- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
laknu noc fukeri
vidim da su zenske u razredu odlucile - papci
od davnina za maturalno putavanje se ide u PRAG
tamo smo i mi trebali ici ali na kraju svi odustali. a i prica se da se prof koji radi za agenciju(s kojim smo trebali ici) napije svaki put pa se o njemu treba vise brinuti nego o nama
. Ma ja bi samo opet isao u Gardalanddd.. Prezakon je bilo...
Večer!!!
I ja sam bio u Gardalandu, super je bilo - sprite plus malibuuuu
A glupa razrednica govori: Dajte mi vaše dokumente da ih ne izgubite. A u restoranu - neki cigan joj ukrao dokumente (njezine)! Nitko od konobara neće da pomogne, svi isto neki cígani (ne Romi, nego lopuže).
Malo sam fulao vrijeme pa sam postao u bircu

Večer
Malo sam fulao vrijeme pa sam postao u bircu

Bumo pomeli.
Ipak sam imao virus tj. rootkit koji mi je zarazio atapi.sys ali ga je Combo fix rješio:)
Pozdravljam prisutne! Što ima kod vas?!
Napokon mi je portal proradio! ...klonite se Valkira Hosting Centra! 
Sefe,reci ti meni,kaj bumo mi napravili sa MW2?:D
A glupa razrednica govori: Dajte mi vaše dokumente da ih ne izgubite. A u restoranu - neki cigan joj ukrao dokumente (njezine)! Nitko od konobara neće da pomogne, svi isto neki cígani (ne Romi, nego lopuže).
Jesi se vozio na Blue Tornadu? 
Kompjuter je OK, složen mu je isto popodne pa je zato tamo kupio. Lik mu je stavio XP (budem mu ja stavil 7). Ja mu samo spojio kabele.
Konfiguracija:
Phenom II X2 3.nešto GHz
1x2 GB rama
Neka MSI ploča, zaboravio sam koja
HD 5670
nije bitno...
E, sad, zašto za grafičku piše da je 5600 series, a ne 5670? Probao sam sa HWM Blackboxom, i ne piše da je ta. I neće da pokrene Catalyst CC, probao reinstall i neće. :S
Jesi se vozio na Blue Tornadu? 
Pohvalit ću se da jesam sa cigaretom u ustima i da pepeo po očima i nije bio ugodan, kako je bilo Šefe?
Nisam se vozio na Tornadu, bilo me strah, ali na ostalim jesam (oni 'prema dolje', zeleni) i nisam htio onaj 'gravitacijski pad'. A prijatelje se usrao nakon 'Mamuta' pa nije ništa drugo tija, pa je sija na klupu i čita Bug cílo vrime. :D
Hebemu majku!
Neznam iz kojeg razloga nemam u Programs and Features mogućnost maknuti ATI Catalyst. Tj. uopće ga nema, a kada krenema instalirati 10.3 drivere neda mi. Ajd kvragu 
Šefe probaj sa gpu-z viditi što je.
btw, grafa nije baš nešto, bolje bi bilo da je uzeo 4850.
Ta pjesma me plaši.
večer
Ja vas pozdravljam za večeras. Sutra se mora raditi pa stoga valja i ranije poći u krpe.
Laka vam noć svima. Uživajte! 
Laku noć i od mene
Dajte neki primjer za tu pjesmu... Ja idem crkat jer sam umoran ko konj od posla.... Adios muchachos !
koje je ovo sranje od matične
nema opciju za manualno dizati fsb
ima opciju CPU Ratio,to je očito za množitelj i ona je zaključana
ima opciju AI overclocking ali to sve automatski diže,što znači da će mi se uz brzinu dizati i voltaža
pogledajte slike
ima li itko ikakvo rješenje ili prijedlog
Meni je moja Gigabajtica zakon,. Malo dropa ali za OC je čisto ok.
Jel možeš promjenit sa auto na manual opcije?