Pozivnice za privatne torrent trackere izdvojena tema

poruka: 5.323
|
čitano: 1.834.147
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
16 godina
Pozivnice za privatne torrent trackere

Nedavno preselio iz HR pa se povlacim sa javnih trackera te bih molio ako netko ima pozivnice za:

THR

IPTorrents

GazelleGames

(+ ako imate preporuke za jos stogod, uglavnom 0day, Filmovi/TV Shows).

Imam 1+gbit dl/ul + planiram uzeti seedbox tako da nece biti problema sa ratiom, svecano obecajem da cu paziti na h'n'r i slicno  

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 18:56 (Sused).
15 godina

Pozdrav, može li mi itko poslati pozivnicu za IPT?

16 godina
Re: Pozivnice za privatne torrent trackere
Prijavio se na myanonamouse i nasao to sto sam trazio.
Ali zelim komentirati intervju. Naime, mora te netko od njih ispitati prije nego te prihvate.
Imas li desktop laptop ili seedbox? (ne primaju mobilne) - imam desktop
Shvacas li pravila? (Seedati barem 1.0 i 72 sata, lijepo se ponasati...) -da
Koji ti je ip? - xxx.x.xx.x
Zasto imas account od postojeceg korisnika? - haa???
Taj account vec postoji. - koji acc?
Taj ip. - pa nemam staticki ip, imam vsdl, mijenja se ip svaki dan.
Ne, to ne objasnjava. - Haa??
Netko iz tvoje kuce vec ima acc? - ne pa na dsl liniji sam. Nemam fiksan ip.
Ne. To tako ne funkcionira. Ne mogu ti pomoci. - ok prijavit cu se opet. Reconnect.
To si ti onaj od prije? - jesam. je li ip drukciji?

Je. Bla bla nka dobrodosao.

I sad ako se netko spoji s istim ip i drugim acc, suspendirat ce oba?
Ili ce me suspendirati jer nemam upload po toj ip adresi?
17 godina
Mandor kaže...
Prijavio se na myanonamouse i nasao to sto sam trazio.
Ali zelim komentirati intervju. Naime, mora te netko od njih ispitati prije nego te prihvate.
Imas li desktop laptop ili seedbox? (ne primaju mobilne) - imam desktop
Shvacas li pravila? (Seedati barem 1.0 i 72 sata, lijepo se ponasati...) -da
Koji ti je ip? - xxx.x.xx.x
Zasto imas account od postojeceg korisnika? - haa???
Taj account vec postoji. - koji acc?
Taj ip. - pa nemam staticki ip, imam vsdl, mijenja se ip svaki dan.
Ne, to ne objasnjava. - Haa??
Netko iz tvoje kuce vec ima acc? - ne pa na dsl liniji sam. Nemam fiksan ip.
Ne. To tako ne funkcionira. Ne mogu ti pomoci. - ok prijavit cu se opet. Reconnect.
To si ti onaj od prije? - jesam. je li ip drukciji?

Je. Bla bla nka dobrodosao.

I sad ako se netko spoji s istim ip i drugim acc, suspendirat ce oba?

Mislim da nece, uvijek mozes ici na njihov irc i popricati sa adminima, i objasniti im situaciju

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
goodye kaže...
Mandor kaže...

Mislim da nece, uvijek mozes ici na njihov irc i popricati sa adminima, i objasniti im situaciju

Sa onima koji ne vjeruju da postoje ne-statičke ip adrese?

ajde probat ću

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 18:07 (Mandor).
13 godina

Pozz ekipo, molio bih pozivnicu za THR ako netko ima 

16 godina
FileFicho kaže...

Pozz ekipo, molio bih pozivnicu za THR ako netko ima 

Kol'ko ti komada treba?

13 godina
Jedna bi bila sasvim u redu :)
10 godina
neaktivan

Jel mogu opet zamolit IPT pozivnicu,iskren cu biti vec sam imao acc al zbog nemogucnost uploada sam izgubio mogucnost. Bio sam na wifi koji je bio 3/0.4.

Sad je bnet 120/15. 

17 godina
Kolacic kaže...

Jel mogu opet zamolit IPT pozivnicu,iskren cu biti vec sam imao acc al zbog nemogucnost uploada sam izgubio mogucnost. Bio sam na wifi koji je bio 3/0.4.

Sad je bnet 120/15. 

