeš na tracker ukradeš što ti treba i sljedeći dan isto tako. Baš lijepo, naklon 
dobra dobra
Hahaha, jeste vidli anketu na THR-u ? 
Seksualna orijentacija
Hahaha, jeste vidli anketu na THR-u ? 
Seksualna orijentacija
Da i? Ionako ćeš ju morati reći na slijedećem popisu stanovništva - koji je obavezan zakonom.
Ako sam član nekog privatnog trackera, smijem li skidati torrente i sa javnih?

ARHIVIRANO!
Naravno da da.
Naravno da mozes, ali bolje skidaj sa "privatnih" trackera jer si na njima bar siguran (u vecini slucajeva) da neces dobiti i neki malware skupa sa torentom.
Makar i na javnima ima komentara ako je neki malware u pitanju, ali bolje se nebih oslanjao na to sta oni kazu.
Naravno da mozes, ali bolje skidaj sa "privatnih" trackera jer si na njima bar siguran (u vecini slucajeva) da neces dobiti i neki malware skupa sa torentom.
Makar i na javnima ima komentara ako je neki malware u pitanju, ali bolje se nebih oslanjao na to sta oni kazu.
sa javnih treckera 99,99%neces dobiti virus ako gledas sto skidas i citas komentare.Pa milijun puta sam skidao i ništa nije bilo.
naravno da, ali nemoj paliti DHT ak seedas torrente sa privatnih.
OK, pitam jer mi za torrente sa javnih trackera nekad treba i do sat vremena da se počnu skidati... To mi je tako otkad sam na THR-u, to jest od kad sam podesio torrent klijent po njihovim uputama...
Zna li netko u čemu bi mogao biti problem?
OK, pitam jer mi za torrente sa javnih trackera nekad treba i do sat vremena da se počnu skidati... To mi je tako otkad sam na THR-u, to jest od kad sam podesio torrent klijent po njihovim uputama...
Zna li netko u čemu bi mogao biti problem?
To ti je sigurno zato što si isključio DHT.
Kada skidaš s javnih uključi ga, a kad skidaš s privatnih obavezno ga isključi.
Pa jesi probao na Wikipediji?
U najosnovnijim crtama to ti je tehnologija koja bez posredstva trackera omogućava preuzimanje torrent-a, to znači da ti kad želiš preuzeti neki torrent a imaš uključen DHT tvoj torrent klijent se spaja na DHT mrežu i pomoću "hash" vrijednosti provjerava da li se određeni dio tog torrent-a nalazi na mreži.
DHT ne smiješ koristiti kod privatnih tracker-a iz razloga što dijeljenjem torrent-a ti se ne povećava ratio na trackeru jer ti ne uploadaš na njihov tracker, nego svim korisnicima DHT mreže koji preuzimaju taj sadžaj.
Dakle kad preuzimaš kod DHT-a ti nisi ovisan o tracker-u, već o samim korisnicima, pa tako tracker može biti "down" a ti možeš preuzimati.
DHT postaje sve više aktualan zbog ovih prijedloga zakona o ukidanju tracker-a, američkog zakona po imenu COICA, pa tako kada skidaš neki torrent, pored download linka imaš i link za skidanje Magneti Linka.
Naravno da sam probao na Wikipediji... Previše stručnih izraza, a i ne mogu to povezati s ovim što se meni događa...
Ovo što si ti napisao već mogu povezati s ovim što se meni događa... Hvala još jednom
imal ko kaku pozivnicu za torrentleech ili demoind il tako neki leet tracker ako ima nek posalje a da mu ne treba.unaprijed duboko zavaljujem
imam ja t*b i b* j****e.
koliko uspijevam hakerskim leet jezikom odšifrirat ovo gore pise TPB i BT JUNKIE
sine to su free,hvala Vandalu on mi je poslao za demoind,stvarno su super,ja sam bio kod njih dok nisu ono pali prije koju godinu onda sam otisao na partis i nisam se ni vracao vise.ako ima tko za torrentHR to sam cuo da je dobra a nikad nisam bio tamo.
nije meni ovo hića,nego ako netko ima viška i netreba mu nek pošalje
koliko uspijevam hakerskim leet jezikom odšifrirat ovo gore pise TPB i BT JUNKIE
sine to su free,hvala Vandalu on mi je poslao za demoind,stvarno su super,ja sam bio kod njih dok nisu ono pali prije koju godinu onda sam otisao na partis i nisam se ni vracao vise.ako ima tko za torrentHR to sam cuo da je dobra a nikad nisam bio tamo.
nije meni ovo hića,nego ako netko ima viška i netreba mu nek pošalje
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/razmjena-pozivnica-privatne-trackere/17257.aspx?page=73&jumpto=1620580&sort=asc&view=flat
isusta ti sad malo čitam o tome,pogotov ovaj Torrent Leech,pa nekima je to religija,moras biti plave krve da dobijes pozivnicu,za ovake balkanjerose ko ja je partis majka 
isusta ti sad malo čitam o tome,pogotov ovaj Torrent Leech,pa nekima je to religija,moras biti plave krve da dobijes pozivnicu,za ovake balkanjerose ko ja je partis majka 
nije baš tako, tl je bio otvoren više puta u zadnjih par mjeseci i dali su pozivnice dosta ljudi, partis ce ti biti ok sigurno, a i IPT je zakon tracker.
