Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.813.765
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
ma u lokalni birc i deri :D
17 godina
U irsku bi bilo fenomenalno otići - no kao kao što ste rekli to je neizvedivo zbog finacija. Laku noc idem spavati.
http://www.hr-invites.com (torrenti i pozivnice) ; last.fm: BORG_CRO
18 godina
neaktivan
laku noć svima.
A life? Cool! Where do I download one of those?
17 godina
neaktivan
odo i ja bugeri...neda mi se vise po mobu lupkat...kad mi je oni sta san mu kra net zastitia vezu..ajde jos koji dan pa na iskon flat :D
16 godina
protjeran
Za nespavalice (22h - 06h)

laknu noc fukeriSmijeh

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
16 godina
protjeran
dado8 kaže...
leo_819 kaže...
ma da... Gdje ides ti? Mi sa collegiumom u lloret de mar

Belji sevidim da su zenske u razredu odlucile - papciSmijeh

od davnina za maturalno putavanje se ide u PRAGNamigiva

tamo smo i mi trebali ici ali na kraju svi odustali. a i prica se da se prof koji radi za agenciju(s kojim smo trebali ici) napije svaki put pa se o njemu treba vise brinuti nego o nama  Smijeh. Ma ja bi samo opet isao u Gardalanddd.. Prezakon je bilo...

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
18 godina
neaktivan

Večer!!!

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
17 godina
neaktivan
Valjda će se skupit ekipa koja je sinoć spamala, večeras ću duže tipkat.
I ja sam bio u Gardalandu, super je bilo - sprite plus malibuuuu
A glupa razrednica govori: Dajte mi vaše dokumente da ih ne izgubite. A u restoranu - neki cigan joj ukrao dokumente (njezine)! Nitko od konobara neće da pomogne, svi isto neki cígani (ne Romi, nego lopuže).
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina

Malo sam fulao vrijeme pa sam postao u bircu Cool Nevinašce

17 godina
neaktivan

Večer

Neznam šta da napišem :)
18 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Malo sam fulao vrijeme pa sam postao u bircu Cool Nevinašce

Bumo pomeli.Cool

Ipak sam imao virus tj. rootkit koji mi je zarazio atapi.sys ali ga je Combo fix rješio:)

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
18 godina

Pozdravljam prisutne! Što ima kod vas?!

Napokon mi je portal proradio! ...klonite se Valkira Hosting Centra! Viče

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
Što je, tek si se probudio pa misliš da 10 pm znači da je jutro?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina

Sefe,reci ti meni,kaj bumo mi napravili sa MW2?:D

Keep this topic alive!
16 godina
protjeran
Šef kaže...
A glupa razrednica govori: Dajte mi vaše dokumente da ih ne izgubite. A u restoranu - neki cigan joj ukrao dokumente (njezine)! Nitko od konobara neće da pomogne, svi isto neki cígani (ne Romi, nego lopuže).

Jesi se vozio na Blue Tornadu?  Belji se

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
17 godina
neaktivan
Onaj lik (znaju Stipe i Patch) je kupio kompjuter, ali ne onaj u ADM-a nego u ''Tome'' :S
Kompjuter je OK, složen mu je isto popodne pa je zato tamo kupio. Lik mu je stavio XP (budem mu ja stavil 7). Ja mu samo spojio kabele.
Konfiguracija:
Phenom II X2 3.nešto GHz
1x2 GB rama
Neka MSI ploča, zaboravio sam koja
HD 5670
nije bitno...
E, sad, zašto za grafičku piše da je 5600 series, a ne 5670? Probao sam sa HWM Blackboxom, i ne piše da je ta. I neće da pokrene Catalyst CC, probao reinstall i neće. :S
17 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Šef kaže...

Jesi se vozio na Blue Tornadu? Belji se

Pohvalit ću se da jesam sa cigaretom u ustima i da pepeo po očima i nije bio ugodan, kako je bilo Šefe?

Vir prudens non contra ventum mingit...
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 22:25 (MaterAos).
17 godina
neaktivan
Lucky, pa jeli to moguće da si ti deklinirao moj nadimak, uvijek napišeš 'Šef'.
Nisam se vozio na Tornadu, bilo me strah, ali na ostalim jesam (oni 'prema dolje', zeleni) i nisam htio onaj 'gravitacijski pad'. A prijatelje se usrao nakon 'Mamuta' pa nije ništa drugo tija, pa je sija na klupu i čita Bug cílo vrime. :D
17 godina
neaktivan

Hebemu majku!

Neznam iz kojeg razloga nemam u Programs and Features mogućnost maknuti ATI Catalyst. Tj. uopće ga nema, a kada krenema instalirati 10.3 drivere neda mi. Ajd kvragu Viče

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan

Šefe probaj sa gpu-z viditi što je.

btw, grafa nije baš nešto, bolje bi bilo da je uzeo 4850.

18 godina

Trebam preporuku pjesama od nekog drugog izvodjaca, zanima me stil kakav je na primjer na

na 1:25 min, nadam se da kuzite kaj me zanima...

17 godina
neaktivan
A, slušaj, Stipe, lik je bio pod utjecajem cure (moje sestrične) i buduće svekrve (moje tetke), koja mu je govorila da je kupovanje u ADM-a kupovanje 'mačka u vrići'. Zato je i išao tamo, a taj Tome mu je to složija po onome što je ima u skladištu, ali bar je bilo gotovo isti dan. Monitor je neki Asus wide 19'' i Logi periferija, a zvučnici MS. Ali je kućiste lijepo.
16 godina
neaktivan

Ta pjesma me plaši.

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
neaktivan

večer

18 godina

Ja vas pozdravljam za večeras. Sutra se mora raditi pa stoga valja i ranije poći u krpe.

Laka vam noć svima. Uživajte! Cool

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan

Laku noć i od mene

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
18 godina

Dajte neki primjer za tu pjesmu... Ja idem crkat jer sam umoran ko konj od posla.... Adios muchachos !

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 23:01 (Batista).
17 godina
neaktivan
Što je ovo?! Svi idu/su otišli leć
16 godina
neaktivan

koje je ovo sranje od matične

nema opciju za manualno dizati fsb

ima opciju CPU Ratio,to je očito za množitelj i ona je zaključana

ima opciju AI overclocking ali to sve automatski diže,što znači da će mi se uz brzinu dizati i voltaža

pogledajte slike

ima li itko ikakvo rješenje ili prijedlog

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 23:13 (patch123).
18 godina
neaktivan

Meni je moja Gigabajtica zakon,. Malo dropa ali za OC je čisto ok.

Jel možeš promjenit sa auto na manual opcije?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 23:15 (F1-IVO).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice