Potpisi

poruka: 35
|
čitano: 4.870
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Potpisi
s1m0n kaže...

Stvarno više nemogu gledati potpise gdje se "pokazuju" konfiguracije koje se vrte na stolu.

Mislim stvarno, čemu to? Moj tata je jači od tvog? Foxconn vam plača da u sigu pišete Foxconn umjesto ASRock?

Katastrofa...

neznam zasto katastrofa... ovo je informaticki forum, a ne neki forum za predstavljanje
Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w
17 godina
neaktivan
Potpisi

Ne mogu vjerovati radi čega je tema otvorena

To je čista glupost

To je kao da ja otvorim temu:

''Meni smeta susjedov pas jer laje cijelu noć!''

Nemojte otvarat teme za svaku glupot koja vam padne na pamet!

17 godina
s1m0n kaže...
Bruno kaže...

Imas pravo. Svi koji imate konfiguracije u potpisu izvolite ih maknuti. Vidite da covjeku smeta... :)

Ne, ne smeta me. Samo nemogu shvatiti zašto bi netko za potpis imao svoju konfiguraciju.

Pokušavam si zamisliti nekakav dopis i završava ovako nekako:

S poštovanjem,

Netko Nekić
Nekićeva 14, Negdje
Intel Core2Duo 2,4 GHZ, 2048MB Ram...
 Ja sam to stavio da ako imam neki problem u igri ili na hardveru pa da ne moram tipkati koju imam konfiguraciju raja ljepo odma vidi.
AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
s1m0n kaže...

Stvarno više nemogu gledati potpise gdje se "pokazuju" konfiguracije koje se vrte na stolu.

Mislim stvarno, čemu to? Moj tata je jači od tvog? Foxconn vam plača da u sigu pišete Foxconn umjesto ASRock?

Katastrofa...

Nemogu ni ja gledati u tvoj pa sta ces sada...
( pitas cemu a i ti ga imas bolje šuti heh )
Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2008 23:41 (ProG).
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
 Ja sam to stavio da ako imam neki problem u igri ili na hardveru pa da ne moram tipkati koju imam konfiguraciju raja ljepo odma vidi.
 To je i cijela svrha konfa u potpisu
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice