Ljudi jel zna neko što jače pukne :
1. Grom
2.Zolja
Hvala :)
Pa mislim da mozes sam zakljuciti da skuplje - jace. Grom 40kn 40kom, zolja 27kn 20kom. Znaci 40 komada zolje je 54kn sto je skuplje od groma. I gotovo sam siguran da zolja jace pukne :D.
1. Grom
2.Zolja
Pa mislim da mozes sam zakljuciti da skuplje - jace. Grom 40kn 40kom, zolja 27kn 20kom. Znaci 40 komada zolje je 54kn sto je skuplje od groma. I gotovo sam siguran da zolja jace pukne :D.
Što je isplativije, Magnum ili Big Bum?
i Atomic Power ili TNT Dinamit?
1. Grom
2.Zolja
Nije uvek skuplje-jace,eto ti primer bombe iz oriona,mnogo je skuplja od zolje a dosta slabija 
wait,what?
Zolja je luda kida skolsku kantu hahahahha sad sam roko zolje u kantu sam take rupe napeacila slikat cu jedan san pa stavit tu
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Magnum XXL ili Magnumex? Ja mislim da je magnum XXL jako dobar za svoju cijenu. I definitivno atomic power. Nisam ga jos puco ali sam poprilicno siguran, ima par komentara na forumu da je jaci od TNT-a. Isto kao i prosle godine :D
nemora značit da je cjena uvjek određuje..... na primjer mini dinamiti iz oriona su duplo manji od škorpiona(orion) i jeftiniji od škorpiona, a isto puknu...
prodajem:
set Jackpot - PRODANO -
10 raketa u setu,original cijena 119,99kn.
prodajem za 80kn
vatromet OPB Gigant
pyro box Gigant,81 izbačaj,visina izbačaja od 35-50m,trajanje 105 sek.
original cijena je 499,99kn
prodajem za 300kn
Tko je kupovao ove stvari od dotičnog forumaša nek mi se javi na pm
Ljudi jel mi može netko preporučiti koje boxeve i rakete da uzmem za 300kn, već sam napravio popis ali bi htjeo čuti sta je vama dobro i koji je jos box u rangu s orcom(best buy box :))
Magnum XXL ili Magnumex? Ja mislim da je magnum XXL jako dobar za svoju cijenu. I definitivno atomic power. Nisam ga jos puco ali sam poprilicno siguran, ima par komentara na forumu da je jaci od TNT-a. Isto kao i prosle godine :D
Ne mozes da napises definitivno bolji atomic a nisi ga ni bacao,po mom misljenju je bolji tnt,misljenja se razlikuju,atomic jeste bomba,ali je tnt jaci...
Tnt VS Atomic power =Tnt
Grom VS Zolja = Zolja
Zeus VS Grom = Zeus
Extra big bum VS magnum xxl = Extra big bum
Air force VS Plavi grom = Air force
Piratex = Velikom piratu
Crna udovica VS Vještica = Za mrvu jača Vjestica
Scorpion je najslabija petarda koju imam,slabija je od pirata...Imam jos petardi pa ako neko oce testirat cu mu...
Testove obavljam:Bacim i čujuem kakav je pucanje,potom stavim u jednu kantu na kojoj imam uređaj za mjerenje decibela(glasnoca zvuka) te ih onda stavljam u nekakve plastike,zeljeza da vidim razornost...
je*ala vas razornost, petarde ne služe tome.
dali netko od vas zna kakve su cijene recimo u italiji ili sloveniji?
trst??
Tnt VS Atomic power =Tnt
Grom VS Zolja = Zolja
Zeus VS Grom = Zeus
Piratex = Velikom piratu
Scorpion je najslabija petarda koju imam,slabija je od pirata...Imam jos petardi pa ako neko oce testirat cu mu...
Testove obavljam:Bacim i čujuem kakav je pucanje,potom stavim u jednu kantu na kojoj imam uređaj za mjerenje decibela(glasnoca zvuka) te ih onda stavljam u nekakve plastike,zeljeza da vidim razornost...
Koja je najjaca petarda u 2. R i da li je popravljen topovski
Najjača petarda u 2.raz. ti je tenkovska ili super top, po meni je tenkovska ali se super top više isplati, a za topovski ti nemogu reći, nisam ga kupio ove godine :)
je*ala vas razornost, petarde ne služe tome.
Ne sluze petarde uvijek tomu, ali kada oces raznjet par kanti onda dobro dodje ;) :D
Tnt VS Atomic power =Tnt
Grom VS Zolja = Zolja
Zeus VS Grom = Zeus
Piratex = Velikom piratu
Tenkovska je najjača u 2 Razredu kao što je i kolega napisao,topovski isti kao i prošle godine...Za mene je razočaranje...
Danas kupio 2x Big Banga, 1 Magnum XXL i zolju
sutra cu vjerojatno slike stavit i pogledat cu jesam dobio groma umjesto big benga kao sto su neki :D nisam dobio gratis ali jbg...
I to sam kupio u shopu koji se zove djecji svijet 
Tnt VS Atomic power =Tnt
Grom VS Zolja = Zolja
Zeus VS Grom = Zeus
Piratex = Velikom piratu
Tenkovska je najjača u 2 Razredu kao što je i kolega napisao,topovski isti kao i prošle godine...Za mene je razočaranje...
Onda uzet partizanku ili cobru?
Ako pod "partizanka" misliš granata od oriona onda nju jer je cobra u rangu zolje ;)
Ako pod "partizanka" misliš granata od oriona onda nju jer je cobra u rangu zolje ;)
Kobra u ranku zolje? Znam da je prosle godine bila al jel je nisu valjda popravili? :/
Ja mislim da je i nisu popravili, probao sam i malo je jača ali je daleko od ostalih petardi 3.razreda tako da je po meni bolja granata
koja je najbolja petarda u 3.razredu,ili trenutno najjača petarda?
koja je najbolja petarda u 3.razredu,ili trenutno najjača petarda?
Neki govore da je megatron, a neki da je topovski.
Najjaču petardu nemožeš kupiti u dućanu...
Ako misliš u dućanu po meni je najjača petarda Megattron.
Ako misliš kod švercera definitivno Cobra 6 Extreme Edition ( 39 g baruta) najjača u HR
Ne postoji najjaca petarda jer tu kad pravis homemade nikad ne mozes stavit previse kemijskih sredstava :)
Ne postoji najjaca petarda jer tu kad pravis homemade nikad ne mozes stavit previse kemijskih sredstava :)
Nisam u tom smislu mislio, nego u smislu da ju kupiš kod dilera.
I postoji jača od Cobre 6 extreme edition +, neznam kako se zove, ali ima ~100g powdera i užasno ju je teško nabaviti i možda ju više ne prodaju.
Nisam u tom smislu mislio, nego u smislu da ju kupiš kod dilera.
I postoji jača od Cobre 6 extreme edition +, neznam kako se zove, ali ima ~100g powdera i užasno ju je teško nabaviti i možda ju više ne prodaju.
To ona plava?Ma kad znas kemiju homemade je najjaci :D