- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne
ne namjeravam na to trošit pare
vidim da su zenske u razredu odlucile - papci
od davnina za maturalno putavanje se ide u PRAG
pošto se slabo spama ja idem leć
laku noć
Evo mi je cenzuriralo je*eni, prije nije. :)
zašto ne prag,svi ga kuju u nebesa,ja sam išao u gčku-koji promašaj
Spava mi se, idem spavat...
(-.-)Zzz...
Ja bi u Barcelonu, pa ako ne ili u Nizozemsku ili Irsku, ali nakraju nismo imali izbora, sve su to nastavnici već bili dogovorili...
ma pusti te smrdljive spanjolce u kur*c, najdrazi su mi baski - neka sve dignu u 3pm
inace Barcelona je ljep grad ali ljudi su koma, da ne govorim koliko ima djeparosa i slicnih cigana a tek cijene
nekad davno nije ni Amsterdam bio los izbor, danas je
Prag je najbolja destinacija - najbliži (jebeš španjolsku kada 2 dana nju vidiš, a 5 dana si u autobusu), jeftina hrana i cuga, nešto čak i kužiš jezik (lakše nego nizozemski ili španjolski sigurno), ima i ex-yu ljudi (par puta dobio popust jer sam komšija, susjed, jaran, naš čovek
) i imaš ogroman broj stvari što za vidjeti od kulture, arhitekture, umjetnina, prirodnih ljepota ...
Prag je najbolja destinacija - najbliži (jebeš španjolsku kada 2 dana nju vidiš, a 5 dana si u autobusu), jeftina hrana i cuga, nešto čak i kužiš jezik (lakše nego nizozemski ili španjolski sigurno), ima i ex-yu ljudi (par puta dobio popust jer sam komšija, susjed, jaran, naš čovek
) i imaš ogroman broj stvari što za vidjeti od kulture, arhitekture, umjetnina, prirodnih ljepota ...
a tek cehinje, ti njoj sjedni a ona legne
da ali previse kompliciraju, pogotovo poslije a s ovima nemas tih problema
neko ponese vozacku, 5-6 ljudi iznajmi mecku e-klase, nabavi se kakvab dobar skunk, ubaci u bunker par boca votke i sampanje, naravno sve se nabavi za neku sitnu lovu - pa da vidis provoda u Pragu