Ove liit trackere nemoj ni ganjat ak te samo zanima sadrzaj na trakerima, jel ćeš se razočarat.
Niti nemoj biti faca kao liiit kizmar koji mjenja/prodaje pozivnice i ima 5 accounta na svakom sajtu.
ma meni treba za ps1,ps2,ps3 i PC igre.ostalo ni neskidam.držim se ja partisa,uplatim 30eura i ja sam miran godinu dana,imam 120GB uploada i dosta je toga free.al eto sad skidam igru za ps3 od 15 GB, GRID, i nema je nigdje osim na TPB,avarege speed 20kb/s,bokte skidam vec 6 dana i jos nisam ni na pola.al eto nije mi bed pricekat cu i to,drzim se ja partisa
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/razmjena-pozivnica-privatne-trackere/17257.aspx
nije baš tako, tl je bio otvoren više puta u zadnjih par mjeseci i dali su pozivnice dosta ljudi, partis ce ti biti ok sigurno, a i IPT je zakon tracker.
Ja imam TorrentLeech i IPTorrents.Kada bih trebao birati definitivno bi izabrao IPT.Tracker je jednostavno genijalan.Od sadržaja i freeleecha do odlične zajednice na forumu.Koliko sam ja primjetio razlika između IPT i TL je što na TL teže održavaš ratio ako nemaš brzi upload ili seedbox zato što oni nemaju freeleech,i neki torrenti dođu nekoliko sati prije nego dođu na IPT što meni ništa ne znači.Moram dodati da sam puno stvari našao na IPT koje nisam mogao naći na TL.To je moje mišljenje.
| 3 | TorrentLeech |
|---|---|
| 14 | IPTorrents |
Ja imam TorrentLeech i IPTorrents.Kada bih trebao birati definitivno bi izabrao IPT.Tracker je jednostavno genijalan.Od sadržaja i freeleecha do odlične zajednice na forumu.Koliko sam ja primjetio razlika između IPT i TL je što na TL teže održavaš ratio ako nemaš brzi upload ili seedbox zato što oni nemaju freeleech,i neki torrenti dođu nekoliko sati prije nego dođu na IPT što meni ništa ne znači.Moram dodati da sam puno stvari našao na IPT koje nisam mogao naći na TL.To je moje mišljenje.
Takoder.
IPT je otac svih 0-day trackera, osim sto ima sve, jednostavno je odrzavati ratio, ja sam s kucnom vezom nabio preko 300 GB uploada, bodoci, freelech, i ta cudo su odlicni.
Na TL ima par stvari kojih nema na IPT, ali to su bas neki stariji filmovi.
Uglavnom moj VELIKI + za IPT
pa nemoj bit balkanjeros. ima nas dosta s balkana koji su uzoriti clanovi odlidcnih trackera. radje si ti za tih 30eura iznajmi seedbox (dobro seedbox je ipak mjesecni trosak a ne godisnji, a ovo je otprilike dva mjeseca koristenja seedboxa) i za dva mjeseca si nabij ratio i mirna bosna.
ja sebi unajmio seedbox 150 kn i nabio 3.8 tb 
imam jedno pitanje vezano za partis.si
ja sam si napravio novi accaunt i skinuo sam si 4 stvari i sve ukupno je odseedao 690 mb i još uvijek seed-am a na stranici od partisa mi pokazuje 455.4 mb
zaštooooo???????
imam jedno pitanje vezano za partis.si
ja sam si napravio novi accaunt i skinuo sam si 4 stvari i sve ukupno je odseedao 690 mb i još uvijek seed-am a na stranici od partisa mi pokazuje 455.4 mb
zaštooooo???????
nisi spojiv :p
razlika u ipt i tl-u je u tome kaj TL ima više starih filmova i torrenta sa jako dobrim seedom, ali obicno sve torrente koji su stariji od 5 godina skidam sa tpb ili demonoida.Tamo uvijek ima seedera i puna mi je brzina.Zato jedan veliki plus za demonoid i tpb
dečki,ajd vidim da tu spominjete da tu na TL I tom drugom ima dosta starijih filmova.ja ovaj film koji trazim nemogu naci nigdje,a pokusao sam sve,film je star i nije bio bas popluran i ima samo na amazonu VHS kazeta. ako bi tko molim vas mogao pogledati jel ima na nekom od tih trackera
Zove se :
The Blue Lightning (TV 1986)
Glavni glumac Sam Elliot
http://www.imdb.com/title/tt0090754/
znam da je malo offtopic al sorry stvarno sam probao sve