lol to je iz vica o muji i hasi xD
lol to je iz vica o muji i hasi xD

Ovo sam nedavno našao na internetu (preciznije na torrentu), pa da postam ovdje.
Zanimljivo za pročitati, ali ja baš sad neznam što da kažem na sve ovo osim: SVI ĆEMO IZGINUTI!!!!!(LOL)
Predviđanja bake Vange proročice
3. svjetski rat počinje 2010.
Hrpa lažy
Ne znam za vas al' ja par dana prije smaka svijeta pakujem stvari i ode za Njemacku
Ma ja odoh za sloveniju ako dođu mali zeleni, tamo me nebu našli 
Ili ću ostati u bosni, mi ionako kasnimo 100 godina za ostalim državama 
dobra je baba bar nije nista rekla o smaku svijeta :P
Hrpa lažy
Rat će početi u studenome 2010.
Imamo jos mjesec dana... 
Hrpa lažy
Rat će početi u studenome 2010.
Imamo jos mjesec dana... 
Odoh ja u rat,borit se za hrvatsku,i cjeli svjet
pripremimo oružija
Mozda neke stvari jesu istinite, nista ne osporavam, ali ljudi se zamaraju previse i iz nicega se stvori nesto, tj. od buhe se napravi slon!
Jos malo pa rat, pa eto ako bude neka bude, nista tu ne mozemo, a kojekakvi mali zeleni i te gluparije - pa dajte molim vas razmisljajte .
dobra je baba bar nije nista rekla o smaku svijeta :P
A kad jadnica nije znala šta je to
pripremimo oružija
Koje oružje....gađat talibane grafičkom i kućištem 
Odalamit ih starom IBM-ovom tipkovnicom 
pripremimo oružija
Koje oružje....gađat talibane grafičkom i kućištem 
Odalamit ih starom IBM-ovom tipkovnicom 
Ne,monitorom 

Jebeš novce i slavu kad nema moje drage kraj mene...
Što se tiče predviđanja budučnosti sve su to notorne gluposti, a št se trečeg svjetskog rata tiče sve je moguče. Rat može doc i u jednom danu. Primjerice Ubiju Obamu,Ameri optuže Islamske frakcije i eto ti rata. Mada osobno više vijerujem ono o sunčevim olujama 2012. nego ovo o ratu, al kao što rekoh i to je moguče pa čak da pocne i sljedeci mjesec.
Što se tiče predviđanja budučnosti sve su to notorne gluposti, a št se trečeg svjetskog rata tiče sve je moguče. Rat može doc i u jednom danu. Primjerice Ubiju Obamu,Ameri optuže Islamske frakcije i eto ti rata. Mada osobno više vijerujem ono o sunčevim olujama 2012. nego ovo o ratu, al kao što rekoh i to je moguče pa čak da pocne i sljedeci mjesec.
Sve je moguće,ali opet,samo Bog zna što će biti sutra
Jebeš novce i slavu kad nema moje drage kraj mene...
Znači Baba Vanga je bila u pravu..
2010. - Pocetak III svetskog rata. Rat ce poceti u novembru 2010. i zavrsice se oktobra 2014. godine. Pocece kao obican rat, zatim ce biti upotrebljeno prvo atomsko, a zatim i hemijsko oruzje
Danas korejanci zaratili..
Znači Baba Vanga je bila u pravu..
2010. - Pocetak III svetskog rata. Rat ce poceti u novembru 2010. i zavrsice se oktobra 2014. godine. Pocece kao obican rat, zatim ce biti upotrebljeno prvo atomsko, a zatim i hemijsko oruzje
Danas korejanci zaratili..
Daj lockajte ove teme s ovom babuskarom, internet glupost, kao i chain mailovi....
Lol , prica se o WW3 sad se s*anje događa u S. Koreji, prica se o umjetnom suncu, a znanstvenici su najavili da će napraviti umjetno sunce na zemlji : http://danas.net.hr/znanost/page/2010/11/15/0297006.html
LoL,..
Do kraja mjeseca 7 dana, u tih 7 dana počinje 3. svjetski rat.
Hoće, NE!
Do kraja mjeseca 7 dana, u tih 7 dana počinje 3. svjetski rat.
Hoće, NE!
Ma ni ja ne vijerujem u nešto takvo ,ali može malo zagolicat maštu ;)