Prezentacija help

poruka: 16
|
čitano: 1.906
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prezentacija help

Evo trebam napraviti neku prezentaciju na power pointu a ja nemam pojma,pa evo zamolio bih vas ako mi moze netko ako ima dobra dusa pa da mi napravi....predmet je tehnicki materijali ima samo 3 male stranice za prezentirati volio bih da ima koja slicica ako netko misli radit....mogu vam slikati knjigu i te tri stranice.....evo ako netko hoce neka mi se javi na pm ako nije problem

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
protjeran
Prezentacija help

pa barem powerpoint nije problem

3 stranice 20 min posla ak oćeš da su malo "kvalitetnije"

jbg

ja sam trenutno na poslu tak da nemogu sad

www.ddoxy.blogspot.com
16 godina
neaktivan
RE: Prezentacija help
doxy kaže...

jbg

oces li mi ti napraviti ako ti nije problem kad dodes sa posla meni je skola u 14:00 prebrojao sam recenice ima ih 20 oko 20 i tri slicice...mogu ti ja napisati u wordu te recenice i slikat te slicice i ti jube Poljubac ako mi mozes napraviti bia bi zahvalan vtp Smijeh hehe
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
protjeran
Prezentacija help

ja s posla dođem tek u 15:30

užas---

trebo si jučer javiti ak ti danas treba

loool

a nema veze

ispravit će se kulja :D

nije ni prva ni zadnja jelda?

www.ddoxy.blogspot.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 12:01 (doxy).
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

ja s posla dođem tek u 15:30

užas---

trebo si jučer javiti ak ti danas treba

loool

a nema veze

ispravit će se kulja :D

nije ni prva ni zadnja jelda?

kriticno je brate :D hehe a mozes li ti sad na msn da ti ja to tren napisen te recenice i da ti slikam te tri slicice :D a ? xD daj posalji mi msn na pm
17 godina
protjeran
Prezentacija help

kakav msn

nema ga ... haha

u firmi 0 bodova od toga...

lol

sorry

a nit doma ga nemam

samo xfire kojeg također ovdje nemam

www.ddoxy.blogspot.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 12:05 (doxy).
16 godina
neaktivan

jghzutuz

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 20:34 (Logitech Gaming).
17 godina
protjeran
Prezentacija help

ddoxy

www.ddoxy.blogspot.com
17 godina
neaktivan
Prezentacija help

aj majstore pa to barem jednostavno.

mogu ti ja sad ak hočeš, na poslu sam pa mi dosadno

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...
16 godina
neaktivan

aj daj mi msn ili nesto....moram prvo napisati ovo sto se nalazi pod tom lekcijom i ovi tri slicice slikati.......treba bit extra napravljeno hehe............

17 godina
neaktivan
Prezentacija help

korgh22@hotmail.com

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...
16 godina
neaktivan

Korg me zeznuo nije mi uopce napravio....ali sam uspio odugovlacit....znaci u cetvrtak ne donesem li 2 jedinice :D hehe

dajte ljudi plzzz pomognite......

ima 17 recenica lekcija plus 3 slikice male....ubacite u prezentaciju koju slicicu xD i uvod napravite itd....... =) i tu slikicu napravite ako mozete.....plzz ostavite xf ili nesto javit cu vam se sutra iza 14h

16 godina
protjeran
Logitech Gaming kaže...

Evo trebam napraviti neku prezentaciju na power pointu a ja nemam pojma,pa evo zamolio bih vas ako mi moze netko ako ima dobra dusa pa da mi napravi....predmet je tehnicki materijali ima samo 3 male stranice za prezentirati volio bih da ima koja slicica ako netko misli radit....mogu vam slikati knjigu i te tri stranice.....evo ako netko hoce neka mi se javi na pm ako nije problem

hahah os muzicku, pa barem je to lako, koji si ti bre razred, ne znas u PP radit
doxy kaže...

jbg

naj si ludji
korg11 kaže...

aj majstore pa to barem jednostavno.

mogu ti ja sad ak hočeš, na poslu sam pa mi dosadno

ma lud si do bola
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan

a bre neeeeda mi se radit kako ne kuzis moram uciti fiziku 1 sam razred :D   i moran sredivati motor :D neman ja vremena za to hh.....ako netko hoce neka mi se javi ako ne nista zahvaljujem...

16 godina
neaktivan
Logitech Gaming kaže...

a bre neeeeda mi se radit kako ne kuzis moram uciti fiziku 1 sam razred :D   i moran sredivati motor :D neman ja vremena za to hh.....ako netko hoce neka mi se javi ako ne nista zahvaljujem...

Strašno koja si ti  ljencina ,pa sto ce biti kada krenu vece obaveze posao i ostalo opet ces traziti  pomoc preko bug foruma Osmijeh.
16 godina
neaktivan

pa da naravno hehe :D ne brini radio sam ja preko ljeta proslo ljeto kad je posao u pitanju onda sam marljiv a kad moram pisati onda crtati grafove itd....I KADA SE SJETIM SKOLE I JOS 4 GODINE U NJOJ...malo popi**** xD hehePoljubac

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice