Evo trebam napraviti neku prezentaciju na power pointu a ja nemam pojma,pa evo zamolio bih vas ako mi moze netko ako ima dobra dusa pa da mi napravi....predmet je tehnicki materijali ima samo 3 male stranice za prezentirati volio bih da ima koja slicica ako netko misli radit....mogu vam slikati knjigu i te tri stranice.....evo ako netko hoce neka mi se javi na pm ako nije problem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa barem powerpoint nije problem
3 stranice 20 min posla ak oćeš da su malo "kvalitetnije"
jbg
ja sam trenutno na poslu tak da nemogu sad
jbg

ja s posla dođem tek u 15:30
užas---
trebo si jučer javiti ak ti danas treba
loool
a nema veze
ispravit će se kulja :D
nije ni prva ni zadnja jelda?
ja s posla dođem tek u 15:30
užas---
trebo si jučer javiti ak ti danas treba
loool
a nema veze
ispravit će se kulja :D
nije ni prva ni zadnja jelda?
kakav msn
nema ga ... haha
u firmi 0 bodova od toga...
lol
sorry
a nit doma ga nemam
samo xfire kojeg također ovdje nemam
jghzutuz
ddoxy
aj majstore pa to barem jednostavno.
mogu ti ja sad ak hočeš, na poslu sam pa mi dosadno
aj daj mi msn ili nesto....moram prvo napisati ovo sto se nalazi pod tom lekcijom i ovi tri slicice slikati.......treba bit extra napravljeno hehe............
korgh22@hotmail.com
Korg me zeznuo nije mi uopce napravio....ali sam uspio odugovlacit....znaci u cetvrtak ne donesem li 2 jedinice :D hehe
dajte ljudi plzzz pomognite......
ima 17 recenica lekcija plus 3 slikice male....ubacite u prezentaciju koju slicicu xD i uvod napravite itd....... =) i tu slikicu napravite ako mozete.....plzz ostavite xf ili nesto javit cu vam se sutra iza 14h
Evo trebam napraviti neku prezentaciju na power pointu a ja nemam pojma,pa evo zamolio bih vas ako mi moze netko ako ima dobra dusa pa da mi napravi....predmet je tehnicki materijali ima samo 3 male stranice za prezentirati volio bih da ima koja slicica ako netko misli radit....mogu vam slikati knjigu i te tri stranice.....evo ako netko hoce neka mi se javi na pm ako nije problem
jbg
aj majstore pa to barem jednostavno.
mogu ti ja sad ak hočeš, na poslu sam pa mi dosadno
a bre neeeeda mi se radit kako ne kuzis moram uciti fiziku 1 sam razred :D i moran sredivati motor :D neman ja vremena za to hh.....ako netko hoce neka mi se javi ako ne nista zahvaljujem...
a bre neeeeda mi se radit kako ne kuzis moram uciti fiziku 1 sam razred :D i moran sredivati motor :D neman ja vremena za to hh.....ako netko hoce neka mi se javi ako ne nista zahvaljujem...

pa da naravno hehe :D ne brini radio sam ja preko ljeta proslo ljeto kad je posao u pitanju onda sam marljiv a kad moram pisati onda crtati grafove itd....I KADA SE SJETIM SKOLE I JOS 4 GODINE U NJOJ...malo popi**** xD hehe