Pa otidi na njihov irc i popricaj s ljudima i rec ista je bilo i zamoli ih da ti vrate acc.

A sto se samog IPT tice, ne treba vam upload nikako i nije mi jasno kako tamo mozete imati los  ratio, skines 15 freeleech torenata i ostavis da se seedaju, skupis bodova kao lud i zamjenis ih za upload i to je to, ne treba ti ni 0.1 kb uploada da bi odrzavao racun.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
10 godina
neaktivan
goodye kaže...
Kolacic kaže...

Sad je bnet 120/15. 

Pa otidi na njihov irc i popricaj s ljudima i rec ista je bilo i zamoli ih da ti vrate acc.

A sto se samog IPT tice, ne treba vam upload nikako i nije mi jasno kako tamo mozete imati los  ratio, skines 15 freeleech torenata i ostavis da se seedaju, skupis bodova kao lud i zamjenis ih za upload i to je to, ne treba ti ni 0.1 kb uploada da bi odrzavao racun.

Da budem jos iskreniji nisam ni znao da trebam i uploadat. :(

Imam acc ali moram platiti,sad zvuci bezobrazno jer nebi htio placati. Ne skidam previše. 

13 godina

Što je nestašica THR pozivnica ili? Imam seedbox tako da seedanje nije nikakav problem.

Riješeno!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2018 12:44 (FileFicho).
17 godina
Kolacic kaže...
goodye kaže...
Kolacic kaže...

Sad je bnet 120/15. 

Da budem jos iskreniji nisam ni znao da trebam i uploadat. :(

Imam acc ali moram platiti,sad zvuci bezobrazno jer nebi htio placati. Ne skidam previše. 

Ne kuzim, sta trebas platiti?

15 godina
neaktivan

Treba platiti vjerovatno VIP da mu odblokiraju račun.
Kaže nije znao da treba i uploadovati. Kada bi tako svi samo skidali a ništa ne seedali onda bi samo jedan uspio skinuti i to je to, niko više.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
10 godina
neaktivan

To da. Evo fkt nisam znao da se mora seedat. Nije problem ostavit seedat.

15 godina
neaktivan

Ko god da ti da pozivnicu vjerovatno će dobiti ban kao što ćeš ga i ti dobiti zbog pravljenja više računa. Plati pa se klati.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2018 12:32 (Haker_x).
10 godina
neaktivan

Sad sam probao uci izgleda da vise nemam acc. Napravit cu novi jednom kad dam 20 dolara.

17 godina
Kolacic kaže...

Sad sam probao uci izgleda da vise nemam acc. Napravit cu novi jednom kad dam 20 dolara.

5$ je VIP na 2 tjedna

Donate $5
Donate 5 USD and receive:

2 x 5GB

• 2 Weeks VIP Status
  • Immune to Hit & Runs
  • Donor Star
  • SSL Tracker

kopirano sa njihove stranice

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2018 14:41 (goodye).
10 godina
neaktivan

Nemrem uci na acc. 

17 godina

http://irc.iptorrents.com/

Ovo postaje spamanje teme, pa ako imas drugih pitanja pitaj u privatni trackeri pitanja i odgovori. pozz

13 godina
neaktivan

Tražim invite za learnflakes, unaprijed hvala.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
10 godina
neaktivan

Opet ja. Cuo sam se na irc. Banan mi je acc zbog neaktivnosti od 89 dana. Nisam ulazio jer naravno nisam mogao koristiti.

Dobio sam dopustenje da smijem uci preko pozivnice ali s istim emailom i nickom. Pa ako ima netko visak,budem pricekao par dana a onda cu najverojatnije morati 20 dolara davati. Ko mi je kriv kad nisam znao pitao za seed,upload. Hvala.

14 godina
neaktivan

pozdrav ekipa

ima li netko visak pozivnice za torrenthr? bio sam clan ondje oko 3 godine, redovito seedo no sad sam popusio ban jer nisam sve odseedo do kraja(bilo je dosta torrenta). ranije su me zvali na sezonu pa nisam bio u mogucnosti odraditi seed do kraja

14 godina
neaktivan

Moze pozivnica za Torrenthr, imao sam ga prije par godina ali ga nisam dugo koristio i veise se nemogu ulogirat na njega, vjerovatno je obrisan zbog neaktivnosti...

Neskidam nesto puno, ali ono sto skinem ostavim da odseeda do kraja po pravilima...

17 godina
Kolacic kaže...

Opet ja. Cuo sam se na irc. Banan mi je acc zbog neaktivnosti od 89 dana. Nisam ulazio jer naravno nisam mogao koristiti.

Dobio sam dopustenje da smijem uci preko pozivnice ali s istim emailom i nickom. Pa ako ima netko visak,budem pricekao par dana a onda cu najverojatnije morati 20 dolara davati. Ko mi je kriv kad nisam znao pitao za seed,upload. Hvala.

Poslat cu ti ja pozivnicu, posalji m imail u privatnu poruku. Nadam se da je istina to sto govoris :)

i zasto ces morati dati 20$ ne kuzim to nikako, kod njih je 5 $ VIP, a ne moras imati VIP.

SuperDox kaže...

pozdrav ekipa

ima li netko visak pozivnice za torrenthr? bio sam clan ondje oko 3 godine, redovito seedo no sad sam popusio ban jer nisam sve odseedo do kraja(bilo je dosta torrenta). ranije su me zvali na sezonu pa nisam bio u mogucnosti odraditi seed do kraja

devilvu86 kaže...

Moze pozivnica za Torrenthr, imao sam ga prije par godina ali ga nisam dugo koristio i veise se nemogu ulogirat na njega, vjerovatno je obrisan zbog neaktivnosti...

Neskidam nesto puno, ali ono sto skinem ostavim da odseeda do kraja po pravilima...

Jel vi citate pravila? Ako imas 2 racuna banaju ti oba racuna i one ljudi koji su vas zvatli. Ocekujete da netko tko koristi tracker 5-6-7 godina izgubi tracker jer se vama nije dalo seedati. THR im svoj IRC kanal, i vidi cuda pricaju na hrvatski, odete tamo i popricate sa ljudima i kazete sta je bilo i zamolite ih da vam reaktiviraju kanal i to je to.

Ja vec mjesec dana cekam da me pusta nazad na BTN i nije mi nijednom palo na pamet pitati pozivnicu jer zna da tako riskiram da banaju onoga tko me pozvo, malo razmisljate ljudi

12 godina
neaktivan

Ima još netko pozivnicu za IPT?

15 godina
neaktivan
goodye kaže...
 Ja vec mjesec dana cekam da me pusta nazad na BTN i nije mi nijednom palo na pamet pitati pozivnicu jer zna da tako riskiram da banaju onoga tko me pozvo, malo razmisljate ljudi

BTN je veoma strog kada su u pitanju pozivnice, saznali da sam dobio invite preko hr-i foruma koji je bio invite only forum i banovali nas sve, neko se od staffa ubacio u forum, saznali sve i sve nas pobanovali :(

17 godina
Haker_x kaže...
goodye kaže...

BTN je veoma strog kada su u pitanju pozivnice, saznali da sam dobio invite preko hr-i foruma koji je bio invite only forum i banovali nas sve, neko se od staffa ubacio u forum, saznali sve i sve nas pobanovali :(

Ako se ja dobro sjecam to je bio PTP :D zbog toga jos uvijek nemam pravo na pozivnice na PTP

BTN mi je iskljucen zbog neaktivnosti.(ne znam zasto me natezu, poslao sam im proof sa ptp, ipt, thr, cinemagedon, cinematik, sve vrhunski trackeri gdje se vidi da imam vise nego dobar ratio i da uredno odrzavam trackere, ali eto...)

A za obranu HR-i, tamo nismo trejdali pozivnice nego smo bili forum gdje su se upoznavali i druzili ljubiteli trackera i gdje si mogao upoznati ljude sa kojima djelis nesto zajednicko i onda bi ti oni mogli ponuditi pozivnicu, trejdanje je bilo strogo zabranjeno kao i kupovina ili prodaja.

Kolacic Pozivnica poslana.

15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Ako se ja dobro sjecam to je bio PTP :D zbog toga jos uvijek nemam pravo na pozivnice na PTP

Oba su, tada bio isti staff na oba trackera(nisu vjerovatno svi bili isti, ali neki jesu bili staff na oba trackera) , ali sam preživio na ptp(i još uvijek ga imam) jer mi nije bio isti nick kao na hr-i i btn-u. Samo da nisam imao isti nick vjerovatno bi preživio, a imao sam extra dobru statistiku jer sam dugo seedao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2018 13:28 (Haker_x).
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Jel netko mozda ima invite za THR?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice