Pomoć za Haiti zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 1.906
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pomoć za Haiti

Kao što svi znamo, u nedavnom je potresu na Haitiju stradalo preko 200.000 ljudi, a točan broj žrtava se nikad neće znati...

Ljudi su izgubili obitelj, dom, hranu i osnovne stvari potrebne za normalan život. Jedna od stvari koje nisu izgubili je nada da će im ostatak svijeta velikodušno pomoći...

I mi im možemo pomoći našim malim, mizernim prilozima. Ekonomska kriza je pogodila sve nas, ali mislim kako nam izdvajanje par kuna u ovakve svrhe neće previše naštetiti. Sjetimo se samo na kakve sve gluposti svakodnevno trošimo, a da se nađemo u njihovoj situaciji bila bi nam dovoljna kapljica vode i korica kruha.

Možemo im pomoći pozivom na broj 060 9011 kojim darujemo 6,15 kn ili donacijama Crvenom Križu.

Možemo čisto radi redovitog osvježavanja teme pisati koliko je tko dao ili misli dati, a možda stvorimo i neku pozitivnu "kompetitivnost" da ljudi doniraju malo više.

HVALA SVIMA.

Heal The World
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 23:41 (Skywalker).
17 godina
Pomoć za Haiti

potpuno podržavam

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć za Haiti
Dobra tema, trebalo bi sticky dok se to ne završi.
Ja sam već dao
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
Pomoć za Haiti

što kažete da u potpise stavimo "Pomoć za Haiti - kopiraj u potpis"

Pa da vidimo oće se proširit

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
17 godina
Pomoć za Haiti

Nemojmo da ova tema propadne.

Heal The World
17 godina
Pomoć za Haiti

Pošto nas ima mnogo iz Bosne i Hercegovine, evo informacije o načinu prikupljanja novčanih sredstava za narod Haitija kod nas...

U cilju prikupljanja pomoći na raspolaganju su:

žiro račun:

140-101-00007668-18 kod Volksbank BiH d.d. Sarajevo, s naznakom: ZA POMOĆ STANOVNIŠTVU HAITIJA

te humanitarni telefoni:

- BH Telecom: 090 291 076

- HT Mostar: 092 890 872

(jednim pozivom donirate 2 KM, PDV nije uključen)

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 23:49 (cro_blue).
16 godina
protjeran
Pomoć za Haiti

Ma tko im j***

Mi nismo u stanju   brinut se za svoje umirovljenike, pola ih nema za kruh pa kopaju po smecu, drzava nam se raspada, skolstvo nam je u totalnom k, zdravsto takodjer, firme masovno propadaju, oni koji i rade ne dobivaju placu...a sa sta ovi nasi degenerici rade skupljaju pomoc za haiti

Prva drzava koja se oslobodila od engleske cizme a na malo visem su stupnju razvoja od africkih zulu-zulu plemena

J#$& vas haiti , neka beru banane

17 godina
Pomoć za Haiti

Baš si "faca".

Sreća da nisu svi poput tebe jer bi inače svi ti ljudi umrli od gladi ili boleština...

Heal The World
17 godina
neaktivan
Pomoć za Haiti

Ne bih htio zvučati okrutno, ali zar nije paradoksalno da narod ide pomagati drugima, a nije u stanju ni sebe valjano zbrinuti?

Ionako je Haiti samo medijski cirkus, pokajanje za grešnike da mirno spavaju sa znanjem da su dali 50 kuna za Haiti i da su zbog toga bolje osobe...

Neka unesrećenima pomažu oni koji imaju novaca, mi ionako imamo toliko tanak račun koji smo još stanjili donacijama državi za koju do potresa 50% ljudi nije znalo gdje se nalazi.

Gdje su donacije nezaposlenoj samohranoj majci koja živi od 1000 kn socijalne pomoći na mjesec u podstanarskom stančiću, ratnom invalidu koji zarađuje skupljajući boce po smeću? Prvo treba pomesti ispred svog praga, a tek onda ispred tuđeg.

Kakav je to čovjek koji ne želi primijetiti beskućnika koji prosi na ulici, a donira za Haiti? Nadam se da shvaćate problematiku...

~~~P*čka, šolja, k*rac~~~
17 godina
odjavljen
dado8 kaže...

Ma tko im j***

Mi nismo u stanju   brinut se za svoje umirovljenike, pola ih nema za kruh pa kopaju po smecu, drzava nam se raspada, skolstvo nam je u totalnom k, zdravsto takodjer, firme masovno propadaju, oni koji i rade ne dobivaju placu...a sa sta ovi nasi degenerici rade skupljaju pomoc za haiti

Prva drzava koja se oslobodila od engleske cizme a na malo visem su stupnju razvoja od africkih zulu-zulu plemena

J#$& vas haiti , neka beru banane

Ružno rečeno, ali istinito. Doma imamo dovoljno problema i premalo novca, i sad da još šaljemo okolo... Imaju oni dovoljno bogate susjede malo sjevernije koji su ionako dužni i vragu i bogu za svoja zla. Nek se malo iskupe...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
odjavljen
i_rambo_plache kaže...

Ne bih htio zvučati okrutno, ali zar nije paradoksalno da narod ide pomagati drugima, a nije u stanju ni sebe valjano zbrinuti?

Ionako je Haiti samo medijski cirkus, pokajanje za grešnike da mirno spavaju sa znanjem da su dali 50 kuna za Haiti i da su zbog toga bolje osobe...

Neka unesrećenima pomažu oni koji imaju novaca, mi ionako imamo toliko tanak račun koji smo još stanjili donacijama državi za koju do potresa 50% ljudi nije znalo gdje se nalazi.

Gdje su donacije nezaposlenoj samohranoj majci koja živi od 1000 kn socijalne pomoći na mjesec u podstanarskom stančiću, ratnom invalidu koji zarađuje skupljajući boce po smeću? Prvo treba pomesti ispred svog praga, a tek onda ispred tuđeg.

Kakav je to čovjek koji ne želi primijetiti beskućnika koji prosi na ulici, a donira za Haiti? Nadam se da shvaćate problematiku...

Puno ljepše sročeno, tu se već da razmisliti...

Ja nemam potpis!?
17 godina
i_rambo_plache kaže...

Što se mene tiče, onaj koji je donirao nešto novca za Haiti trebao bi imati isto toliko suosjećanja za prosjaka i socijalne slučajeve...

S druge strane, dobro znam da je ovaj svijet daleko od toga, ali svaka pomoć dobro dođe i nemojte sr*t da vi nećete pomoći jadnim ljudima stradalima u potresu jer je i u našoj državi loše.

Heal The World
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 20:58 (Skywalker).
17 godina
Pomoć za Haiti

Ma koji haiti?

Ma daj molim te?

Da se tako nesto dogodi u Hrvatskoj nema sanse da bi nama neki Haiti pomaga.

A i inace nam je skroz krasna situacija u drzavi, pa cu sad ici lovu slati ljudima kojima je i prije potresa bila katastrofa od zivota u drzavi.

Sto se mene tice tim ljudima u Haitiu nema pomoci, oni su uvijek imali drzavu u kur.u, pa kakva je to drzava u kojoj ne mozes ici bez zastite po ulici jer ce te sigurno netko upucati, opljackati ili nesto trece?

Ti da njima das 100 milijardi $ u gotovini i da sve izgrade i obnove opet ce im biti isto.

Ovo je za mene tipicna situacija price o ribi i vjestini hvatanja ribe.

Mozemo mi njima sada dati novaca i novaca, ali je stvar u tome da oni te novce nece znati iskoristiti i sto onda, neka lijepo zive na racun drugih je li?

Trebalo bi im pomoci malo u hrani i vodi itd... ali to bi prepustio ponajprije "velikim dobrotvorima" Amerikancima i slicnim narodima, pa neka se lijepo snalaze mozda nesto usput i nauce, pa postanu bolja drzava nego sto su prije bili.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice