Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.514.271
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pirotehnika P&O
strma kaže...

Molim Vas između sljedećih koje su jače pa da kupim konačno.?

TNT ili Atomic Power

Super top ili Tenkovska ili FP3 ili Cobra 11?

Te ako netko zna za neke dobre rakete koje su ok za pojedinačnu kupnju i koji je dobar box od jeftinijih.

Hvala!

atomic power po meni

a mislim da su super top i fp3 najbolji i najisplativiji

15 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Evo htio bih vas podsjetiti da sam prošle godine radio testove onih jeftinijih testova iz oriona/mirnovca/crnjaka pa eto prije kupovine nebi bilo loše pogledati poz.

za nekih sat vremena stavim i super widom rakete(pande)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 18:25 (zelenbic).
12 godina
neaktivan
strma kaže...

Molim Vas između sljedećih koje su jače pa da kupim konačno.?

TNT ili Atomic Power

Super top ili Tenkovska ili FP3 ili Cobra 11?

Te ako netko zna za neke dobre rakete koje su ok za pojedinačnu kupnju i koji je dobar box od jeftinijih.

Hvala!

Po meni su tnt dinamit i atomic podjednaki,a od ovih definitivno fp3.

A sto se tice raketa:

Ako mislis uzimati jeftinije rakete onda uzmi ming,alfu ili kuglu raketu iz mirnoveca,a ako mislis uzimati malo skuplje moja topla preporuka su ti siux,tomahawk,zlatni pauk ili king,ako uzmes bilo koju od ove 4 rakete neces se pokajati.

E sad sto se tice boxeva:

Ako hoces neke jeftine onda umi alien,predator ili mars,a ako zelis nesto malo skuplje topla preporuka za gladijator iz oriona ili pauk iz mirnoveca. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 20:14 (petardas).
16 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

evo prvi dio ovogodisnje opreme (znam da je tapet najbolji haha)

btw kolega atomic ti je dosta bolji, a od atomica po destrukciji je jos bolja zolja ;)

Mogu reć da je Atomic dobar ali kad sam isprobao Veliki triangl odmah je pala {#} čak je i mali triangl II razred koji košta 8kn-20komada jako super kao Magnum XXL,Velika mega itd neznam ja ću sebi ove godine odabrat Triangl(veliki i mali) da tako nešto malo i lagano a jako{#}

A ovaj Plavi grom sam uzeo da testiram i nevalja ništa definitivno Air force WINNN!

Lijevo Veliki i desno mali triangl Lijevo Veliki i desno mali triangl
12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Lepo lepo :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 16:46 (petardas).
14 godina
Pirotehnika P&O

Ja kupio Zeus i Cobru za 60kn i to mi dosta

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
13 godina
Pirotehnika P&O

Jel netko prodaje ili preprodaje petarde na crnjaka nek mi e javi na pp ali samo Koprivnica

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

da li je tko čuo za Xena vatromet od Mirnovca? tražio sam po internetu ali ništa nemogu naći.Ima 19 pucnjeva i mogu ga nabaviti za 80 kn...da li se isplati?

18 godina
Pirotehnika P&O

Zna neko kad je u Orionu sniženje 50% na petarde? Jel oko 29. ili 30.12. ?

13 godina
Pirotehnika P&O

Mislim da u Orionu nema sniženja nego samo u mirnovcu 1.1 sve 50%

13 godina
Pirotehnika P&O

Jel je ove godine cobra 11 iz oriona bolja

14 godina

Nije, jer su iste kao i lanjske, odnosno istog datuma proizvodnje.

17 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Jel dopusteno palit bengalke?

Naravno zbog dima bih se odmaknuo od gomile :D

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O
Ne pokušavam se hvalit ali meni nije jasno zašto bacate pare na ... pa usuđujem se reć petardice?

Po meni je jednostavnije i jeftinije napravit nešto "posebno" onolike snage koja je vama dovoljna.

Samo kao primjer jedan moj kratki video o tome kako pucaju high VoD petarde:

:video:
http://tinypic.com/r/mav3g4/5

:slika:
http://oi40.tinypic.com/2zg6x6v.jpg

Ove gore velike (neuredne) se mogu ćut i vidjet u videima. Njihov val se uredno osijeti preko 100M a zvuk se čuje i preko 3km, a male.... skoro pa isti zvuk ali se ne osjieti val.
Cijena izrade jedne male je odprilike 2-3 kune! a velike max 10kn. (ja svoje ne prodajem) ovo je samo primjer!
15 godina
neaktivan
IBER kaže...
Ne pokušavam se hvalit ali meni nije jasno zašto bacate pare na ... pa usuđujem se reć petardice?

Po meni je jednostavnije i jeftinije napravit nešto "posebno" onolike snage koja je vama dovoljna.

Ove gore velike (neuredne) se mogu ćut i vidjet u videima. Njihov val se uredno osijeti preko 100M a zvuk se čuje i preko 3km, a male.... skoro pa isti zvuk ali se ne osjieti val.
Cijena izrade jedne male je odprilike 2-3 kune! a velike max 10kn. (ja svoje ne prodajem) ovo je samo primjer!

Ma daj jos ces nekoj djeci dat ideju pa ce ostat bez ruke,to ti radiš na svoj rizik i to nije baš najsigurnije svake godine imaš bar 10 takvih ljudi u vijestima koji su to previše stiskali i barut je eksplodirao na stolu ili di su to već radili.Osim toga treba i nabavit barut i fitilje nije to tako lako za nabavit,ljudi ce po ovoj tvojoj slici probat ovako nesto napravit, ali će barut uzet iz petarde(prepolovit ju) i fitilj isto pa im dode na isto a manje je sigurno pa bolje da se ne zajebavate s tim jer se petarde trebaju raditi u određenim(stalnim) uvjetima a ne u kući.

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Poz 

Evo i moja zaliha :)

13 godina
Pirotehnika P&O

Jel se ovaj mini triangl isplati uzeti i sa kojom je u rangu petardom

12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O
V. Pirat?
13 godina
Pirotehnika P&O

Msilim da sam ćuo da je ko magnum xxl ili velika mega ali nisam siguran

15 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

A kakav je poskok u usproedbi s crnom udovicom?

13 godina
Pirotehnika P&O

E to vam neznam ali vam se udovica više isplati

14 godina
neaktivan

Ovisi šta želiš??

Ako želiš jači pucanj onda definitvno poskok , ja bi se usudio čak reći da je mrvicu slabiji od tenkovske , a i ove godine je na snjiženju :)

A crna udovica hmm , nije loša dobar pucanj čak i prije nešto malo zasvijetli .. ako želiš imat više petardi onda crna udovica ;)

Piterson
14 godina
neaktivan
IBER kaže...

Od čega praviš flash powder ?

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O
Ako radiš petardu oćito se moraš informirat o tome kako ju naptavit, također ako imaš imalo soli u glavi ćeš pogledat i sigrunosne mjere, u sigurnosnim mjerama ćeš vidjet da barut nikad nesmiješ nabijat s metalnim predmetom između ostaloga.
Što se tiće nabave baruta, jednostavno se da sve nabavit što vam treba za cijenu od otprilike 60tak kuna po kilogramu.
Što se tiće stiskanja baruta.... može se stiskat kolko te volja ali samo ako se držiš pravila da ne radiš to s metalnim predmetom jer barut nije osjetljiv na trenje i pritisak.

Flash powder se može radit s barutom i dodatak magnezija ili aluminija u prahu, također možeš probat KNO3+S+Al ili KNO3 + (šećer) + Al. Osobno više preporučam Mg jer daje svjetliji bljesak i dublji zvuk.
15 godina
neaktivan
IBER kaže...
Ako radiš petardu oćito se moraš informirat o tome kako ju naptavit, također ako imaš imalo soli u glavi ćeš pogledat i sigrunosne mjere, u sigurnosnim mjerama ćeš vidjet da barut nikad nesmiješ nabijat s metalnim predmetom između ostaloga.
Što se tiće nabave baruta, jednostavno se da sve nabavit što vam treba za cijenu od otprilike 60tak kuna po kilogramu.
Što se tiće stiskanja baruta.... može se stiskat kolko te volja ali samo ako se držiš pravila da ne radiš to s metalnim predmetom jer barut nije osjetljiv na trenje i pritisak.

Flash powder se može radit s barutom i dodatak magnezija ili aluminija u prahu, također možeš probat KNO3+S+Al ili KNO3 + (šećer) + Al. Osobno više preporučam Mg jer daje svjetliji bljesak i dublji zvuk.

Ti stvarno misliš da će glavni konzumenti pirotehnike(8-20 god.) to radit? pogotovo ovi mlađi od 11-12 godina što će pokušavat oni će pogledat sliku i reć "kul idem i ja uzet rolu od papira i barut zgurat prvim predmetom koji nadem". ti si se možda informirao ali puno ljudi nije i neće.

12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ma kakvo pravljenje petardi,kakvi bakraci,mozes ostati bez ociju i ruku,bolje uzimati proverene firme mirnovec,orion,jorge,tropic fire,dio comerce...

Nije ti dosta sto oni imaju dobre i jake petarde koje su sigurne,nego ti oces i sam da napravis,pa se posle cudite svoijim povredama!

13 godina
protjeran
Pirotehnika P&O

Malo treceg razreda.

16 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Jel se ovaj mini triangl isplati uzeti i sa kojom je u rangu petardom

Ja sam baš usporedio ove tri petarde:

1.Velika mega(užicao od kolege dva kom)

2.Magnum XXL (kupio kutiju)

3.Mali triangl (kupio kutiju 8kn-20kom)

I odgovor triangl puca isto bar meni a jačina kao velika mega i magnum xxl samo što se u mini triangu desi(od 20kom) da 1 ili 2komada negrunu nego šiklja vatromet XD bude preljepo hehe{#}

Velika mega 2kutije x 50kom(100komada sveskupa)dođe 60kn

Magnum 2kutije x 40kom(80kom sveskupa)dođe 48kn izišlo bih te još 12kn za 20kom ajmo tak računat da bude 100kom=60kn

Mini triangl 5kutija po 20kom u svakoj=100komada=40kn naravno II su razred

13 godina
Pirotehnika P&O

I onda se isplati taj mini triangl?

16 godina
neaktivan
Pašteta kaže...

Poz 

Evo i moja zaliha :)

Opa vidim da imaš MARS odličan je 9 pucnjeva(29kn) ;) ali ču isprobat rađe ove godine GEOX 16 pucnjeva(48kn) svi kažu da baca velike explozije/vatromete{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 19:42 (dragec0).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice