Predviđanja bake Vange proročice

poruka: 79
|
čitano: 30.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Predviđanja bake Vange proročice
Horagio kaže...

Ja proričem da će sutra biti utorak!

ajde čekajmo sutra, pa šta bude!
OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
17 godina
neaktivan
zoran010 kaže...

2273. - Potpuno miješanje žute, bijele i crne rase. Pojavljivanje novih rasa ljudi.

Žuto-bijelo-crnih...
Na prugice.
I zvat će se pčelo-ljudi... 
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
neaktivan
markbodin kaže...
zoran010 kaže...

2273. - Potpuno miješanje žute, bijele i crne rase. Pojavljivanje novih rasa ljudi.

Žuto-bijelo-crnih...
Na prugice.
I zvat će se pčelo-ljudi... 
 Da. Ili to ili popišane zebre.
Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
17 godina

A nije baba rekla kad ce se Terminator vratiti...Cool

He who dares, wins
17 godina
malina22 kaže...

A nije baba rekla kad ce se Terminator vratiti...Cool

LOL Cool Odvali sam od smija!
We need a patch for human stupidity.
17 godina
neaktivan

gluposti, a i da bude istina bas me briga

16 godina
neaktivan

2130. - Podvodne kolonije (uz pomoć savjeta izvanzemaljaca)

2221. - U potrazi za izvanzemaljskim životom, ljudi stupaju u kontakt s nečim užasnim
2256. - Svemirski brod donosi na Zemlju novu strašnu bolest

xD, ovaj redosljed me malko zbunjuje...

17 godina
neaktivan

Forum se ubaguje kad pokusam stavit cijeli tekst, pa evo samo zadnji dio liste.

To je bilo na wikipediji prije nekih pola godine, al vidim da sad nema liste uopce, a ovih zadnjih 17 stavki je generalno nestalo...

Uglavnom, najzanimljiviji dio je izostavljen u prvom postu, ali evo ga pa se zabavljajte Smijeh

3797 - By this time on Earth killed all life, but mankind will be able to lay the foundations for a new life in another stellar system.

3803 - A new planet is populated by little. Fewer contacts between people. Climate new planet affects the organisms of people - they mutate.
3805 - The war between humans for resources. More than half of people dying out.
3815 - The war is over.
3854 - The development of civilization virtually stops. People live flocks as beasts.
3871 - New prophet tells people about moral values, religion.
3874 - New prophet receives support from all segments of the population. Organized a new church.
3878 - along with the Church to re-train new people forgotten sciences.
4302 - New cities are growing in the world. New Church encourages the development of new technology and science.
4302 - The development of science. Scientists discovered in the overall impact of all diseases in organism behavior.
4304 - Found a way to win any disease.
4308 - Due to mutation people at last beginning to use their brains more than 34%. Completely lost the notion of evil and hatred.
4509 - Getting to Know God. The man has finally been reached such a level of development that can communicate with God.
4599 - People achieve immortality.
4674 - The development of civilization has reached its peak. The number of people living on different planets is about 340 billion. Assimilation begins with aliens.
5076 - A boundary universe. With it, no one knows.
5078 - The decision to leave the boundaries of the universe. While about 40 percent of the population is against it.
5079 - End of the World.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 22:19 (nexus).
17 godina

4674 - The development of civilization has reached its peak. The number of people living on different planets is about 340 billion. Assimilation begins with aliens.

I am Homer of Borg...Resistance is futile...Prepare to be assi...OooooUh...donuts...
He who dares, wins
17 godina
neaktivan
nexus kaže...

Forum se ubaguje kad pokusam stavit cijeli tekst, pa evo samo zadnji dio liste.

To je bilo na wikipediji prije nekih pola godine, al vidim da sad nema liste uopce, a ovih zadnjih 17 stavki je generalno nestalo...

Uglavnom, najzanimljiviji dio je izostavljen u prvom postu, ali evo ga pa se zabavljajte Smijeh

3797 - By this time on Earth killed all life, but mankind will be able to lay the foundations for a new life in another stellar system.

3803 - A new planet is populated by little. Fewer contacts between people. Climate new planet affects the organisms of people - they mutate.
3805 - The war between humans for resources. More than half of people dying out.
3815 - The war is over.
3854 - The development of civilization virtually stops. People live flocks as beasts.
3871 - New prophet tells people about moral values, religion.
3874 - New prophet receives support from all segments of the population. Organized a new church.
3878 - along with the Church to re-train new people forgotten sciences.
4302 - New cities are growing in the world. New Church encourages the development of new technology and science.
4302 - The development of science. Scientists discovered in the overall impact of all diseases in organism behavior.
4304 - Found a way to win any disease.
4308 - Due to mutation people at last beginning to use their brains more than 34%. Completely lost the notion of evil and hatred.
4509 - Getting to Know God. The man has finally been reached such a level of development that can communicate with God.
4599 - People achieve immortality.
5076 - A boundary universe. With it, no one knows.
5078 - The decision to leave the boundaries of the universe. While about 40 percent of the population is against it.
5079 - End of the World.

2088. - Nova bolest se pojavila - starenje za nekoliko sekundi
2097. - Brzo starenje pobijeđeno
^
to bi bilo hardcore, zamisli, istrčiš maraton od 45 km i onda nakon 3 minute postaneš penzić i štekaš mjesto u tramvaju
Srsly baba je mistična i to, ona slika na wikipediji je strašna, ali ne vjerujem. 2010. nema šanse za treći svjetski rat, eventualno 2100.. A ovo što citiram je skoro predvidljivo, s time da se povijest ponavlja a God nije God i ovo zadnje ima previše metaforike za mozak srednjoškolca koji se proteklih tjedan dana bori protiv triježnjenja.
Nothing else matters.
16 godina

dobro...ovaj zadnji dio je pretjerivanje... tu se vec ljudi dospomenu s bogom itd. pocinju se opet pojavljivati mesije itd.

ugl. dok pogledam cjeli tekst, tolko ima zbunjujucih informacija da je to cudo...

npr, bolest starenja,kiborzi, nuklearni i kemijski ratovi, suse pa poplave... a uz to sve procvat ekonome?? pa kak je to moguce?

uz ratovanja, gladi u svijetu i koje kakvih sranja, di bi jos uspili napraviti raketu za put prema veneri??

nelogicnosti u 3 pm...

16 godina
neaktivan

Ako se obistini 3.svj. rat vjerojatno baba ne sere iksde iksde

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

Ja čekam svoj rođendan 02.11.2010 pa ću onda komentirat ovo Cool

17 godina

Malo je babi teza u banani jer ako prvo ruknu nuklearno oružje, kemijsko neće imati efekta nekakvog (radijacija bu spržila kemijsko oružje)...

BTW, jel baba rekla koje brojevi budu izvučeni na lotu?

Every hole is a goal!
17 godina

Ma baba je napušena, neka jaka trava mora se priznat.

17 godina
neaktivan

Daj nekom redatelju ovaj scenarij. Ovo zvuči fantastično Smijeh

Nema denziteta, dobro je!

16 godina
neaktivan

Pitanje da li su babu dobro preveli.Niti Nostradamusa nisu preveli doslovce,jer je govorio u stihovima.Jednom je bio zatvoren u ludaru pa mu je to valjda bilo dosta...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina

Evo kaj ce se desit, pustite vi baku Vangu, evo istine :

In the Star Trek universe, humans developed faster-than-light space travel, using a form of propulsion referred to as "warp drive", following a nuclear war and a post-apocalyptic period in the mid-21st century. According to the story timeline, the first warp flight happened on 5 April 2063, and the Vulcans, an advanced alien race, made first contact with Earth on that day after detecting the warp drive signature. Partly as a result of the intervention and scientific teachings of the Vulcans, humans largely overcame many Earth-bound frailties and vices by the middle of the 22nd century, creating a quasi-utopian society where the central role is played not by money, but rather by the need for exploration and knowledge. Later, mankind united with some of the other sentient species of the galaxy, including the Vulcans, to form the United Federation of Planets.

Dalje vam necu reci, morat ce pogledat sve epizode iz svih serijala Star Trek-aBelji se

krpelj sa bazukom :)
17 godina
neaktivan
krak3n kaže...

2221. - U potrazi za izvanzemaljskim životom, ljudi stupaju u kontakt s nečim užasnim

Što ti nije jasno?
s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
17 godina
protjeran
stalker kaže...
krak3n kaže...

Što ti nije jasno?
 pa redoslijed je nejasan
izvanzemaljci nam pomognu prvo
pa ih tek nakon sto godina idemo tražiti
zašto bi ih tražili ak su oni nas već našli? i jos radili zajedno?
lool
www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
17 godina
neaktivan

Ja mogu reći glede;

2066. - Za vrijeme napada na muslimanski Rim, SAD koriste novi oblik oružja - klimatsko. Dolazi do naglog zahlađenja, 2130. - Podvodne kolonije (uz pomoć savjeta izvanzemaljaca) i 2221. - U potrazi za izvanzemaljskim životom, ljudi stupaju u kontakt s nečim užasnim

da je bakica u pravu, barem djelomično.

Zato jer ćemo do te godine 2066. ako ne i prije moći stvarati oblake, prizivati kišu ili obrnuto, stvarati toplu-hladnu klimu. Sve je moguće sa znanstvene strane gledišta samo je pitanje kako ćemo to učiniti i na koji način, u koju svrhu također. Glede godine 2130., već nas odavno savjetuju. Glede godine 2221., ne znači da postoje samo jedna vrsta drugih bića u cijelom svemiru za kojim ćemo tragati, sa jednom ili dvije vrste smo već ostvarili kontakt. Ne mogu tvrditi da će se to dogoditi baš te godine ali sve opcije su otvorene.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
16 godina

ljudi,ali kaj se mi opce brinemo za 2100  i nekoju, kad je baba rekla da smo mi vec 2010 - 2015 gotovi xD

16 godina
neaktivan
nexus kaže...

Ovo mi izgleda kao da če ljudi postati jednaki boguNeodlučan, netko stvarno ima bolestne misli.
Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
17 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
nexus kaže...

Ovo mi izgleda kao da če ljudi postati jednaki boguNeodlučan, netko stvarno ima bolestne misli.
To znači da više nećemo postojati jer ni bog ne postoji...
16 godina
protjeran

haha na kakav vas je razgovor navela baba........idem ja pitat svoju baku kaj ce bit pa cemo ovdje na forumu raspravljat o tome ko zna mozda je i vidovita a da jos neznaNeodlučan

intel-nvidia :(
16 godina
neaktivan
vjeko kaže...
ivan262 kaže...
nexus kaže...

To znači da više nećemo postojati jer ni bog ne postoji...
 To što si napisao, zavisi od gledišta(pobožnosti) svakog pojedinca.
Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
17 godina
neaktivan

Ali meni opet nije jasno kako ljudi mogu biti jednaki Bogu.. Hocemo li to mutirati tako da mozemo letjeti, da budemo veliki oko 3-4 metra, da imamo super moći, jer bi to trebalo znaciti ili pak cemo naci boga (gdje god da se on skrivao) ili ćemo "samo" naci nacin da s njim komuniciramo jer je on čitavo vrijeme u drugoj dimenziji, na drugacijoj frekrenciji!!!????!!!
znam da sigurno ima vjernika, ali nadam se da me niko nece pogresno shvatiti, samo hocu da kazem koliko je ljudska glupost velika

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan

Pričao mi je frend o tome, nekako smo naletili na temu predviđanja, i navodno je početak 3. svjetskog rata, tj.  uzroka (atentat 4 državnika) trebao biti 2008. Benazir Bhutto je umrla 2007. u atentatu, a 2008. nije baš bilo takvih, ako se ne varam.

Nothing else matters.
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Ma baba je napušena, neka jaka trava mora se priznat.

To ti je ajducka trava sine Cool 

Inace smak sveta su predvideli i Montennigersi (http://en.wikipedia.org/wiki/Monteniggers)sa pjesmom "2028 (Ko to zna?)" pa kaze
dveiljade dvajs-osma.......udarice nas kamen is kosmosa ...............dali cemo prezivet ko to zna?
Potrazite je

BTW
Isto tako imaju interesantne poglede o robotima "Robot" (kupimo si robote da nema vise rabote,kome robot radi ne boji se gladi...)

Decki su iz Crne Gore Smijeh 

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 16:59 (Lazarus Long).
17 godina
neaktivan

Ne znam za vas al' ja par dana prije smaka svijeta pakujem stvari i ode za NjemackuCool

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice